Sportisimo

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre magazinul Sportisimo

Sportisimo este cel mai cunoscut retailer ceh de încălțăminte, îmbrăcăminte și echipamente sportive pentru toate vârstele. În cei 20 de ani de experiență, acesta a ajuns să dețină peste 100 de magazine deschise în Cehia. De asemenea, în această perioadă a ajuns lider pe piață după numărul de vânzări, dar și conform preferințelor publicului. Treptat compania s-a răspândit considerabil și în alte țări din Europa, precum România, Polonia, Ungaria, Slovacia, iar curând și în Bulgaria. 


Sportisimo: Cele mai renumite mărci de sport la prețuri bune

La Sportisimo se pune un mare accent pe calitatea tuturor produselor, de aceea aici puteți cumpăra doar de la mărci cunoscute și de calitate. În acest magazin veți găsi o gamă largă de îmbrăcăminte sportivă și echipamente pentru bărbați, femei și copii la cele mai bune prețuri de pe piață. Ce ziceți de niște pantaloni scurți Nike, încălțăminte Adidas sau o geacă Alpine Pro? Suntem siguri că veți găsi perechea perfectă de adidași Sportisimo, la un preț foarte avantajos.


E-shopul Sportisimo: Cumpărați rapid și confortabil

Acum puteți cumpăra cu ușurință din confortul casei dumneavoastră în magazinul online Sportisimo. Pe Sportisimo.ro veți găsi o gamă completă de articole sportive și, în plus, la prețuri foarte bune. Dacă aveți întrebări în legătură cu comanda dvs. sau aveți nevoie de sfaturi pentru cumpărături, nu ezitați să-i contactați la numărul de telefon +40 312 295 310 sau să le scrieți prin intermediul Chat-ului din partea stângă-jos a paginii e-shopului. Asistența pentru clienți a magazinului este disponibilă de luni până vineri între orele 9:00 - 17:30.

Sportisimo adidasiModalități de livrare

Produsele comandate sunt expediate direct din Cehia. Astfel, după ce plasați comanda, coletul este predat firmei de transport din Cehia, pentru care veți primi un e-mail cu numărul de expediere. Ulterior coletul va fi predat firmei locale de transport. Atunci veți primi un alt număr de expediere. Pentru livrarea coletului dvs. aveți posibilitatea de a alege serviciile uneia din următoarele companii de transport: 

 • Fan Courier,
 • Urgent Cargus.

Datele de contact și informațiile despre livrare ale fiecărei companii de transport le găsiți pe pagina magazinului Sportisimo.ro.


Metode de plată la Sportisimo

Magazinul vă pune la dispoziție cele mai folosite metode de plată, precum:

 • Numerar sau cu cardul la magazin,
 • Plată online cu cardul,
 • Plată ramburs,
 • Plată cu telefonul mobil sau ceasul.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care alegeți plata cu cardul (online sau la magazin), pentru că magazinul acceptă toate cardurile cunoscute, de debit și credit: VISA, MasterCard, VISA Electron, Maestro.


Magazine fizice Sportisimo în România

Pe lângă magazinul online, Sportisimo dispune și de 32 magazine fizice, în care puteți cumpăra sau încerca produsele comandate. Aveți posibilitatea de a alege să vizitați magazinul Sportisimo în județul dvs. dar și la mai multe adrese. Drept exemplu vă pot servi următoarele magazine Sportisimo:

 • Sportisimo București, Calea Vitan 55-59, Lu-Du: 10:00 - 22:00, bucuresti3@sportisimo.ro,
 • Sportisimo Cluj Napoca, Bulevardul Muncii nr. 1 - 15, Lu-Du: 12:00-20:00, clujnapoca@sportisimo.ro,
 • Sportisimo Iași, Șos. Păcurari nr. 121, Lu - Sâ: 9:30 - 21:00, Du: 9:30 - 20:00, iasi@sportisimo.ro.


Sportisimo nu-i Sportissimo

Problemele în scrierea numelor companiilor internaționale devin tot mai frecvente. Toată lumea își va aminti cu siguranță multe exemple de nume de companii, a căror scriere a fost o sarcină dificilă. Astfel se poate întâmpla și în cazul magazinului Sportisimo, care de fapt conține în mijlocul cuvântului doar un „S” (incorect Sportissimo).


Cu Tipli puteți beneficia de adidași Sportisimo și mai ieftin

Cumpărați pe Sportisimo.ro prin intermediul portalului Tipli și nu veți pierde nicio recompensă. Datorită serviciului de cashback, veți primi înapoi o parte din banii pe care îi cheltuiți pentru achiziția dvs. În magazinul Sportisimo.ro puteți economisi până la 2,5 %.

 • În cazul în care cumpărați din Slovacia, atunci puteți vizita e-shopul Sportisimo.sk.
 • Într-un magazin asemănător puteți cumpăra și din Polonia Sport-Shop.pl.
 • Desigur că în cazul în care sunteți în Cehia, atunci și aici puteți beneficia de cashback prin portalul Tipli în același magazin Sportisimo.cz.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Sportisimo

Fiecare sportiv adevărat știe, că pentru performanțe înalte are nevoie de haine sportive de calitate, încălțăminte și echipamente de încredere. Nu experimentați cu mărci necunoscute, alegeți calitate testată, pe care o găsiți la Sportisimo. Nu contează dacă alergați maratoane, mergeți pe bicicletă sau jucați fotbal, Sportisimo vă va îmbrăca din cap până în picioare.

Condițiile de cumpărare

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură până la 1,25 %
Bani înapoi de la cumpărătură 1,25 %
Afișează toate ofertele ↓

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 1,25 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Sportisimo?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă