Gsmnet

Despre magazinul Gsmnet

Gsmnet s-a lansat pe piață de accesorii și componente GSM în anul 2003, iar în anul 2006 au deschis magazinul online gsmnet.ro, ceea ce a deschis porțile în comerțul electronic al companiei. La ora actuală compania are vânzări anuale de peste 20 de milioane de euro, mulțumită experienței acumulate în decursul a peste 15 ani și a calității produselor atent alese pentru satisfacția clienților. Alege de la GSMnet.ro telefoane, componente telefoane si accesorii la preturi avantajoase

Gsmnet aplică anumite metode pentru selectarea furnizorilor, compania căutând furnizori adecvați și unde este posibil, regionali, astfel încât să obțină un raport optim calitate/preț și să satisfacă cerințele și așteptările clienților.

Gsmnet oferă produse și accesorii pentru mărci precum Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, Nokia, Sony și multe altele. Tot din gama Gsmnet.ro mai fac parte și alte produse precum ceasuri, powerbank, telefoane mobile, tablete, boxe și difuzoare și multe alte produse ce așteaptă să fie descoperite de dumneavoastră.

Oferta Gsmnet.ro

Gsmnet.ro oferă o gamă vastă de accesorii și componente GSM, accesorii laptop și PC, aparatură și instrumente service, produse de stocare date și accesorii, cât și produse multimedia.

Imagine

La noi puteți găsi produse și accesorii precum telefoane, tablete, folii de protecție, huse, cabluri, incarcatoare, dock-uri și suporturi, caști și dispozitive hands-free.

Dacă aveți nevoie de accesorii pentru telefonul sau tableta dvs., niciodată nu a fost mai ușor să le descoperiți, la noi veți putea căuta direct marca și modelul dispozitivului dvs. și veți descoperi toate accesoriile disponibile și compatibile cu dispozitivul dumneavoastră.

Telefoanele sunt scumpe, de aceea vă oferim produse ce vă vor proteja dispozitivul în cazul în care îl scăpați, sau îl zgâriați ținându-l în același buzunar cu cheile dumneavoastră. Vă recomandam să vă protejați dispozitivul cu folii de protecție, cât și huse, foliile de protecție venind în două forme, prima fiind o folie subțire ce vă protejează ecranul împotriva zgârieturilor, sau puteți opta pentru folia din sticlă, ce oferă o protecție mai avansată împotriva zgârieturilor cât și o mai bună protecție în cazul în care scăpați telefonul cu display-ul în jos. Vă recomandăm și folosirea unei huse pentru protecție, iar gsmnet vă oferă o gamă largă de modele de huse precum huse gel, huse tip portofel, huse din piele și multe altele ce pot fi filtrate după model, material și preț. Vizitați chiar acum gsmnet.ro și alegeți-vă o husă pentru a vă proteja dispozitivul.

Cum telefonul este folosit în mod continuu, șansele sunt că o anumită componentă să cedeze, fie că l-ați scăpat și ați spart display-ul, fie nu se mai încarcă, fie că bateria nu mai ține sau pur și simplu carcasa telefonului s-a spart, Gsmnet vă vine în ajutor cu o gamă largă de componente, indiferent de ce problema aveți, la noi cu siguranță veți găsi acea mică piesa ce vă poate readuce dispozitivul la viață. La noi veți putea găsi componente precum acumulatori, display-uri și touch-screen, componente carcasă, șuruburi și adezivi cât și piese precum antene interne, benzi senzor amprentă, buzzer, modul cititor SIM, difuzoare, conector încărcare și foarte multe altele.

Imagine

În aparatură și instrumente service veți putea găsi produse precum testere voltaj, covoraș anti static, aparate măsură, cuvă ultrasunete, stație separare display, mini freza curățare, microscoape, pistol de lipit, șurubelnițe, kit reparații, pensete și multe alte produse ce vă vor fi de folos în repararea dispozitivelor dumneavoastră.

Pentru a vă bucura de toate melodiile, pozele, fișierele video sau celelalte documente de care aveți nevoie fără a vă face griji în legătură cu spațiul de stocare de pe dispozitivul dvs., vă oferim o gamă de produse precum card memorie SD sau microSD cât și stick memorie externă. În acest fel vă veți bucura de toate fișierele dvs. într-un singur loc, fară a mai avea nevoia de a șterge fișiere din cauza lipsei spațiului de stocare. În gama noastră de produse stocare date veți putea găsi produse cu capacități de la 16GB până la 256GB.

Categoria de produse Multimedia este categoria în care veți putea descoperi produse precum telefoane, tablete, ceasuri inteligente, căști normale cât și bluetooth, powerbank, boxe și difuzoare cât și multe alte produse de înaltă calitate și de la producători recunoscuți.

Mai puteți descoperi ceasuri inteligente de la producători renumiți precum Xiaomi, Apple, Samsung, Huawei și mulți alții, ceasurile noastre vă vor fi un partener de încredere zi de zi, oferindu-vă informații despre bătăile inimii, timpul în care ați dormit și calitatea somnului, vă vor număra pașii, veți putea selecta din foarte multe sporturi pentru care ceasul inteligent vă va ține cont de timp cât și de mișcările aferente sportului respectiv.

Foarte multe produse la reducere sunt adăugate săptămânal, astfel vă puteți bucura de prețuri foarte tentante la produsele dumneavoastră preferate.

Gsmnet contact

Aveți nevoie de sfaturi cu privire la alegerea unui produs, sau doriți să întoarceți sau să anulați vreo comandă? Contactați asistența pentru clienți la numărul de telefon 0241.48.00.88. Linia este disponibilă de luni până vineri între orele 10:00 - 18:00. De asemenea, îi puteți contacta prin e-mail la adresa office@gsmnet.ro.

Modalități de plată oferite de Gsmnet

Pe site-ul Gsmnet.ro aveți la dispoziție mai multe metode de plată:

plată ramburs

online prin card de debit/credit Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

transfer bancar

Mai multe detalii despre modalitățile de plată le puteți găsi pe site-ul nostru

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicațîi despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Gsmnet

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Gsmnet și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Gsmnet accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Gsmnet

Gsmnet.ro este un magazin specializat în comercializarea de accesorii și componente pentru telefoane mobile. Aici veți putea găsi accesorii pentru telefoane precum huse, încărcătoare, căști, folii protecție ecran, cabluri și multe altele, cât și componente precum baterii, display-uri, port-uri, șuruburi, adezivi și carcase. Oferim o varietate de produse pentru cele mai importante mărci și modele. Descoperiți mii de produse în magazinul nostru și profitați chiar acum de cele mai noi produse, oferte și reduceri adăugate în fiecare zi.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Gsmnet.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă