Totul despre AliExpress: seria a 3-a – Cum să alegeți mărimea corectă

ArticoleAliexpress  |  Totul despre AliExpress 10. 11. 2021

Pe AliExpress sunt atât de multe haine și încălțăminte frumoase și toate la prețuri atât de mici, încât ați dori să cumpărați totul. Însă înainte de a fi prea entuziasmați, vă recomandăm să alegeți cu mare atenție mărimea corectă la haine și încălțăminte.

Alegerea mărimii în magazinele online poate fi un proces foarte dificil pentru acei, care nu au o mărime fixă. Însă suntem siguri că sfaturile noastre vă vor ușura acest proces.

Cum să alegeți mărimea corectă pe AliExpress?

În magazinele fizice uneori cumpărați haine mai mult după ochi. Însă pe internet ar trebui să fiți mai atenți. Cu siguranță nu credeți că dacă în magazinele fizice vă vin hainele de mărimea M, atunci așa va fi și pe AliExpress. Mărimile hainelor diferă după țări și magazine. Acest lucru este valabil și pentru încălțăminte.

Hainele

Rochiile, scurtele, maiourile, sacourile – pe fotografii și pe modele arată fantastic. Nu uitați însă că imaginile vă pot amăgi.

Primul pas, pe care ar trebui să-l faceți, este să deschideți tabelul de mărimi. Acesta îl veți găsi în mijlocul paginii în descrierea produsului. Măsurați-vă atent și nu uitați de niciun centimetru – noi înșine ne vedem într-un mod, însă măsurătorul ne vede altfel.

Nu trebuie să vă faceți griji în cazul unei diferențe de doi centimetri. Dacă corespund toate măsurările, atunci nu mai trebuie să ezitați, ci să comandați haina.

Se poate întâmpla ca măsurările fixe să lipsească din tabel. În acest caz nu fiți dezamăgit. Setarea mărimilor diferă după țară. Tabelul vă va ajuta să decodificați mărimile conform țării, în care locuiți.

tabel de marimi

În cazul în care după un criteriu de măsurare ar trebui să aveți mărimea S, iar după altul L, vă recomandăm să căutați mai departe.

Sfat: Nu uitați de înălțime – rochiile și pantalonii vor sta diferit unei persoane cu înălțimea de 160 cm și alteia cu 180 cm.

mărimi haine

Încălțăminte

Exact ca în cazul hainelor, mai întâi căutați tabelul de mărimi. Un mod ușor de a vă afla mărimea încălțămintei este cu ajutorul unei hârtii – puneți-o pe podea lângă un perete și aranjați piciorul dvs. perpendicular pe ea, după aceasta însemnați unde se termină degetul cel mare. Ulterior comparați această lungime cu tabelul de mărimi. Ar putea fi mai ușor, dacă cineva vă va ajuta în acest proces.

Sfat: În cazul în care cumpărați încălțăminte unisex, credeți-ne că mărimile se pot diferenția la bărbați și femei – de aceea căutați tabele de mărimi, separate după sex.

Haine pentru copii

Copiii cresc foarte repede și de aceea aveți nevoie să cumpărați cât mai des haine pentru ei. AliExpress vă ajută în acest sens cu o ofertă mare de haine pentru copii.

Și în acest caz puteți găsi tabele cu mărimi, care de obicei vor fi însoțite și de vârstele copiilor, cărora ar trebui să le vină hăinuțele. Ar putea fi de folos să căutați hainele și după înălțimea copilului dvs.

Sfat: Nu uitați că bunurile de pe AliExpress nu vor ajunge la dvs. chiar a doua zi. De aceea vă sfătuim să cumpărați haine, care ar putea să-i vină bine copilului dvs. peste o lună.

Vă interesează și alte informații despre AliExpress?

Nu uitați că cu Tipli puteți face cumpărături pe AliExpress și mai convenabil!

Cumpărați pe AliExpress bunuri cu cashback. Înregistrați-vă gratuit pe Tipli și economisiți printr-un singur clic cu ajutorul cashback-ului. Cumpărați cu noi, iar o parte din bani vi se va întoarce înapoi!

Alte articole despre AliExpress

Magazine similare

AliExpress

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă