Yves-rocher

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Yves-rocher cupoane de reducere și reduceri < / h2 >

Despre magazinul Yves-rocher

Vă doriți o piele frumoasă, sănătoasă și perfect moale? Răsfățați-vă tenul cu produsele cosmetice naturale Yves Rocher și veți fi uimiți de efectele acestora. Alegeți dintr-o gamă largă de produse cosmetice pentru piele, păr și corp, datorită cărora pielea dvs. va primi cea mai bună îngrijire.


Istoria Yves Rocher

Gigantul cosmetic Yves Rocher s-a născut în Franța în 1959, când fondatorul său cu același nume a început să vândă produse medicinale din podul casei sale. Astfel Rocher a pus bazele cosmeticelor moderne pe bază de plante.

În primii ani Yves Rocher trimitea produse clienților exclusiv prin poștă și nu a avut un magazin fizic până în anul 1969, în Paris. Cu toate acestea, din 1965 acesta publica în mod regulat un catalog de produse, care astăzi este emis în peste 10 milioane de exemplare pe an.

În România Yves Rocher își desfășoară activitatea din anul 2009. Fiind într-o continuă creștere, astăzi Yves Rocher a ajuns a fi unul dintre cele mai recunoscute magazine de cosmetice naturale din România. Acum magazinul poate fi găsit și în mediul online, unde pe lângă o diversitate mare de produse acesta vă oferă și o mulțime de reduceri și promoții speciale.

ImagineCatalogul Yves Rocher

Pentru a fi la curent cu cele mai noi produse Yves Rocher sau cu promoțiile magazinului, vă recomandăm să explorați catalogul Yves Rocher, care poate fi găsit atât în variantă printată, cât și electronică. Prin intermediul acestuia magazinul vă vine în ajutor cu sfaturi de frumusețe și recomandări de produse. În cazul în care vă doriți să aveți acces cât mai rapid la toate aceste informații, vă recomandăm să căutați pe site-ul yves-rocher.ro catalogul online. Astfel veți putea achiziționa imediat produsele la reducere sau la oferte speciale.


Parfumuri Yves Rocher

Apă de parfum, apă de toaletă sau gel de duș parfumat? Toate acestea pot fi găsite în magazinul Yves Rocher. Parfumurile Yves Rocher se caracterizează prin mirosuri revigorante, proaspete și cu arome naturale. În oferta magazinului găsiți atât parfumuri pentru femei, cât și pentru bărbați. Astfel, cu ajutorul ofertelor Yves Rocher veți găsi cadoul perfect pentru partenerul dvs. Nu ezitați să explorați aromele deosebite ale parfumurilor Yves Rocher.

Imagine

Produse cosmetice pentru orice tip de piele

Vă confruntați cu o piele grasă, riduri sau aveți probleme cu înroșirea pielii? Încercați produsele cosmetice naturale Yves Rocher și veți observa cum acestea vă luminează pielea și vă scapă de imperfecțiuni. De exemplu, dacă aveți un ten cu imperfecțiuni, vă recomandăm să încercați din oferta de produse cosmetice Yves Rocher fondurile de ten, care sunt concepute conform necesităților și preferințelor dvs. În cazul în care vă doriți să eliminați toxinele și impuritățile tenului dvs., o recomandare ar fi să încercați seturile Yves Rocher Elixir Jeunesse. Pentru a facilita și mai mult cumpărăturile dvs. online, fiecare produs din e-shopul Yves Rocher conține o descriere detaliată, care include compoziția, descrierea efectelor, modul de utilizare și recomandări pentru tipul de piele specificat. Încă nu sunteți sigură dacă produsele cosmetice pe care le căutați vor fi cele potrivite tenului dvs.? Consultați experții Yves Rocher sau profitați de sfaturile lor de frumusețe.


Îngrijire completă pentru întregul corp

Yves Rocher vă oferă o îngrijire completă pentru pielea dvs. În oferta magazinului puteți alege dintre creme de zi și de noapte, produse de curățare și măști cosmetice special pentru tipul dvs. de piele. În plus, pentru a oferi o îngrijire completă pielii dvs. fără a căuta fiecare produs în parte, puteți opta pentru seturile Yves Rocher care includ toate produsele necesare tenului dvs. Dar îngrijirea tenului nu este totul - în gama bogată Yves Rocher veți găsi și produse cosmetice pentru păr, cosmetice decorative și parfumuri. De asemenea, pentru a avea grijă de corpul dvs., vă recomandăm să încercați din categoria de produse ”Baie & Duș” a e-shopul Yves Rocher gelurile de duș cu diverse arome de plante. Fiți irezistibilă cu Yves Rocher!


Cum să aplicați cupoanele de reducere pe Yves Rocher?

Cum se aplică cupoanele de reducere în e-shopul Yves Rocher? Urmați acești pași simpli, iar reducerea va fi a dvs.

1. Selectați un cupon de reducere

Mai întâi, alegeți cuponul de reducere pe care doriți să îl valorificați atunci când vă faceți cumpărăturile în e-shopul Yves Rocher.

2. Copiați codul de reducere

Faceți clic pe simbolul foarfecii de lângă codul de reducere pentru a copia cuponul de reducere Yves Rocher. Ulterior, pentru a accesa website-ul magazinului, faceți clic pe butonul portocaliu „Folosește cupon”.

3. Introduceți codul de reducere

Alegeți produsele dorite. Deschideți coșul de cumpărături din e-shopul Yves Rocher. În partea de jos a paginii veți găsi o casetă cu textul „Codul tău promoțional:”, în care introduceți codul de reducere Yves Rocher copiat de pe Tipli. Apoi confirmați cu butonul „OK”. Astfel reducerea este dedusă din prețul total al comenzii. Apoi completați comanda în mod obișnuit - alegând metoda de transport și plată.

Imagine


De ce să folosiți cupoanele de reducere Tipli.ro

Toată lumea vrea să economisească! Cu cupoanele de reducere de la Tipli.ro este foarte ușor să economisiți bani. Echipa Tipli caută mereu noi reduceri, cupoane de reducere sau diverse oferte speciale. Vedeți și cataloagele promoționale actuale ale magazinelor, care sunt clare și adunate într-un singur loc. Cu Tipli economisiți nu doar bani, ci și timp.

Nu ați găsit încă produsul pe care îl căutați? Îți recomandăm să încercați Notino.ro sau Vegis.ro, unde v-am pregătit alte oferte speciale, datorită cărora veți economisi și mai mult!

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Recenziile Yves-rocher

5.0

Roxana M.

23.07.2021 5.0

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 4 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Yves-rocher?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.