eSky

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul eSky.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul eSky.

Voucher eSky

Zboruri dus-întors la prețuri de neegalat la eSky

+ până la 4 % înapoi de la cumpărătură
 

Descoperă zboruri dus-întors la prețuri de neegalat! Găsește cele mai bune oferte pentru călătoriile tale și pregătește-te să explorezi lumea la… mai mult

Despre magazinul eSky

Descoperiți pe site-ul nostru în categoria Cazări și călătorii soluții convenabile pentru pasionații de călătorii și pentru cei care doresc să evadeze din monotonia orașelor măcar pentru un weekend. eSky permite clienților să caute și să rezerve rapid și convenabil zboruri ieftine, hoteluri și asigurări prin propriul sistem de rezervare numit eSky Travel.

Imagine

Călătoria înseamnă mai mult decât a ajunge acolo. S-ar putea să aveți nevoie de o cameră de hotel, o mașină și asigurare de calitate. La eSky găsiți oferte unice pentru vacanță sau o simplă călătorie în apropiere.

Veți găsi bilete ieftine și mai multe opțiuni pentru vacanțe de câteva zile sau doar pentru weekend, inclusiv excursii în weekendurile prelungite de sărbători.

Puteți cumpăra prin eSky bilete de avion de la mai multe companii aeriene: Wizz Air, Tarom, HiSky, Blue Air, Ryanair, Lufthansa, Turkish airlines, Pegasus, KLM, easyJet, Austrian Airlines.

De asemenea, puteți alege opțiunea zbor+hotel sau puteți rezerva doar cazare. Prin eSky aveți acces la diverse activități și atracții sau puteți închiria o mașină acolo unde mergeți.

Planificați și profitați de cele mai bune oferte de călătorii de afaceri, călătorii de weekend, vacanțe cu copiii sau vacanțe de sărbători.

Cum găsiți bilete ieftine de avion

Pentru a plăti cât mai puțin pentru bilete de avion eSky, merită să începeți căutările cu câteva luni înaintea călătoriei. Deși sunt disponibile oferte ieftine de zbor last-minute, de cele mai multe ori veți plăti cele mai mici prețuri când rezervați în avans biletul de avion.

Totuși, pentru a găsi oferte ieftine last-minute, cel mai bun mod este să folosiți motoarele de căutare de zboruri, care afișează separat categorii precum "Promoții" sau evidențiază cele mai avantajoase oferte.
O idee bună este să căutați oferte în mijlocul săptămânii, biletele de avion în weekend pot avea un preț ridicat.

De asemenea, urmăriți companiile low-cost, care oferă prețuri mai mici decât competitorii. Conform clasamentelor, bilete ieftine de avion sunt oferite de companii precum easyJet, Ryanair, Wizz Air.

Puteți călători mai ieftin cu ofertele excelente de la eSky

Descoperiți călătoriile într-un mod nou cu newsletter-ul eSky. Înscrieți-vă și deblocați ofertele limitate pentru Clienții Fideli.

Urmăriți pe site pachetele city break. City break-urile sunt o modalitate de a economisi atât bani, cât și timp, pe care l-ați petrece căutând separat biletele de avion și cazarea. Cu pachetele eSky.ro aveți totul într-o singură rezervare, la un preț avantajos. 

 

Puteti alege un zbor la un preț atractiv accesând pe site pagina Oferte ori găsiți cu ajutorul motorului de căutare eSky bilete de avion ieftine. Și nu uitați să vizitați website-ul prin Tipli, pentru a beneficia de recompensa cashback. Primiți bani înapoi din fiecare cumpărătură.

Pentru a avea toate rezervările dumneavoastră într-un singur loc și noi oferte zilnice la îndemână, descărcați aplicația eSky și organizați-vă convenabil călătoriile.

eSky bilete de avion, city break, vacanțe și multe altele

Descoperiți pe site cele mai bune oferte și cele mai noi informații pentru:

 • Bilete de avion
 • City Break
 • Vacanţe
 • Cazare
 • Zbor+Hotel
 • Hoteluri
 • Închiriere mașini
 • Iahturi
 • Feriboturi
 • Asigurări
 • Rezervări de grup
 • Parcări
 • Transferuri aeroport
 • Atracţii
 • Evenimente sportive

Dacă sunteți interesați de zboruri la prețuri avantajoase, puteți folosi unul dintre serviciile oferite de motoarele de căutare de zboruri. 

Mulțumită eSky, veți putea găsi un hotel la preț redus în zona selectată, puteți folosi serviciile de închiriere de mașini sau puteți găsi oferte atractive care să includă zborul și cazarea.

Mai mult, puteți comanda transferul de la aeroportul de sosire și puteți verifica prețurile celor mai apropiate parcări.

Cum rezervați pe eSky zboruri ieftine

Pentru a verifica biletele de avion disponibile pentru datele selectate pe eSky zboruri, trebuie să introduceți câteva date de bază.

În primul rând alegeți dacă sunteți interesat de oferte low-cost, un singur zbor sau și zbor de întoarcere sau o călătorie cu mai multe opriri. 

Apoi, trebuie să introduceți orașele de plecare și destinație, cât și data sau datele de călătorie. Alegeți numărul de pasageri și vârsta (bebeluși, copii, adolescenți și adulți), apoi rezervați clasa de călătorie (economic, economic premium business, clasa întâi).

După ce introduceți aceste date și selectați "căutare", motorul de căutare eSky bilete de avion caută în mod automat ofertele valabile și le afișează numai pe cele care îndeplinesc criteriile dumneavoastră.

Puteți vedea numele companiei aeriene, timpul de plecare și de întoarcere, timpul de călătorie, aeroporturile de plecare și aterizare, prețul de persoană și informații despre eventualele transferuri. De asemenea, puteți verifica și condițiile rezervării.

Când lista de rezultate este foarte lungă, o puteți filtra. În motorul de căutare eSky bilete, puteți găsi filtrele care limitează numărul de rezultate după numărul de transferuri, ora plecării, companii aeriene sau aeroporturi.  

Imagine

De asemenea, puteți selecta meniul "Cele mai bune prețuri", unde veți găsi cele mai avantajoase oferte sau "Cele mai ieftine eSky zboruri +/- 3 zile" – această ofertă se pliază cel mai bine pentru cei cu date flexibile de călătorie. Motorul de căutare afișează rezultatele în cazul în care sunt oferte mai bune pentru zboruri mai ieftine în zilele adiacente.

După ce ați selectat oferta dorită, rezervați biletul de avion. Apăsați butoul "Selectează", iar sistemul va verifica dacă este disponibilă conexiunea dorită, și vă va redirecționa către website-ul cu detaliile de zbor și rezervarea biletelor. Tot în această etapă aveți posibilitatea de a cumpăra asigurarea de călătorie și de a vedea costurile implicite.

Apoi, introduceți datele necesare pentru rezervare: nume și prenume (la fel ca în documentul de identitate), genul, data nașterii, numărul de bagaje de cală. De asemenea, trebuie să alegeți o metodă de plată și să introduceți detaliile cardului. Pentru o taxă suplimentară, puteți alege opțiunea de online check-in. La final, trebuie doar să confirmați rezervarea, dând click pe butonul "Rezervă și plătește".

Ce se ȋntâmplă dacă zborul a fost anulat

În situaţia în care compania aeriană v-a anulat zborul aveți dreptul de a alege între o nouă dată a zborului sau rambursarea biletului.

În cazul unei rambursări, puteți primi, de exemplu, un voucher, puncte pe care le puteţi utiliza sau bani. Decizia cu privire la forma de rambursare aparține companiei aeriene.
eSky, la fel ca în cazul companiilor aeriene, are proceduri de rambursare ca să se asigure că primiți cea mai bună soluție.

Procedura de anulare a zborului de către compania aeriană depinde dacă eSky sau compania aeriană v-a contactat direct în legătură cu rezervarea dvs.

Dacă eSky v-a trimis prin email informațiile privind anularea zborului, procedura de rambursare va fi următoarea:

 • eSky vă informează despre anularea zborului dvs. de către compania aeriană
 • contactează compania aeriană pentru informații privind opțiunile de returnare disponibile
 • după ce primește informaţiile, vă trimite un mesaj cu opțiunile de rambursare disponibile: rambursare în cont, voucher sau puncte.
  Tipurile de rambursare depind în întregime de compania aeriană.
 • Dumneavoastră alegeți ce metodă de rambursare preferaţi
 • Dacă statusul se modifică sau timpul de aşteptare ȋn apel este lung, veţi primi informaţiile prin email.
 • Dacă rezervarea dvs. include mai multe bilete, veți primi detalii despre opțiunile de rambursare disponibile într-un singur mesaj sau în mesaje separate.

Dacă aţi primit informaţiile despre anularea zborului prin email direct de la compania aeriană, reprogramarea zborului sau rambursarea se fac numai conform instrucţiunilor companiei aeriene. 

În acest caz veți primi toate informațiile direct de la compania aeriană, inclusiv detalii despre paşii pe care trebuie să-i urmaţi, opțiunile de rambursare disponibile și notificări despre statusul cazului. Pentru a obține o rambursare, urmați instrucţiunile primite și contactați direct compania aeriană, de exemplu prin email sau telefon.

Rambursarea unui bilet neutilizat include costul biletului și taxele de aeroport. Este posibil ca alte produse sau servicii eSky furnizate împreună cu biletul să nu fie rambursabile.

Ce se ȋntâmplă dacă dvs. doriți să anulați ori să reprogramați eSky zboruri 

Dacă v-ați schimbat planurile și nu puteți folosi biletele de avion cumpărate, nu este întotdeauna posibil să reprogramați sau să anulați voluntar zborul și să recuperați banii.

În cazul în care doriți să anulați sau să schimbaţi data călătoriei, contactați agenția prin secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky (dacă nu aveți cont, creați unul și importați rezervarea, apoi descărcați aplicația mobilă eSky pentru acces instant la rezervări).

Depinde de compania aeriană şi de tipul cursei dacă puteţi returna biletul sau schimba data călătoriei. Majoritatea companiilor aeriene nu permit anularea călătoriei și rambursarea biletului.

Dacă doriți să schimbați data zborului, cele mai multe companii aeriene permit acest lucru, dar contra cost (în cazul curselor mai scumpe, o astfel de modificare poate fi gratuită).

Totuși, companiile aeriene nu rambursează de obicei diferența dacă prețul biletului după modificare este mai mic decât prețul biletului inițial.

Ce este eSky Wallet și care sunt avantajele sale

eSky Wallet este un portofel electronic cu ajutorul căruia veți primi fonduri pe care să le utilizați pe eSky ca parte a unor campanii promoționale, veți putea primi rambursarea rapidă a unei rezervări de zbor neutilizate, iar pe lângă acestea puteți avea și beneficii suplimentare.

Îl puteți utiliza numai după ce ați primit un mesaj din partea agenției cu opțiunea de a alege această formă de rambursare sau participând la campanii promoționale.

Imagine

Cu eSky Wallet utilizatorii eSky pot colecta fonduri pentru călătorii. Fondurile pot fi utilizate pentru a plăti pe site rezervările de zbor și de cazare selectate (care au opțiunea "plătește acum"), precum și pachetele Zbor+Hotel şi ofertele disponibile în secţiunile City Break și Vacanțe.

Există două modalități de a obține acces la eSky Wallet. Prima este participarea la campaniile de marketing. Ca recompensă sau bonus, veți primi o reîncărcare a portofelului digital.

Dacă aveți deja un cont, tot ce trebuie să faceți este să confirmiați reîncărcarea în e-mailul pe care îl primiți. Puteți verifica soldul portofelului conectându-vă la contul dvs.

Dacă nu aveți încă un cont, trebuie să confirmați primirea reîncărcării și să creați contul (durează câteva momente). Veți găsi toate instrucțiunile în e-mail.

A doua modalitate este prin obţinerea rambursării unui bilet de avion neutilizat, de exemplu: atunci când compania aeriană a anulat zborul. Într-o astfel de situație, este posibil să primiți din partea eSky un e-mail cu opțiunea de a alege forma de rambursare, care va include reîncărcarea eSky Wallet.

După alegerea portofelului digital, veți avea acces la fonduri prin intermediul Contului dumneavoastră (dacă nu aveți un cont, veți primi un e-mail cu instrucţiuni pentru a crea un cont rapid și ușor).

Datorită eSky Wallet vă puteți organiza călătoriile mai ieftin sau chiar gratuit. Astfel, planificarea unei călătorii devine și mai flexibilă, mai sigură și vă oferă mai multe oportunități de a alege cea mai convenabilă opțiune.

Dacă alegeți eSky Wallet ca metodă de rambursare pentru un zbor anulat, puteți obține fondurile mult mai rapid decât în cazul unei rambursări în cont sau pe card. De asemenea îl puteți folosi dacă vreți să cumpărați pe eSky bilet de avion sau să rezervați cazare,

eSky contact

Dacă doriți să intrați în legătură cu serviciul eSky contact privind rezervarea dvs. înainte de călătorie, utilizați secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky. Prin Contul dumneavoastră:

 • verificaţi numărul şi statusul rezervării dumneavoastră
 • solicitaţi să schimbaţi data sau să renunţaţi la călătorie
 • aflaţi cum să efectuaţi check-in-ul online
 • achiziţionaţi bagaj şi ȋmbarcare prioritară
 • verificaţi documentele necesare şi măsurile actuale de siguranţă ȋn ţara ȋn care veţi călători
 • verificaţi condiţiile pentru obţinerea vizei, să achiziţionaţi viză sau ESTA
 • rezervaţi cazare cu reducere, să achiziţionaţi asigurare sau să ȋnchiriaţi maşină.

Dacă nu sunteţi un utilizator ȋnregistrat, creaţi-vă un cont şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţia mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde.

Dacă doriți să contactați agenția înainte de călătorie în legătură cu altceva, puteți scrie folosind formularul eSky contact de pe site.

Dacă aveți nevoie de asistență în timpul călătoriei, puteți suna la numărul de telefon de pe bilet. Linia telefonică de asistență este disponibilă de luni până vineri: 09:00 – 17:00.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre eSky

Agenția de turism eSky este specializată în vânzarea de bilete de avion, rezervări hoteliere, vânzare de asigurări turistice, vânzare de bilete de tren, asigurări de călătorie. Agenția oferă informații fiabile despre zboruri și prețuri de la companii aeriene din întreaga lume. În plus, folosește tehnologia de criptare securizată pentru a vă proteja datele personale atunci când efectuați plăți online, astfel încât să fie sigur să plătiți folosind acest site web pentru a rezerva zboruri. Călătoriți mai ieftin cu ofertele excelente de la eSky!

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură până la 4 %
Package 4 %
Hotel 3 %
Flight, Ancillary, Insurance 2 %
Afișează toate ofertele ↓

eSky în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 4 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul eSky?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă