Pint

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Pint.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Pint.

Voucher Pint

Bani înapoi până la 7,5 % la tot în magazinul Pint

Valabil până la 18.07.2024

 
 

Siguranța în trafic, cât și siguranța financiară sunt foarte importante, iar Pint.ro, cunoscut ca și rca-ieftin, vine în...

Cod reducere Pint -5% la abonarea la newsletter

+ până la 7,5 % înapoi de la cumpărătură
 

Abonează-te la newsletter si vei primi un voucher cu 5% discount la prima ta achiziție.

Despre magazinul Pint

Asigurarea RCA este asigurarea obligatorie a autovehiculelor, fără aceasta, mașinile nu au voie să circule pe străzi. Asigurările sunt menite să protejeze pe toată lumea, fie că vorbim de o asigurare CASCO, care, în caz de accident, vă plăti pentru mașina celui vinovat, cât și asigurările CMR, pentru camioane,tir-uri și alte vehicule de mare tonaj și transport mărfuri. Pe site-ul Pint, puteți descoperi un calculator pentru toate acestea, cât și posibilitatea de a alege dintre diferite oferte, astfel încât să plătiți cel mai mic preț pentru o asigurare de încredere.

Calculatoarele de RCA ieftin din acest magazin, pot fi folosite, de asemenea, pentru calcularea unei asigurări de călătorie, în cazul în care mergeți în concediu, cât și pentru asigurările locuinței, pentru a sta fără griji în caz de vandalism, inundații sau cutremure. Descoperiți Pint.ro în categoria de servicii de pe site-ul Tipli, și aruncați o privire peste ofertele actuale de pe site-ul Pint, cât și ale multor alte portale de servicii.

Imagine

Cum să economisiți la achiziția unui RCA ieftin

Deși asigurarea RCA este obligatorie, aveți posibilitatea de a economisi folosind un calculator RCA-ieftin. După completarea datelor necesare, vă vor fi prezentate oferte de la diferite companii de asigurări, alături de informații în legătură cu ce servicii sunt disponibile, astfel încât să puteți alege cea mai convenabilă poliță de asigurare, cât și cea mai ieftină, în funcție de nevoi.

Pint.ro se străduiește să ofere o experiență simplă și transparentă în ceea ce privește achiziționarea și administrarea polițelor de asigurare. Prin intermediul platformei lor online, clienții pot obține oferte personalizate, compara opțiunile și alege polița care li se potrivește cel mai bine.

Prin alegerea portalului RCA ieftin.ro, clienții au la dispoziție un serviciu care le oferă o modalitate foarte ușoară de a compara prețuri tot timpul. Polița de asigurare poate fi schimbată oricând, iar dacă clienții au găsit un preț mai avantajos în altă parte, pot anula prima poliță și opta pentru cea mai ieftină.

Cel mai ieftin RCA de la Pint.ro

Alături de portalul Pint, clienții se pot bucura de toate ofertele oferite de companiile de asigurări într-un singur loc, completați datele necesare și obțineți cele mai bune oferte și promoții oferite de cele mai mari și cele mai de încredere companii de asigurări.

 

Prețurile asigurărilor fluctuează foarte mult, fie că vorbim de asigurări RCA, de locuință sau de călătorie, fiecare companie de asigurări încearcă să ofere cele mai avantajoase prețuri pentru a atrage cât mai mulți clienți. Prin portalul RCA ieftin, ofertele vor fi prezentate și alături de ofertele unice oferite de companiile de asigurări, iar asta pe lângă oferte pentru cel mai ieftin RCA.

Cel mai ieftin RCA poate fi găsit în general la brokeri de asigurări, dar pentru asta, este necesară deplasarea de la broker la broker pentru a găsi cea mai optimă poliță de asigurare potrivită nevoilor clienților, de aceea, prin folosirea unui calculator RCA ieftin, clienții vor putea achiziționa cel mai ieftin RCA în mai puțin de 3 minute, eliminând nevoia de a căuta printre brokeri cea mai bună ofertă.

Pint.ro RCA ieftin, asigurări de călătorie, de locuință și asigurări CASCO

Clienții portalului de asigurări RCA ieftin vor avea la dispoziție oferte de la cele mai renumite companii de asigurări, după completarea datelor necesare din calculatorul pentru cel mai ieftin RCA, clienții vor primi instant oferte de la companii de asigurări precum Allianz, Asirom, Groupama, Euroins, Generali, Grawe, Omniasig și Axeria.

Pe portalul RCA ieftin online, clienții pot descoperi asigurări precum:

 • Asigurări RCA
 • Asigurări CASCO
 • Asigurări CMR
 • Asistență rutiera
 • Asigurări călătorie
 • Asigurări locuință

RCA – asigurarea de Răspundere Civilă Auto este o asigurare auto obligatorie pentru toți posesorii de autovehicule. Scopul ei este de a despăgubi persoanele prejudiciate în urma unui accident provocat de autoturismul pentru care s-a emis poliță de asigurare. Clienții pot alege asigurarea după bunul plac când vine vorba de asigurator, preț, avantaje sau chiar și durata poliței de asigurare.

CASCO este o asigurare auto facultativă ce acoperă daunele aduse propriului autovehicul. Astfel, dacă polița de asigurare RCA despăgubește daunele produse terțelor persoane, atunci CASCO despăgubește asiguratul, indiferent cine este vinovat de accident. Această asigurare este foarte bună, mai ales pentru mașinile noi și scumpe. Totodată, la achiziția unui autovehicul nou în rate sau leasing, clienții sunt obligați de a achiziționa asigurare CASCO cel puțin pe toată durata garanției autovehiculului.

Atât persoanele fizice, cât și cele juridice, pot descoperi pe RCA ieftin.ro cele mai ieftine asigurări pentru autoutilitare, autobuze, autovehicule de transport marfă și altele folosind calculatoru de asigurări CMR. Polița CMR este asigurarea de răspundere a transportatorului, în calitate de transportator, pentru marfa transportată. Această asigurare nu este obligatorie prin lege, dar este o asigurare pe care foarte multe companii o cer pentru a încheia un contract de transport.

Pe lângă cel mai ieftin RCA, prin portalul RCA ieftin, clienții pot achiziționa și asistență rutieră, aceasta include depănare, tractare chiar și mașină la schimb. Anumite servicii de asistență rutiera sunt oferite doar pentru autoturisme, altele pentru auto utilitare, dar mai sunt și care oferă asistență rutieră doar la mașini mai noi de 10 ani. Aruncați o privire peste cele mai competitive prețuri la servicii de asistență rutieră pe portalul RCA ieftin.ro

Asigurarea medicală de călătorie este foarte importantă, fie că este vorba de o călătorie în scopul serviciului, sau o vacanță într-o țară exotică, asigurarea medicală este cea mai bună modalitate de a vă simți în siguranță, oriunde v-ați afla. Asigurarea medicală de călătorie oferă protecție financiara împotrivă costurilor medicale neprevăzute, apărute pe durata călătoriei, pe lângă asta, în funcție de asigurare, clienții pot beneficia și de asigurări în caz de furt, întârzierea avionului, pierderea bagajului cât și împotriva multor evenimente neprevăzute care pot apărea în călătorie.

Asigurarea locuinței vă oferă protecție financiara împotriva incendiilor, cutremurelor, exploziilor, chiar și furturilor. Având în vedere că România are foarte des cutremure, iar în medie sunt 20 de incendii devastatoare pe zi, asigurarea locuinței este primul pas către o protecție financiara de zeci de mii de euro. Pe lângă toate astea, anumite companii de asigurări oferă și servicii de asigurări pentru bunurile din casă în cazul în care ceva se strică dintr-un motiv sau altul care nu include vina utilizatorului. Descoperiți cele mai ieftine asigurări de locuință cu RCA ieftin.ro.

Imagine

De ce să alegeți RCA ieftin online de la Pint.ro

După cum spune și portalul RCA ieftin.ro, online este mereu deschis, indiferent de ora la care aveți nevoie de cel mai ieftin RCA, asigurare de călătorie, asistență rutieră sau poate în timpul nopții vreți să vă asigurați locuința, nicio problemă, la Pint.ro, zis și RCA-ieftin.ro, la orice oră din zi, noapte sau chiar și weekend, puteți achiziționa cel mai ieftin RCA online.

RCA-ieftin.ro oferă clienților de peste 15 ani o modalitate foarte ușoară și rapidă de a achiziționa asigurări auto, de călătorie sau pentru locuință. Tot procesul de achiziție durează mai puțin de 3 minute, iar după plată, în câteva secunde veți primi asigurarea pe adresa de e-mail, simplu, rapid, eficient și foarte ieftin. Uitați de umblatul din birou în birou de asigurări pentru cea mai buna poliță și alegeți Pint RCA ieftin.

Pe portalul Pint, fostul RCA ieftin.ro, clienții pot descoperi și un blog plin de articole folositoare despre înmatricularea unui automobil la mâna a doua, cum să aleagă cea mai bună asigurare pentru nevoile sale, ce acte sunt necesare pentru radierea unui vehicul, informații despre schimbarea poliței RCA și foarte multe alte informații care sunt bine de știut și ținut la îndemână.

Pe lângă asigurări și blog, Pint mai oferă ajutor și celor care vor să urmeze cursurile unei școli de șoferi, aici clienții sunt așteptați cu chestionare auto pentru diferite categorii, cursuri de legislație, informații despre indicatoare și marcaje rutiere, cât și sfaturi despre cum să conducă ecologic, cum să reduceți consumul mașinii, sfaturi despre prețurile reale ale mașinilor, cât și ce mașini sunt cele mai furate.

Pe site-ul Pint.ro clienții mai pot descoperi și informații legate de Bonus-Malus, sistemul asigurătorilor prin care ofertele sunt prezentate. În funcție de cât de disciplinat este șoferul la volan, va plăti mai mult, sau mai puțin pentru RCA, datorită sistemului Bonus-Malus. Practic, dacă clientul este un șofer exemplar, poate plăti cu 50% mai puțin, iar dacă a fost spaima șoselelor, poate plăti dublu pentru asigurarea de răspundere civilă obligatorie. Fiți la curent cu cele mai noi informații despre Bonus-Malus și cum să scăpați de Malus și să plătiți mai puțin pentru asigurările RCA obligatorii.

Pint reclamații

Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul încheiat la distanță, în termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la încheierea Contractului de Asigurare/ primirea poliței de asigurare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Solicitarea de denunțare se trimite de către Cumpărător pe adresa de e-mail: contact@pint.ro în termenul prevăzut anterior. În cazul denunțării contractului încheiat la distanță, Cumpărătorul nu va fi obligat la cheltuieli. În termen de 30 de zile de la primirea notificării privind denunțarea contractului, PBA vă rambursa prima de asigurare încasată.

Dreptul de denunțare unilaterală nu se aplică în cazul asigurărilor RCA, a contractelor de asigurare pentru călătorie în străinătate odată începută perioada de asigurare, a polițelor de asigurare de călătorie și pentru bagaje sau a altor polițe de asigurare pe termen scurt cu o durată de cel mult o lună calendaristică, a asigurărilor obligatorii de locuință.

Recenziile Pint

Eusebiu F.

12.07.2024 5.0

Un broker RCA foarte serios

ION D.

13.03.2024 5.0

foarte multumit

Marius V.

12.03.2024 5.0

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Pint

Siguranța în trafic, cât și siguranța financiară sunt foarte importante, iar Pint.ro, cunoscut ca și rca-ieftin, vine în ajutorul clienților cu cea mai ușoară modalitate de a calcula și achiziționa asigurare RCA ieftină online, din confortul de acasă. Pe site puteți alege asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări CMR, chiar și asigurări pentru locuință și pentru călătorie. Descoperiți un calculator de asigurări ieftine online, ușor de folosit, la îndemăna oricui. Iar dacă vreodată ați rămas în drum, RCA ieftin vă vine în ajutor și cu asistență rutieră. Economisiți la toate asigurările de care aveți nevoie cu RCA ieftin.

Condițiile de cumpărare

Cuantumul recompensei pentru asigurarea RCA poate varia intre 0.005 - 1.75 % in functie de asigurator.

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură până la 7,5 %
Asigurari medicale - Gothaer 7,5 %
Asigurari Casco, Asistenta rutiera, Asigurari locuinte - Facultative, Asigurari medicale - Allianz, 5 %
Asigurari RCA până la 1,75 %
Asigurari locuinte - PAD 1 %
Afișează toate ofertele ↓

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 7,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Pint?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă