Libristo

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre magazinul Libristo

Librăria online Libristo este destinația ideală pentru iubitorii de cărți în limbi străine.

Cu peste 21 de milioane de cărți în peste 100 de limbi și o mare varietate de titluri, oferta librăriei cuprinde cărți clasice, moderne și bestseller-uri din literatura română și internațională, dar și cărți de motivație, cărți educaționale, biografii, cărți de specialitate, cărți pentru copii și tineri.

Imagine

Pe site-ul librăriei online găsiți prezentarea generală a autorilor, prezentarea generală a editurilor, o selecție a celor mai bune cărți sau pe gen. Sunt afișate cărți care merită citite, precum și cărți noi în stoc sau cele așteptate în viitorul apropiat. Puteți selecta cărți în peste 100 de limbi: cărți în limba română, latină, italiană, franceză, engleză, germană, coreeană, rusă, slavonă etc.

Oferta Libristo

Pe lângă diversitatea cărților în multe limbi, oferta librăriei online include reduceri, cadouri și beneficii pentru clienții fideli.

Cărți în limbi străine - categorii recomandate

Economie, Finanțe, Afaceri și Management; Romane grafice, benzi desenate, desene animate; Copii, adolescenți și educație; Societate și Științe Sociale; Limbă și lingvistică; Referință, informații și subiecte interdisciplinare; Arte; Filosofie și religie; Stil de viață, hobby-uri și timp liber; Științele Pământului, Geografie, Mediu; Biografie, literatură și studii literare; Istorie și arheologie; Sănătate, relații și dezvoltare personală; Ficțiune și articole conexe; Medicină și Nursing; Matematică și știință; Tehnologie, Inginerie, Agricultura; Calculatoare și Tehnologia Informației; Sport și recreere activă în aer liber.

Recompense pentru loialitate

În cadrul programului de loialitate, cititorii fideli pot primi o reducere suplimentară la următoarea lor achiziție de carte sau pot câștiga puncte de fidelitate. Fiecare carte din ofertă este evaluată la un anumit număr de puncte pe care le găsiți în fișa de carte. Punctele pot fi obținute în diferite moduri: pentru o achiziție în magazin, dacă după recomandarea magazinului de către dvs. va exista o comandă și chiar dacă reușiți puzzle-ul origami trimis în colet.

Deținătorii de carduri ISIC, ITIC, IYIC și ALIVE pot beneficia de reduceri din prețurile de vânzare ale titlurilor din oferta librariei online.

Pentru cei care cumpără cantități mari de cărți în limbi străine, precum școli, grădinițe, biblioteci, Libristo oferă posibilitatea de a crea un cont VIP care vă permite să beneficiați de avantaje speciale: sumă convenită de reducere individuală, prețuri cât mai mici, transport și ambalare gratuite, procedură flexibilă de procesare a comenzii.

Modalități de livrare și plată

Livrarea se face prin Fan Curier și Cargus.

De asemenea, coletul poate fi ridicat de la oricare din cele 53 de puncte de ridicare din România

Plata poate fi efectuată prin card de credit online, transfer bancar sau ramburs- puteți plăti costul livrării la oficiul poștal român sau curierului în numerar la livrare.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Libristo

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Libristo și alegeti o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Libristo.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Imagine

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Libristo

Libristo.ro este cea mai mare librărie online cu literatură în limbi străine. Aceasta vă oferă un sortiment de peste 19 milioane de titluri de cărți. Iar pentru a vă ușura alegerea, Libristo.ro adaugă și recenzii de cărți. Cumpără cărți din întreaga lume într-un singur loc, cu o singură taxă de livrare!

Condițiile de cumpărare

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Libristo în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 3 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Libristo?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă