Electrolux

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Electrolux.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Electrolux.

Voucher Electrolux

Bani înapoi 2,5 % la tot în magazinul Electrolux

Valabil până la 16.04.2024

 
 

Aplicați un voucher Electrolux pentru a obține un discount suplimentar într-un magazin online popular în România pentru ...

Voucher Electrolux 10% reducere la abonarea la newsletter la Electrolux

Valabil până la 28.05.2024

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură

Abonează-te la newsletter-ul Electrolux și primești un voucher cu 10% reducere pentru achiziții de electrocasnice de înaltă calitate!

Cod reducere Electrolux - Abonează-te la newsletter -10% reducere

Valabil până la 15.04.2024

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură
 

Profită la maximum de casa ta cu produsele inspirate și ofertele speciale pe care MyElectrolux le are pentru tine. Înregistrează-te acum și… mai mult

OFERTE - Reduceri de până la 50% la selecția de produse la Electrolux

Valabil până la 28.05.2024

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură

Descoperă reducerile spectaculoase de până la 50% la o selecție de produse Electrolux! Oportunitatea perfectă pentru a-ți îmbunătăți gospodăria… mai mult

Economisește până la 47% energie cu aspiratoarele ELECTROLUX

Valabil până la 15.04.2024

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură

Aspiratoarele verticale fără fir Electrolux EcoLine sunt cele mai eficiente modele ale noastre - economisind până la 47% energie* cu modul Auto,… mai mult

Înregistrează produsul Electrolux pe site și beneficiază de 5 ani garanție la Electrolux

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură
 

Înregistrează-ți produsul Electrolux pe site în 60 de zile de la achiziționare și asigură-ți o garanție extinsă de 5 ani pentru o experiență… mai mult

Oferă o recenzie și potți câștiga un aspirator vertical cu acumulatori Seria 700 la Electrolux

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură
 

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un aspirator vertical Seria 700 de la Electrolux! Îmbunătățește-ți experiența de curățenie cu acest… mai mult

Scrie un review și poți câștiga unul dintre cele 3 mixere cu bol Love your day la Electrolux

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură
 

Mixerele cu bol Love Your Day de la Electrolux sunt esențiale în bucătărie! Performante și elegante, sunt partenerii perfecti pentru orice… mai mult

Cum se poate obține un voucher Electrolux

Cu siguranță toată lumea a auzit de Electrolux voucher codes. Acestea reprezintă modalitatea simplă și rapidă de a economisi până la 25% la fiecare comandă plasată din acest magazin online.

Cea mai accesibilă cale de a obține un cod reducere Electrolux este prin accesarea secțiunii de Vouchere de pe platforma Tipli, sau direct a paginii magazinului din website. Aici veți găsi cele mai noi vouchere.

Puteți să vă abonați la newsletter-ul companiei pentru a primi informații actualizate despre promoții, evenimente și oferte speciale. Uneori, clienții care se abonează primesc vouchere sau reduceri exclusive.

Magazinul organizează uneori concursuri sau campanii pe rețelele de socializare sau pe site-ul oficial, în cadrul cărora puteți câștiga un cupon Electrolux sau alte beneficii, precum transport gratuit sau un produs cadou.

Unele companii sau parteneri ai brandului pot oferi vouchere pentru achiziționarea produselor din oferta Electrolux de produse. Este posibil să găsiți astfel de vouchere în cadrul unor promoții sau parteneriate specifice.

În timpul anumitor evenimente de vânzări, cum ar fi Black Friday sau sărbătorile de iarnă, magazinul online obișnuiește să ofere clienților vouchere sau reduceri speciale la zeci de produse.

Verifică site-ul oficial al magazinului și secțiunea dedicată ofertelor speciale sau promoțiilor. Acolo poți găsi informații despre orice promoții curente sau oferte care implică acordarea de vouchere sau reduceri.

Verificați site-ul oficial și secțiunea Promoții Electrolux, dedicată ofertelor speciale. Acolo puteți găsi informații despre orice campanie promțională sau oferte care implică acordarea de vouchere sau reduceri.

Despre magazinul Electrolux

Electrolux reprezintă un magazin online cunoscut în România pentru calitatea superioară și prețurile accesibile ale produselor electronice și electrocasnice. Magazinul online este o destinație digitală premium pentru aceste categorii de produse.

Fiecare produs este proiectat cu atenție pentru a oferi performanțe excelente, eficiență energetică și durabilitate. În plus, acest e-shop oferă adesea promoții Electrolux și oferte speciale la zeci de articole.

De asemenea, clienții beneficiază de servicii de asistență clienți profesionale și de încredere, inclusiv asistență pentru instalare, întreținere și reparații.

Imagine

Cum să economisiți cu oferta Electrolux

Există mai multe modalități de a economisi în acest magazin popular. Trebuie doar să acordați puțină  atenție metodelor de mai jos și cu siguranță veți reuși să reduceți costul total al produselor.

În primul rând, puteți economisi prin intermediului serviciului de cashback disponibil pe Tipli. Accesați magazinul din portalul Tipli, alegeți produsele care vă plac, plasați comanda și primiți o parte din bani înapoi în contul dvs.

Verificați în mod regulat site-ul web al magazinului și secțiunea Promoții Electrolux. Aici veți găsi oferet care pot include reduceri de preț, vouchere promoționale sau alte beneficii pentru anumite produse sau categorii de produse.

Înscrieți-vă la buletinul informativ al magazinului pentru a primi actualizări cu privire la promoțiile și ofertele speciale. Uneori, clienții care se abonează primesc reduceri exclusive sau acces la Electrolux voucher code.

Brandul poate oferi reduceri semnificative în perioade cheie de cumpărături, cum ar fi Black Friday, Crăciunul sau alte sărbători comerciale. Așteptați aceste perioade pentru a profita de reduceri substanțiale la produse precum un aragaz Electrolux sau frigidere.

Uneori, compania oferă reduceri suplimentare atunci când achiziționezi mai multe produse împreună sau când achiziționezi un pachet de produse. Verificați secțiunea de oferte speciale pentru a vedea dacă există astfel de promoții disponibile.

În timpul campaniilor promoționale, puteți obține un cod reducere Electrolux pe care îl puteți utiliza pentru a obține reduceri suplimentare în momentul achiziționării. Acesta trebuie copiat și adăugat în coșul de cumpărături.

În plus față de reducerile inițiale, investiția în produse cu eficiență energetică poate ajuta la economisirea pe termen lung prin reducerea consumului de energie și a facturilor lunare.

Reduceri și promoții Electrolux

În acest e-shop promoțiile se țin lanț. În fiecare zi veți găsi noi produse aflate în categoria de oferte care vor beneficia de un discount de până la 65%. 

Mgazinul oferă reduceri de preț pentru anumite produse sau categorii de produse, cum ar fi o hotă Electrolux. Aceste reduceri pot fi sub formă de procente sau sume fixe și pot varia în funcție de sezon, evenimente speciale sau stocuri disponibile.

Dacă vă înscrieți în programul de loialitate al brandului sau sunteți abonat la buletinul lor informativ, aveți șanse mai mari să primiți reduceri exclusive și oferte speciale.

În perioadele cheie de cumpărături, cum ar fi Black Friday, Cyber Monday sau sărbătorile de ianră, magazinul online poate oferi reduceri semnificative pentru o gamă largă de produse, sau multe alte beneficii.

Uneori, brandul oferă Electrolux voucher codes care pot fi utilizate pentru a obține reduceri suplimentare în momentul achiziționării. Aceste vouchere pot fi distribuite în cadrul campaniilor promoționale sau ca parte a programelor de loialitate.

Pentru a atrage noi clienți, acest e-shop ar putea oferi reduceri speciale sau vouchere promoționale pentru prima achiziție sau pentru înscrierea într-un program de loialitate ori newsletter.

De asemenea, pentru a recompensa loialitatea clienților săi existenți, brandul oferă ocazional reduceri exclusive, promoții speciale sau vouchere promoționale adresate în mod specific clienților fideli.

Pentru a stimula vânzările sau pentru a face loc noilor produse, magazinul online oferă reduceri speciale pentru anumite produse cu stocuri limitate sau pentru modelele mai vechi.

În unele cazuri, brandul ar putea oferi reduceri pentru anumite categorii de produse, cum ar fi electrocasnicele de bucătărie sau cele pentru curățenie, pentru a încuraja achizițiile în acele domenii.

Frigider, aspirator și cuptor electric Electrolux

Oferta Electrolux conține o gamă variată de produse menite să vă ușureze treburile casnice de zi cu zi. Aceasta conține:

 • Aspiratoare
 • Gătire
 • Refrigerare
 • Spălare vase
 • Accesorii
 • Spălare și uscare rufe
 • Electrocasnice mici

Brandul oferă oferă o gamă variată de aspiratoare pentru toate nevoile și preferințele, inclusiv aspiratoare cu sac, aspiratoare fără sac, aspiratoare verticale, aspiratoare cu funcție de spălare, aspiratoare robotizate și aspiratoare portabile. 

Categoria de gătire include o varietate de electrocasnice de bucătărie, cum ar fi plite, aragaz Electrolux, cuptoare cu microunde, hotă Electrolux și mașini de gătit cu abur. Aceste produse sunt concepute pentru a facilita prepararea mâncărurilor delicioase și sănătoase.

Descoperiți o gamă variată de frigidere și congelatoare, cu diverse opțiuni de capacitate și caracteristici speciale, cum ar fi tehnologia de control al temperaturii și caracteristicile de economisire a energiei.

Pentru curățarea eficientă a veselei, găsiți o gamă vastă de mașini de spălat vase, inclusiv modele integrate și independente, cu diferite opțiuni de capacitate și programe de spălare adaptate nevoilor individuale.

Categoria de accesorii cuprinde filtre de aspirator, saci de praf, seturi de accesorii pentru aspiratoare, tăvi pentru cuptor electric Electrolux și multe altele, pentru a îmbunătăți și extinde funcționalitatea produselor existente.

Categoria de spălare și uscare rufe include mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe și mașini de spălat și uscat rufe integrate, proiectate pentru a asigura rezultate excelente de curățare și uscare a rufelor.

Categoria de electrocasnice mici conține o varietate de electrocasnice, cum ar fi blendere, storcătoare de fructe, prăjitoare de pâine, cafetiere, fiare de călcat și alte aparate mici utile în gospodărie.

Dacă nu ați găsit produsele pe care le căutați, puteți arunca o privire și peste articolele și ofertele din alte magazine de pe platforma Tipli, cum ar fi Philips și evoMAG.

Imagine

Cumpărături avantajoase la Electrolux

Cumpărăturile la Electrolux vin cu o serie de avantaje care îmbunătățesc experiența de achiziție pentru clienți. Interfața magazinului este intuitivă, permițând clienților să exploreze și să găsească produsele dorite cu ușurință. 

Compania este este cunoscută pentru producerea de electrocasnice de înaltă calitate, fiabile și durabile, care sunt proiectate să ofere performanțe excelente pe termen lung. 

Produsele brandului sunt adesea la vârful inovației, incorporând tehnologii avansate pentru a oferi funcționalități și caracteristici de ultimă generație care să îmbunătățească viața de zi cu zi în gospodărie.

De asemenea, site-ul oferă informații detaliate despre specificațiile produselor, recenzii de la clienți și sfaturi practice pentru utilizare și întreținere.

Indiferent dacă aveți nevoie de electrocasnice mari precum frigidere sau cuptoare, sau de produse mai mici cum ar fi blendere sau fiare de călcat, acest e-shop oferă o gamă largă de produse care să acopere nevoile fiecărui consumator.

Prin intermediul promoțiilor periodice și ofertelor speciale, clienții au oportunitatea de a economisi bani și de a obține reduceri sau bonusuri la achiziționarea produselor lor de înaltă calitate.

Electrolux retur și reclamații

Dacă aveți întrebări legate de comanda dvs. sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să apelați la serviciul pentru clienți la numărul de telefon 0219913 de Luni până Vineri între orele 08:00 - 20:00. Puteți aborda serviciul contact clienți și în scris, la adresa de e-mail shop@electrolux.ro.

În cazul în care doriți să renurneți un produs, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice. Trebuie să completați Formularul de retur și să trimiteți produsele la furnizor. Mai multe detalii în rubrica Returnarea Produselor.

Electrolux coduri de reducere pe care le-ați ratat

Voucher Electrolux - 17% reducere la electrocasnice

04.02.2024

Codul de reducere Electrolux 20%

23.12.2023

Electrolux Black Friday 19% reducere

19.11.2023

Cod reducere Electrolux de 20 % la electrocasnice

16.05.2023

Cod reducere de 10 % la electronice, electrocasnice și accesorii

13.12.2022

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Electrolux

Adăugați în coș produsele pe care doriți să le achiziționați și copiați un voucher Electrolux. Înainte de finalizarea comenzii bifați căsuța ”Cod voucher” și un chenar va apărea sub aceasta. Adăugați codul copiat în chenarul ”Cod voucher”, iar discountul se va aplica automat comenzii.

Imagine

Există posibilitatea ca, în anumite condiții, să nu funcționeze un cupon Electrolux. Cauzele pot fi multiple, așa că ar trebui să verificați data de valabilitate a codului selectat, dar și campania promoțională din care face parte. Unele vouchere se pot aplica la cumpărături începând de la o anumită sumă, iar altele vizează doar anumite produse și branduri. Citiți cu atenție descrierea cuponului selectat pentru a evita orice neplăcere.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Electrolux

Aplicați un voucher Electrolux pentru a obține un discount suplimentar într-un magazin online popular în România pentru gamă largă de echipamente de înaltă calitate pentru casă și bucătărie. Brandul oferă o varietate de produse inovatoare și de încredere, adaptate nevoilor moderne ale consumatorilor, precum un cuptor Electrolux sau multe alte articole. Descoperiți categoria Promoții Electrolux și bucurați-vă de reduceri de neegalat. Nu uitați să adăugați un cod reducere Electrolux în coșul de cumpărături pentru a beneficia de o extra-reducere.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Electrolux în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Electrolux?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă