AliExpress

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre magazinul AliExpress

Produse din întreaga lume acum accesibile din confortul casei dvs. - astfel ar putea fi caracterizat fenomenul AliExpress. Cumpărăturile prin AliExpress din China au fost îndrăgite de milioane de oameni din toate colțurile planetei. În comparație cu concurenții, AliExpress nu funcționează doar ca un simplu mediator, ci conectează clienții săi direct cu producători concreți. De aceea oferă produse la prețuri foarte mici, fără suprataxe de la intermediari.


Prezentarea platformei AliExpress

Magazinul chinezesc AliExpress oferă tot ce vă doriți - de la haine, încălțăminte, bijuterii și produse cosmetice, electronice, telefoane și piese auto, până la mobilier pentru casă, accesorii pentru grădină și jucării. Imaginați-vă că vă aflați în cel mai mare centru comercial din lume - sunteți la mijloc și nu puteți vedea niciunul dintre capetele acestuia. În acest magazin online veți găsi peste 100 de milioane de produse. Dacă nu puteți găsi ceva pe AliExpress, din păcate, probabil că ceea ce căutați nici măcar nu există.

AliExpress este folosit pentru a conecta vânzătorii chinezi cu clienții străini. Aici veți găsi mărfuri de la mari producători, care vând mii de produse, dar și produse realizate manual. Datorită faptului că pe AliExpress poate vinde oricare vânzător chinez de încredere, aici puteți descoperi produse unice, pe care nu le veți cumpăra nicăieri altundeva.

P.S. În China, Aliexpress nu este accesibil utilizatorilor locali. Accesta permite folosirea serviciilor sale doar consumatorilor străini.


Cum a devenit AliExpress un fenomen?

AliExpress nu a devenit un fenomen al cumpărăturilor online cu peste 10 milioane de clienți într-o singură zi. Acesta și-a crescut treptat popularitatea datorită bunurilor unice și prețurilor incomparabil de mici.


Care este motivul real al prețurilor mici?

AliExpress vă conectează direct cu vânzătorul, astfel nu mai trebuie să plătiți marje exagerate intermediarilor. Prețul final reflectă, de asemenea, costurile scăzute ale factorilor de producție.

Iar cireașa de pe tort este că veți primi transport gratuit la marea majoritate a produselor. Transportul este subvenționat pentru a sprijini exporturile chineze.


Ce puteți cumpăra ieftin pe AliExpress?

Se spune că ceea ce nu puteți găsi pe AliExpress, atunci nici măcar nu există. Este deja sigur că aici veți putea cumpăra peste 100 de milioane de produse la prețuri uimitoare. De la produse electronice, haine până la jucării pentru copii. În plus, aici aveți posibilitatea de a alege modele unice de costume de baie, în care cu siguranță veți excela.

Pe AliExpress își găsește oricine câte ceva. Sunt deosebit de populare smartphone-urile și accesoriile pentru mobil, diverse gadgeturi, cum ar fi ceasurile inteligente, îmbrăcămintea pentru bărbați și femei, precum și accesoriile și bijuteriile de uz casnic. De asemenea, AliExpress devine din ce în ce mai popular pentru ofertele de cadouri de Crăciun.

SFAT: Sunteți atât de impresionat de oferta AliExpress, încât nu vă puteți hotârî ce să comandați cât mai curând din China? Lăsați-vă inspirat de sfaturile noastre despre cumpărăturile pe AliExpress, pe care le pregătim regulat special pentru dvs.


AliExpress în limba română

Vă sperie cumpărăturile online într-un magazin electronic străin? În acest caz opțiunea de a schimba AliExpress în română vă va ușura considerabil procesul de cumpărare. În plus, puteți seta platforma AliExpress în limba română doar în câteva secunde. Pentru aceasta accesați câmpul Language în colțul din dreapta sus a paginii. După ce faceți clic, din lista afișată alegeți limba română. Acum nimic nu vă mai împiedică să cumpărați confortabil pe AliExpress.

În cazul în care nu sunteți mulțumit de varianta AliExpress română, puteți oricând reseta limba urmând același proces. AliExpress English rămâne a fi cea mai populară alegere a utilizatorilor AliExpress.


Cum să cumpărați și să achitați pe AliExpress?

Una dintre cele mai frecvente întrebări se referă la plata pentru bunuri. Plata pe AliExpress se face cu cardul de credit. Prima dată când efectuați o achiziție, trebuie să introduceți detaliile cardului de credit. Acest lucru vă va economisi timp atunci când faceți achiziții repetate.

AliExpress folosește cele mai noi tehnologii de securitate, de aceea securitatea sa este la un nivel foarte înalt. Acest lucru este confirmat de faptul că în cei 11 ani de funcționare nu a avut loc o singură problemă sau scurgeri de date. 

SFAT: În continuare nu puteți plăti pentru bunuri online? Asigurați-vă că vă sunt permise plățile pe internet cu cardul dvs. de plată, lucru pe care îl puteți găsi în serviciile de Internet banking.


Cumpărături sigure pe AliExpress

Cumpărați pe AliExpress pentru prima dată? Felicitări, această platformă vă deschide calea către lumea cumpărăturilor la prețuri avantajoase. Cu siguranță vă întrebați care este trucul? Nu există niciunul, pentru AliExpress siguranța și fiabilitatea achizițiilor sunt pe primul loc, lucru confirmat de milioane de clienți mulțumiți din întreaga lume. În unele țări precum Brazilia, Rusia sau Spania, AliExpress este unul dintre cele mai mari magazine online. 


Cum are grijă AliExpress de siguranța cumpărăturilor?

AliExpress controlează cu atenție toți vânzătorii, însă înșelători există peste tot. Pentru a-i evita, fiți atenți la următoarele lucruri. Primul este evaluarea vânzătorului de către alți clienți, ceea ce vă permite să aflați dacă vânzătorul este unul de încredere. În plus, puteți citi comentariile altor utilizatori pentru a afla mai multe despre un anumit furnizor. Majoritatea vânzătorilor au un rating peste 97%, deci îi puteți considera de încredere. Desigur, livrările nerealizate, deteriorate sau cu alte defecte pot fi reclamate.


Cum să depuneți reclamații pe AliExpress?

Vă întrebați ce puteți face dacă primiți un produs deteriorat sau comanda dvs. nu a ajuns deloc? În cazul oricărei probleme cu comanda dvs., puteți contacta mai întâi producătorul și rezolva problema direct cu acesta. Dacă nu găsiți o soluție comună cu producătorul, atunci puteți deschide o dispută. Reclamațiile pe AliExpress se bazează pe perioada de protecție a cumpărătorului, în care fiecare comandă trebuie procesată. În cazul în care este ceva în neregulă cu comanda dvs., atunci puteți solicita schimbul de bunuri sau o rambursare.

AliExpress disputaTransport gratuit și timp de livrare

Cumpărăturile pe AliExpress sunt o adevărată plăcere. Unde în altă parte puteți primi transport gratuit la mărfuri cumpărate doar la câțiva lei? Ce schimbare plăcută în comparație cu magazinele electronice românești!

Cum este posibil? Transportul mărfurilor din China este gratuit datorită sprijinului pentru export din partea statului. Timpul de livrare însă ar putea fi o problemă pentru utilizatorii AliExpress din România. Marea majoritate a clienților primesc bunurile de pe AliExpress în termen de 30 zile. Totul însă depinde de viteza de expediere a bunurilor de către vânzătorul respectiv. 

Dacă aveți deja experiență cu transportul coletelor de pe AliExpress, atunci nu ezitați să împărtășiți și cu alți utilizatori AliExpress părerile și impresiile dvs.


AliExpress Standard Shipping

AliExpress vă pune la dispoziție o opțiune avantajoasă pentru livrarea produselor - AliExpress Standard Shipping. Aceasta este o companie de logistică a grupului Alibaba, care cooperează cu mai multe unități poștale și companii de curierat, astfel permițând ca coletul dvs. să ajungă mai repede și în siguranță. Timpul mediu de livrare prin acest serviciu este între 15-45 zile. Dintre toate metodele de livrare oferite, AliExpress Standard Shipping rămâne a fi cea mai populară printre utilizatori.

aliexpress standard shipping


AliExpress tracking

Vă faceți griji ca comanda dvs. de pe AliExpress se va pierde în decursul livrării acesteia? Pentru ca dvs. să vă simțiți cât mai liniștit, AliExpress are grijă de această problemă pentru dvs. În cazul produselor mai scumpe, AliExpress atribuie coletului dvs. un număr de tracking, care poate fi utilizat pentru urmărirea comenzii dvs. Cu ajutorul acestuia veți fi la curent cu locația actuală a produsului mult așteptat și veți putea fi sigur că coletul nu se va pierde fără de știre în timpul livrării. 


Taxe vamale și TVA

Cele mai frecvente întrebări în legătură cu cumpărăturile pe AliExpress sunt legate de plata taxelor vamale și TVA. Deci, să explicăm cum funcționează ambele. Taxele vamale și TVA la importul de mărfuri din China sunt plătite întotdeauna de către cumpărător, nu de vânzător - de aceea nu sunt incluse în prețul produsului. Taxele vamale și TVA sunt plătite la oficiul poștal sau companiei de curierat, care vă livrează produsul.

Vestea bună însă este că în majoritatea cazurilor nu va trebui să plătiți taxe vamale sau TVA. Mai exact, atunci când comandați mărfuri de până la 10 EUR (aproape 48,67 Lei). Aproximativ 80% din întreaga gamă de pe AliExpress se află în această categorie de preț. Dacă doriți să cumpărați un produs mai scump, dar vă puteți încadra într-o sumă de până la 150 EUR, atunci plătiți doar TVA. Taxa pe valoarea adăugată este de 19% din suma totală. Taxe vamale (și TVA) plătiți doar în cazul achizițiilor care depășesc suma de 150 EUR (aproximativ 730 Lei). Taxele vamale pentru importul bunurilor din China diferă după tipul produsului.


➽ SFAT

Doriți să evitați plata taxelor vamale și TVA pentru mărfurile din China? Împărțiți-vă achiziția în mai multe comenzi, astfel încât fiecare din acestea să coste până la 10 EUR.

Rezumatul taxelor
 • Comandă cu valoarea până la 10 EUR (până la 48,67 Lei) - pachet scutit de TVA și taxe vamale.
 • Comandă cu valoarea de la 10 până la 150 Euro (până la 730 Lei) - trebuie să plătiți TVA, adică 19% din suma totală.
 • Comandă cu valoarea de peste 150 de euro (peste 730 LEi) - trebuie să plătiți atât TVA, cât și taxe vamale.


Experiențele clienților

Vă este frică să cumpărați din China? Atunci citiți recenziile despre AliExpress de la utilizatorii reali ai portalului de cashback Tipli.

Cel mai des clienții laudă selecția uriașă, produsele originale pe care nu le cumpără oriunde în România, prețurile excelente și transportul gratuit. De asemenea, aceștia apreciază asistența pentru clienți AliExpress, care are grijă de fiecare reclamație și gestionează eficient orice problemă. În plus, portalul de cashback Tipli oferă până la 10% recompensă pentru cumpărături pe AliExpress, ceea ce este încă un lucru îmbucurător.

Singurul aspect negativ menționat este timpul de livrare puțin mai îndelungat. Însă datorită prețurile avantajoase și selecției largi de produse, acesta nu ar trebui să vă descurajeze prea mult.


Cum este corect - AliExpres, AliExpress sau AliExpre?

E-shopurile din străinătate au adesea nume netradiționale, mai ales consoanele duble pot crea mari confuzii. Deci, destul de des, veți întâlni diverse distorsiuni, cum ar fi AliExpres sau AliExpre. Cu toate acestea, singura variantă corectă este „AliExpress”.


Istoricul platformei AliExpress și fondatorul acesteia

Astăzi AliExpress este cunoscut oamenilor din întreaga lume. Dar cum arăta acum 11 ani, când a fost de abia creat? Platforma AliExpress a fost lansată în anul 2009, într-un moment în care criza financiară era la apogeu și oamenii preferau produse foarte ieftine. Creșterea AliExpressului a fost cu adevărat spectaculoasă, iar în doar un an clienții puteau să cumpere mai mult de 5 milioane de produse aici. Platforma este de mare succes în special pe piețele rusești, braziliene, spaniole și americane, însă treptat această platformă devine tot mai cunoscută și printre cumpărătorii români.

Platforma AliExpress este parte a gigantului chinez de comerț electronic - Alibaba. Fondatorul grupului Alibaba este Jack Ma, care s-a născut în 1964 în orașul chinez Hangzhou. Interesant este faptul că Jack Ma a atins computerul pentru prima dată în 1995 și doar 4 ani mai târziu a fondat platforma de afaceri B2B Alibaba.com.

Astăzi, pe lângă AliExpress și platforma Alibaba.com, din grupul Alibaba face parte și Taobao Internet Gallery, care se concentrează în special pe consumatorii chinezi sau pe sistemul de plată online AliPay.


AliExpress Day

AliExpress Day reprezintă sărbătoarea cumpărăturilor ieftine pe AliExpress și are loc în fiecare an pe 11 noiembrie. Prețurile deja scăzute vor fi reduse și mai mult în această zi, ceea ce este ocazia ideală de a cumpăra cadouri de Crăciun.

SFAT de la TIPLI:
Pregătiți-vă pentru AliExpress Day cu Tipli în avans. Accesând acest link veți găsi instrucțiuni cu privire la modul de colectare a cupoanelor AliExpress, cu care veți economisi și mai mult în decursul zilei AliExpress.


★ Primiți regulat de la Tipli sfaturi cu privire la cumpărăturile pe AliExpress

AliExpress este plin de produse unice pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva. Însă toate acestea se pierd ușor printre mulțimea de produse asemănătoare de pe AliExpress.

Din fericire Tipli vă vine în ajutor, urmărind ultimele tendințe, știri și produse interesante, pe care cu siguranță nu ar trebui să le ratați. Citiți sfaturi despre cumpărăturile pe AliExpress de la Tipli și inspirați-vă pentru următoarele cumpărături pe AliExpress.


Serialul nostru despre AliExpress

Doriți să aflați și mai multe despre cumpărăturile pe AliExpress? Uitați-vă la seriile Tipli despre AliExpress, unde veți afla totul despre acest fenomen chinezesc și veți primi o mulțime de sfaturi și recomandări pentru cumpărături la prețuri avantajoase pe AliExpress.


Cum să beneficiați de AliExpress Promo Code

Nu știți cum funcționează cupoanele de reducere pe AliExpress? Aruncați o privire la modul de utilizare a cupoanelor de reducere pe AliExpress și începeți să economisiți imediat.

1. Alegerea cuponului de reducere

Portalul AliExpress acceptă 3 tipuri de cupoane de reducere:

 • Cupoane AliExpress - acest tip de cupon îl puteți folosi la orice articol, care nu este la reducere, pe webul și în aplicația AliExpress.
 • Cupoane de la comercianți - aceste vouchere de reducere sunt emise numai de comercianți și pot fi utilizate doar în cazul articolelor din magazinul comerciantului respectiv.
 • Cupoane de reducere pentru bunurile selectate - puteți aplica aceste cupoane la articolele și vânzătorii selectați pe webul și în aplicația magazinului AliExpress.

Alegeți cel mai bun cod de reducere (puteți găsi întreaga ofertă actuală în partea de sus a profilului magazinului), pe care doriți să îl aplicați pe AliExpress.

2. Afișarea codului de reducere

Copiați codul respectiv și accesați butonul portocaliu „Folosește cupon”. Ulterior veți fi direcționat în magazinul AliExpress.

3. Introducerea codului de reducere

Alegeți produsul care vă interesează și faceți clic pe butonul „Add to cart” sau mergeți direct la plată folosind butonul „Buy now”. Astfel veți fi direcționat către coșul de cumpărături. Ulterior, primul pas pe care trebuie să-l faceți este să copiați codul de reducere pentru AliExpress și să îl introduceți în câmpul „Promo Code”. Faceți clic pe „Apply” pentru a aplica automat cuponul de reducere. Acum vă rămâne doar să finalizați achiziția.

AliExpress promo code

Folosiți cupoane de reducere pe Tipli.ro

Echipa Tipli nu încetează să caute zilnic zeci de cupoane de reducere și oferte noi pentru dvs., inclusiv cupoane pentru transport gratis. Toate ofertele, cupoanele și reducerile valabile le găsiți direct în partea de sus a profilului magazinului AliExpress.

AliExpress coduri de reducere pe care le-ați ratat

Voucher de $3 la comenzile de minim $40

25.08.2022

Voucher de $8 la comenzile de minim $90

25.08.2022

Voucher de $11 la comenzile de minim $130

25.08.2022

Voucher de $15 la comenzile de minim $180

25.08.2022

Cupon de reducere de $24 la comenzile de minim $200

01.07.2022

Cupon de reducere de $14 la comenzile de minim $140

01.07.2022

Cupon de reducere de $9 la comenzile de minim $80

01.07.2022

Cupon de reducere de $6 la comenzile de minim $50

01.07.2022

Cupon de reducere de $3 la comenzile de minim $30

01.07.2022

Cupon de reducere de $24 la comenzile de minim $200

30.06.2022

Recenziile AliExpress

4.9

Girbia M.

13.08.2022 5.0

Superb

Adriana L.

06.04.2022 4.0

Anca R.

12.02.2022 5.0

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre AliExpress

AliExpress este un magazin chinez, care adună într-un singur loc produse din întreaga lume. În comparație cu concurenții săi, acesta nu funcționează ca un intermediar, ci conectează clienții săi direct cu producătorii. De aceea oferă produse la prețuri foarte avantajoase. AliExpress face parte din cele mai cunoscute magazine online din lume, care oferă o gamă largă de produse. Găsiți aici tot ce vă doriți, de la produse electronice, haine și accesorii până la jucării pentru copii. Pe lângă prețuri avantajoase, la unele produse puteți beneficia și de livrare gratuită. Niciodată nu a fost mai ușor să cumpărați ieftin!

Condițiile de cumpărare

Fiecare produs are o recompensă diferită, iar suma exactă depinde de tipul produsului. Pe AliExpress, veți primi o recompensă cashback atunci când cumpărați oricare dintre cele 60 de milioane de produse oferite.
Nu uitați să confirmați livrarea în contul dvs. AliExpress atunci când primiți bunurile. În caz contrar, recompensa ar putea să nu fie confirmată.

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Oferta standard până la 5 %
Accesorii pentru telefoane mobile, modă, grădină, gospodărie până la 5 %
Alte până la 3,5 %
Telefoane mobile, accesorii pentru computere, monitoare, tablete, laptopuri, computere, echipamente audio și video de acasă, stocare externă și internă până la 1,5 %
Comenzi speciale 5 Lei
Bani înapoi de la cumpărătură până la 5 %
Afișează toate ofertele ↓

Verificați dacă veți obține cashback pentru produsul:

AliExpress în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul AliExpress?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă