Informații catalog La Doi Pași

Toate cataloagele La Doi Pași valabile într-un singur loc! La Doi Pași trimite pliante în cutiile poștale o dată pe lună, oriunde are magazine. Cel mai adesea, pliantul sosește la începutul lunii. Cataloagele La Doi Pași sunt de obicei valabile o lună întreagă.

Pe lângă cataloagele normale, La Doi Pași publică în mod regulat și cataloage tematice, de exemplu despre produse de Crăciun, produse de Paști sau multe altele. La catalogul de hârtie puteți renunța, deoarece puteți găsi catalogul La Doi Pași online la noi. Pentru o comparație a ofertelor speciale, consultați cataloagele oferite prin Tipli.

Dacă sunteți interesat de toate reducerile și promoțiile oferite de alte magazine, tipli.ro vă oferă o ofertă actualizată în mod regulat cu cele mai recente cataloage din România.

Istoria magazinelor La Doi Pași

La Doi Pași este un lanț de magazine creat prin unirea mai multor proprietari independenți sub un singur brand. Conceptul La Doi Pași a fost dezvoltat de METRO in Martie 2012 pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afaceri în comunitățile în care locuiesc. Într-un magazin La Doi Pași, veți găsi mereu produsele necesare zi de zi, alături de cele mai bune servicii. La doi Pași este cea mai mare comunitate de antreprenori din România.

La Doi Pași deține peste 1600 de magazine, răspândite prin toată țara, de la orașe mari și mici cât și sate și comune, veți putea găsi un magazin La Doi Pași...la doi pași de dumneavoastră.

Oferta magazinului La Doi Pași

La Doi Pași este un magazin de tip alimentar, unde puteți cumpăra legume, fructe, carne și lactate proaspete, direct din magazinul fizic sau puteți comanda online. Aruncați un ochi peste catalogul La Doi Pași și descoperiți promoții și produse la reducere, cât și diferite oferte ce vă vor ajuta să economisiți o mulțime de bani. Pe lângă alimente, La Doi Pași comercializează și produse de curățat, produse cosmetice și îngrijire personala și multe alte produse nealimentare.

Cumpărați produse online prin Tipli și puteți beneficia de CashBack la fiecare cumpărătură, intrați chiar acum pe Tipli.ro și aruncați o privire la celelalte cataloage oferite de diverse magazine similare precum Kaufland, Lidl, Penny sau alegeți una dintre categoriile noastre și alegeți-vă produsele preferate, beneficiind de CashBack și diverse cupoane de reducere.

Magazine similare Ladoipasi cu cataloage actuale.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Ladoipasi.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă