PC Garage

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

PC Garage cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 1 % la tot în magazinul PC Garage

Valabil până la 27.01.2022

 
   

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România. Găsiți aici peste 30.000 de produse…

Despre magazinul PC Garage

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT din România. În oferta acestuia găsiți peste 30.000 de produse active, organizate în peste 300 de categorii, numărul lor fiind într-o continuă extindere. Toate produsele oferite excelează prin exclusivitatea și calitatea lor. 


Produse și servicii PC Garage

Magazinul online PC Garage a fost înființat în 2005 în special pentru cei pasionați de lumea IT. Fie vă doriți cele mai performante produse IT, componente PC sau căutați produse ce vă vor ajuta să explorați lumea virtuală a jocurilor de calculator, magazinul PC Garage nu vă va dezamăgi cu gama de echipamente și produse oferite. Acestea sunt doar unele din mulțimea de produse comercializate de PC Garage: plăci video, laptopuri, mobile, sistem gaming, televizoare, software, monitoare, dar și multe alte accesorii.

Pe lângă o ofertă variată de produse și soluții IT, PC Garage vă vine în ajutor și cu servicii specializate și de calitate. Magazinul vă oferă servicii precum: asamblare, clonare hard-disk, diagnosticare sistem de calcul, testare produs, update, montare componente, dar și împachetare cadou.

Imagine


PC Garage PC Gaming

Magazinul PC Garage vine cu cele mai performante produse dedicate jocurilor de calculator. Explorați chiar acum categoriile de produse PC Garage PC gaming sau PC Garage laptop gaming. De asemenea, nu ezitați să căutați pe PC Garage căștile gaming concepute pentru cei mai entuziasmați gameri. Iar dacă vă doriți să trăiți o experiență de gaming și mai confortabilă, atunci PC Garage scaun gaming este cu siguranță un produs demn de încercat.


PC Garage laptop

Laptopurile PC Garage constituie o categorie aparte de produse foarte diversificată și populară printre rândurile clienților. Pe lângă cele mai inovative și eficiente laptopuri, aici puteți găsi și diverse accesorii și componente precum: genți, standuri, încărcătoare, acumulatoare, adaptoare, extensii și altele. Pentru a alege laptopul perfect, magazinul vă pune la dispoziție o mulțime de filtre, care vă permit să căutați conform parametrilor necesari.

Imagine


PC Garage Contact

În cazul în care aveți vreo întrebare sau neclaritate, puteți contacta echipa PC Garage telefonic la următoarele numere de telefon:

 • Informații plasare comandă - 021 365 65 65

 • SMS (tarif normal) - 0758 031 031

 • Telefon garanții - 021 365 65 00

Dacă vă doriți să contactați un anumit departament al magazinului PC Garage, o puteți face accesând formularul de contact corespunzător departamentului respectiv de pe pagina de contact a magazinului.

De asemenea, magazinul poate fi vizitat fizic la adresa: Str. Logofat Tautu, Nr. 68A, Sector 3, București, Cod postal: 031214.


PC Garage Wishlist

Magazinul oferă și posibilitatea să salvați produsele pe care doriți să le cumpărați, dar nu sunteți momentan hotărât. Puteți salva configurația pe care o doriți și ulterior să o împărtășiți cu prietenii folosind numărul wishlist-ului.

În același timp, puteți distribui configurația selectată Departamentului Tehnic PC Garage pentru a le cere părerea despre ea.

Ar trebui însă să țineți cont de faptul că wishlist-ul nu este considerat drept o comandă și acesta nu oferă protecție de preț.


PC Garage Forum

Fiind un magazin online născut din pasiunea pentru lumea IT, acesta a inițiat și un forum My Garage ca o comunitate pentru toți cei pasionați de hardware, overclocking, modding si cai putere. Această comunitate are peste 60000 de membri și este într-o continuare creștere.
Aici aveți posibilitatea de a căuta întrebările și problemele care vă interesează, dar și un anumit forum folosind cuvinte cheie.

ImagineCumpără pe PC Garage și mai ieftin cu Tipli

Cu ajutorul portalului Tipli puteți cumpăra în magazinul online PC Garage la prețuri și mai avantajoase. Accesând magazinul de pe Tipli, aveți posibilitatea de a câștiga bani înapoi pentru cumpărăturile dvs. Pe pcgarage.ro puteți beneficia de recompense cashback în valoare de 1%. Nu vă rămâne decât să vizitați magazinul prin portalul Tipli și astfel vă puteți bucura de cumpărături și mai convenabile.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre PC Garage

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România. Găsiți aici peste 30.000 de produse active - laptopuri, mobile, sisteme gaming, componente PC, televizoare și multe altele. Pe lângă o diversitate mare de produse, PC Garage oferă servicii profesionale de suport tehnic, multe promoții și oferte speciale.

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 1 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul PC Garage?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă