Vestiaire Collective

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Vestiaire Collective.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Vestiaire Collective.

Voucher Vestiaire Collective

Bani înapoi până la 3 % la tot în magazinul Vestiaire Collective

Valabil până la 26.06.2024

 
 

Într-un climat în care individualitatea, sustenabilitatea și moderația sunt considerații cheie, Vestiaire Collective este o...

Reduceri de până la 50% în categoria Sale la Vestiaire Collective

+ până la 3 % înapoi de la cumpărătură

Reduceri de până la 50% în categoria Sale. Găsește cele mai bune oferte la produsele tale preferate și economisește în timp ce cumperi! mai mult

Despre magazinul Vestiaire Collective

Descoperiți pe site-ul nostru, în categoria Modă și încălțăminte, moda de designer la cele mai bune prețuri prin Vestiaire Collective. Vestiaire Collective este principala piață online pentru cumpărarea și vânzarea de îmbrăcăminte și accesorii de designer second hand, oferind cumpărătorilor pricepuți o alternativă nouă și accesibilă.

Cumpărați și vindeți modă de designer cu o comunitate de milioane de pasionați de modă din întreaga lume. Accesați cea mai mare colecție de lux pre-loved, cum i se mai spune, sau pre-owned. Cu peste 35.000 de articole adăugate zilnic, găsiți ceea ce căutați la prețuri excelente.

Totodată puteți vinde fără efort. Listați-vă articolul în câteva minute. Expediați-l gratuit și câștigați până la 85% din vânzare.

Economisiți la achiziționarea modei de designer cu Vestiaire Collective

Cu Vestiaire Collective acum puteți economisi și când vine vorba de moda de designer. Platforma online dă o noua șansă la viață hainelor pe care nu le mai doriți, ajutându-vă să vă eliberați garderoba de piesele așa-zis pre-loved sau pe care nu le purtați și totodată să câștigați bani. Vindeți piesele actuale pentru a cumpăra alte piese de designer la o fracțiune din costul inițial. 

Dacă sunteți nou/ă pe site, obțineți o reducere valorică cu sumă fixă la prima comandă și sunteți scutit/ă de taxe de vânzare la prima listare. În funcție de promoțiile în derulare, puteți obține un discount code Vestiaire Collective, dacă prima comandă depășește o anumită valoare.

Vestiaire Collective discount code reprezintă una dintre modalitățile cele mai des folosite pe site pentru scăderi de prețuri. În plus, față de codurile de reducere, puteți găsi și alte oferte speciale, cum ar fi promoții sezoniere, campanii Vestiaire Collective reduceri și evenimente exclusive.

Astfel, vă sunt prezentate scăderi de preț săptămânale, oferite pentru mărcile dumneavoastră preferate, dar veți găsi și reduceri de sezon ce pot ajunge până la 70%. Totodată puteți alege după prețul pe care sunteți dispuși să îl plătiți.

Imagine

Deseori vânzătorii Vestiaire Collective își reduc prețurile doar pentru 48 de ore sau pot fi disponibile pe site Vestiaire Collective discount code, valabile doar 24 de ore . Colecția Price Drops se reîmprospătează în fiecare oră cu cele mai căutate stiluri  pentru care puteți aplica un cod de până la 30% reducere.

Vizitați platforma prin Tipli și câștigați bani înapoi și din cumpărături, nu doar din vânzarea de articole vestimentare sau accesorii. Urmăriți reducerile noi și aplicați la colecțiile Vestiaire Collective promo code ori de câte ori aveți ocazia.

Cum obțineți Vestiaire Collective discount code

Vestiaire Collective colaborează cu diverși parteneri și alte platforme online pentru a vă oferi coduri de reducere exclusive. Pentru a obține un cod de reducere, urmăriți ofertele disponibile pe platforma Vestiaire Collective sau pe site-urile partenere.

Aceste coduri pot fi sub formă de Vestiaire Collective promo code sau voucher, iar beneficiile pot consta în reduceri procentuale, transport gratuit sau alte avantaje speciale. Vestiaire Collective discount code vă poate aduce reduceri procentuale sau valorice cu o sumă fixă sau extra reduceri.

O modalitate de a obține coduri de reducere este să verificați regulat site-ul magazinului, dar și paginile de Facebook sau Instagram, de exemplu.

O altă opțiune este să încercați să utilizați site-uri web cu coduri promoționale, dedicate găsirii de reduceri și colectării de cupoane sau care colaborează cu diverse magazine, ce oferă deseori și cupoane cashback. Urmăriți și pe site-ul nostru secțiunea Vouchere unde puteți găsi diverse oferte și coduri de reducere.

Fiecare Vestiaire Collective discount code este diferit. Unele coduri pot fi valabile doar pentru anumite produse și categorii sau doar pentru anumite branduri, pentru o perioadă limitată de timp. Vestiaire collective promo code pentru prima comandă, pe de altă parte, poate avea valori diferite în timp, suma de care vă puteți bucura nu este întotdeauna aceeași.

Citiți cu atenție condițiile de aplicare. Uneori, codurile pot fi folosite cu alte reduceri și promoții, alteori nu. 

Vestiaire Collective modă de designer second hand

Vestiaire Collective este o piață online unde utilizatorii pot cumpăra și vinde așa zisele pre-loved piese  din șifonier. Este platforma hainelor second-hand de lux, la prețuri de vânzare ce ajung până la 70% discount.

Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, puteți vinde și cumpăra îmbrăcăminte, genți, pantofi, accesorii, ceasuri și bijuterii. Același lucru este valabil și pentru copii. Puteți vinde și cumpăra articole de lux - îmbrăcăminte, pantofi, accesorii, genți și chiar articole pentru bebeluși.

Selecție variată de mărci și produse

Vestiaire Collective oferă o selecție impresionantă de mărci de lux și produse fashion pentru toate gusturile și preferințele. De la cele mai iconice case de modă la branduri contemporane și de talie mondială, veți găsi o gamă diversificată de haine, încălțăminte, genți, accesorii și multe altele. 

Indiferent că doriți un clasic Chanel, un design modern Saint Laurent sau o piesă vintage unică, Vestiaire Collective are tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă completa garderoba cu stil.

De ce merită să explorați platforma Vestiaire Collective

Moda de designer este o expresie a stilului personal și a rafinamentului, dar poate fi și costisitoare. Vestiaire Collective oferă o alternativă accesibilă pentru a vă îndeplini dorințele de a purta haine și accesorii de lux și a vă bucura de piese autentice, la prețuri reduse. Fiecare articol listat pe platformă este supus unui riguros proces de autentificare, asigurându-vă că achiziționați doar produse autentice de lux.

 

Unul dintre avantajele majore este prețul accesibil al produselor. Platforma facilitează achiziționarea pieselor de lux la prețuri reduse, comparativ cu prețurile de retail. Puteți găsi la Vestiaire Collective reduceri semnificative pentru piese în stare excelentă, ceea ce înseamnă că puteți adăuga la colecția dumneavoastră piese de calitate, la un preț mai prietenos pentru buzunar.

Politica de retur

În unele cazuri, produsul pe care l-ați achiziționat online poate să nu se potrivească în totalitate nevoilor sau așteptărilor dumneavostră. Aveți posibilitatea de a returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fără a fi nevoie să oferiți o justificare.

Procesul de retur este simplu și ușor de urmat. Dacă doriți să returnați un produs, trebuie doar să urmați câțiva pași.

 • Contactați echipa de asistență pentru a solicita un formular de retur sau pentru a primi instrucțiuni detaliate.
 • Completați formularul de retur și atașați-l la coletul pe care îl veți returna.
 • Asigurați-vă că produsul se află în aceeași stare în care l-ați primit și că este însoțit de toate elementele sale originale, inclusiv etichetele și ambalajul.
 • Expediați coletul prin intermediul serviciului de curierat recomandat de echipă, urmând instrucțiunile de returnare.

După ce produsul returnat ajunge la depozitul Vestiaire Collective, acesta va fi supus unei verificări amănunțite pentru a se asigura că respectă standardele de calitate și autenticitate.

Procesarea returului și rambursarea sumei plătite pentru produs vor fi efectuate în cel mai scurt timp posibil, de obicei în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea coletului returnat.

Opțiuni de livrare

Vestiaire Collective pune la dispoziție un sistem de monitorizare a livrării. Astfel, puteți urmări stadiul coletului și momentul în care acesta va ajunge la destinație. 

 • Livrare standard: Aceasta este opțiunea de bază și este disponibilă pentru majoritatea destinațiilor. Prin livrarea standard, veți primi coletul într-un interval de timp estimat, care poate varia în funcție de destinație.
 • Livrare expresă: Dacă doriți să primiți produsele mai rapid, puteți opta pentru livrarea expresă. Această opțiune este mai rapidă și asigură o livrare prioritizată.
 • Livrare internațională: Vestiaire Collective livrează în mai multe țări din întreaga lume. Indiferent de locație, puteți beneficia de serviciul de livrare internațională. 

Costurile de transport la Vestiaire Collective variază în funcție de destinație, greutatea coletului și opțiunea de livrare selectată. Aceste costuri sunt clar specificate în timpul procesului de finalizare a comenzii.

Comunitate și sustenabilitate

Vestiaire Collective este mult mai mult decât o platformă de vânzare-cumpărare. Este o comunitate de pasionați de modă, care împărtășesc valorile sustenabilității și circularității. Prin achiziționarea produselor de pe platformă, contribuiți la reducerea impactului negativ asupra mediului, promovând reutilizarea și reciclarea în industria modei.

Vestiaire Collective coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cod reducere Vestiaire Collective cu -10% la prima comandă

23.06.2024

Cod reducere cu -10% off la Vestiaire Collective

21.03.2024

Cod reducere Vestiaire Collective -10% off Sidewide

01.06.2024

Weekend Offers - extra reducere 30%

25.06.2023

Sale Up to 70% Off

13.09.2023

Extra reducere 15%

14.06.2023

Shop Up to 50% Off

13.09.2023

Voucher Vestiaire Collective - reducere de 15%

18.06.2023

Voucher Vestiaire Collective de 40$ la prima comandă de peste 150$

30.06.2023

Voucher Vestiaire Collective de 30€ la prima comandă de minim 300€

01.07.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Vestiaire Collective

După ce ați obținut un cod de reducere Vestiaire Collective, adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături. Accesați coșul de cumpărături și localizați secțiunea "Adaugă codul de reducere" sau "Voucher". Introduceți Vestiaire collective discount code sau Vestiaire Collective promo code în câmpul corespunzător și apăsați butonul "Aplică" sau "Validează".

Verificați reducerea aplicată și prețul final înainte de a finaliza comanda. Continuați procesul de finalizare a comenzii, completând informațiile necesare și selectând metoda de plată preferată.

Codurile de reducere pot avea anumite condiții și restricții, iar acestea pot varia în funcție de oferta și partenerul asociat. Asigurați-vă că citiți cu atenție termenii și condițiile asociate fiecărui cod de reducere pentru a beneficia în mod corespunzător de avantaje.

De obicei, codurile de reducere au o valabilitate limitată și pot fi utilizate o singură dată pe contul de utilizator.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Vestiaire Collective

Într-un climat în care individualitatea, sustenabilitatea și moderația sunt considerații cheie, Vestiaire Collective este o încântare a cumpărătorilor. Nu numai că oferă acces convenabil la toate acele etichete de lux pe care ați visat să le dețineți, cum ar fi Chanel, Gucci și Louis Vuitton, dar vă oferă o garderobă în continuă evoluție, pe care o puteți reînnoi ori de câte ori vreți. Toate articolele vândute sunt verificate de o echipă de experți interni pentru a garanta că fiecare articol este autentic. 

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Vestiaire Collective în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 3 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Vestiaire Collective?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă