Cum să câștigi recompense cu Tipli?

Simplu. Cumpărați cu portalul de cashback Tipli și nu veți mai rata nicio recompensă. Ce înseamnă cashback? Cashback poate fi tradus ca “bani înapoi”. Datorită cashback-ului câștigați înapoi o parte din banii pe care îi cheltuiți pentru cumpărăturile online. Cu alte cuvinte, cashback înseamnă că noi vă răsplătim pentru cumpărăturile dvs. pe Tipli.

shop

1. Alege magazinul

Alegeți magazinul, în care vreți să cumpărați. În ofertă avem peste 1478 de e-shopuri și adăugăm altele noi în fiecare zi.

buy

2. Cumpără ca de obicei

Dacă doriți să faceți cumpărături, este suficient să căutați magazinul dvs. preferat pe pagina Tipli și să vizitați magazinul, accesând butonul portocaliu.

cashback

3. Câștigă bani înapoi

După ce cumpărați în magazin, comerciantul ne va informa despre achiziția dvs. Din prețul fiecărei achiziții primiți o parte din bani direct în contul dvs.

Cum funcționează în practică?

Auziți pentru prima oară despre cashback? Doriți să aflați mai multe, dar vă e frică să întrebați? Nu disperați. Am pregătit pentru dvs. un exemplu concret despre cum exact funcționează cashback-ul pe portalul Tipli. Să începem. Drept exemplu ne va servi domnișoara Elena, care vrea să-și cumpere un tricou nou.

shop cashback 10 %

1. Alege magazinul

După conectarea pe Tipli, Elena a găsit un e-shop de modă cu o ofertă de 10 % înapoi din cumpărătură. În detaliile magazinului pe Tipli, ea a accesat e-shopul, unde ulterior și-a ales un tricou nou așa precum l-ar alege în mod obișnuit.

buy prețul tricoului 429 Lei

2. Cumpără ca de obicei

Elena a adăugat în coș tricoul cu prețul de 429 Lei și a plătit. Pur și simplu a cumpărat ca de obicei, iar cumpărătura nu s-a diferențiat prin nimic.

cashback înapoi la cont 42,9 Lei

3. Bani în sfârșit pe cont

Peste 15 minute de la cumpărătură deja avea înregistrată pe Tipli o recompensă în valoarea de 42,9 Lei, ce corespunde unui cashback de 10%.

Pentru calcularea cashback-ului se folosește prețul produsului fără TVA și taxe poștale (de transport).

Unde acum?

Vă mai interesează ceva? Cum funcționează cashback-ul, garanția noastră de satisfacție, cine suntem și unde este sediul nostru? Doriți să aflați ce întreabă clienții noștri sau cine este în echipa noastră? Explorați celelalte pagini ale noastre.

Fie ca de azi înainte magazinele să vă plătească dumneavoastră pentru cumpărături!

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă