Vivantis

Ca s─â nu pierde╚Ťi recompensa, v─â rug─âm s─â dezactiva╚Ťi Adblock-ul ├«n timpul cump─âr─âturii.

Cod Reducere Vivantis

Vivantis ofer─â o gam─â variat─â de produse pentru ├«ntreaga familie, de la parfumuri ╚Öi cosmetice p├ón─â la bijuterii ╚Öi piese vestimentare, iar cu un cod reducere Vivantis, po╚Ťi economisi ├«n timp ce faci cump─âr─âturi. Cu acest cod Vivantis, po╚Ťi ob╚Ťine reduceri speciale la checkout, bucur├óndu-te de produse de calitate la pre╚Ťuri accesibile. Indiferent dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti un nou parfum, accesorii elegante sau ├«nc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, po╚Ťi g─âsi totul ├«n magazin ╚Öi po╚Ťi economisi bani ├«n acela╚Öi timp.

Ob╚Ťine╚Ťi 30 Lei ├«nainte de a face cump─âr─âturi ├«n magazinul Vivantis.

├Änscrie╚Ťi-v─â la Tipli ╚Öi primi╚Ťi bani ├«napoi pentru achizi╚Ťiile dvs. online. Pentru fiecare recompens─â de achizi╚Ťie, ve╚Ťi primi un bonus suplimentar de aceea╚Öi sum─â. ├Än total, pute╚Ťi ob╚Ťine p├ón─â la 30 Lei ├«n recompense bonus. Aceasta este o ofert─â de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Vivantis.

Voucher Vivantis

Bani înapoi 1,05 % la tot în magazinul Vivantis

Valabil până la 20.05.2024

 
 

Vivantis oferă o gamă variată de produse pentru întreaga familie, de la parfumuri și cosmetice până la bijuterii și piese vestimentare, iar cu...

Cod reducere Vivantis - 30% reducere la ceasuri și bijuterii Guess

Valabil până la 19.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Reducerea de - 30% se aplic─â la ceasuri ╚Öi bijuterii Guess, articole selectate ├«n magazinul online Vivantis.ro atunci c├ónd introduce╚Ťi codul deÔÇŽ mai mult

Cod reducere Vivantis - 25% reducere la bijuterii selectate

Valabil până la 19.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Reducerea de - 25% se aplic─â la bijuterii selectate, ├«n magazinul online Vivantis.ro atunci c├ónd introduce╚Ťi codul de reducere ├«n co╚Öul deÔÇŽ mai mult

Cod reducere Vivantis - 20% reducere la încăltăminte

Valabil până la 19.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Reducerea de - 20% se aplic─â la ├«nc─âlt─âminte selectat─â ├«n magazinul online Vivantis.ro atunci c├ónd introduce╚Ťi codul de reducere ├«n co╚Öul deÔÇŽ mai mult

Cod reducere Vivantis - 20% reducere la bijuterii

Valabil până la 19.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Reducerea de - 20% se aplic─â la bijuterii selectate ├«n magazinul online Vivantis.ro atunci c├ónd introduce╚Ťi codul de reducere ├«n co╚Öul deÔÇŽ mai mult

Cod reducere Vivantis - 20% reducere la ceasuri

Valabil până la 19.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Reducerea de - 20% se aplic─â la ceasuri selectate ├«n magazinul online Vivantis.ro atunci c├ónd introduce╚Ťi codul de reducere ├«n co╚Öul deÔÇŽ mai mult

Cod reducere Vivantis - 20% reducere la produse cosmetice

Valabil până la 19.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Reducerea de - 20% se aplic─â la produse cosmetice selectate ├«n magazinul online Vivantis.ro atunci c├ónd introduce╚Ťi codul de reducere ├«n co╚ÖulÔÇŽ mai mult

Cod reducere Vivantis - 20% reducere la articole mod─â

Valabil până la 19.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Reducerea de - 20% se aplic─â la articole mod─â selectate ├«n magazinul online Vivantis.ro atunci c├ónd introduce╚Ťi codul de reducere ├«n co╚Öul deÔÇŽ mai mult

Cod reducere Vivantis de 20 % la toată îmbrăcămintea

Valabil până la 26.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Cuponul de reducere ├«l pute╚Ťi folosi ├«n co╚Öul magazinului.

Cod reducere Vivantis - 15% reducere la bijuterii cu perle

Valabil până la 19.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Reducerea de - 15% se aplic─â la bijuterii cu perle, articole selectate ├«n magazinul online Vivantis.ro atunci c├ónd introduce╚Ťi codul deÔÇŽ mai mult

Cele mai simple modalit─â╚Ťi s─â economise╚Öti la Vivantis

Pentru achizi╚Ťiile tale la Vivantis, ai la dispozi╚Ťie mai multe c─âi de a face cump─âr─âturi avantajoase. Asigur─â-te c─â profi╚Ťi de op╚Ťiunile care ├«╚Ťi aduc beneficii garantate.

 • Bani ├«napoi de la Tipli:┬áViziteaz─â Vivantis.ro prin intermediul portalului nostru pentru a c├ó╚Ötia ├«napoi o parte din banii cheltui╚Ťi. Spre deosebire de reduceri, un cupon Vivantis de la Tipli ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea s─â prime╚Öti bani ├«napoi, indiferent de promo╚Ťiile existente pe site. Dac─â aplici un cod Vivantis, profi╚Ťi de reducere ╚Öi cashback, ├«n acela╚Öi timp.
 • Viva Club: Ca membru ├«nregistrat, prime╚Öti imediat credite de 2% din valoarea comenzii pe care le po╚Ťi folosi pentru reduceri la urm─âtoarele achizi╚Ťii. Cu c├ót cumperi mai mult, cu at├ót prime╚Öti mai multe recompense. ├Än plus, vei primi ╚Öi coduri de reducere Vivantis┬á╚Öi alte beneficii exclusive. Fiind membru Viva Club, vei beneficia de oferte speciale ╚Öi vei fi la curent cu toate promo╚Ťiile ╚Öi nout─â╚Ťile.
 • Cod reducere Vivantis: Folose╚Öte coduri reducere Vivantis pentru a maximiza economiile tale la fiecare achizi╚Ťie. Magazinul ofer─â regulat cupoane Vivantis cu ajutorul c─ârora po╚Ťi ieftini semnificativ co╚Öul de cump─âr─âturi. Aplic─â un cod valid ├«nainte de a finaliza comanda ╚Öi un cupon Vivantis cashback de la Tipli┬á╚Öi economise╚Öti ╚Öi mai mult!

Cum se aplic─â un cod reducere Vivantis

Pentru a valorifica un cod de reducere Vivantis urma╚Ťi c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli:

 1. Ad─âuga╚Ťi toate articolele ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi
 2. Face╚Ťi clic pe butonul "Vezi co╚Öul"
 3. Pe pagina de finalizare a comenzii, introduce╚Ťi codul ├«n caset─â
 4. Ap─âsa╚Ťi butonul "Aplic─â" pentru Vivantis reducere┬á
Imagine

Dac─â nu func╚Ťioneaz─â, este posibil s─â ave╚Ťi un cod Vivantis expirat sau poate fi valabil doar pentru prima achizi╚Ťie. De asemenea, este posibil s─â fi fost copiat gre╚Öit, s─â nu fie valabil pentru articolele pe care le ave╚Ťi ├«n co╚Ö ori valoarea co╚Öului de cump─âr─âturi trebuie s─â ating─â o anumit─â sum─â pentru a aplica un cupon Vivantis. Verifica╚Ťi dac─â sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile de utilizare a voucherului sau validitatea codului.

Cod reducere Vivantis și alte strategii de a economisi

Cu Vivantis cod reducere ai acces la┬áo selec╚Ťie impresionant─â de peste┬á700 de m─ârci din ├«ntreaga lume, inclusiv nume precum Desigual, Guess, Hugo Boss, Dolce & Gabbana ╚Öi multe alte branduri┬áprestigioase.┬á

Imagine

Pentru o experien╚Ť─â de cump─âr─âturi exclusiv─â ╚Öi sofisticat─â, urm─âre╚Öte regulat site-ul Vivantis.ro pentru a fi la curent cu┬áreducerile, promo╚Ťiile ╚Öi ofertele speciale. Totodat─â, te po╚Ťi folosi ╚Öi de alte strategii pentru a economisi bani.

 • Aboneaz─â-te la Newsletter ╚Öi seteaz─â totul ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťe.┬áConfigureaz─â, de exemplu, abonamentele la promo╚Ťii, nout─â╚Ťi sau lichid─âri de stoc┬á╚Öi vei primi┬áregulat informa╚Ťii despre ele.┬áDin c├ónd ├«n c├ónd magazinul trimite┬ácoduri┬áreducere Vivantis speciale┬ápentru diverse m─ârfuri.
 • Urm─âre╚Öte magazinul pe┬áFacebook┬á╚Öi Instagram, precum ╚Öi conturile de socializare ale celor mai ├«n vog─â influencers ╚Öi vezi ce coduri sunt afi╚Öate recent sau dac─â po╚Ťi ob╚Ťine un voucher Vivantis la articole de la m─ârcile tale preferate.
 • C─âut─â online pe site-uri specializate ├«n cupoane de reducere sau oferte pentru a g─âsi un voucher Vivantis.┬áUnele site-uri sau companii partenere pot oferi coduri sau un cupon reducere Vivantis ca parte a unor promo╚Ťii sau colabor─âri. Verific─â ╚Öi pe site-ul nostru pagina┬áVouchere.
 • Planific─â-╚Ťi strategic achizi╚Ťiile pentru a profita de reduceri Vivantis Black Friday ╚Öi cele mai bune oferte de Pa╚Öte, Cr─âciun, Valentine's Day, Halloween ╚Öi alte asemenea s─ârb─âtori, inclusiv ├«nceperea noului an ╚Öcolar sau back to office cu un cod Vivantis.
 • F─â-╚Ťi timp pentru a explora sec╚Ťiunea Vivantis p─âreri ╚Öi a citi recenziile pentru a afla┬ácum au economisit al╚Ťi clien╚Ťi ╚Öi ce experien╚Ťe au avut. De exemplu, c─âut├ónd "parfumuri Vivantis p─âreri" po╚Ťi decide dac─â merit─â s─â cumperi un anumit parfum sau nu.

Vivantis reducere și alte recompense la o gamă largă de produse

Profit─â de┬áreduceri periodice ╚Öi extra discounturi,┬ápachete promo╚Ťionale,┬áoferte cu produse cadou sau oferte 1+1, inclusiv cupoane de reducere Vivantis la un┬áportofoliu divers ce acoper─â o gam─â larg─â de nevoi ╚Öi preferin╚Ťe.

 • Vivantis Parfumuri: O gam─â variat─â de parfumuri pentru femei, b─ârba╚Ťi ╚Öi copii, inclusiv parfumuri de ni╚Ö─â ╚Öi arome de cas─â.
 • Cosmetice: Produse cosmetice pentru ├«ngrijirea pielii, a p─ârului ╚Öi a corpului, inclusiv produse pentru copii ╚Öi produse dermocosmetice.
 • Bijuterii: Bijuterii pentru femei, b─ârba╚Ťi ╚Öi copii, inclusiv cercei, br─â╚Ť─âri, coliere, pandantive ╚Öi inele, disponibile ├«n diferite materiale.
 • Ceasuri: O selec╚Ťie de ceasuri pentru femei, b─ârba╚Ťi ╚Öi copii, incluz├ónd ceasuri digitale, smartwatch-uri ╚Öi modele clasice.
 • Mod─â: ├Ämbr─âc─âminte ╚Öi accesorii pentru femei, b─ârba╚Ťi ╚Öi copii, inclusiv haine, gen╚Ťi, ├«nc─âl╚Ť─âminte ╚Öi accesorii de mod─â.
 • S─ân─âtate: Produse ╚Öi echipamente medicale, dar ╚Öi ├«nc─âl╚Ť─âminte special─â pentru s─ân─âtate ╚Öi confort.
 • Accesorii: O varietate de accesorii, cum ar fi rucsacuri, umbrele, curele, penare ╚Öi sticle pentru ap─â, disponibile pentru toate categoriile de v├órst─â.
 • Cadouri: Seturi cadou pentru diverse ocazii ╚Öi preferin╚Ťe, inclusiv seturi de parfumuri, cosmetice ╚Öi bijuterii pentru femei, b─ârba╚Ťi ╚Öi copii.

Vivantis coduri de reducere pe care le-a╚Ťi ratat

Cod reducere Vivantis - 20% reducere la produse mod─â fitness

12.05.2024

Cod reducere Vivantis - 20% reducere la produse marca Vuch

12.05.2024

Cod reducere Vivantis de până la - 40% la cosmetice selectate

12.05.2024

Cod reducere Vivantis - 20% reducere la bijuteriile cu motiv floral

05.05.2024

Cod de reducere Vivantis cu -35% la piese de mod─â

28.04.2024

Cod reducere Vivantis - 20% reducere la bijuterii de aur

21.04.2024

Cod reducere Vivantis - 30% la piesele de mod─â selectate

01.05.2024

Cod reducere Vivantis - 20% reducere la bijuterii Troli

14.04.2024

Cod reducere Vivantis - 50% la piesele de mod─â selectate

24.03.2024

Cod reducere Vivantis - 10% la bestsellere

17.03.2024

Care este valabilitatea cuponului meu?

Valabilitatea cupoanelor poate varia ├«n func╚Ťie de motivul cre─ârii lor. Cupoanele sunt cel mai adesea valabile de la 3 luni la 1 an. Acum este posibil s─â verifica╚Ťi validitatea cuponului dvs. prin intermediul paginii de validare a cuponului pe Vivantis.ro

Ce reducere pot ob╚Ťine ╚Öi ce restric╚Ťii exist─â la achizi╚Ťia mea?

Cupoanele pot avea valori diferite ╚Öi de asemenea reguli diferite pentru valorificarea lor. Ele pot fi limitate la un anumit tip de bunuri pentru un anumit utilizator ╚Öi a╚Öa mai departe. Verifica╚Ťi informa╚Ťiile despre cupon pe pagina de verificare a cuponului de pe site-ul magazinului.

Cum folosesc un voucher cadou?

Voucherul cadou poate fi aplicat numai la o singur─â cump─âr─âtur─â, nu poate fi aplicat pe p─âr╚Ťi. La o achizi╚Ťie pot fi folosite mai multe vouchere Vivantis (maximum 10), a c─âror valoare se cumuleaz─â. Valabilitatea voucherului este 1 an din momentul cump─âr─ârii.

Unde pot face o reclama╚Ťie sau returna bunurile?

Contacta╚Ťi serviciul de rela╚Ťii cu clien╚Ťii prin telefon la num─ârul +40 312 295 132 sau e-mail la adresa serviciulclienti@vivantis.ro. Pute╚Ťi returna bunurile la Frogman ÔÇô ID 347A, Strada Ogorului 3G, Fan Courier, 410554 Oradea, Bihor.

Ce marc─â sunt produsele de la Vivantis?

Magazinul v─â asigur─â c─â produsele de pe Vivantis sunt originale. Dac─â dori╚Ťi s─â g─âsi╚Ťi un anumit brand, accesa╚Ťi pagina Branduri de pe site-ul magazinului ╚Öi alege╚Ťi marca preferat─â.

Recenziile Vivantis

Constanta D.

19.01.2024 5.0

Multumita de acest magazin. Am luat niste bijuterii din argint, frumos lucrate, pretul bun, livrarea rapida, frumos impachetate si in siguranta livrate, fara deteriorari

Alina H.

15.01.2024 5.0

Dana L.

14.12.2023 5.0

Totul este in regul─â.O firm─â serioas─â! Va multumesc Vivantis

Magazine unde de asemenea v─â vom r─âspl─âti

Ca s─â nu pierde╚Ťi recompensa, v─â rug─âm s─â dezactiva╚Ťi Adblock-ul ├«n timpul cump─âr─âturii.

Condi╚Ťiile de cump─ârare

Termeni ╚Öi condi╚Ťii

 • De obicei calcul─âm recompensa din pre╚Ťul net al m─ârfurilor f─âr─â TVA. Aceasta ├«nseamn─â c─â deducem taxele de transport precum ╚Öi TVA din pre╚Ťul total al comenzii.
 • C├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi la pre╚Ťuri speciale, primi╚Ťi ╚Öi o recompens─â. Dar ave╚Ťi grij─â la cupoanele de reducere. Dac─â utiliza╚Ťi un alt cupon dec├ót cel g─âsit pe Tipli, este posibil ca recompensa s─â nu fie creditat─â.
 • Cursul actual al leului joac─â un rol ╚Öi ├«n achizi╚Ťiile din str─âin─âtate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunera╚Ťiei.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este ├«ntotdeauna necesar s─â activa╚Ťi cookie-urile atunci c├ónd vi se solicit─â pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditat─â? Completa╚Ťi formularul de garantare a satisfac╚Ťiei ╚Öi vom colabora imediat cu dvs.
Afi╚Öeaz─â toate condi╚Ťiile
Accesorii de moda, natural medicaments, troli, brilio, justbag 3,5 %
Sefiros, ceasuri 2,8 %
Cosmetice, sanatate 2,45 %
Parfum 1,05 %
Bani ├«napoi de la cump─âr─âtur─â p├ón─â la 3,85 %
Bijuterii 3,85 %
Afi╚Öeaz─â toate ofertele ↓

Vivantis ├«n alte ╚Ť─âri

Redirec╚Ťionarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

Dup─â realizarea cump─âr─âturii, recompensa va fi ├«nregistrat─â timp de 48 de ore.

 • Redirec╚Ťionarea c─âtre magazin

  Redirec╚Ťionarea a avut loc cu succes.

 • Cump─âr─âturi ├«n magazin

  Cump─âra╚Ťi produsul ales de dvs.

 • ├Änregistrarea recompensei ├«n contul dvs.

  De ├«ndat─â ce ve╚Ťi plasa comanda, noi vom ├«nregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunte╚Ťi sigur c─â dori╚Ťi s─â pierde╚Ťi 3,5 % ├«napoi din pre╚Ťul cump─âr─âturii ├«n magazinul Vivantis?

Trebuie doar s─â v─â ├«nregistra╚Ťi gratuit ╚Öi astfel nu o s─â mai rata╚Ťi nicio recompens─â.

Chiar acum v─â oferim ├«n plus 30 lei pentru cump─âr─âturile dvs. La fiecare recompens─â pentru cump─âr─âturi ve╚Ťi primi un bonus suplimentar cu aceea╚Öi sum─â. ├Än total, pute╚Ťi ob╚Ťine din recompensele bonus p├ón─â la 30 lei.

- sau -
├Änregistr├óndu-v─â sunte╚Ťi de acord cu condi╚Ťiile de utilizare ╚Öi cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Ave╚Ťi deja cont? Conecta╚Ťi-v─â