1cctv

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul 1cctv.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul 1cctv.

Voucher 1cctv

Bani înapoi 2,5 % la tot în magazinul 1cctv

Valabil până la 14.06.2024

 
 

1CCTV.ro este un magazin specializat în echipamente electronice de securitate. Găsiți aici diverse produse, precum: camere de supraveghere,…

Reduceri de până la 10% la secțiunea Promo la 1cctv

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură

Descoperă reduceri de până la 10% la secțiunea Promo! Profitați de oferte speciale și economisiți la achizițiile tale preferate.

Despre magazinul 1cctv

Magazinul online 1cctv aparține firmei NET TRADING SRL – www.nettrading.ro, importator și distribuitor specializat în sisteme electronice de securitate.

Oferta magazinului online 1cctv cuprinde o gamă variată de produse, de la camere de supraveghere, sisteme alarmă, videointerfoane, surse de alimentare, la dispozitive smarthome sau dispozitive medicale și corpuri de iluminat.

Toate produsele au certificate de conformitate CE și provin din import propriu..

Istoricul și activitatea 1cctv

Firma NET TRADING SRL care operează magazinul online 1cctv are experiență extinsă în domeniu, fiind înființată în 1997.

Pentru marea majoritate a mărcilor comercializate, firma este importator exclusiv în România. Puteți consulta site-ul magazinului pentru detalii asupra furnizorilor și a produselor.

Firma asigură garanția produselor, dar și suport tehnic imediat din partea fabricilor producătoare, dacă este cazul. Orice cumpărați are garanție 2 ani și garanție parțială extinsă pe viață. Aceasta înseamnă că manopera nu va avea niciun cost niciodată.

Dacă sunteți o societate legal constituită și autorizată, puteți contacta firma dacă doriți să revindeți ori să instalați produsele 1cctv. În cazul în care sunteți aprobați, veți avea acces la prețurile de reseller și la stocuri. Puteți comanda telefonic sau online.

Produsele magazinului 1cctv

1cctv este un magazin complet de securitate în care găsiți camere de supraveghere, sisteme de alarmă, video interfoane, surse de alimentare și diverse dispozitive.

Imagine

Dacă vi se pare că sunt prea multe produse și este dificil să alegeți, magazinul vă pune la dispoziție atât suport tehnic, cât și un site bine structurat pe categorii, astfel încât puteți selecta produsele cu ajutorul filtrelor de căutare.

Camere de supraveghere

În categoria camere de supraveghere veți găsi subcategorii pentru camere de supraveghere exterior și interior, camere analogige Eyecam, Hikvision, Dahua, dar și subcategoria camere de supraveghere ieftine.

Alegeți variantele potrivite proiectului pe care urmează să îl finalizați.

Fie că este vorba despre camere analogice de exterior sau de interior, camere wireless, camere de supraveghere IP sau camere 3G, pe 1cctv.ro există o opțiune corespunzătoare fiecărui buget.

Sisteme de supraveghere

Sistemele de supraveghere video sunt formate din camere, înregistrator, elemente de conectică (unele din modele). 

În această categorie veți găsi kituri de supraveghere de diferite tehnologii, sisteme de supraveghere interior și sisteme de supraveghere exterior cu 4, 8, 16 camere și înregistrator digital cu un număr de canale egal cu numărul de camere din kit.

Selectați unul din kiturile IP, AHD, analog, HD-CVI, create de 1cctv sau creați-vă propriul kit personalizat, alegând componentele care vă sunt de real folos în aplicația dvs.

Sistemele de alarmă

Sistemele de securitate descurajează și sesizează tentativele de pătrundere neautorizată în spațiile pe care le protejează, sesizează declanșarea începuturilor de incendiu și eventual scurgerile de gaze, limitând astfel riscul producerii unor pagube importante.

Aria protejată de un sistem de alarmă se împarte în zone (partiții), în consecință armarea / dezarmarea vor putea fi făcute pe întreaga clădire sau numai pe anumite zone.

Un sistem trebuie să conțină unitate centrală de control cu tastatură (și optional telecomanda sau cartela de acces), detectori care să acopere toate zonele vulnerabile din locație, sirenă autonomă pentru avertizarea locală în caz de alarmă și comunicator pentru avertizarea pe linia telefonică.

Un sistem de alarmă poate, de exemplu, atunci când este dezarmat cu telecomanda, să comande deschiderea porții sau ușii de garaj, să descuie ușa de la intrare. 

Același sistem poate îndeplini și sarcini independente de funcțiile de securitate și control, cum ar fi monitorizarea temperaturii, comandarea iluminatului exterior sau orice alte automatizări destinate confortului.

Sistemele de videointerfonie

Pe 1cctv găsiți o gamă variată de videointerfoane: kit videointerfon cu post exterior metalic sau din plastic, cu monitor clasic cu butoane sau cu touchscreen, cablate sau wireless, cu posibilitate de accesare din aplicație prin internet etc. 

Postul exterior videointerfon este protejat împotriva intemperiilor, având un unghi de deschidere mare sau foarte mare în funcție de model, permite vizibilitate pe timp de noapte.

Monitorul videointerfonului este destinat utilizării la interior. Toate monitoarele au ecran color, iar dimensiunile diferă în funcție de producător. Ele pornesc de la 3.5" și ajung până la 9". Funcțiile tuturor monitoarelor sunt în general standard, permit reglarea volumului, schimbarea soneriei, ajustarea culorilor, monitorizarea exterioară, deblocarea porții, intercomunicare cu alte monitoare din locuință etc.

Alte articole moderne și utile

Deși oferta magazinului 1cctv este bogată și variată, puteți descoperi ușor articolele care vă interesează, accesând din meniul site-lui categoria potrivită.

Puteți cumpăra pe site-ul 1cctv orice produs din categoriile și subcategoriile pentru memorii flash, DVR, NVR, hard disk-uri, monitoare, accesorii montaj, articole pentru securitate mecanică, automatizări porți, control acces, sisteme antiincendiu.

De asemenea, oferă surse de alimentare 12V pentru camere, surse de alimentare UPS PC, UPS centrală termică, invertoare, inclusiv invertoare solare, stabilizatoare de tensiune, corpuri de iluminat, baterii și acumulatori, dispozitive smart home, rețelistică, medicale și de software.

Modalități de plată și livrare

Plata produselor cumpărate se poate face în numerar, prin transfer bancar sau e-paymant.

Livrări

Termenul de livrare este EXW, franco depozit sediu București. La cerere, se asigură expediția prin curierii cu care firma are contract sau cu oricare alții optați. Magazinul poate furniza numărul de AWB pentru a putea urmări expediția. Serviciul de curierat este facultativ și se oferă la comanda expresă a clientului.

Retururi

Dreptul de retur este conform prevederilor legale în vigoare. Produsele se pot returna cu o notificare prealabilă (v. "Termeni și condiții"). Sunt acceptate pentru retur numai produse în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosire.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în 1cctv

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul 1cctv și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati 1cctv.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda, după ce ați completat câmpul privind informațiile personale.

Imagine

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre 1cctv

1CCTV.ro este un magazin specializat în echipamente electronice de securitate. Găsiți aici diverse produse, precum: camere de supraveghere, sisteme de alarmă, DVR, videointerfoane, surse de alimentare, conectică. Oferiți cea mai bună securitate casei dvs. și nu doar. De asemenea, 1CCTV oferă suport tehnic de calitate oricărui client nehotărât în alegerea produsului potrivit. Nu ezitați și alegeți un sistem de securitate de încredere pentru o viață în siguranță!

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură 2,5 %
Bani înapoi de la cumpărătură 1,5 %
Afișează toate ofertele ↓

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul 1cctv?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă