Cele mai frecvente întrebări ale utilizatorilor noștri

Cum funcționează Tipli?

Datorită portalului Tipli, utilizatorii înregistrați câștigă până la 33 % înapoi din prețul total al cumpărăturii lor. Pentru a obține recompensă este necesar să fiți înregistrați, altfel nu știm cui trebuie să-i oferim recompensa. Ulterior alegeți din cele peste 450 de magazine acel magazin, unde doriți să faceți cumpărături. Cu un singur clic de pe portalul Tipli veți ajunge pe pagina magazinului, unde puteți cumpăra. Datorită clicului comerciantul va afla că în magazinul lui v-am adus chiar noi. Pentru acest serviciu ne va trimite o recompensă, pe care în mare parte o vom atribui contului dvs. Iar asta este totul. Nu căutați niciun truc. Cumpărăturile pe Tipli nu sunt dificile, citiți 6 pași pentru o achiziție de succes pe Tipli și începeți să cumpărați eficient cu portalul de cashback chiar azi.

Va trebui să plătesc ceva pentru înregistrarea și folosirea serviciului Tipli?

Nu. Serviciul cashback Tipli este complet gratuit. Plătiți numai pentru bunurile, pe care le comandați în e-shopurile selectate.

Am un e-shop preferat, unde cumpăr de mult timp, însă nu-l pot găsi pe Tipli.

Nu vom lăsa asta așa pur și simplu! Scrieți-ne cum se numește magazinul dvs. preferat. Noi vom contacta acest magazin și vom încerca să stabilim o relație de colaborare. Vă vom ține la curent despre cum decurge acest proces. Magazinul dvs. preferat ni-l puteți recomanda aici.

Cum poate fi dezactivată primirea mesajelor de e-mail?

Dacă nu mai doriți să primiți pe e-mail sfaturi în legătură cu ofertele actuale și cumpărături mai convenabile, este suficient să schimbați setările pentru trimiterea e-mailurilor în setările contului.

Am cumpărat, dar nu s-a întâmplat nimic.

Comenzile plasate sunt de obicei înregistrate timp de 48 de ore. Înregistrarea recompensei cashback din cumpărătură este confirmată de magazinul, unde ați cumpărat. Dacă așteptați înregistrarea recompensei mai mult de 3 zile, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului din partea de jos a acestei pagini. Noi vă vom verifica imediat achiziția și înregistrarea recompensei dvs.

Când vor fi confirmate recompensele mele?

Recompensele din cumpărături sunt de regulă confirmate timp de 12 până la 70 zile de la cumpărare sau de la înregistrarea tranzacției. Perioada de confirmare a recompensei depinde de e-shopul, unde ați făcut cumpărăturile. Vedeți informații mai detaliate în secțiunea Cum funcționează recompensele.

Când pot solicita transferul recompenselor confirmate?

Odată ce suma recompenselor confirmate este mai mare de 0 Lei. Aceasta înseamnă, că puteți cere transferul recompenselor și în valoarea de 1 Leu. :-)

Când pot solicita transferul recompenselor bonus?

Recompensele bonus pot fi transferate în momentul în care utilizatorul are un sold minim de 20 Lei în cont, în cadrul recompenselor confirmate din achizițiile efectuate. Dacă recompensa a fost transferată, pentru transferul ulterior al recompenselor bonus este din nou necesar să se ajungă la soldul de 20 Lei în contul utilizatorului, în cadrul recompenselor confirmate.

Am adunat 100 Lei de recompense confirmate, însă recompensele bonus pentru recomandările prietenilor nu mi se deblochează. De ce?

Pentru că prietenul dvs. trebuie să se împrietenească și cu noi. Recompensele bonus pentru recomandarea acestuia vă pot fi transferate atunci când prietenul dvs. va aduna măcar 50 Lei.

Comanda și confirmarea recompensei

Cum să comand bunuri și în același timp să câștig cashback?

Pentru obținerea recompensei cashback este necesar să începeți cumpărătura dvs. prin intermediul portalului Tipli.

  • Căutați magazinul ales în lista magazinelor sau cu ajutorul căutării în partea de sus a web-ului.
  • Mai apoi accesați butonul “Câștigă bani înapoi din cumpărătură”, care vă va redirecționa spre magazin. În așa mod se va înregistra vizita dvs. și noi vă putem oferi cashback din prețul cumpărăturii.

Mai pe scurt cumpărați ca de obicei. Singurul pas în plus este să intrați în magazin prin Tipli. Recompensa cashback se înregistrează pe contul dvs Tipli timp de 48 de ore. Doriți să aflați mai multe informații despre cum funcționează aceasta? Citiți 6 pași pentru o achiziție de succes cu Tipli.

Metoda de plată și transport aleasă are vreun efect asupra cashback-ului?

Nu, alegeți orice metodă de plată și transport vă doriți, iar cashback-ul vi se va oferi oricând.

Veți vedea ce îmi comand?

Sistemul Tipli oferă recompense cashback conform magazinului ales și sumei totale comandate. Acestea sunt unicele informații, pe care le prelucrăm pentru calcularea recompensei cashback.

Am cumpărat, când și unde voi vedea recompensa mea?

Recompensa pentru cumpărătură de regulă o înregistrăm în contul dumneavoastră Tipli timp de 48 de ore. Aceasta poate fi găsită în afișarea recompenselor sub titlul de recompense înregistrate, care așteaptă a fi confirmate.

Așteptați înregistrarea recompenselor mai mult de 3 zile?

Ați făcut o cumpărătură, însă starea contului dumneavoastră Tipli a rămas și după 3 zile fără nicio schimbare? Nu așteptați mai mult, ci treceți la secțiunea Garanția satisfacției, prin intermediul căreia ne veți contacta. Noi vă vom verifica imediat comanda și, ca parte a garanției de satisfacție, vom face tot posibilul și imposibilul pentru satisfacția dumneavoastră. Știați că avem cea mai bună asistență pentru clienți? Fiți pregătiți și citiți Cum să reclamez o recompensă pe Tipli.

Cât timp voi avea o recompensă „În așteptarea confirmării”?

După realizarea cumpărăturii, recompensa este înregistrată și așteaptă confirmare. Confirmarea recompensei depinde de comerciantul, la care ați comandat bunurile. De regulă durează de la 14 până la 70 de zile. Din păcate perioada de confirmare a recompensei nu o putem nicidecum influența, pentru că acest proces este de partea comerciantului.

De ce trebuie să aștept confirmarea din partea comerciantului?

Această perioadă reprezintă termenul legal de 14 zile, în care puteți returna bunurile cumpărate fără a da un motiv. Pentru comenzile returnate sau anulate comerciantul nu oferă recompensă. Pentru comenzile, care au fost returnate parțial, comerciantul nu este nevoit să ofere cashback.

Care este diferența dintre recompensa înregistrată, cea confirmată și recompensa bonus?

  • Recompensă în așteptare - după realizarea cumpărăturii, recompensa este înregistrată timp de 48 de ore în contul dvs. Tipli. În afișarea recompenselor, recompensa înregistrată este afișată cu informația “Așteaptă confirmare”.
  • Recompensă confirmată - recompensă confirmată de comerciant. Procesul de confirmare durează de la 14 până la 70 de zile. Recompensa confirmată poate fi transferată în contul dvs. bancar.
  • Recompensă bonus - printre recompensele bonus fac parte bonusurile pentru înregistrarea unui prieten, diverse recompense și beneficii promoționale, aplicarea garanției de satisfacție etc. Aceste recompense reprezintă ceva „suplimentar” și nu sunt socotite drept cashback pentru achizițiile dvs.
În continuare nu vă este clar cum funcționează recompensele? Citiți despre Recompense pe Tipli 3x altfel.

Voi câștiga recompensă din fiecare comandă?

Da. Recompensă câștigați din fiecare comandă plasată prin Tipli. Doar foarte rar magazinul nu oferă cashback pentru vreo parte a sortimentului.

Care este probabilitatea înregistrării unei recompense?

Probabilitatea înregistrării recompenselor cashback este aproape 100 %. Numai în cazuri foarte rare recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnice din partea browserului. Citiți sfaturi și nu vă lăsați surprins de nimic. Dacă recompensa dvs. nu va fi înregistrată în termenul stabilit, folosiți garanția satisfacției. Vom examina reclamația recompensei și vom înregistra recompensa câștigată în contul dvs., integral sau parțial.

Transferul banilor

Care este suma minimă pentru a cere transferul unei recompense confirmate în contul dvs. bancar?

Recompensele confirmate pot fi transferate în contul dvs. bancar deja de la 1 Leu.

Când poate fi transferată recompensa bonus?

Recompensele bonus pot fi transferate în contul dumneavoastră bancar atunci când pe contul dumneavoastră Tipli aveți minimum 100 Lei de recompense confirmate din cumpărături. Dacă recompensa a fost transferată, pentru un alt transfer al recompensei bonus este iarăși necesar să atingeți soldul de 20 Lei în contul utilizatorului, în cadrul recompenselor confirmate.

Cum pot cere transferul recompenselor?

Transferul recompenselor îl puteți cere în secțiunea recompense și beneficii accesând butonul “Cere transferul recompenselor”. Pentru transferul recompenselor este necesar să aveți profilul completat în secțiunea setările contului, în special conexiunea bancară, unde vă vom trimite recompensele cashback colectate.

Cât de mult durează transferul recompensei?

Ne dorim ca recompensele să ajungă în contul dvs. bancar cât mai curând. Recompensa câștigată o trimitem imediat după cererea dvs. de transfer. Banii vor fi transferați în contul dvs. bancar timp de 2-3 zile lucrătoare. Dacă de la cererea dvs. au trecut mai mult de 3 zile, iar în contul dvs. bancar nu vedeți recompensele de la Tipli, vă rugăm să ne contactați, noi vom verifica cu atenție transferul acestora.

Recompensele confirmate au o dată de expirare?

Nu au. Recompensele dvs. pot fi transferate imediat după confirmare sau peste 10 ani. Depinde de dvs. :-)

Unde acum?

Vă mai interesează ceva? Cum funcționează cashback-ul, garanția noastră de satisfacție, cine suntem și unde este sediul nostru? Doriți să aflați ce întreabă clienții noștri sau cine este în echipa noastră? Explorați celelalte pagini ale noastre.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.