Mondly

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Mondly.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Mondly.

Voucher Mondly

Învață limbi străine în mod gratuit la Mondly

+ 15 % înapoi de la cumpărătură
 

Învață limbi străine gratuit! Descoperă resursele noastre online și începe-ți călătoria către o nouă limbă cu costuri zero.

Cu peste 41 de limbi disponibile și tehnologii inovatoare precum realitatea virtuală și augmentată și oferte cu acces pe viață printr-o achiziție unică la un preț redus, Mondly oferă o experiență captivantă de învățare a limbilor. Descoperă peste 250 de lecții organizate în 40 de subiecte practice, 50+ conversații simulate între vorbitori nativi, teste de progres în limba engleză, lecții de gramatică și multe altele. Beneficiază de cashback generos prin Tipli și accesează aplicația de oriunde, pe iOS, Android sau web. Alege Mondly pentru a-ți dezvolta abilitățile lingvistice într-un mod interactiv și modern.

Despre magazinul Mondly

Mondly este o platformă de învățare a limbilor străine online, care utilizează tehnologii precum inteligența artificială (IA) și realitatea virtuală (RV) pentru a ajuta utilizatorii să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice în diferite limbi.

Platforma oferă o varietate de caracteristici și resurse pentru învățarea limbilor, inclusiv:

 • Cursuri interactive: Platforma oferă lecții interactivem de învățare a limbilor, cu accent pe vocabular, gramatică și pronunție.
 • Tehnologie de recunoaștere vocală: Prin utilizarea tehnologiei de recunoaștere vocală, permite utilizatorilor să practice pronunția corectă a cuvintelor și a frazelor în limba țintă.
 • Realitate virtuală: Una dintre caracteristicile distinctive ale platformei este abordarea sa de a folosi realitatea virtuală pentru a crea experiențe de învățare mai captivante. Utilizatorii pot interacționa cu personaje virtuale și pot simula situații reale în care ar trebui să folosească limba străină.
 • Diverse limbi disponibile: Platforma oferă suport pentru o gamă largă de limbi, permițând utilizatorilor să învețe limbi populare precum engleza, spaniola, franceza, germana, dar și limbi mai puțin cunoscute.
 • Aplicații mobile: Mondly este disponibilă și ca aplicație mobilă, permițând utilizatorilor să învețe limbi străine de pe dispozitivele lor mobile.

Mondly Brașov este o companie care produce softuri educaționale de învățare a limbilor străine, cu sediul în Brașov, România și a fost fondată la sfârșitul anului 2013. Platforma dezvoltată de companie include un site web și aplicații cu cursuri gratuite și plătite.

Unde este disponibil Mondly

Mondly este disponibil pe o varietate de platforme pentru a vă oferi o experiență de învățare flexibilă și accesibilă:

 • iOS (iPhone și iPad): Puteți accesa Mondly, Mondly AR și Mondly Kids pe dispozitivele iOS, profitând de avantajele învățării pe aceste platforme.
 • Android (telefoane și tablete): Experimentați Mondly, Mondly AR și Mondly Kids pe dispozitivele Android, pentru o învățare ușoară și distractivă.
 • Web (PC sau Mac): Versiunea web vă permite să învățați direct de pe computerul dvs., fără a necesita instalarea unei aplicații.

Utilizând aplicația, puteți beneficia de funcții de bază gratuit, așa cum sunt specificate în descrierea serviciului. În cazul în care doriți să profitați de funcții premium care depășesc cadrul funcțiilor de bază, există opțiunea de a achita taxele indicate în timpul procesului de comandă.

Plata pentru abonamentul premium se realizează prin intermediul contului dvs. Apple App Store sau Google Play Store, utilizând metodele de plată disponibile acolo. Trebuie să aveți în vedere că termenii și condițiile corespunzătoare Apple App Store și Google Play Store vor fi aplicate în ceea ce privește procesul de plată.

Pentru a vă bucura de toate avantajele pe care le oferă Mondly, asigurați-vă că aveți o conexiune la internet, deoarece aceasta este necesară pentru a descărca și accesa conținutul.

Mondly gratuit și Mondly Premium

Versiunea gratuită a aplicației principale oferă acces la lecțiile zilnice, întreaga categorie Hello și o lecție de chatbot. Cu toate acestea, dacă doriți să explorați mai mult conținut înainte de a plăti o taxă de abonament lunară sau anuală, puteți activa perioada de încercare gratuită de 7 zile. Prin activarea acestei perioade de încercare, vi se va acorda acces la întregul conținut Premium al aplicației. Dacă alegeți să continuați cu abonamentul Premium, veți fi facturat automat după încheierea perioadei de încercare gratuită.

Este important să știți că, dacă achiziționați Premium prin aplicația mobilă Mondly, Google sau Apple vor fi procesatorii de plăți, nu Mondly. Aceasta depinde de dispozitivul cu care finalizați comanda. Pe extrasul dvs. bancar, veți vedea următoarele mențiuni:

 • Google Play – Android: în cazul în care descărcați aplicațiile din Play Store pentru dispozitive Android;
 • Apple – iOS: în cazul în care descărcați aplicațiile din App Store pentru dispozitive iOS;
 • 2Checkout: dacă ați achiziționat Premium prin intermediul site-ului web Mondly.

Astfel puteți explora toate funcționalitățile aplicației și alege varianta care vi se potrivește cel mai bine. 

Abonamentul Mondly Premium

Un abonament Premium vă deschide ușa către întreaga experiență a aplicației, oferindu-vă acces deplin la toate resursele și funcționalitățile, inclusiv:

 • Peste 250 de lecții organizate în 40 de subiecte practice, pentru o învățare cuprinzătoare și eficientă.
 • 36 de constructori de vocabular care vă ajută să vă dezvoltați cunoștințele de cuvinte și expresii specifice.
 • Peste 50 de conversații autentice și simulate între vorbitori nativi, pentru a vă exersa abilitățile de comunicare.
 • Caracteristici gramaticale și tabele de conjugare, pentru a înțelege și a folosi corect structurile gramaticale.
 • O gamă impresionantă de peste 2600 de lecții zilnice, peste 320 de chestionare săptămânale și peste 60 de provocări lunare, pentru a menține ritmul și angajamentul în procesul de învățare.
 • 108 teste de progres în limba engleză, cu conținut dezvoltat în colaborare cu Pearson, pentru a vă evalua și îmbunătăți competențele lingvistice.
 • Peste 300 de lecții specializate cu conținut de afaceri, perfecte pentru formarea forței de muncă și dezvoltarea profesională.
 • Acces gratuit la aplicația Mondly Kids, dedicată învățării limbilor străine pentru copii, oferindu-le o experiență distractivă și educațională.
 • Acces gratuit la aplicația Mondly AR, care aduce 13 lecții de realitate augmentată, pentru a vă învăța limba într-un mod interactiv și captivant.
 • 41 de cursuri de limbi diferite, oferind un total impresionant de 1320 de combinații de limbi.

Cu abonamentul Premium, aveți la îndemână toate instrumentele necesare pentru a vă atinge obiectivele lingvistice într-un mod accesibil, interactiv și eficient.

Cum să economisiți cu Mondly

Pentru a economisi și beneficia la maximum de experiența Mondly, vă oferim câteva sfaturi utile:

 • Perioada de încercare gratuită: Dacă sunteți curios să explorați toate funcționalitățile premium ale aplicației, puteți activa perioada de încercare gratuită de 7 zile. Acest lucru vă va oferi acces la întregul conținut premium al aplicației, pentru a vă ajuta să decideți dacă abonamentul Mondly Premium este potrivit pentru dvs.
 • Oferte și promoții: Website-ul adesea vine cu oferte speciale și promoții, cum ar fi reduceri pentru abonamentele Premium. Urmăriți site-ul lor sau canalele lor de social media pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte.
 • Abonament anual: Optând pentru un abonament anual, puteți economisi în comparație cu plățile lunare. Acest lucru vă oferă acces la toate resursele premium pe o perioadă mai lungă de timp, la un preț mai convenabil.
 • Participarea la competiții: Platforma organizează uneori concursuri sau evenimente speciale pe rețelele sociale, oferind șansa de a câștiga abonamente gratuite sau alte premii legate de învățarea limbilor.
 • Utilizarea gratuită a aplicației: În plus, puteți să vă bucurați de lecțiile zilnice, categoria Hello și o lecție de chatbot fără costuri, cu versiunea gratuită a aplicației.
 • Casback prin TipliPentru a beneficia de această oportunitate de economisire, tot ce trebuie să faceți este să accesați platforma prin intermediul Tipli și să finalizați achiziția. Cashback-ul vă va fi creditat în contul Tipli, iar sumele acumulate pot fi utilizate pentru alte achiziții sau retrase în contul dvs. bancar.
 • Mondly păreri: Consultați rubrica Mondly păreri sau recenzii pentru a afla ce cred alți clienți despre produse și care sunt cele mai bune prețuri sau opțiuni.

Indiferent de alegerea dvs., Mondly vă oferă o platformă excelentă pentru învățarea limbilor, cu o varietate de opțiuni pentru a vă potrivi nevoilor și bugetului dvs.

Colecția de Produse Mondly

Aveți la dispoziție o gamă variată de produse și servicii pentru a vă ajuta să învățați limbi străine într-un mod captivant și eficient. Acestea includ:

 1. Mondly: Platforma principală de învățare a limbilor, care oferă o experiență interactivă și diversificată. Aveți acces la lecții practice, exerciții de vocabular, conversații simulate și multe altele, pentru a vă dezvolta competențele lingvistice într-un mod dinamic.
 2. Mondly Kids: O aplicație special concepută pentru copii, care îi ajută să învețe limbi străine printr-o abordare distractivă și educativă. Aceasta încurajează dezvoltarea lor timpurie a abilităților lingvistice.
 3. Mondly VR: O experiență de învățare a limbilor în realitate virtuală, care vă permite să vă imersați într-un mediu virtual și interactiv pentru a vă îmbunătăți cunoștințele lingvistice.
 4. Mondly AR: O aplicație de învățare a limbilor prin realitate augmentată, care combină elemente virtuale cu mediul real pentru o învățare captivantă și inovatoare.
 5. MondlyWORKS: O soluție de învățare a limbilor pentru afaceri, care oferă peste 1300 de cursuri în peste 41 de limbi. Aceasta poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor de formare a forței de muncă în cadrul companiilor.

Indiferent de produsul sau serviciul ales, compania vă oferă instrumentele și resursele necesare pentru a învăța și a vă dezvolta competențele lingvistice într-un mod eficient și captivant.

De ce să alegeți Mondly

Alegerea Mondly înseamnă alegerea unei platforme inovatoare de învățare a limbilor, dedicată să vă ofere o experiență excepțională și rezultate semnificative în dezvoltarea abilităților lingvistice. Iată de ce să alegeți Mondly:

 • Experiență Interactivă și Captivantă: compania utilizează tehnologii avansate, cum ar fi realitatea virtuală și augmentată, pentru a vă oferi o învățare interactivă și captivantă. Acest lucru face învățarea limbilor o experiență plină de satisfacții și plăcere.
 • Gama Variată de Cursuri: Cu peste 41 de limbi și 1320 de combinații de limbă disponibile, aveți o gamă variată de cursuri care acoperă diverse niveluri de dificultate și interese. Indiferent de limba pe care doriți să o învățați, veți găsi cu siguranță cursurile potrivite.
 • Lecții Pratice și Relevante: Cursurile sunt organizate în 40 de subiecte practice, astfel încât veți învăța vocabular și structuri lingvistice relevante pentru situații reale de comunicare. Aceasta vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de conversație și să vă simțiți încrezător în utilizarea limbii.
 • Conținut Premium și Diverse: Prin abonamentul Mondly Premium, aveți acces la peste 250 de lecții, peste 50 de conversații simulate, teste de progres, lecții de gramatică și multe altele. De asemenea, puteți explora diferite subiecte, cum ar fi afaceri, prin cursurile specializate.
 • Cashback Atractiv cu Tipli: Colaborarea cu Tipli vă aduce avantaje suplimentare, inclusiv un procent generos de cashback pentru achizițiile pe Mondly. Aceasta înseamnă că veți economisi în timp ce vă dezvoltați abilitățile lingvistice.
 • Flexibilitate în Învățare: Mondly este disponibil pe multiple platforme - iOS, Android și web - astfel încât puteți învăța limbi în orice moment și oriunde, adaptându-vă programului dvs.
 • Metode de Învățare Inovatoare: De la lecții scurte pentru un program aglomerat, la tehnologii precum realitatea virtuală și augmentată, vă bucurați de metode moderne și eficiente de învățare.

Indiferent dacă sunteți începător sau avansat în învățarea limbilor, Mondly este alegerea potrivită pentru a vă atinge obiectivele lingvistice într-un mod plăcut și eficient.

Mondly coduri de reducere pe care le-ați ratat

BACK TO SCHOOL 96% OFF

11.11.2023

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Mondly

Mondly este o platformă inovatoare de învățare a limbilor, axată pe oferirea unei experiențe interactive și captivante. Cu o gamă variată de cursuri în peste 40 de limbi, tehnologii precum realitatea virtuală și augmentată, și o comunitate globală de învățare, Mondly Brașov oferă instrumentele necesare pentru a învăța o limbă nouă într-un mod distractiv și eficient. Bucurați-vă de lecții gratuite și profitați de ofertele pentru varianta Premium, atunci când sunt disponibile. Indiferent de nivelul dvs. de cunoștințe lingvistice sau obiectivele dvs., Mondly vă sprijină în aventura dvs. lingvistică, făcând învățarea o experiență plină de satisfacții.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 15 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Mondly?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă