Nemira

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Nemira.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Nemira.

Voucher Nemira

Bani înapoi 1,5 % la tot în magazinul Nemira

Valabil până la 22.05.2024

 
 

Nemira, una dintre primele edituri independente din România, are ca prioritate să aducă cititorilor povești puternice și idei provocatoare....

Cod reducere Nemira - 15 % reducere la prima comandă

Valabil până la 02.06.2024

+ 1,5 % înapoi de la cumpărătură
 

Primiti codul de reducere pe email la abonarea la Newsletter. Codul poate fi folosit o singură dată/client. Folosiți cod reducere Nemira și… mai mult

Despre magazinul Nemira

Editura Nemira oferă prin intermediul magazinului online o gamă variată de cărți fantasy, thriller, suspans, SF, polițiste, de aventuri, literatura clasică și contemporană, cărți de specialitate din domenii diverse, dar și cărți electronice pe care le puteți descărca din contul dvs de client.

Descoperiți cu Tipli colecțiile Nemira, noutățile și ofertele de reduceri la pachetele Nemira sau Nemi.

Povestea editurii Nemira

Editura Nemira a fost fondată în 1991 în București de către Valentin Nicolau, drept continuatoare a Ziarului Științelor și al Călătoriilor, revistă lunară ce a apărut între aprilie 1990 și ianuarie 1991.

Între anii 1991 și 1993, editura Nemira s-a axat și s-a consolidat pe genul literaturii de divertisment.

S-a impus pe piața editorială prin colecția Nautilus, în care au fost publicați pentru prima dată în România romancieri ca Stephen King, cunoscut autor de romane horror, Frank Herbert autorul seriei Dune, Philip K. Dick sau Isaac Asimov și în care au apărut capodopere ale literaturii science-fiction internaționale, majoritatea distinse cu prestigioase premii de gen (Hugo, Nebula). Planul editorial nu a cuprins doar cărțile fundamentale ale literaturii science fiction și fantasy, ci și nume mari ale literaturii universale, editura publicându-i, tot pentru prima dată în România, pe John Kennedy Toole (Conjurația imbecililor), Paulo Coelho (Alchimistul), Pascal Bruckner (Copilul divin), iar în cadrul colecției Totem, eseurile lui Elias Canetti (Masele și puterea), Roger Caillois (Fluviul Alfeu) etc.

Nemira a fost prima editură din România care a produs și lansat pe piață ebookuri.

În 2016 s-a relansat direcția editorială de carte pentru copii prin imprintul Nemi.

În 2018 sub umbrela imprintului Armada s-a relansat direcția editorială de literatură science fiction, fantasy, thriller și romane istorice.

Scriitori români consacrați de editură

La Nemira au debutat în 1995 Horia-Roman Patapievici cu volumul de eseuri Cerul văzut prin lentilă, apoi, în același an, post mortem, Ioan Petru Culianu cu monografia Mircea Eliade, continuând apoi, de-a lungul anilor, seria de autor cu Pergamentul diafan. Ultimele povestiri, Eros și magie în Renaștere, Călătorii în lumea de dincolo ș.a. Seria de autor Culianu a fost mutată la Polirom. Tot în portofoliul debuturilor la Nemira se regăsesc și Radu Aldulescu care, în 1994, a publicat Amantul colivăresei, Emil Mladin (Haimanaua, 1994), Lucian Vasilescu (Evenimentul zilei, Un poem văzut de Lucian Vasilescu, 1995), Petre Barbu (Dumnezeu binecuvântează America, 1995), Radu Jörgensen (Clovnul din lemn de gutui, 1998).

Pe parcursul timpului editura a publicat operele scriitorilor români Mircea Nedelciu, Mircea Horia Simionescu, Ion Băieșu, George Banu, Mihaela Tonitza-Iordache, Zigu Ornea, Luca Pițu, Dan Petrescu, Sorin Antohi, Paul Goma, Șerban Foarță, Simona Popescu, Ioan Grigorescu, Ludmila Patlanjoglu, Mihai Sin ș.a.

Scriitori străini publicați de editură

Nemira se distinge prin publicarea unei serii de autori străini contemporani cum ar fi: Julian Barnes, John Banville, John Barth, Stéphane Audeguy, Abel Posse, Louis-Ferdinand Céline, Stephen King, Patricia Cornwell, Ed McBain, Peter James, John Sandford, Orson Scott Card, Philip K. Dick, Marion Zimmer Bradley, George R. R. Martin, Hannes Stein, Tom Hodgkinson.

Recent editura Nemira a impus decizia lansării a două noi entități editoriale, Nemira Young Adult – editură dedicată literaturii pentru adolescenți și Nemi – editură specializată in publicarea cărților pentru copii.

Din 15 octombrie 2018 editura a început să publice cărți science-fiction, fantasy, thriller și horror sub o nouă denumire, Armada (în locul colecției Nautilus).

Oferta Nemira

Explorați oferta magazinului online accesând principalele categorii: Noutăți, Top 10, Fiction, Nonfiction, Copii, Colectii, Ebooks. Puteți achiziționa carduri cadou pe care sa le dăruiți cuiva drag.

Puteți alege cărți premiate, pachete cadou, cărți de vacanță sau cărți pentru copii din literatura străină și română: romance, science fiction & fantasy, thriller & horror, young adult, aventură, roman istoric, poezie.

Totodată, găsiți cărți de știință, istorie, teatru & film, memorii & biografii, eseu, psihologie, body, mind, spirit, dezvoltare personală, artă, educaționale, religie.

Imagine

Imprinturi și colecții Nemira:

 • Imprintul Nemi de carte pentru copii

 • Imprintul Armada de science fiction, fantasy, thriller, romane istorice, horror

 • Colecția Babel de literatură universală contemporană

 • Colecția Damen Tango de romance

 • Colecția Yorick de arte ale spectacolului

 • Colecția n'autor de literatură română contemporană

 • Colecția Vorpal de poezie românească

Nemira își invită cititorii într-o călătorie literară în jurul lumii prin autorii publicați în colecțiile Babel și Damen Tango, precum Julian Barnes, Amor Towles, Jhumpa Lahiri, Tahar Ben Jelloun sau Dinah Jefferies. Lumea teatrului și a spectacolului prinde viață prin colecția Yorick, unde semnează unii dintre cei mai importanți regizori și teatrologi din lume, precum Peter Brook sau George Banu și unde apar biografii ale unor imense personalități precum Anthony Quinn, Charlie Chaplin sau Freddie Mercury. Colecția Young Adult strânge cele mai noi apariții pentru cititorii tineri. Iar autori români contemporani sunt publicați în colecțiile de proză, respectiv de poezie, N'autor și Vorpal.

Pentru plăcerea lecturii la 360 de grade, bestsellerurile Nemira sunt disponibile și în format audio pe platforma Echo.

Program de loialitate

Programul de Loialitate Super-Cititor Nemira vine cu recompense și oferte personalizate, facilitând accesul la numeroase experiențe de lectură și cadouri speciale.

Prin intermediul programului, cititorii Nemira colectează puncte, obțin oferte exclusive și experiențe personalizate.

Se primesc puncte de loialitate la fiecare comandă achitată, iar Membrii în program au acces permanent la informații privind punctele de loialitate în contul de client.

Printre avantaje se numără:

 • acces la promoțiile online și evenimentele de shopping înainte ca aceste promoții/oferte să fie accesibile altor cumpărători/clienți

 • oferte speciale cu beneficiu de transport gratuit la o valoare minimă a coșului comunicată în diferite promoții

 • vouchere de reducere suplimentară pe nemira.ro sau puncte cadou dacă invită prieteni

Punctele de loialitate se cumulează cu alte promoții sau reduceri; se acordă puncte și pentru comenzile în care s-au folosit puncte de loialitate.

Punctele acumulate vor putea fi folosite la comenzi viitoare. Valoarea lor poate să acopere parțial sau integral valoarea comenzii inclusiv taxele de livrare și TVA.

Punctele de loialitate nu sunt transmisibile; termenul de valabilitate pentru punctele de loialitate primite atunci când se plasează o comandă este de un an de zile, din momentul în care clientul le primește în cont.

Dacă în decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un număr de puncte se returnează, punctele primite pentru acea comandă vor fi anulate în cont.

Plata și livrarea

La Nemira puteți plăti online cu cardul sau ramburs, la livrare.

Livrarea se va face în limita stocului disponibil. Datele de livrare pentru cărțile în curs de apariție sunt cu caracter informativ și pot fi modificate.

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face prin curier, numai pe teritoriul României. Costul transportului este de 13.99 lei.

Pentru comenzile care se livrează în afara teritoriului României, tariful de livrare (costul transportului) este diferit, în funcție de greutatea coletului și de țara în care se va face livrarea, iar prețul final plătit de client este format din prețul produsului la care se adaugă tariful de livrare (costul transportului).

Politica de retur

Potrivit art. 7 din Ordonanța Guvernului nr.34/2014, consumatorul are dreptul să notifice compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cele de livrare.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție că la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse) și în pachetul orginal în care au fost livrate. 

Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauza indisponibilității produsului sau serviciului, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile. 

Clientul se obligă ca în momentul returnării să trimită un e-mail pe adresa cpp@nemira.ro care să conțină:

- data expedierii coletului

- numărul comenzii

- suma de returnat

- modalitatea de plata dorită (datele contului bancar sau pentru mandatul poștal)

De asemenea, retururile se fac întotdeauna cu confirmare de primire exclusiv pe adresa: SC NEMIRA PUBLISHING HOUSE SRL, B-dul Timișoara nr. 80, corp A, etaj 2 sector 6, București și trebuie să conțină o copie a facturii.

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factură, certificate de garanție etc.).

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Nemira coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cod de reducere Nemira de 15% la toate produsele de la Nemira

07.05.2024

Cod reducere Nemira - 23% la cărțile selectate

24.04.2024

Cod reducere Nemira - 20% la cărțile selectate

18.04.2024

Cod reducere Nemira - 45% la cărțile selectate

14.04.2024

Cod reducere Nemira - 40% la cărțile selectate

21.04.2024

Cod reducere Nemira - 20% la toate comenzile

08.02.2024

Cod reducere Nemira - 30% la cărți

09.01.2024

Târgul de Crăciun Nemira cod reducere - 40% la coșul de cumpărături

20.12.2023

Cod reducere Nemira - 45% la pachetele Nemira

20.10.2023

Cod reducere Nemira - 40% la cărți

01.11.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Nemira

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Nemira și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Nemira accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Recenziile Nemira

Emilia L.

06.12.2023 5.0

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Nemira

Nemira, una dintre primele edituri independente din România, are ca prioritate să aducă cititorilor povești puternice și idei provocatoare. Nemira traduce unii dintre cei mai populari și îndrăzneți scriitori din toată lumea, dar totodată promovează generațiile noi de scriitori români. Este prima editură din România care a produs și lansat pe piață ebookuri, iar încurajarea noilor generații să citească și creșterea nivelului de educație sunt două componente esențiale pentru Nemira.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură 1,5 %
Bani înapoi de la cumpărătură 5 %
Afișează toate ofertele ↓

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 1,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Nemira?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă