Litera

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Litera cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 5 % la tot în magazinul Litera

Valabil până la 17.09.2021

 
   

Explorați lumea cărților cu editura Litera. Găsiți aici peste 10 000 de titluri din domenii precum:...

Despre magazinul Litera

Litera este mai mult decât un simplu e-shop de cărți. Litera este o editură cu o politică generalistă. Pe rafturile acesteia veți găsi peste 10 000 de titluri, din cele mai variate domenii: ficțiune, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, limbi străine, cultură generală, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală, business, călătorii, familie și timp liber.


Litera scurt istoric

Editura Litera a fost fondată în anul 1989. În decursul celor 30 de ani de existență, Litera nu a încetat să se extindă în număr și tipuri de cărți editate. Cu 800 de titluri editate anual în cele peste 50 de colecții și imprinturi și cu o cifră de afaceri care reprezintă mai bine de 15% din valoarea totală a pieței de carte din România, editura Litera a ajuns a fi în topul celor mai importante edituri din țară.


Citiți cu Litera

Sunteți pasionați de artă, istorie, literatură universală sau preferați titluri de ficțiune, mystery, thriller? În oferta editurii Litera se regăsesc o mulțime de genuri de carte. Pentru cei în căutare de suspans, la Litera puteți explora interpretările literale chiar și ale celor mai interesante istorii detective.

În plus, aici puteți descoperi cele mai recente cărți din literatura pentru femei și copii. De asemenea, în oferta magazinului veți găsi jocuri, accesorii școlare, instrumente de scris și alte articole de papetărie. Astfel veți dezvolta gustul literar nu doar al dvs., dar și al celor mici.


Cumpărați mai ieftin pe Litera.ro cu Tipli

Cumpărăturile online sunt preferate nu doar pentru accesibilitatea lor, dar și pentru nenumăratele oferte promoționale disponibile doar online. Editura Litera poate fi găsită și în mediul online cu o mulțime de reduceri și oferte speciale. Pe lângă acestea, la Litera puteți beneficia și de recompense cashback de la Tipli. Accesând magazinul prin Tipli, veți câștiga 5% înapoi din valoarea fiecărei comenzi. Vizitați site-ul Litera.ro chiar acum și profitați de cumpărături mai ieftine.


Litera contact

În cazul în care aveți vreo problemă cu comanda dvs. sau nu știți ce carte să alegeți, contactați echipa Litera și profitați de serviciile lor de consultanță. Îi puteți contacta prin oricare din aceste modalități:

 • Tel: 0374.82.66.35

 • Mobil: 0770 408 924

 • E-mail: contact@litera.ro

Iar pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi apariții editoriale Litera: de la fragmente în avanpremieră, cărți din colecțiile apărute la chioșcurile de presă sau cel mai recent volum al autorului preferat, vă recomandăm să urmăriți editura pe rețelele de socializare precum Facebook, Instagram, YouTube.


Bookstop-uri Litera

Cărțile de la editura Litera pot fi cumpărate și fizic în bookstop-urile Litera. Vizitați oricare din aceste locații și analizați personal oferta grandioasă a editurii:

 • Litera Timișoara Carrefour: Shopping City Center, Timișoara Calea Sagului, nr 100,

 • Litera Deva: Shopping City Deva, Calea Zarandului, nr. 87,

 • Litera București: Militari Shopping Center, București, sector 6, B-dul. Iuliu Maniu, nr. 546-560 (parter),

 • Litera Suceava: Iulius Mall, Calea Unirii, nr 22, spatiul IP138, parter, Suceava,

 • Litera Piatra Neamț: Shopping City, Bd. Decebal nr 79, Piatra Neamț, jud Neamț,

 • Litera Ploiești: Ploiesti Shopping City Ploiesti, DN1B, km. 6, comuna Blejoi, jud. Prahova, (parter).


Cum să aplicați cupoane de reducere pe Litera.ro

La Litera.ro puteți aplica diverse cupoane de reducere disponibile chiar pe portalul Tipli. Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de reduceri este să urmăriți acești pași simpli:

1. Alegerea cuponului de reducere

Mai întâi vizitați profilul editurii Litera pe Tipli.ro și alegeți din oferta noastră cuponul de reducere pe care doriți să-l folosiți ulterior.

2. Afișarea codului de reducere

Odată ce ați ales cuponul, copiați codul respectiv accesând simbolul foarfecii. Pentru a fi redirecționat pe pagina librării, trebuie să accesați butonul portocaliu „Folosește cupon”.

3. Introducerea codului de reducere

După ce ați ales cartea dorită, apăsați butonul „Adăugați în coș”. Pentru a finaliza comanda, deschideți coșul și introduceți codul copiat de pe Tipli. Ulterior, accesați butonul „Aplică reducere”. Nu vă rămâne decât să finalizați comanda introducând datele necesare și în scurt timp comanda va fi a dumneavoastră la un preț și mai bun.


Profită de reduceri și cupoane de reducere cu Tipli

În fiecare zi căutăm oferte speciale, reduceri și cupoane de reducere pentru a vă ajuta să reduceți considerabil cheltuielile dvs. Toate ofertele actuale ale editurii online Litera.ro pot fi găsite în partea de sus a profilului magazinului. Savurați plăcerea lecturii la un preț excelent!

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Litera

Explorați lumea cărților cu editura Litera. Găsiți aici peste 10 000 de titluri din domenii precum: ficțiune, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, limbi străine, cultură generală, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală, business și călătorii. 

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Litera?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.