Bonprix

Ca s─â nu pierde╚Ťi recompensa, v─â rug─âm s─â dezactiva╚Ťi Adblock-ul ├«n timpul cump─âr─âturii.

Cod reducere Bonprix și alte oferte

Aplica╚Ťi un cod reducere Bonprix ╚Öi┬áeconomisi╚Ťi atunci c├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi piese vestimentare sau articole pentru cas─â de la┬áBonprix Rom├ónia. Magazinul┬ápune la dispozi╚Ťie ├«mbr─âc─âminte pentru fiecare anotimp, astfel c─â pute╚Ťi┬áalege de la Bonprix rochii, pantaloni, bluze, inclusiv articole din┬ágama Bonprix costume de baie, slipi ╚Öi multe accesorii pentru plaj─â,┬áprecum ╚Öi┬ágeci, veste, paltoane, pulovere. Clien╚Ťii magazinului mai pot cump─âra de la Bonprix perdele, cear╚Öafuri, covoare ╚Öi foarte multe alte produse pentru amenajarea locuin╚Ťei.

Ob╚Ťine╚Ťi 30 Lei ├«nainte de a face cump─âr─âturi ├«n magazinul Bonprix.

├Änscrie╚Ťi-v─â la Tipli ╚Öi primi╚Ťi bani ├«napoi pentru achizi╚Ťiile dvs. online. Pentru fiecare recompens─â de achizi╚Ťie, ve╚Ťi primi un bonus suplimentar de aceea╚Öi sum─â. ├Än total, pute╚Ťi ob╚Ťine p├ón─â la 30 Lei ├«n recompense bonus. Aceasta este o ofert─â de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Bonprix.

Voucher Bonprix

Bani înapoi 5 % la tot în magazinul Bonprix

Valabil până la 15.07.2024

 
 

Aplica╚Ťi un cod reducere Bonprix ╚Öi economisi╚Ťi atunci c├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi piese vestimentare sau articole pentru cas─â de...

Voucher Bonprix - 10% + livrare gratuit─â la abonarea la Newsletter

Valabil până la 01.08.2024

+ 5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â
 

Aboneaz─â-te la Newsletter ╚Öi prime╚Öti pe email un cod de reducere. Acest cod poate fi utilizat o singur─â dat─â per client ╚Öi nu se poate combinaÔÇŽ mai mult

Cod reducere Bonprix 10% + livrare gratuit─â

Valabil până la 31.07.2024

+ 5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Cuponul de reducere ├«l pute╚Ťi folosi ├«n co╚Öul magazinului.

Îmbrăcăminte de damă reduceri de până la -60%

Valabil până la 15.07.2024

+ 5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Cump─âr─â acum cu Bonprix la pre╚Ťuri super avantajoase! Nu rata ofertele la ├«mbr─âc─âminte de dam─â!

Reduceri de până la -60% la Lenjerie de damă

Valabil până la 15.07.2024

+ 5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Cumpără acum Lenjerie de damă de la Bonprix și prinde reduceri de până la -60%!

Reduceri de până la - 57% la articole home&deco pe Bonprix.ro

Valabil până la 02.08.2024

+ 5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

├Än magazinul online Bonprix, ave╚Ťi acum ocazia s─â beneficia╚Ťi de reduceri de p├ón─â la 57% la o selec╚Ťie de produse home&deco aflate ├«n promo╚Ťie. mai mult

Blugi cu reduceri de până la -57% la Bonprix

Valabil până la 15.07.2024

+ 5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Profit─â acum! Adaug─â ├«n co╚Ö blugii prefera╚Ťi ╚Öi bucur─â-te de reduceri de p├ón─â la -57%.

Reduceri de până la - 55% la articole de modă pentru copii pe Bonprix.ro

Valabil până la 02.08.2024

+ 5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

├Än magazinul online Bonprix pute╚Ťi beneficia acum de reduceri de p├ón─â la 55% la o selec╚Ťie de articole de mod─â pentru copii, care fac parte dinÔÇŽ mai mult

Reduceri de până la - 45% la articole de modă pentru femei pe Bonprix.ro

Valabil până la 02.08.2024

+ 5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Pe magazinul online Bonprix pute╚Ťi g─âsi acum reduceri de p├ón─â la 45% la articolele de mod─â pentru femei, disponibile ├«n promo╚Ťie.

Reduceri de p├ón─â la - 40% la ├«mbr─âc─âminte pentru b─ârba╚Ťi pe Bonprix.ro

Valabil până la 02.08.2024

+ 5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

├Än magazinul online Bonprix beneficia╚Ťi ├«n prezent de reduceri de p├ón─â la 40% la articolele de ├«mbr─âc─âminte pentru b─ârba╚Ťi, selectate specialÔÇŽ mai mult

Cele mai simple modalit─â╚Ťi s─â economise╚Öti la Bonprix Rom├ónia

 • Bucur─â-te de bani ├«napoi de la Tipli pentru fiecare achizi╚Ťie. Conecteaz─â-te pe Tipli, acceseaz─â site-ul Bonprix.ro ╚Öi cump─âr─â ca de obicei. Dup─â finalizarea comenzii, vei primi ├«napoi un procent din banii cheltui╚Ťi.
 • Abon├óndu-te la newsletter afli despre promo╚Ťii mai devreme dec├ót al╚Ťii ╚Öi vei profita de reduceri Bonprix garantate ╚Öi livrare gratuit─â a comenzilor tale care ating pragul valoric minim men╚Ťionat la ├«nscriere.
 • Folose╚Öte un cod de reducere Bonprix actual, disponibil pe site, conturile de social media sau alte canale online pentru a profita de reducere la o selec╚Ťie larg─â de articole cu Bonprix voucher.

Cum s─â aplica╚Ťi un cod reducere Bonprix

Pentru a valorifica un cod reducere Bonprix, urma╚Ťi c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli:

 1. Ad─âuga╚Ťi toate articolele ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi
 2. Face╚Ťi clic pe butonul "Vezi co╚Öul"
 3. Introduce╚Ťi codul de reducere ├«n caseta "Am un cod de reducere"
 4. Ap─âsa╚Ťi butonul "Activeaz─â" pentru a aplica reducerea
 5. Finaliza╚Ťi comanda
Imagine

Dac─â nu func╚Ťioneaz─â, este posibil s─â ave╚Ťi un cod Bonprix┬áexpirat sau acesta poate fi valabil doar pentru prima achizi╚Ťie. De asemenea, este posibil s─â nu fie valabil pentru articolele pe care le ave╚Ťi ├«n co╚Ö. Citi╚Ťi cu aten╚Ťie descrierea pentru a afla la ce produse poate fi aplicat, c├ót ╚Öi pragul pre╚Ťului de comand─â.

Reduceri Bonprix și alte strategii de a economisi

Pentru a economisi mai mult atunci c├ónd faci cump─âr─âturi pe Bonprix.ro, ia ├«n considerare mai multe mijloace care ╚Ťi-ar putea aduce beneficii.

 • Crearea unui cont ├«n magazin ├«╚Ťi ofer─â acces u╚Öor pentru a urm─âri starea comenzii, istoricul comenzilor, codurile de reducere ╚Öi bonsurile pentru cump─âr─âturi. De asemenea, utilizatorii ├«nregistra╚Ťi primesc oferte sau un cod de reducere Bonprix, vouchere dedicate, care nu sunt disponibile pentru ceilal╚Ťi clien╚Ťi.
 • Desc─ârc├ónd ╚Öi folosind aplica╚Ťia Bonprix, te bucuri de numeroase avantaje ╚Öi surprize, inclusiv acces facil la produse, promo╚Ťii ╚Öi reduceri Bonprix exclusive.
 • Al─âtur├óndu-te Clubului Bonprix, prime╚Öti o reducere suplimentar─â de 10% pentru fiecare comand─â plasat─â, beneficiind de avantaje exclusive ce pot fi combinate cu alte promo╚Ťii ╚Öi coduri de reducere Bonprix.
 • Beneficiezi de livrare gratuit─â pentru comenzile care dep─â╚Öesc o anumit─â sum─â, iar ├«n timpul campaniilor promo╚Ťionale, aceast─â op╚Ťiune este disponibil─â ╚Öi cu un cod reducere Bonprix specific.
 • Verific─â sec╚Ťiunea de reduceri de pe site pentru┬áoferte speciale ╚Öi produse la pre╚Ťuri reduse.
 • Urmeaz─â Bonprix Rom├ónia ╚Öi conturile celor mai ├«n vog─â influencers┬ápe re╚Ťelele sociale pentru a fi la curent cu cele mai recente promo╚Ťii ╚Öi concursuri sau┬áBonprix voucher.
 • Profit─â de perioadele de reduceri speciale, cum ar fi Bonprix Black Friday, pentru a face achizi╚Ťii avantajoase la pre╚Ťuri imbatabile.

├Ämbr─âc─âminte, ├«nc─âl╚Ť─âminte ╚Öi articole pentru cas─â cu Bonprix reduceri

Bonprix Rom├ónia este o destina╚Ťie excelent─â pentru mod─â ╚Öi articole de cas─â la pre╚Ťuri accesibile. Oferind o gam─â variat─â de ├«mbr─âc─âminte pentru toate anotimpurile ╚Öi stilurile, Bonprix te ├«nc├ónt─â cu o selec╚Ťie impresionant─â de rochii elegante, pantaloni confortabili, bluze moderne ╚Öi multe altele. ├Än plus, gama lor extins─â de articole de ├«mbr─âc─âminte de plaj─â ╚Öi accesorii pentru var─â te preg─âte╚Öte pentru o vacan╚Ť─â relaxant─â la mare.

Imagine

Pentru a-╚Ťi ├«nfrumuse╚Ťa locuin╚Ťa, retailerul ofer─â o varietate de produse pentru cas─â, inclusiv perdele, cear╚Öafuri, ╚Öi covoare, pentru a aduce o not─â de confort ╚Öi elegan╚Ť─â ├«n fiecare camer─â.┬áBonprix Rom├ónia este cunoscut pentru ofertele sale atractive ╚Öi promo╚Ťiile tentante, iar evenimentele precum Bonprix Black Friday sunt momente ideale pentru a-╚Ťi completa garderoba sau pentru a-╚Ťi amenaja casa la pre╚Ťuri imbatabile. Nu rata ╚Öansa de a economisi ╚Öi de a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi stilul de via╚Ť─â cu produsele de calitate oferite de Bonprix!┬áPo╚Ťi s─â profi╚Ťi ╚Öi de campanii de sezon ╚Öi s─ârb─âtori pentru a economisi:

 • Magazinul organizeaz─â frecvent promo╚Ťii ╚Öi reduceri speciale legate de diferite sezoane ╚Öi s─ârb─âtori, precum prim─âvara, vara, toamna sau iarna. Aceste promo╚Ťii includ adesea reduceri semnificative la articolele de ├«mbr─âc─âminte ╚Öi cele pentru cas─â care se potrivesc cu tematica sezonului respectiv.
 • ├Än afara campaniilor mari de reduceri, cum ar fi Bonprix┬áBlack Friday, comerciantul lanseaz─â ╚Öi promo╚Ťii speciale legate de diverse s─ârb─âtori, cum ar fi Cr─âciunul, Pa╚Ötele sau Ziua ├Ändr─âgosti╚Ťilor. Aceste campanii pot include oferte exclusive cu Bonprix voucher, cadouri sau reduceri substan╚Ťiale pentru produsele selectate, cod de reducere Bonprix pentru livrare gratuit─â.
Imagine
 • ├Änaintea ╚Öi dup─â fiecare sezon, magazinul organizeaz─â v├ónz─âri speciale pentru a face loc noilor colec╚Ťii ╚Öi pentru a oferi clien╚Ťilor ocazia de a ob╚Ťine articole la pre╚Ťuri reduse. A╚Öadar, po╚Ťi s─â ├«╚Ťi actualizezi garderoba sau s─â ├«╚Ťi redecorezi casa la pre╚Ťuri avantajoase ├«n timpul campaniilor Bonprix reduceri de sezon sau lichid─âri de stoc.

Profita╚Ťi de aceste campanii ╚Öi oferte pentru a economisi ╚Öi a v─â bucura de produse de calitate la pre╚Ťuri accesibile de la Bonprix Rom├ónia.

Bonprix coduri de reducere pe care le-a╚Ťi ratat

cod reducere Bonprix cu -10% la toate produsele!

01.07.2024

Cod reducere Bonprix 10% + livrare gratuit─â

27.06.2024

Cod reducere Bonprix 10% + livrare gratuit─â

21.06.2024

-10% la toate produsele cu cod reducere Bonprix

19.06.2024

Cod reducere Bonprix - 10% + transport gratuit la comenzi

20.06.2024

Cod reducere Bonprix - 10% + transport gratuit la comenzi

20.06.2024

Cod reducere Bonprix - 10% + transport gratuit la comenzi

20.06.2024

Cod reducere Bonprix - 10% + transport gratuit la comenzi

20.06.2024

Cod reducere Bonprix-10% la toate produsele!

01.06.2024

Cod reducere Bonprix - 10%+ transport gratuit la comenzi

30.05.2024

Cum ob╚Ťin un cod de reducere Bonprix?

Codurile de reducere sunt vizibile pe site, sunt comunicate prin intermediul buletinului informativ, pe fanpage ╚Öi ├«n notific─ârile push din aplica╚Ťie. Clien┼úii primesc coduri de reducere Bonprix suplimentare, individuale direct ├«n contul lor.

Cât timp este valabil codul meu de reducere?

Codurile de reducere au date de expirare diferite. Informa╚Ťii despre validitatea unui cod reducere Bonprix pot fi g─âsite pe site-ul magazinului sau ├«n contul t─âu ├«n fila Coduri de reducere.

Pot folosi mai multe coduri ├«n acela┼či timp?

Po╚Ťi utiliza un singur cod de reducere Bonprix pentru fiecare comand─â.

Trebuie să introduc codul de reducere în coș?

Codurile de reducere vizibile ├«n contul t─âu de client Bonprix sau primite prin e-mail pot fi activate f─âc├ónd clic pe link. Aceste informa╚Ťii sunt furnizate ├«ntotdeauna l├óng─â codul din contul t─âu sau din e-mail. Dac─â un cod de reducere Bonprix nu este activat cu un link, trebuie s─â ├«l introduci ├«n c├ómpul corespunz─âtor din co╚Ö.

De ce nu func╚Ťioneaz─â codul meu de reducere?

Sunt posibile diverse motive, cel mai probabil codul este incorect, a expirat sau a fost deja utilizat (├«n cazul codurilor unice). Dac─â pe pagina de finalizare a comenzii nu g─âse╚Öti informa╚Ťii care s─â explice cauza erorii,contacteaz─â Biroul de Rela╚Ťii cu Clien╚Ťii.

Recenziile Bonprix

Loredana P.

01.07.2024 5.0

Foarte multumita

Oana D.

17.04.2024 5.0

Corina B.

17.04.2024 4.0

Satisfacator

Magazine unde de asemenea v─â vom r─âspl─âti

Ca s─â nu pierde╚Ťi recompensa, v─â rug─âm s─â dezactiva╚Ťi Adblock-ul ├«n timpul cump─âr─âturii.

Condi╚Ťiile de cump─ârare

Recompensa nu se aplic─â achizi╚Ťiilor efectuate prin aplica╚Ťia Bonprix.

Clientul nu trebuie să facă clic pe newsletter-ul oficial Bonprix, altfel recompensa nu va fi înregistrată.

Termeni ╚Öi condi╚Ťii

 • De obicei calcul─âm recompensa din pre╚Ťul net al m─ârfurilor f─âr─â TVA. Aceasta ├«nseamn─â c─â deducem taxele de transport precum ╚Öi TVA din pre╚Ťul total al comenzii.
 • C├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi la pre╚Ťuri speciale, primi╚Ťi ╚Öi o recompens─â. Dar ave╚Ťi grij─â la cupoanele de reducere. Dac─â utiliza╚Ťi un alt cupon dec├ót cel g─âsit pe Tipli, este posibil ca recompensa s─â nu fie creditat─â.
 • Cursul actual al leului joac─â un rol ╚Öi ├«n achizi╚Ťiile din str─âin─âtate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunera╚Ťiei.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este ├«ntotdeauna necesar s─â activa╚Ťi cookie-urile atunci c├ónd vi se solicit─â pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditat─â? Completa╚Ťi formularul de garantare a satisfac╚Ťiei ╚Öi vom colabora imediat cu dvs.
Afi╚Öeaz─â toate condi╚Ťiile

Bonprix ├«n alte ╚Ť─âri

Redirec╚Ťionarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

Dup─â realizarea cump─âr─âturii, recompensa va fi ├«nregistrat─â timp de 48 de ore.

 • Redirec╚Ťionarea c─âtre magazin

  Redirec╚Ťionarea a avut loc cu succes.

 • Cump─âr─âturi ├«n magazin

  Cump─âra╚Ťi produsul ales de dvs.

 • ├Änregistrarea recompensei ├«n contul dvs.

  De ├«ndat─â ce ve╚Ťi plasa comanda, noi vom ├«nregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunte╚Ťi sigur c─â dori╚Ťi s─â pierde╚Ťi 5 % ├«napoi din pre╚Ťul cump─âr─âturii ├«n magazinul Bonprix?

Trebuie doar s─â v─â ├«nregistra╚Ťi gratuit ╚Öi astfel nu o s─â mai rata╚Ťi nicio recompens─â.

Chiar acum v─â oferim ├«n plus 30 lei pentru cump─âr─âturile dvs. La fiecare recompens─â pentru cump─âr─âturi ve╚Ťi primi un bonus suplimentar cu aceea╚Öi sum─â. ├Än total, pute╚Ťi ob╚Ťine din recompensele bonus p├ón─â la 30 lei.

- sau -
├Änregistr├óndu-v─â sunte╚Ťi de acord cu condi╚Ťiile de utilizare ╚Öi cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Ave╚Ťi deja cont? Conecta╚Ťi-v─â