Totul despre AliExpress – pas cu pas

ArticoleAliexpress  |  Totul despre AliExpress 10. 11. 2021

Atât pentru cei care cumpără pentru prima oară pe AliExpress, cât și pentru utilizatorii obișnuiți, am pregătit aceste instrucțiuni pentru ca să puteți beneficia la maxim din cumpărăturile pe AliExpress. Vă rugăm să citiți cu atenție articolul și să cumpărați pe AliExpress inteligent, profitând de serviciul nostru de cashback.

Ce este AliExpress?

AliExpress este un magazin chinezesc, care oferă mărfuri direct de la producători la prețuri foarte mici. De aceea, acesta devine tot mai popular în fiecare zi. Demult nu mai este valabil ca mărfurile ieftine, produse în China, să fie neapărat necalitative. În pofida la aceasta, suntem siguri că ați putea profita din aceste recomandări despre cum să cumpărați pe AliExpress.

Înregistrarea pe AliExpress

Procesul de creare a unui cont pe AliExpress este unul foarte simplu. Este suficient să accesați butonul Join Free, pe care îl găsiți în colțul din partea dreaptă-sus al paginii. Puteți alege dacă doriți să vă înregistrați prin Facebook sau prin e-mail. Pentru cumpărăturile ulterioare folosiți butonul Sign in. După autentificare veți fi direcționat pe pagina principală a platformei.

Sign in AliExpress

Comandarea bunurilor de pe AliExpress

În cazul în care ați fost impresionat de un anumit produs, puteți trece imediat la comandarea și achitarea acestuia. Mai întâi însă vă recomandăm să controlați caracteristicile produsului pentru a fi sigur că cumpărați ceea ce vă doriți cu adevărat.

Odată ce ați ales caracteristicile necesare și vă doriți să cumpărați produsul, aveți două posibilități – puteți cumpăra imediat bunul ales accesând butonul Buy now sau îl puteți adăuga în coș Add to chart și să navigați mai departe. Plata o puteți realiza în mai multe moduri, însă cea mai convenabilă este plata cu cardul. Nu uitați să verificați, dacă aveți setată corect adresa de livrare.

Buy now AliExpress

Cum să alegeți haine pe AliExpress

Procesul de achiziționare a hainelor pe Aliexpress este același ca în cazul cumpărării oricăror altor produse. Nu trebuie să vă fie frică de alegerea hainelor pe internet. Este important să alegeți mărimea corectă și să vă asigurați din ce material este fabricată haina. La început ar putea să vă fie mai greu să alegeți mărimea hainelor. De aceea, vă recomandăm să accesați acest link și să citiți articolul pentru ca ulterior să cumpărați mărimea corespunzătoare și să nu trebuiască să schimbați haina.

marimi haine

Cum să evitați înșelătorii de pe AliExpress

Însăși platforma AliExpress pune un mare accent pe reputația sa, oferind mereu ajutor pentru a vă rezolva toate problemele apărute. Cu toate acestea, v-ar putea fi de mare folos să aflați cum să evitați problemele pe AliExpress. Cel mai bun indicator al unui vânzător de încredere este ratingul acestuia, pe care îl puteți găsi deasupra imaginii produsului ales. Puteți accesa evaluarea vânzătorului și vă puteți uita la comentariile acestuia.

recenzii vanzator

Plata taxelor și TVA

Pentru ca achiziția dvs. să nu fie prea scumpă vă recomandăm să citiți articolul despre cum să achitați bunurile pe AliExpress. În cazul în care suma achiziției dvs. este mai mică de 10 EUR, atunci nu trebuie să plătiți taxe vamale sau TVA. Odată ce suma depășește 10 EUR, dar în același timp este mai mică de 150 EUR, pe AliExpress plătiți TVA în valoare de 19 % din prețul mărfurilor comandate.

În cazul în care prețul produselor achiziționate depășește suma de 150 EUR, trebuie să plătiți atât TVA, cât și taxe vamale. Însă atenție, taxele vamale diferă după tipul de produse.

Reclamații pe Aliexpress

Nici reclamațiile pe AliExpress nu reprezintă o mare problemă. Mai întâi însă vă recomandăm să încercați să rezolvați problema direct cu vânzătorul într-un mod neformal. În cazul în care prin acest mod nu veți ajunge la o soluție comună, vă puteți adresa platformei AliExpress, care va rezolva totul pentru dumneavoastră.

reclamatii AliExpress

Vă interesează și alte informații despre AliExpress?

Nu uitați că cu Tipli puteți face cumpărături pe AliExpress și mai convenabil!

Cumpărați pe AliExpress bunuri cu cashback. Înregistrați-vă gratuit pe Tipli și economisiți printr-un singur clic cu ajutorul cashback-ului. Cumpărați cu noi, iar o parte din bani vi se va întoarce înapoi!

Cumpără pe AliExpress

Magazine similare

AliExpress

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă