Kivi

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Kivi.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Kivi.

Despre magazinul Kivi

Magazinul online Kivi pune la dispoziția clienților peste 7000 de produse de exterior, în principal mobilier de grădină sau balcon, dar nu numai.

Fiind deja importator pentru mai multe branduri în România, Kivi.ro încearcă să ofere atât produse exclusiviste, cât și produse accesibile, de consum într-o gamă variată, atent selecționate pentru grădină și exterior.

Dacă aveți nevoie de un grătar, un cort sau o piscină gonflabilă, o mașină de tuns iarba sau un loc de joacă, vizitați magazinul Kivi.

Istoricul magazinului Kivi

Kivi.ro a apărut din dragostea de frumos și design, din plăcerea de a sta în natură, din dorința de a transforma un spațiu gri și fără personalitate, într-un loc special.

Pornind de la această idee, la început mai mult din joacă, Kivi s-a lansat online în 2017, numărându-se printre magazinele "tinere", reușind în doar un an să ofere mii de produse pentru exterior.

Oferta magazinului Kivi

Kivi se concentrează pe comercializarea de produse realizate din materiale de calitate, concepute de producători cunoscuți și autorizați care au în vedere, atunci când le confecționează, nu numai design-ul, ci și partea practică, cu accent pe funcționalitate și condiții de siguranță.

Imagine

Kivi oferă produse care să fie utile, să îmbunătățească aspectul terasei, grădinii sau balconului dvs. și să aducă plusvaloare.

Pe Kivi.ro găsiți tot ce ține de exterior: mobilier, decorațiuni și accesorii, piscine și diferite obiecte destinate activităților outdoor. De asemenea, găsiți soluții pentru spații de depozitare, sisteme de climatizare, sisteme de umbrire-copertine, pergole, foișoare-, grătare, jucării de exterior, sere, utilaje și multe alte tipuri de produse.

Categoria Fitness cuprinde aparate multifuncţionale, benzi de alergat, steppere, biciclete fitness, bănci de exerciții și altele.

Categorii recomandate: Mobilier de grădină, Fitness, Unelte și scule, Sisteme de umbrire, Jucării de exterior, Iluminare, Decorațiuni, Grătare, Climatizare.

Livrarea și plata

Comenzile se expediază cu firma de curierat selectată, în toate localitățile din România.

Costul transportului prin curier rapid va fi afișat înainte de finalizarea comenzii și poate să difere în funcție de specificul și greutatea produselor, a numărului de depozite din care pleacă comanda etc. Costul transportului poate fi modificat, însă întotdeauna se va afișa înainte de finalizarea comenzii.

Pe site-ul Kivi.ro, puteți alege următoarele modalități de plată: plata online cu cardul, ordin de plată, ramburs (în numerar la curier).

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Kivi

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Kivi și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Kivi.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Kivi

Kivi.ro și-a propus să fie ghidul dvs. în materie de mobilier de grădină, balcon și nu doar. Acesta este un magazin online cu peste 7000 de produse pentru exterior. Fie că sunteți în căutarea unui grătar, a unui cort sau a unei piscine gonflabile, a unei mașini de tuns iarba sau a unui spațiu de joacă, pe toate le găsiți pe Kivi.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Kivi?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă