Booking

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Booking

Căutați un hotel în Londra sau o casă de vacanță în Malaezia? Pe Booking.com veți găsi exact ceea ce vă doriți pentru a avea o vacanță de vis. Toate ofertele sunt însoțite de fotografii și de recenziile altor clienți mulțumiți. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți data, locația și numărul de persoane pentru care rezervați cazarea. Booking va avea grijă de restul. De asemenea, puteți citi recenziile despre Booking, publicate pe site-ul acestuia, care confirmă condițiile de calitate și comunicarea plăcută cu clienții.


Cazare pe Booking simplu și rapid

Nu este nicio problemă în cazul în care v-ați decis să plecați în concediu în ultimul moment. Booking.com vă vine în ajutor. Pur și simplu introduceți cerințele dvs. pe pagina companiei și în câteva secunde vi se va afișa o selecție variată de locuri disponibile. Mai mult de atât, rezervările nu costă nimic! Astfel nu trebuie să vă faceți planuri cu luni înainte. 


Despre rezervările pe Booking.com

Rezervările pe Booking.com sunt foarte ușor de realizat. Mai întâi introduceți în bara de căutare destinația, unde doriți să plecați. Ulterior, rezultatele le puteți sorta după distanța din centrul localității, după preț sau după evaluarea medie a oaspeților. De asemenea, vă pot fi foarte utile filtrele privind bugetul dvs., numărul de persoane, condițiile de rezervare, facilitățile camerei sau tipul de cazare. O caracteristică excelentă este și posibilitatea de a căuta direct pe hartă.

În fiecare unitate de cazare aveți posibilitatea de a alege din diferite tipuri de camere. Cel mai des puteți întâlni următoarele tipuri de camere:

 • Cameră single
 • Cameră dublă (matrimonială sau cu două paturi separate)
 • Cameră triplă (diferite modalități de a aranja paturile)
 • Apartament (cu un anumit număr de dormitoare și paturi)

Odată ce ați analizat toate ofertele de cazări pentru destinația aleasă, puteți realiza rezervarea propriu-zisă. Dacă deja aveți un cont pe Booking, atunci rezervarea vă va lua doar câteva secunde. Ulterior, plata sau anularea rezervării o puteți face conform cerințelor cazării respective. Toate acestea le găsiți în condițiile rezervării dvs.


Descoperă România cu Booking.com

În ultima perioadă au devenit un mare trend călătoriile în localitățile din România și sejururile locale. În acest sens, Booking vă vine în ajutor cu o ofertă foarte largă de locații senzaționale din România. În Cluj, Booking oferă spre cazare peste 500 de proprietăți. Nici în Sinaia Booking nu rămâne în urmă prin numărul de unități de cazare oferite. Booking nu încetează să-și mărească numărul de destinații și de unități de cazare pentru ca dvs. să puteți beneficia oriunde de serviciile lor. Acum este momentul perfect pentru a descoperi meleagurile românești, dar și cele străine, în toată splendoarea lor.


Anularea rezervării pe Booking

Pentru fiecare rezervare este stabilită o anumită perioadă, în decursul căreia puteți anula rezervarea gratis. Taxele posibile pentru anularea rezervării vor fi specificate de furnizor și vor fi prezentate în condițiile rezervării dvs. Însă în cazul majorității rezervărilor aveți posibilitatea de le anula cu două zile înainte de plecare. 


Condițiile de plată

Serviciile Booking sunt complet gratuite pentru utilizatorii săi. Plătiți doar unității de cazare respective. Aceasta își stabilește condițiile de plată - câteodată se cere plata în avans, iar în alte cazuri plătiți pe loc. Unele unități de cazare vă permit să plătiți o parte din preț în avans, iar restul la sosire. Ce metode de plată acceptă Booking?

 • card de credit (majoritatea unităților de cazare cer introducerea datelor cardului dvs. pentru a face rezervarea)
 • card de debit
 • prin intermediul serviciului PayPal

Nu întotdeauna puteți folosi toate metodele de plată menționate. Metodele de plată, care sunt acceptate de unitatea de cazare respectivă, le găsiți în confirmarea rezervării dvs.


Încercați programul de recomandare

Recomandați serviciile Booking prietenilor dvs. și primiți o recompensă monetară. Este suficient să trimiteți linkul de recomandare prietenilor dvs, care ulterior își pot rezerva un sejur prin intermediul acestui link. După încheierea sejurului astfel rezervat, recompensa monetară va fi trimisă amândurora în conturile bancare sau în conturile de pe Booking (metoda de plată o puteți alege singuri). Recompensele însă nu pot fi folosite imediat pentru sejururile ulterioare.


Aplicația mobilă Booking.com

Căutați o cameră în ultimul moment? Descărcați aplicația mobilă Booking.com pe telefonul dvs. și rezervați oricând și oriunde. Procesul de căutare este la fel ca prin computer. Puteți utiliza diverse filtre, citi recenzii și vizualiza fotografiile anumitor camere. Iar în setările aplicației puteți alege valuta, în care doriți să vi se afișeze ofertele.


Booking România contact

Serviciile Booking.com funcționează cu adevărat excelent. Însă atunci când aveți vreo problemă, puteți apela la asistența pentru clienți. Nu ar trebui să vă sperie comunicarea în limba engleză. Datorită faptului că Booking.com funcționează în diverse țări, puteți apela la asistența pentru clienți Booking București

Întrebările mai puțin urgente le puteți trimite pe email prin intermediul formularului de contact online. Cu cât mai detaliat veți descrie problema dvs., cu atât mai repede veți primi răspuns. În cazul întrebărilor urgente puteți contacta personal asistența pentru clienți prin intermediul numărului de telefon +40 31224 0200.

Atenție! În cazul călătoriilor în afara României nu uitați că aveți nevoie de asigurare de călătorii.


Booking Extranet

În cazul în care dvs. dețineți un hotel, apartament sau o altă unitate de cazare, atunci puteți deveni parte a acestei platforme de cazări. În acest scop vă servește serviciul Booking Extranet, cu ajutorul căruia puteți înregistra unitatea dvs. de cazare și ulterior o puteți gestiona. Înregistrarea unității este gratis. Plătiți doar comision din sejurul realizat. Astfel, datorită opțiunii Booking Extranet puteți profita atât dvs, cât și ceilalți.


Centrul de asistență pentru parteneri

În cazul în care dvs. oferiți servicii de cazare pe Booking și doriți să întrebați ceva, atunci puteți apela la centrul de asistență pentru parteneri. Aici veți găsi răspunsuri la întrebări în articole cu cele mai importante tematici pentru parteneri. 

Aveți o anumită întrebare? Contactați compania prin intermediul unui mesaj pe extranet în secțiunea Mesaje sau trimițând un mesaj prin intermediul aplicației Pulse în secțiunea Mai multe. De obicei, veți primi un răspuns în termen de 24 de ore. Dacă aveți o întrebare urgentă, puteți apela la numărul de telefon afișat sub secțiunea Mesaje, pe extranet. Aceste linii telefonice sunt disponibile numai partenerilor Booking.com și, prin urmare, sunt distribuite în mod privat.


Cu Tipli puteți beneficia de cazări și mai ieftin

Rezervați prin intermediul portalului Tipli și nu veți pierde nicio recompensă. Datorită serviciului de cashback veți primi înapoi o parte din banii, pe care îi veți cheltui pentru rezervarea dvs. Pentru rezervările pe Booking.com puteți economisi până la 2 %

De asemenea, portalul Tipli funcționează în Cehia, Slovacia, dar și Polonia. Beneficiați de recompense pe Booking.com din oricare din aceste țări.


Cum se aplică cupoanele de reducere pe Booking.com

Pe lângă faptul că puteți câștiga recompense pentru călătorii, Tipli.ro vă oferă o mulțime de cupoane de reducere care vor reduce considerabil prețul sejurului dvs. rezervat pe Booking.com. Alegeți o reducere din oferta specială de reduceri, actuală, de pe Tipli.ro. În cazul în care nu știți cum funcționează cupoanele de reducere pe Booking.com, vă recomandăm să vă uitați la următoarele indicații despre cum se aplică cupoanele de reducere:

  1. Alegerea codului de reducere

Mai întâi trebuie să alegeți codul de reducere, pe care doriți să-l folosiți.

  2. Afișarea codului de reducere

Copiați codul de reducere pentru Booking.com, iar ulterior accesați butonul portocaliu „Folosește cupon”, care vă va redirecționa către portalul Booking.com. 

  3. Introducerea codului de reducere

Alegeți destinația, unitatea de cazare, biletele sau un alt serviciu și completați datele despre rezervare. În ultimul pas al comenzii introduceți codul de reducere în câmpul „Introduceți codul promoțional” și apăsați butonul „Aplicați”. Reducerea la rezervare vă va fi afișată automat după aplicarea codului. Acum nu vă rămâne decât să finalizați rezervarea așa cum sunteți obișnuit.

Booking cupon


Folosiți cupoane de reducere pe Tipli.ro

Pe portalul Tipli veți găsi reduceri și oferte de reducere actuale, pe care le puteți folosi în timpul cumpărăturilor. Zilnic căutăm zeci de cupoane de reducere noi și diferite oferte promoționale, inclusiv cupoane pentru transport gratuit. Toate beneficiile, cupoanele și reducerile valabile le găsiți direct pe profilul portalului de călătorii Booking.com.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Recenziile Booking

4.9

Madalina M.

02.12.2021 5.0

Roxana M.

16.11.2021 5.0

Paula P.

15.10.2021 4.0

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Booking

Plănuiți o călătorie sau o vacanță împreună cu cei dragi? Atunci este timpul să căutați un loc de cazare cât mai avantajos. Nu mai trebuie să pierdeți timpul în zadar comparând prețuri, camere și alți parametri. Booking.com le rezolvă pe toate pentru dvs.! Acesta este un portal online, care vă recomandă cele mai bune și cele mai ieftine oferte conform localității, numărului de persoane, termenului și tipului de cazare ales de dvs.

Condițiile de cumpărare

Pentru ca recompensa să fie creditată cu succes, aceasta trebuie să fie vizibilă în antetul "în colaborare cu Tipli" în timpul procesului de rezervare și, de asemenea, în confirmarea rezervării.

Recompensa nu se aplică în cazul cumpărăturilor efectuate prin intermediul aplicației Booking.

Valoarea exactă a recompensei pentru rezervare nu poate fi stabilită. Depinde de condițiile fiecărei unități de cazare, care nu sunt cunoscute dinainte. De asemenea, se poate întâmpla ca unele unități să nu ofere cashback - recompensa va fi de 0 RON. Atunci când recompensa este confirmată, valoarea acesteia poate fi ajustată.

Confirmarea recompensei de la Booking are loc de obicei în luna următoare după finalizarea sejurului.

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 4 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Booking?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă