Qatar Airways

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Qatar Airways promo code

Bucurați-vă de cashback la fiecare achiziție de bilete folosind Qatar Airways promo code. Compania este una dintre cele mai mari și prestigioase companii aeriene din Qatar și din lume. Cu sediul în Doha, Qatar Airways oferă servicii aeriene internaționale și conexiuni către destinații din întreaga lume. Compania este recunoscută pentru serviciul premium oferit pasagerilor, care include mâncare de înaltă calitate, divertisment la bord, locuri confortabile și o experiență generală de zbor deosebită. Compania este cunoscută pentru a fi una dintre cele mai bune companii aeriene din lume. 

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Qatar Airways.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Qatar Airways.

Voucher Qatar Airways

Bani înapoi 1 % la tot în magazinul Qatar Airways

Valabil până la 22.05.2024

 
 

Bucurați-vă de cashback la fiecare achiziție de bilete folosind Qatar Airways promo code....

Reduceri de până la 20% la zboruri pentru membrii Privilege Club la Qatar Airways

+ 1 % înapoi de la cumpărătură

Deveniți membru Privilege Club și bucurați-vă, printre alte beneficii, de până la 20% reducere la zboruri.

Cum se poate obține Qatar Airways promo code

Promo code Qatar Airways reprezintă un cod alfa-numeric prin intermediul căruia puteți obține o reducere procentuală de până la 25% la achiziționarea de bilete de avion pentru următorul zbor.

Puteți găsi un cod de discount atât pe pagina magazinului de pe platforma Tipli, cât și în categoria de Vouchere de pe Tipli. De asemenea, în timpul anumitor sărbători sau evenimente speciale, compania aeriană pot oferi reduceri sau promoții speciale pentru a atrage pasagerii.

Compania aerioană oferă reduceri sau coduri promoționale pentru cei care se abonează la newsletter-ul lor. Puteți verifica site-ul lor oficial și vă puteți înscrie pentru a primi actualizări și oferte speciale.

Despre magazinul Qatar Airways

Qatar Airways este o companie aeriană din Qatar, cunoscută pentru serviciile sale de calitate superioară și rețeaua sa extinsă de zboruri internaționale. Fondată în 1993, Qatar Airways a devenit rapid una dintre cele mai mari și mai prestigioase companii aeriene din lume. 

Compania operează zboruri către numeroase destinații din întreaga lume, folosind flota sa modernă de aeronave. Qatar Airways este apreciată pentru confortul și luxul oferit în timpul zborului, inclusiv servicii de clasă mondială, facilități de divertisment la bord și opțiuni culinare deosebite. 

Imagine

Cum să economisiți cu Qatar Airways România

Există câteva strategii și sfaturi pe care le puteți urma pentru a economisi bani atunci când călătoriți cu această companie. Aruncați o privire în categoria Cazări și călătorii pentru a vizualiza cele mai bune oferte de zbor cu Qatar Airways România.

Încercați să rezervați biletele cu câteva luni înainte de data călătoriei pentru a beneficia de tarife mai mici. Compania oferă deseori tarife promoționale pentru biletele cumpărate cu anticipație.

Compania oferă periodic promoții Qatar Airways și oferte speciale. Urmăriți compania aeriană pe rețelele sociale sau abonați-vă la newsletter-ul lor pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte.

Dacă sunteți membru al unui program de loialitate al firmei sau al unei alianțe aeriene, cum ar fi Oneworld, puteți utiliza punctele sau milele acumulate pentru a reduce costul biletelor.

Fiți flexibil în ceea ce privește datele și orele călătoriei. Uneori, zborurile în zilele săptămânii mai puțin aglomerate sau în orele mai puțin solicitate pot fi mai accesibile.

Aplicați Qatar Airways promo code în chenarul special amenajat atunci când vă achiziționați bilete de avion pentru a economisi de fiecare dată când vă îndreptați către o nouă destinație de vis.

Puteți economisi și prin portalul Tipli. La fiecare achiziție Lufthansa realizată prin accesarea site-ului companiei aeriene de pe platforma Tipli, primiți bani înapoi pe cardul dumneavoastră.

Oferte și promoții Qatar Airway

Compania aeriană oferă diverse tipuri de oferte pentru a atrage pasageri și a încuraja rezervările. Ofertele și promoțiile pot varia în funcție de sezon, destinații și evenimente speciale.

Qatar Airways oferă tarife promoționale pentru biletele cumpărate cu anticipație. Cu cât rezervați mai devreme, cu atât puteți beneficia de prețuri mai mici pentru călătorii viitoare.

Global Travel Boutique este o ofertă anuală a companiei care include reduceri la o gamă largă de destinații din întreaga lume. Pachetul poate include prețuri reduse pentru bilete la clasa business, transport gratuit la destinații selectate și alte avantaje.

Firma poate lansa promoții Qatar Airways sezoniere, cum ar fi oferte de vară, oferte de iarnă sau promoții de sărbători. Acestea pot include reduceri de preț sau beneficii suplimentare pentru călătorii în timpul anumitor perioade.

De asemenea, puteți beneficia frecvent de promoții speciale pentru pasagerii care doresc să călătorească la clasa business. Aceste oferte pot include reduceri substanțiale la biletele la clasa business sau upgrade-uri gratuite.

Membrii programului de loialitate, cum ar fi Qatar Airways Privilege Club, pot beneficia de oferte exclusive, cum ar fi dublarea punctelor sau reduceri speciale. Accesați și alte companii aeriene de pe Tipli pentru mai multe oferte, cum ar fi Lufthansa sau SWISS.

Qatar Airways coduri de reducere pe care le-ați ratat

Qatar Airways promo code până la 25% reducere

30.11.2023

Qatar Airways promo code până la 12% reducere la clasa economică

31.12.2023

Qatar Airways promo code 15% reducere la plătți prin cardul VISA

31.12.2023

Reduceri de până la 49% reducere la înscrierea în Privilege Club

06.02.2024

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Qatar Airways

Dacă aveți un promo code Qatar Airways și doriți să îl valorificați, introduceți codul acestuia pe pagina cu detaliile de plată ale zborului dorit, în căsuța ”Enter promo code”, atunci când rezervați un zbor.

Imagine

Este important să verificați termenii și condițiile asociate cu voucherul dumneavoastră, deoarece acestea pot varia în funcție de circumstanțe și oferte specifice. Pentru informații mai detaliate sau pentru utilizarea Qatar Airways promo code, puteți consulta site-ul oficial al companiei sau contacta serviciul lor de relații cu clienții pentru asistență personalizată.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Qatar Airways în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 1 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Qatar Airways?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă