Kärcher

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Kärcher.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Kärcher.

Voucher Kärcher

Bani înapoi 2,5 % la tot în magazinul Kärcher

Valabil până la 25.07.2024

 
 

Afacerea de familie Kärcher a devenit în prezent liderul mondial al furnizorilor de sisteme de curățare eficiente, economice și ecologice. Marca…

Livrare gratuită la comenzi de minimum 250 Lei la Kärcher

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură

Beneficiază acum de livrare gratuită pentru comenzi de minim 250 Lei! Bucură-te de cumpărături fără griji și economisește timp și bani. mai mult

Despre magazinul Kärcher

Descoperiți pe site-ul nostru în categoria Casă și grădină magazinul de aparate și echipamente de curățare Kärcher pentru uz casnic și uz profesional. Profitați de promoții și reduceri la produsele de curățenie favorite.

Imagine

Produsele Kärcher sunt soluția perfectă pentru orice vreți să curățați. Pentru uz casnic, aruncați o privire peste oferta Kärcher Home & Garden, iar dacă aveți nevoie de  mașini de curățat profesionale, alegeți Kärcher Professional.

Producătorul face această diferențiere pentru a vă fi mai ușor să alegeți produsul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Bineînțeles, aparatele de curățat din gama Kärcher Home & Garden sunt în primul rând mai mici decât cele din gama Kärcher Professional, iar accesoriile și detergenții, sunt create special pentru uz adecvat fiecărei categorii. 

 

Fie că e vorba de proiecte de curățenie uzuale sau extraordinare, intrarea în curte, hala fabricii sau doar spațiul în care locuiți, Karcher vă face viața mai simplă, mai bună și mai plăcută, oferindu-vă soluții de curățare puternice și eficiente. Mai mult, economisiți nu doar resurse și timp, ci și bani, cu ajutorul promoțiilor ce se desfășoară în magazine.

Economisiți la cumpărături pe Karcher.ro și în magazine

Pentru a face economii la cumpărături informați-vă despre produsele ori seviciile oferite, despre campaniile promoționale, unde găsiți discounturi, unde puteți aplica un cod de reducere sau puteți folosi vouchere.

Puteți face economii considerabile atunci când sunt în desfășurare campanii promoționale cu reduceri pentru anumite produse sau categorii de produse. Găsiți promoții și pachete speciale pe site-ul Karcher.ro, cu oferte valabile în limita stocului disponibil.

Acestea pot fi reduceri procentuale, prețuri speciale pentru anumite produse, vouchere cadou, produse cadou la cumpărarea unor bunuri dintr-o anumită categorie sau garanție extinsă.

Un alt avantaj este dat de faptul că magazinul preia gratuit aparatele Kärcher Home & Garden defecte, aflate in garantie.

O modalitate de a economisi este și livrarea gratuită la comenzi care depășesc o anumită valoare. Câștigați înapoi o parte din banii pe care îi cheltuiți pentru cumpărăturile online în Kärcher România ori de câte ori vizitați magazinul online prin Tipli.

Cum puteți obține vouchere cadou pentru produse Kärcher

Campania promoțională de oferire a voucherelor cadou se desfășoară pe o perioadă limitată și în anumite condiții. Constă în oferirea de vouchere cu diverse valori, ce pot ajunge până la 130 de euro. Acestea pot fi folosite ca plată la viitoarele achiziții.

De exemplu, puteți obține un voucher Kärcher la achiziția unui produs dintre cele participante la promoție. Voucherul cadou poate fi utilizat pe Karcher.ro și va fi oferit clientului pe email, sub forma de cod numeric.

O altă opțiune este să încercați să utilizați site-uri web cu coduri promoționale, dedicate găsirii de reduceri și colectării de cupoane sau care colaborează cu diverse magazine, ce oferă deseori și cupoane cashback. Urmăriți și pe site-ul nostru secțiunea Vouchere unde puteți găsi diverse oferte și coduri de reducere.

Promoții webshop și Kärcher Center

Site-ul magazinului vă pune la dispoziție o pagină specială de Promoții Karcher și pachete speciale, unde găsiți ofertele actuale.

Aici aveți promoții onlineshop, promoții service, dar și produse resigilate, care sunt, de regulă, mult mai ieftine. Produsele resigilate sunt produse noi și funcționale ale căror ambalaje au fost deteriorate în timpul transportului sau pur si simplu au fost desfăcute de către client și returnate

E posibil ca în urma manipularii să apară mici defecte estetice (zgârieturi, mătuiri, mici deformări etc.) și/sau urme de folosire. De asemenea există posibilitatea ca pachetul să nu conțină toate accesoriile originale, documentația sau parți din ambalajul original.

Pot exista situații în care ambalajul original este prea deteriorat pentru a asigura transportul în siguranță, caz în care el este înlocuit cu un ambalaj generic din carton, dar perioada de garanție este aceeași ca în cazul produselor noi. 

Alte promoții pe karcher.ro și în toate magazinele proprii Kärcher Center sunt oferte la produse noi sau anumite categorii de produse, disponibile o perioadă de timp limitată, când beneficiați de reduceri sau alte avantaje: cadouri, garanție extinsă, transport gratuit, coduri de reducere și altele.

Kärcher Home & Garden

Compania oferă o varietate de alte soluții de curățare în gama Home & Garden, inclusiv aparat de curățat cu abur și aspirator Karcher pentru geamuri. Gama Garden include în principal sisteme de udare, care sunt extrem de eficiente și asigură consum redus de resurse.

 • Pentru casă oferta include aspiratoare clasice și aspiratoare Karcher specializate, aspiratoare umed-uscate și aspiratoare robot, aspiratoare cu abur, aspiratoare pentru geamuri, mopuri electrice, mătură electrică, aparat de lustruit pardoseala, purificatoare de aer, purificatoare de apă și altele. Bineînțeles găsiți și accesorii, inclusiv saci aspirator Karcher wd3.

Fie că doriți un aspirator Karcher wd3, Karcher K7, Karcher K5 sau un simplu aspirator vertical Karcher ori un aparat de spălat cu presiune Karcher și aspirator geamuri Karcher, aparatele de curățat vor funcționa la performanță maximă dacă sunt utilizate cu detergenții creați special pentru anumite întrebuințări.

 • Pentru curte și grădină, Karcher România vă oferă soluții diverse de curățare, de la un simplu aparat de spălat cu presiune Karcher sau aparat de curățat terase la mașini de măturat curtea și aparate pentru grădină, aparat de curățat gheața, pompe și accesorii pentru irigare.

Pentru bunurile achiziționate, Karcher România oferă garanție în conformitate cu reglementările legale. Fiecare produs din magazinul online este însoțit de descriere, specificații tehnice și toate informațiile de care aveți nevoie.

Kärcher Professional

Gama de mașini de curățat profesionale, accesoriile și detergenții sunt create special pentru a îndeplini nevoile clienților. Indiferent de domeniul de activitate sau de locație, produsele Kärcher oferă rezultate foarte bune.

 • Printre produsele profesionale veți găsi aparate de curățat cu înaltă presiune, aspiratoare Karcher, soluții industriale de aspirare și desprăfuire, aspiratoare geamuri Karcher profesionale, mașini de frecat-aspirat și de curățat covoare, de măturat și aspirat, sisteme de dezinfectat, sisteme de curățare vehicule, echipamente pentru utilizare pe domeniul public, sisteme de tratarea apei și multe altele.

Cu accesoriile originale Kärcher puteți optimiza performanța și extinde ariile de aplicație ale mașinilor de curățat. Bunurile achiziționate de persoanele juridice se bucură, de asemenea, de garanție.

Echipamente Kärcher de închiriat

Operatorii comerciali care au nevoie de mașini pe termen scurt sau ocazional, cu siguranță vor găsi exact ceea ce au nevoie. La Kärcher puteți alege dintr-o selecție vastă de mașini dotate cu echipamente de ultimă generație care sunt ca noi.

Puteți găsi informații, termeni și condiții, consultanță cu privire la mașinile de închiriat Kärcher prin formularul de contact de pe site, la linia de asistență telefonică Kärcher (0372 245 415) sau prin email la service.ro@karcher.com

Kärcher livrează echipamentele acolo unde aveți nevoie, după ce terminați treaba, se ocupă și de ridicarea lor.

Rețeaua de magazine proprii Kärcher Center

Puteți cumpăra un Karcher SE 4001, Karcher wd2 sau Karcher k4, alte bunuri și accesorii pentru curățenie atât online, cît și în magazinele fizice.

Vizitați cel mai apropiat magazin și descoperă lumea Kärcher:

MagazineTelefon și email Program de lucru

Karcher Center Bucuresti Pipera
T: +40 372 245 418 | M: +40 755 105 535

E-mail: kaerchercenter.bucuresti@karcher.com

Program:
Luni - Vineri 08:00 - 18:30 | Sambata 09:00 - 16:00

Kärcher Center ClujT: +40 372 909 013 | M: +40755 105 584
E-mail: kaerchercenter.cluj@karcher.com
Program:
Luni - Vineri 08:30 - 18:00 | Sambata 09:00 - 15:00

Karcher Center Targu MuresT: +40 372 709 008 | M: +40 733 333 325
E-mail: kaerchercenter.tgmures@karcher.com
Program:
Luni - Vineri 08:30 - 18:00 | Sambata 09:00 - 15:00

Karcher Center IasiT: +40 372 709 007 | M: +0755 105 554
E-mail: kaerchercenter.iasi@karcher.com
Program:
Luni - Vineri 08:30 - 18:00 | Sambata 09:00 - 15:00

Karcher Center TimișoaraT: +40 735 444 445
E-mail: kaerchercenter.timisoara@karcher.com
Program:
Luni - Duminica 10:00 - 22:00

Puteți consulta pe site lista completă a magazinelor și centrelor de asistență Karcher.

Reclamații și reparații pentru comenzile plasate către Kärcher

Dacă produsul pe care dumneavoastră, ca persoană fizică, l-ați comandat direct din magazinul online este defect, Kärcher îl va ridica gratis de la resedința dumneavoastră. Reparațiile se vor desfășura la centrul de service central la prețuri fixe. Reparațiile sunt gratis în perioada de garanție. Informații disponibile la telefon +40 372 709 002

Persoanele fizice beneficiază de dreptul de retur de 14 zile, fără a invoca un motiv. Pentru ca procesul de returnare să fie efectuat cu succes, trebuie să urmați procedura de mai jos:

 • Descarcați formularul de retur de pe site, completați-l și atașați-l produselor returnate.
 • Ambalați produsele pe care vreți să le returnați, inclusiv accesoriile acestora. Este recomandat să folosiți ambalajul original pentru a preveni deteriorarea produsului în timpul transportului. Puteți folosi și alt tip de ambalaj care să asigure un plus de siguranța produsului pe durata transportului.
 • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
 • Indicați datele expeditorului pe eticheta de returnare (AWB) pe care ați primit-o împreună cu comanda.
 • Lipiți eticheta pe partea cea mai mare a pachetului.
 • Contactați un serviciul de curierat (exemplu:Cargus https://app.urgentcargus.ro/).
 • În cazul în care expediati produsele, va trebui să suportați costul returnării acestora.
 • Asigurați-vă că returnarea este confirmată. Păstrați confirmarea de primire de la Cargus Urgent într-un loc sigur pentru că reprezintă dovada returnării.
 • Dacă ați cumpărat mai multe produse de același fel și vreți să le returnați pe toate, asigurați-vă că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • În cazul în care produsul se returnează la sediul Karcher România și modalitatea de plata a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar, și nu în numerar. Pentru acesta sunt folosite datele furnizate de dvs. în formularul de retur.Nu se acceptă returul produselor de tip detergenți dacă au fost utilizate, desigilate.
 • În termen de 14 zile lucrătoare banii dvs. vă vor fi returnați.

Dacă alegeți rambursarea sumei plătite la cumpărare, banii vor fi returnați automat pe card, în contul din care ați făcut plata online sau în contul specificat de dvs. în formularul de retur, dacă ați făcut plata la livrare

Adresa de returnare:

Karcher România Bld. Pipera nr. 2-XI Voluntari, Ilfov, 077190, România

Dacă aveți întrebări cu privire la procesul de returnare, contactați serviciul clienți. Echipa de asistență este disponibilă de Luni până Vineri, de la ora 8.00 la ora 17.00, prin telefon (+40 372 709 002 ), fax (+40 372 870 193) sau email (comenzionline.ro@karcher.com).

Kärcher coduri de reducere pe care le-ați ratat

Aparat de curățat cu abur compact SG 4/4 cu 15% mai ieftin

30.06.2023

Livrare gratuită

12.06.2023

Promoție mașini de măturat profesionale

31.07.2023

Promoție mașini de spălat-aspirat profesionale

31.07.2023

Promoție echipamente profesionale

30.06.2023

Promoție aparate pentru grădină

31.07.2023

Promoție aparate de spălat cu presiune

31.05.2023

Promoție mopuri electrice

15.05.2023

Cod reducere de 30 % la toate produsele

16.05.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Kärcher

Pentru a valorifica un cod de reducere Karcher, adăugați toate articolele pe care doriți să le achiziționați în coșul de cumpărături. Faceți clic pe butonul "Vezi coșul". Găsiți câmpul dedicat introducerii codului, tastați codul și apoi apăsați butonul "Aplică".

Imagine

Dacă nu funcționează, codul dumneavoastră de reducere poate fi expirat sau poate fi valabil doar pentru prima achiziție. De asemenea, este posibil să fi fost copiat greșit, să nu fie valabil pentru articolele pe care le aveți în coș ori valoarea coșului de cumpărături trebuie să atingă o anumită sumă. Verificați dacă sunt îndeplinite condițiile de utilizare a voucherului sau validitatea codului de reducere.

Recenziile Kärcher

Lucia P.

16.01.2023 5.0

Ioan A.

23.12.2022 5.0

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Kärcher

Afacerea de familie Kärcher a devenit în prezent liderul mondial al furnizorilor de sisteme de curățare eficiente, economice și ecologice. Marca se distinge prin performanță de top, inovație și calitate. Oferă sisteme de curățare, produse de curățare și servicii pentru agrement, activități casnice, comerț și industrie, cu un raport avantajos preț-eficiență. Prin Kärcher România puteți achiziționa și dumneavoastră produse ce oferă rezultate excepționale, economie de timp, resurse și ușurință în utilizare: aspiratoare Kärcher, pompe, stații de călcat cu abur, purificatoare de aer și apă până la detergenți și accesorii.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Kärcher în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Kärcher?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă