DHgate

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre magazinul DHgate

DHgate este o platformă transfrontalieră de comerț online, care facilitează vânzarea produselor fabricate de la furnizori către comercianții mici și mijlocii sau consumatorii individuali.

Platforma de comerț electronic leagă în primul rând IMM-urile chineze de întreprinderi și persoane fizice din întreaga lume.

Site-ul este considerat cea mai mare platformă digitală din China care se concentrează pe tranzacțiile între companii ( B2B) și este disponibilă în 8 limbi: chineză, engleză, rusă, spaniolă, germană, portugheză, italiană și franceză.

DHgate operează, de asemenea, locații fizice cunoscute sub denumirea de centre comerciale digitale (DTC) în care clienții potențiali pot inspecta bunurile înainte de a comanda. DTC-urile sunt situate în numeroase țări la nivel global: în Statele Unite, Ungaria, Australia, Spania, Rusia, Turcia, Emiratele Arabe Unite și Peru.

Istoricul DHgate

DHgate a fost fondată de Diane Wang la Beijing în august 2004 și a fost lansată oficial în 2005. “DH” din DHgate se referă la Dunhuang, un oraș chinez din provincia modernă Gansu, fost punct strategic pe Drumul Mătăsii, care lega China de restul lumii în vremurile antice. Numele face aluzie la locul companiei ca o versiune modernă și online a Drumului Mătăsii, care leagă IMM-urile între China și străinătate.

Ce puteți cumpăra pe DHgate

Site-ul chinezesc vinde numeroase produse, cuprinzând, printre multe altele, electronice, îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru  casă și grădină, diverse accesorii.

Imagine

Structurarea produselor pe categorii, subcategorii și filtrele de căutare vă permit să navigați ușor pe site-ul DHgate, care găzduiește peste 30 de milioane de articole ale producătorilor chinezi într-o gamă largă de: Îmbrăcăminte și accesorii, Calculatoare și rețele, Electronice de larg consum, Jucării și Hobby-uri, Sănătate, modă și frumusețe, Genți și bijuterii, Auto și multe altele.

Încredere și siguranță

DHgate oferă un plan de protecție a cumpărătorului, o politică sigură de rambursare, livrare expresă și urmărirea expedierilor, se angajează să ofere o experiență de cumpărare rapidă, ușoară și sigură companiilor și consumatorilor din întreaga lume.

Pentru a-și onora angajamentul, DHgate urmează cateva reguli simple:

 • identitatea vânzătorului și istoricul afacerii sunt verificate automat și manual

 • comportamentul vânzătorului este monitorizat 24/7

 • vânzătorii compensează cumpărătorii în cazul în care nu respectă politicile comerciale

 • conturile de vânzător necinstiți sunt imediat listate pe negru și închise pe termen nelimitat

 • sistemul de control al calității împiedică accesul produselor frauduloase, ilegale și contrafăcute pe platforma noastră

 • produsele sunt inspectate de profesioniști în controlul calității înainte de expediere

 • informațiile despre clienți sunt criptate și protejate de hackeri

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.
Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.
Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

DHgate coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cupon de reducere $3

05.03.2021

Cupon de reducere $5

05.03.2021

Cupon de reducere $10

05.03.2021

Cupon de reducere $5

05.03.2021

Cupon de reducere $24

05.03.2021

Cupon de reducere $1

05.03.2021

Cupon de reducere $30

05.03.2021

Cupon de reducere $20

05.03.2021

Cupon de reducere $10 discount

23.02.2021

Cupon de reducere $3 discount

22.02.2021

Cum se folosesc cupoanele de reducere în DHgate

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul DHgate și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus a profilului magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati DHgate accesând butonul portocaliu și cumpărat ca de obicei. Utilizați cupoane de reducere înainte de a plasa comanda.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre DHgate

Vă place să cumpărați pe Aliexpress? Atunci veți îndrăgi cu siguranță și DHgate.com, care de asemenea oferă o varietate mare de bunuri direct de la producători chinezi. Veți găsi aici aceleași produse, pe care le puteți găsi și în magazinele dvs. preferate, dar la un preț mult mai avantajos. DHgate.com oferă peste 30 milioane de cele mai diverse produse - cu siguranță veți găsi și ceea, ce căutați cu lunile.

Condițiile de cumpărare

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

DHgate în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 11 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul DHgate?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă