Totul despre AliExpress: seria a 4-a – Cum să evitați înșelătorii pe AliExpress

ArticoleAliexpress  |  Totul despre AliExpress 10. 11. 2021

Magazinul online AliExpress este îndrăgit de milioane de utilizatori din întreaga lume – nu doar pentru transportul gratuit și modul simplu de plată, ci în special pentru mulțimea de produse oferite precum telefoane mobile, încălțăminte, haine, electronică și bijuterii. În plus, procesul de achiziționare pe AliExpress este unul foarte simplu.

În seriile trecute deja am discutat despre cum să vă înregistrați/conectați și despre cum să adăugați bunurile în coș și cum să achitați pe AliExpress. În acest articol vă vom prezenta modalitățile prin care puteți foarte ușor evita înșelătorii și problemele din cumpărături pe AliExpress. Astfel veți putea cumpăra mult mai sigur și cu încredere. Însăși platforma AliExpress pune mare accent pe reputația sa și de aceea vă ajută să rezolvați toate problemele. Cu toate acestea, v-ar putea fi de mare ajutor să știți cum să preveniți situațiile neplăcute pe AliExpress.

Întotdeauna urmăriți recenziile!

Suntem siguri că deja ați observat că atunci când deschideți un anumit produs, deasupra fotografiei produsului este scrisă denumirea producătorului și ratingul acestuia exprimat în procente – aceasta este exact ceea ce ar trebui mereu să controlați înainte de a plasa comanda.

În principiu ar trebui să vă conduceți după regula – cu cât mai scump este produsul pe care doriți să-l cumpărați, cu atât mai mare trebuie să fie ratingul vânzătorului. Dacă este mai mare de 90 %, atunci este vorba despre un vânzător bun. În cazul în care ratingul vânzătorului este peste 95 %, atunci acesta este unul cu adevărat de încredere. Trebuie însă să recunoaștem că 100 % este aproape imposibil de atins. Greșeala nu este întotdeauna din partea vânzătorului. Și clientul ar fi putut alege greșit produsul.

Fiți curioși

În plus, puteți accesa recenziile vânzătorului și vă puteți uita la comentariile cumpărătorilor. Este posibil să aflați că, deși magazinul are un procent mai mic, problemele cumpărătorilor nu vă afectează și astfel produsul este unul de încredere pentru dumneavoastră. De asemenea, puteți afla de cât timp acest vânzător activează pe AliExpress.

recenziile vanzatorului

Fiți precauți

După cum am menționat deja, AliExpress este o platformă sigură, însă doar dacă sunteți precauți. Peste tot sunt înșelători, iar odată ce dumneavoastră veți aplica această strategie și veți fi atent de la cine cumpărați, atunci veți primi doar bucurie din mărfurile comandate de pe AliExpress.

Vă mai interesează ceva?

Suntem siguri că acum veți cumpăra mai încrezut pe AliExpress și veți folosi la maxim toate beneficiile acestei platforme. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați prin LiveChat. Și nu uitați că cu Tipli puteți cumpăra pe AliExpress și mai avantajos!

Alte articole despre AliExpress


Magazine similare

AliExpress

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă