Hervis

Ca s─â nu pierde╚Ťi recompensa, v─â rug─âm s─â dezactiva╚Ťi Adblock-ul ├«n timpul cump─âr─âturii.

Voucher Hervis Sport

Aplica╚Ťi un cod voucher Hervis Sport pentru a achizi╚Ťiona┬áechipamente sportive ╚Öi produse destinate activit─â╚Ťilor ├«n aer liber la un pre╚Ť redus. Brandul ofer─â o gam─â larg─â de produse cum ar fi ├«mbr─âc─âminte, ├«nc─âl╚Ť─âminte, accesorii ╚Öi echipamente pentru activit─â╚Ťi precum alergare, ciclism, drume╚Ťii, fitness, tenis, schi, snowboard ╚Öi multe altele.┬áGama variat─â de produse face ca Hervis Sport s─â fie o destina╚Ťie preferat─â pentru pasiona╚Ťii de sport ╚Öi pentru cei care doresc s─â ├«╚Öi desf─â╚Öoare activit─â╚Ťile ├«n aer liber. Bucura╚Ťi-v─â de oferte Hervis┬ápersonalizate ╚Öi ob╚Ťine╚Ťi cashback la fiecare comand─â cu Tipli.

Ob╚Ťine╚Ťi 30 Lei ├«nainte de a face cump─âr─âturi ├«n magazinul Hervis.

├Änscrie╚Ťi-v─â la Tipli ╚Öi primi╚Ťi bani ├«napoi pentru achizi╚Ťiile dvs. online. Pentru fiecare recompens─â de achizi╚Ťie, ve╚Ťi primi un bonus suplimentar de aceea╚Öi sum─â. ├Än total, pute╚Ťi ob╚Ťine p├ón─â la 30 Lei ├«n recompense bonus. Aceasta este o ofert─â de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Hervis.

Voucher Hervis

Bani înapoi 3,5 % la tot în magazinul Hervis

Valabil până la 22.05.2024

 
 

Aplica╚Ťi un cod voucher Hervis Sport pentru a achizi╚Ťiona echipamente sportive ╚Öi produse destinate activit─â╚Ťilor ├«n aer...

Cod reducere Hervis - 20% la haine, pantofi si accesorii sport

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Reducerea de - 20% extra se aplic─â la articolele selec╚Ťionate ├«n magazinul online Hervis.ro atunci c├ónd introduce╚Ťi codul de reducere in co╚ÖulÔÇŽ mai mult

Reduceri de până la - 50% la role pe Hervis.ro

Valabil până la 02.06.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

├Än magazinul online Hervis ve╚Ťi g─âsi acum reduceri de p├ón─â la ÔÇô 50% la role selectate, aflate la promo╚Ťie.

Reduceri de până la - 40% la biciclete pe Hervis.ro

Valabil până la 02.06.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

├Än magazinul online Hervis ve╚Ťi g─âsi acum reduceri de p├ón─â la ÔÇô 40% la biciclete selectate, aflate la promo╚Ťie.

Reduceri de până la - 35% la articole sportive pe Hervis.ro

Valabil până la 02.06.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

├Än magazinul online Hervis ve╚Ťi g─âsi acum reduceri de p├ón─â la ÔÇô 35% la articolele sportive selectate, aflate la promo╚Ťie.

Reduceri de p├ón─â la - 35% la ├«nc─âl╚Ť─âminte casual pe Hervis.ro

Valabil până la 02.06.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

├Än magazinul online Hervis ve╚Ťi g─âsi acum reduceri de p├ón─â la ÔÇô 35% la ├«nc─âl╚Ť─âmintea casual selectat─â, aflat─â la promo╚Ťie.

PRETURI SPECIALE pentru membrii Hervis Sport Club

Valabil până la 22.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Imbr─âcaminte sport, biciclete, trotinete cu pre╚Ťuri cu p├ón─â la 30% mai mici. Ofert─â valabil─â exclusiv pentru utilizatorii aplica╚Ťiei Hervis, ├«nÔÇŽ mai mult

Reduceri de până la - 20% la articole outdoor pe Hervis.ro

Valabil până la 02.06.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

├Än magazinul online Hervis ve╚Ťi g─âsi acum reduceri de p├ón─â la ÔÇô 20% la articole outdoor selectate, aflate la promo╚Ťie.

Transport gratuit la cumpărături de peste 100 Ron

Valabil până la 02.06.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

├Än magazinul online Hervis la comenzi de peste 100 Ron beneficia╚Ťi de transport gratuit la Easy Box Sameday.Reducerea este disponibil─â ├«nÔÇŽ mai mult

Transport gratuit la cumpărături de peste 250 Ron

Valabil până la 02.06.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

├Än magazinul online Hervis la comenzi de peste 250 Ron beneficia╚Ťi de transport gratuit. Reducerea este disponibil─â ├«n condi╚Ťiile specificateÔÇŽ mai mult


Cum se poate ob╚Ťine un cod reducere Hervis┬á

Hervis voucher reprezintă o modalitate simplă de a economisi la fiecare comandă plasată în magazinul online. Acesta este format din litere și cifre și vă poate aduce un discount de până la 25% sau o reducere de o anumită sumă prestabilită.

Mul╚Ťi retaileri, inclusiv Hervis Rom├ónia, ofer─â coduri de reducere clien╚Ťilor care se aboneaz─â la newsletter-ul lor.┬áAccesa╚Ťi site-ul oficial al brandului┬á╚Öi c─âuta╚Ťi op╚Ťiunea de abonare la newsletter. Dup─â ce v-a╚Ťi abonat, pute╚Ťi primi regulat oferte ╚Öi coduri de reducere prin e-mail.

Pute╚Ťi ob╚Ťine un cod reducere Hervis at├ót de pe pagina magazinului de pe platforma Tipli, c├ót ╚Öi din categoria de Vouchere de pe Tipli.

Verifica╚Ťi site-ul oficial al magazinului pentru a vedea dac─â exist─â┬ápromo╚Ťii sau oferte speciale ├«n desf─â╚Öurare. Unele coduri de reducere pot fi disponibile direct pe site.

Brandul este activ pe platformele de socializare, precum Facebook, Instagram ╚Öi Twitter. Fi╚Ťi atent la post─ârile lor. Uneori, Hervis cod reducere poate fi anun╚Ťat pe aceste platforme, la fel ca populara promo╚Ťie Hervis 2+1.

├Än anumite perioade ale anului, cum ar fi Black Friday, s─ârb─âtorile sau alte evenimente speciale, magazinul poate oferi reduceri substan╚Ťiale ╚Öi coduri promo╚Ťionale. Urm─âri╚Ťi aceste evenimente ╚Öi verifica╚Ťi┬ádac─â pute╚Ťi ob╚Ťine un cod voucher Hervis Sport┬á├«n aceste momente.

Citi╚Ťi ├«ntotdeauna┬átermenii ╚Öi condi╚Ťiile aplicabile codurilor de reducere, inclusiv perioada de valabilitate ╚Öi restric╚Ťiile privind utilizarea acestora. Codurile de reducere pot varia, deci este important s─â verifica╚Ťi regulat pentru a profita de cele mai bune oferte.

Despre magazinul Hervis

Descoperi╚Ťi la┬áHervis Sport┬áo gam─â larg─â de produse pentru Hobby ╚Öi Sport┬ála pre╚Ťuri accesibile de la m─ârci de renume din industria activit─â╚Ťilor ├«n aer liber,┬á├«nso╚Ťite adesea de oferte speciale ╚Öi cashback prin Tipli.

Brandul este┬ácunoscut pentru ofertele ╚Öi promo╚Ťiile sale frecvente, ceea ce face ca produsele sportive de calitate s─â fie mai accesibile clien╚Ťilor s─âi. Reducerile periodice ╚Öi pre╚Ťurile competitive ├«i atrag pe cump─âr─âtori ├«n c─âutare de afaceri bune.

Cu sediul ├«n Austria, Hervis Sport a fost ├«nfiin╚Ťat ├«n 1959 ╚Öi ╚Öi-a extins prezen╚Ťa ├«n Europa Central─â ╚Öi de Est, av├ónd┬ámagazine ├«n mai multe ╚Ť─âri cum ar fi Rom├ónia, Austria,┬áUngaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croa╚Ťia ╚Öi Bulgaria.

Imagine

Cum s─â economisi╚Ťi cu Hervis Rom├ónia

Magazinul v─â a╚Öteapt─â zi de zi cu oferte Hervis.┬áPentru a economisi bani atunci c├ónd face╚Ťi cump─âr─âturi ├«n acest magazin┬ápute╚Ťi urma c├óteva strategii inteligente ╚Öi simple.

Cump─âr─âturile online pot veni cu avantaje, cum ar fi posibilitatea de a folosi coduri promo╚Ťionale ╚Öi de a economisi timp. De asemenea, po╚Ťi beneficia de livrare gratuit─â sau reduceri exclusive online.

├Änregistra╚Ťi-v─â pe site-ul oficial pentru a primi actualiz─âri periodice prin e-mail, care pot include oferte exclusive, reduceri ╚Öi coduri de voucher Hervis Sport. Uneori, ve╚Ťi pute╚Ťi primi reduceri suplimentare pentru prima dumneavoastr─â comand─â dup─â ├«nregistrare.

Verifica╚Ťi site-ul ╚Öi re╚Ťelele de socializare┬ápentru a vedea dac─â exist─â oferte speciale, cum ar fi v├ónz─âri de sezon sau promo╚Ťii de weekend. De asemenea, pute╚Ťi verifica sec╚Ťiunea de "Outlet" pentru a g─âsi produse la pre╚Ťuri reduse.

Magazinul┬áorganizeaz─â evenimente de shopping speciale, cum ar fi Black Friday sau Zilele Reducerilor. ├Än aceste momente, pute╚Ťi ob╚Ťine reduceri substan╚Ťiale la produsele dorite sau chiar o promo╚Ťie Hervis 2+1┬ágratis.

Brandul ofer─â, de asemenea, un program de fidelitate prin care, dup─â ├«nscriere, pute╚Ťi┬ábeneficia de reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale pentru membrii clubului.

Este foarte simplu s─â economisi╚Ťi aplic├ónd ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi un cod reducere Hervis. Astfel pute╚Ťi ob╚Ťine un discount de p├ón─â la 25% sau o reducere de o anumit─â sum─â, ├«n func╚Ťie de campania promo╚Ťional─â activ─â.

O alt─â modalitate sigur─â de a economisi este serviciul de cashback oferit de portalul Tipli.┬áAstfel┬áprimi╚Ťi bani ├«napoi din fiecare cump─âr─âtur─â. Tipli adun─â pentru dumneavoastr─â cupoane de reducere ╚Öi oferte aplicabile ├«n magazinele partenere.

Reduceri și oferte Hervis

Ofertele ╚Öi promo╚Ťiile disponibile ├«n acest magazin┬ápot varia ├«n func╚Ťie de sezon ╚Öi┬áevenimente speciale, ├«ns─â sunte╚Ťi a╚Ötepta╚Ťi zi de zi cu reduceri atractive la sute de articole ╚Öi echipamente sportive.

Brandul┬áofer─â reduceri semnificative ├«n func╚Ťie de sezon. De exemplu, la sf├ór╚Öitul sezonului de iarn─â, pute╚Ťi g─âsi echipamente de schi ╚Öi snowboard la pre╚Ťuri reduse, iar la sf├ór╚Öitul sezonului de var─â, produse pentru activit─â╚Ťi precum ciclism, drume╚Ťii ╚Öi camping pot fi la reducere.

Magazinul particip─â adesea la evenimente de shopping importante, cum ar fi Black Friday ╚Öi Zilele Reducerilor. ├Än aceste perioade, pute╚Ťi ob╚Ťine reduceri semnificative ╚Öi promo╚Ťii exclusive la o gam─â variat─â de produse sportive, cum ar fi Hervis biciclete ╚Öi multe altele.

Dac─â v─â ├«nscrie╚Ťi ├«n programul de fidelitate al Hervis Sport, po╚Ťi avea acces la reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale destinate exclusiv membrilor. Acestea pot include puncte de recompens─â, cupoane sau oferte exclusive.

Retailerul┬ápoate oferi reduceri pe categorii de produse ├«n anumite perioade. De exemplu, po╚Ťi g─âsi reduceri pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte sportiv─â, Hervis adida╚Öi,┬áechipamente de fitness sau accesorii pentru camping.

Uneori, magazinul poate oferi oferte combinate, cum ar fi "cump─âr─â un produs, prime╚Öte un alt produs la jum─âtate de pre╚Ť" sau o promo╚Ťie Hervis 2+1 gratis.

În anumite perioade sau pentru anumite sume de cumpărături, retailerul poate oferi livrare gratuită pentru comenzile online.

Arunca╚Ťi o privire ╚Öi peste reducerile din alte magazine sportive cum ar fi Decathlon, SportVision sau Afisport.

Imagine

Hervis biciclete, îmbrăcăminte și adidași

Hervis Sport ofer─â o gam─â variat─â de categorii de produse pentru sport ╚Öi activit─â╚Ťi ├«n aer liber. Catalogul de produse con╚Ťine:

 • ├Ämbr─âc─âminte sportiv─â: O gam─â larg─â de haine sportive, inclusiv tricouri, pantaloni, jachete, treninguri ╚Öi echipamente de baz─â pentru antrenament.
 • ├Änc─âl╚Ť─âminte sportiv─â: Pantofi specializa╚Ťi pentru diferite sporturi, cum ar fi alergare, fotbal, tenis, ciclism┬á╚Öi multe altele.
 • Echipamente pentru sporturi cu minge: Echipamente pentru sporturi precum fotbal, baschet, volei, tenis ╚Öi handbal. Acestea pot include ├«mbr─âc─âminte,┬áHervis adida╚Öi, mingi ╚Öi accesorii.
 • Echipamente pentru fitness: Aparate ╚Öi accesorii pentru exerci╚Ťii fizice, cum ar fi benzi de alergat, biciclete de exerci╚Ťii, greut─â╚Ťi, mingi de fitness ╚Öi echipamente pentru yoga.
 • Echipamente pentru sporturi ├«n aer liber: Produse pentru activit─â╚Ťi precum drume╚Ťii, camping, escalad─â, ciclism montan, schi, snowboard ╚Öi patinaj.
 • Echipamente pentru sporturi de ap─â: Produse pentru sporturi nautice, cum ar fi surfing, ├«not, scufund─âri ╚Öi canotaj.┬á
 • Echipamente pentru ciclism:┬áHervis biciclete, accesorii pentru biciclete, echipamente de protec╚Ťie ╚Öi ├«mbr─âc─âminte specializat─â pentru ciclism pe drumuri sau teren accidentat.
 • Echipamente pentru tenis ╚Öi tenis de mas─â: Rachete, mingi, echipamente pentru tenis de mas─â ╚Öi ├«mbr─âc─âminte adecvat─â pentru acest sport.
 • Echipamente pentru fitness ├«n aer liber: Aparate ╚Öi echipamente de antrenament pentru activit─â╚Ťi ├«n aer liber, cum ar fi trambuline ╚Öi echipamente de antrenament ├«n parc.
 • Echipamente pentru alergare: Accesorii pentru alergare, cum ar fi Hervis adida╚Öi de alergare, ceasuri de alergare, centuri pentru alergare ╚Öi suplimente nutritive.

Aceste produse sunt destinate at├ót sportivilor amatori, c├ót ╚Öi profesioni╚Ötilor ╚Öi acoper─â o varietate de sporturi ╚Öi activit─â╚Ťi.┬á├Ämbr─âc─âmintea este proiectat─â pentru a oferi confort ╚Öi performan╚Ť─â ├«n timpul activit─â╚Ťilor sportive.

Gama de┬ápantofi este conceput─â pentru a oferi amortizare, sus╚Ťinere ╚Öi aderen╚Ť─â optim─â ├«n timpul activit─â╚Ťilor sportive. Retailerul┬ácomercializeaz─â at├ót m─ârci proprii, c├ót ╚Öi m─ârci interna╚Ťionale de renume.

 

Avantajele cump─âr─âturilor la Hervis Sports

Cump─âr─âturile la Hervis Sport vin cu mai multe avantaje, ceea ce ├«i face pe mul╚Ťi clien╚Ťi s─â aleag─â acest magazin pentru achizi╚Ťiile lor de echipamente sportive ╚Öi ├«mbr─âc─âminte.

Brandul┬áofer─â o gam─â larg─â de produse pentru o varietate de sporturi ╚Öi activit─â╚Ťi ├«n aer liber. Acest lucru ├«╚Ťi permite s─â g─âse╚Öti tot ce ai nevoie sub acela╚Öi acoperi╚Ö, de la echipamente pentru fitness la echipamente pentru sporturile de iarn─â.

Magazinul desf─â╚Öoar─â regulat promo╚Ťii ╚Öi oferte speciale, inclusiv reduceri semnificative ├«n perioade precum Black Friday sau Zilele Reducerilor. Pute╚Ťi economisi bani considerabili prin achizi╚Ťionarea de produse ├«n timpul acestor evenimente.

Retailerul ofer─â op╚Ťiunea de a face cump─âr─âturi online, ceea ce ├«nseamn─â c─â pute╚Ťi c─âuta ╚Öi comanda produsele dorite de acas─â ╚Öi s─â le primi╚Ťi livrate la u╚Ö─â. Acest lucru ofer─â un nivel crescut de comoditate pentru clien╚Ťi.

Mai mult de atât, magazinul colaborează cu mărci de renume și oferă produse de înaltă calitate. Această calitate este importantă pentru sportivii care caută echipamente fiabile și durabile.

├Än plus, brandul┬áare o politic─â de returnare corect─â, ceea ce ├«nseamn─â c─â pute╚Ťi returna sau schimba produsele dac─â nu sunt potrivite sau nu corespund a╚Ötept─ârilor dumneavoastr─â.

Aceste avantaje fac din Hervis Sport o op╚Ťiune atractiv─â pentru cei care caut─â echipamente sportive ╚Öi ├«mbr─âc─âminte de calitate pentru a-╚Öi sus╚Ťine stilul de via╚Ť─â activ ╚Öi pasiunile sportive.

Imagine

Magazine Hervis România

Dac─â dori╚Ťi s─â vizita╚Ťi un magazin fizic, cele mai populare loca╚Ťii sunt:

MagazinAdres─âProgram
Hervis BrașovCoresi Shopping Resort, Str. Zaharia Stancu 1, Brașov 500167Lu - Du: 10:00 - 22:00
Hervis Oradeastr. 30 Nufarului 30, Oradea 410533Lu - Du: 10:00 - 22:00
Hervis ClujSt. Avram Iancu. 492-500. com. Floresti, Cluj 407280Lu - Du: 10:00 - 22:00
Militari ShoppingBulevardul Iuliu Maniu 546-560, București 061098Lu - Du: 10:00 - 21:30
VIVO! PiteștiCalea București 36, Pitești 110133Lu - Du: 10:00 - 22:00

Hervis retur ╚Öi reclama╚Ťii

Dac─â ave╚Ťi nevoie de asisten╚Ť─â, v-am preg─âtit informa╚Ťiile de contact ale magazinului. Apela╚Ťi la num─ârul 0372036905┬áde Luni p├ón─â Vineri ├«ntre orele 09:00 - 17:00 ╚Öi un operator v─â va ajuta cu informa╚Ťiile necesare.

Dac─â dori╚Ťi s─â returna╚Ťi anumite produse, ave╚Ťi la dispozi╚Ťie 30 de zile de la primirea comenzii dac─â dori╚Ťi s─â returna╚Ťi ├«n magazinul fizic sau 14 zile calendaristice pentru retururile online. Pentru mai multe detalii, citi╚Ťi Termenii ╚Öi condi╚Ťiile de returnare.

Hervis coduri de reducere pe care le-a╚Ťi ratat

Cod reducere Hervis - 15% la comenzi de Paște

17.04.2024

Cod reducere Hervis - 15% la comenzi de Ziua Femeii

08.03.2024

Cod reducere Hervis - 15% la comenzi de Mărtișor

01.03.2024

Cod reducere Hervis - 15% la haine, pantofi, accesorii De ValentineÔÇÖs Day

14.02.2024

Summer Sale Hervis până la - 70% la peste 70.000 de articole

22.03.2024

Cod reducere Hervis - 15% la aproape tot de Moș Nicolae

06.12.2023

Reduceri de până la 45% la echipament sport acvatic

24.12.2023

Reduceri de p├ón─â la 22% la ceasuri sport ╚Öi naviga╚Ťie

24.12.2023

Reduceri de până la 40% la aparate și accesorii fitness

24.12.2023

Reduceri de până la 50% la rucsacuri

24.12.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Hervis

Ad─âuga╚Ťi ├«n co╚Ö produsele pe care dori╚Ťi s─â le achizi╚Ťiona╚Ťi ╚Öi copia╚Ťi un cod voucher Hervis Sports.┬áLa finalizarea comenzii, bifa╚Ťi c─âsu╚Ťa ÔÇŁValorifica╚Ťi voucher-ulÔÇŁ ╚Öi┬áad─âuga╚Ťi codul copiat ├«n chenarul ÔÇŁFoloseste voucherÔÇŁ, iar discountul se va aplica automat comenzii.

Imagine

Exist─â posibilitatea ca, ├«n anumite condi╚Ťii, s─â nu func╚Ťioneze un cod reducere Hervis. Cauzele pot fi multiple, a╚Öa c─â ar trebui s─â verifica╚Ťi data de valabilitate a codului selectat, dar ╚Öi campania promo╚Ťional─â din care face parte. Unele vouchere se pot aplica la cump─âr─âturi ├«ncep├ónd de la o anumit─â sum─â, iar altele vizeaz─â doar anumite produse ╚Öi branduri. Citi╚Ťi cu aten╚Ťie descrierea cuponului selectat pentru a evita orice nepl─âcere.

Recenziile Hervis

Istvan J.

12.03.2024 5.0

Magazin sport de 4 stele.

Cecilia V.

23.06.2023 5.0

Mihai T.

03.03.2023 5.0

Foarte mul╚Ťumit

Magazine unde de asemenea v─â vom r─âspl─âti

Ca s─â nu pierde╚Ťi recompensa, v─â rug─âm s─â dezactiva╚Ťi Adblock-ul ├«n timpul cump─âr─âturii.

Condi╚Ťiile de cump─ârare

Termeni ╚Öi condi╚Ťii

 • De obicei calcul─âm recompensa din pre╚Ťul net al m─ârfurilor f─âr─â TVA. Aceasta ├«nseamn─â c─â deducem taxele de transport precum ╚Öi TVA din pre╚Ťul total al comenzii.
 • C├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi la pre╚Ťuri speciale, primi╚Ťi ╚Öi o recompens─â. Dar ave╚Ťi grij─â la cupoanele de reducere. Dac─â utiliza╚Ťi un alt cupon dec├ót cel g─âsit pe Tipli, este posibil ca recompensa s─â nu fie creditat─â.
 • Cursul actual al leului joac─â un rol ╚Öi ├«n achizi╚Ťiile din str─âin─âtate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunera╚Ťiei.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este ├«ntotdeauna necesar s─â activa╚Ťi cookie-urile atunci c├ónd vi se solicit─â pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditat─â? Completa╚Ťi formularul de garantare a satisfac╚Ťiei ╚Öi vom colabora imediat cu dvs.
Afi╚Öeaz─â toate condi╚Ťiile

Hervis ├«n alte ╚Ť─âri

Redirec╚Ťionarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

Dup─â realizarea cump─âr─âturii, recompensa va fi ├«nregistrat─â timp de 48 de ore.

 • Redirec╚Ťionarea c─âtre magazin

  Redirec╚Ťionarea a avut loc cu succes.

 • Cump─âr─âturi ├«n magazin

  Cump─âra╚Ťi produsul ales de dvs.

 • ├Änregistrarea recompensei ├«n contul dvs.

  De ├«ndat─â ce ve╚Ťi plasa comanda, noi vom ├«nregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunte╚Ťi sigur c─â dori╚Ťi s─â pierde╚Ťi 3,5 % ├«napoi din pre╚Ťul cump─âr─âturii ├«n magazinul Hervis?

Trebuie doar s─â v─â ├«nregistra╚Ťi gratuit ╚Öi astfel nu o s─â mai rata╚Ťi nicio recompens─â.

Chiar acum v─â oferim ├«n plus 30 lei pentru cump─âr─âturile dvs. La fiecare recompens─â pentru cump─âr─âturi ve╚Ťi primi un bonus suplimentar cu aceea╚Öi sum─â. ├Än total, pute╚Ťi ob╚Ťine din recompensele bonus p├ón─â la 30 lei.

- sau -
├Änregistr├óndu-v─â sunte╚Ťi de acord cu condi╚Ťiile de utilizare ╚Öi cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Ave╚Ťi deja cont? Conecta╚Ťi-v─â