Vueling

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Vueling.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Vueling.

Voucher Vueling

Bani înapoi 8,84 % la tot în magazinul Vueling

Valabil până la 18.07.2024

 
 

Vueling zboruri ieftine: Alăturați-vă clubului Vueling acum și profitați la maximum de călătoriile dvs.: Colectați Avios cu

Devino membru Vueling și profită de beneficii

+ 8,84 % înapoi de la cumpărătură
 

Alătură-te acum programului nostru de membru Vueling și începe să profiți de beneficiile exclusive!

Despre magazinul Vueling

Vueling este o companie aeriană cu sediul în Spania, având baza principală pe Aeroportul Barcelona-El Prat. Vueling Airlines operează zboruri către numeroase destinații în Europa, oferind servicii de transport aerian la prețuri accesibile.

Imagine

Compania este cunoscută pentru politica sa de prețuri competitive și pentru a fi o opțiune populară pentru călătoriile inter-europene. Printre beneficiile oferite se numără:

 • Nicio taxă de administrare: La Vueling Airlines, nu se percepe nicio taxă doar pentru efectuarea unei rezervări sau pentru metoda de plată pe care o utilizați. Nicio surpriză!
 • Vueling Check-in online gratuit: Disponibil cu 7 zile înainte de zbor pentru tariful de bază și imediat după efectuarea rezervării pentru orice alt tarif.
 • Colectează Avios: Înregistrează-te în Vueling Club gratuit și acumulează Avios la fiecare rezervare pe care o faci. Cu alte cuvinte, obține reduceri pentru călătoriile tale viitoare.

Vueling Zboruri Ieftine

Peste 120 de destinații te așteaptă în aplicația Vueling. Rezervă zboruri ieftine, alege tariful care se potrivește cel mai bine călătoriei tale și personalizează-l cu cele mai exclusive servicii.

Rezervă-ți Zborurile

Alege destinația și rezervă zboruri la cele mai bune prețuri pe aplicația mobilă rapid și ușor. Alege tariful preferat și plasează comanda folosind metoda ta de plată preferată.

Vueling Check-in Online și Bilete de Îmbarcare

Fă check-in online și uită de coada la aeroport. Descarcă biletul de îmbarcare pe dispozitivul tău, poartă-l cu tine în orice moment și verifică-l oricând dorești, chiar și offline pentru o călătorie și mai confortabilă.

Vueling Club

Înscrie-te în Vueling Club și adună Avios de fiecare dată când faci o rezervare. Cu cât aduni mai multe Avios, cu atât vei economisi mai mult la zborurile tale! Și dacă uiți vreodată să aduni Avios când faci o rezervare, le poți recupera în aplicație.

Starea Zborului

Verifică orele programate, terminalul și poarta de îmbarcare pentru următorul tău zbor. Toate informațiile despre sosiri, plecări și posibile incidente, la doar un clic distanță.

Rezervările Mele

Administrează toate rezervările tale cu ușurință. Adaugă bagaje, alege locul în avion, schimbă zborul, avansează zborul... Tot ce ai nevoie la îndemână.

Pachetul Flex

Rezervă pachetul Flex și bucură-te de mai multă flexibilitate pentru rezervarea ta. Dacă planurile tale se schimbă sau apare ceva neașteptat, poți alege întotdeauna cea mai bună soluție pentru călătoria ta: primește suma înapoi sub formă de credit de zbor sau schimbă-ți zborul fără costuri suplimentare.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Cupoane de Reducere Vueling: Zboruri Ieftine

Vueling zboruri ieftine: Alăturați-vă clubului Vueling acum și profitați la maximum de călătoriile dvs.: Colectați Avios cu Vueling Airlines și partenerii săi. Folosiți-le pentru a obține reduceri și chiar pentru a zbura gratuit! Vueling vă duce către peste 100 de destinații, inclusiv orașe importante din Spania, Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Rezervați cu ușurință următoarea escapadă pe site sau aplicație și găsiți zboruri ieftine. Dar există și mai multe beneficii: fără taxe de administrare, check-in online gratuit, colectați Avios și obțineți cupoane de reducere Vueling la viitoarele călătorii.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Vueling în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 8,84 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Vueling?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă