Pefoc

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Pefoc.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Pefoc.

Voucher Pefoc

Bani înapoi 2,5 % la tot în magazinul Pefoc

Valabil până la 20.05.2024

 
 

Încălziți-vă locuință cu șemineele moderne și de calitate oferite de Pefoc.ro. Magazinul vă oferă o gamă vastă de șeminee, sobe, centrale,.…

Transport gratuit la comenzi de minimum 1300 lei la Pefoc

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură

Primești transport gratuit la comenzi de minim 1300 lei! Bucură-te de livrare gratuită la ușa ta și fă-ți cumpărăturile fără griji. mai mult

Despre magazinul Pefoc

Povestea magazinului a început în anul 1999, atunci fiind construit primul șemineu care este în funcțiune și în ziua de azi. Pefoc este o companie de familie, ajungând deja la a doua generație ce dezvolta în continuare firma, oferind tuturor clienților servicii profesioniste și de înaltă calitate.

Pefoc este un magazin online specializat în comercializarea de sobe, șeminee, centrale și alte echipamente pentru încălzirea locuinței. Totodată, veți putea descoperi și o gamă de accesorii și decorațiuni pentru terasă și grădină, cât și materialele necesare pentru instalarea echipamentelor comercializate.

Oferta magazinului Pefoc

Site-ul magazinului vă pune la dispoziție 12 categorii de produse, unde veți putea alege produsele după cerințele și nevoile dumneavoastră.

în categoria șeminee și sobe pe lemne găsiți toată gama de șeminee și sobe pe lemne din catalogul Pefoc, atât cele care necesită construcție precum șeminee incastrabile, cât și dispozitive de sine stătătoare tip godin pe lemne, produse trainice, cu durată mare de viață.

Imagine

Modernizați-vă locuința cu șemineele decorative Pefoc, aceste șeminee pot fi montate oriunde în casa sau apartamentul dumneavoastră. Puteți alege dintre șeminee decorative cu sau fără încălzire, cu design modern și elegant, și nu necesită racordarea la un sistem de eliminare a fumului.

În categoria șemineele din categoria centrale și sobe pe peleți oferă un confort termic ridicat, acestea putând încălzi locuința prin aer cald, calorifere sau pardoseală. Centralele și sobele pe peleți oferă un randament ridicat, consum scăzut de combustibil, făcându-le unele dintre cele mai bune și mai economice modalități de încălzire a locuinței.

Descoperiți o gamă de șeminee modulare prefabricate, acestea fiind de fapt kit-uri complete pentru construirea șemineului. Aceste șeminee vă oferă posibilitatea de a instala un șemineu foarte ușor și rapid, fără a vă transforma locuința într-un șantier. Puteți descoperi diferite modele precum șeminee de colț, drepte, cu 2 sau 3 laturi din sticlă și altele.

Imagine

La Pefoc veți putea descoperi și o gamă largă de coșuri de fum, această categorie oferindu-vă tot ceea ce aveți nevoie pentru amenajarea și construcția unui coș de fum, incluzând servicii complete de curățare și instalare hornuri. Descoperiți coșuri de fum ceramice, de inox, accesorii coșuri de fum și produse pentru întreținerea și curățarea cât și pentru racordarea coșului de fum.

Pefoc.ro vă pune la dispoziție și o categorie de materiale de montaj. În această categorie veți putea descoperi toate materialele necesare pentru montarea unui șemineu precum piese instalare, silicat de calciu, adezivi și mortare termice, vopsele și spray-uri termorezistente, vermiculita, rame de acoperire focar, uși de șemineu, sticlă termorezistentă și multe altele.

Pefoc vă pune la dispoziție și o gamă completă de burlane șeminee și sobe, grile și piese ventilație, șeminee pe gaz cât și o gamă largă de accesorii pentru acestea.

Aruncați o privire și peste gamă de produse pentru grădină și terasă. Aici veți putea descoperi încălzitoare terasă cu gaz, încălzitoare terasă cu peleți și vetre foc exterior. Combinați produsele din aceasta categorie cu cele din categoria de grătare și cuptoare și amenajați-vă grădina și terasa cu produse moderne și de calitate.

Descoperiți grătare pe cărbuni, grătare pe peleți, grătare pe lemne cu plită, cuptoare pâine și pizza, grătare economice cât și materiale pentru construirea grătarelor.

Imagine

Pefoc informații contact

Dacă aveți întrebări legate de comanda dvs., sau legate de un anumit produs sau serviciu, puteți contacta un operator Pefoc la numărul de telefon 0377101500 sau le puteți scrie la adresa de e-mail contact@pefoc.ro. Totodată, puteți trimite întrebările dvs. și prin formularul de contact care poate fi găsit pe site-ul magazinului în rubrica contact.

Pefoc modalități de plată

Pefoc accepta următoarele metode de plată:

 • plată la livrare în numerar (ramburs)
 • plată online cu cardul bancar Visa, Maestro sau Mastercard
 • plată online în rate cu TBI Credit
 • plată online în 6 rate prin Banca Transilvania
 • plată prin transfer bancar (ordin de plată)

Dacă alegeți să plătiți în rate, veți fi contactat de un reprezentant al băncii respective pentru informațiile necesare aprobării cererii de împrumut.

Pefoc.ro politica de retur

Aveți dreptul de a returna produsele achiziționate prin intermediul unui contract încheiat la distanță cu Pefoc, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea coletului.

Pentru a vă exercita dreptul de returnare a produselor, trebuie să trimiteți un e-mail sau să scrieți prin formularul de contact că doriți să returnați comanda, iar în scurt timp veți fi contactat de un operator Pefoc pentru a vă ajuta cu returnarea produselor în siguranță.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite de către client, cu ambalajul și toate accesoriile originale intacte, astfel încât acestea să poată fi revândute ca noi.

În cazul în care produsele a căror returnare se solicită, prezintă următoarele caracteristici: ambalaje deteriorate sau murdare, conținut incomplet, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, Pefoc își rezerva dreptul de a decide, după caz, acceptarea sau refuzul returului.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Pefoc

Încălziți-vă locuință cu șemineele moderne și de calitate oferite de Pefoc.ro. Magazinul vă oferă o gamă vastă de șeminee, sobe, centrale, coșuri, burlane, grile și piese de ventilație, accesorii, grătare și decorațiuni pentru terasă și grădină. Pefoc oferă servicii complete de instalare și service pentru șeminee și sobe de toate tipurile, aruncați o privire peste oferta Pefoc.ro și alegeți-vă șemine-ul preferat.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Pefoc?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă