Decathlon

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Decathlon cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 2,5 % la tot în magazinul Decathlon

Valabil până la 22.10.2021

 
   

Decathlon este o rețea de magazine, care concepe, produce și oferă cel mai bun echipament pentru peste 80 de sporturi. Misiunea lor...

Despre magazinul Decathlon

Optați pentru un mod de viață activ, iar sportul este activitatea dvs. preferată? În acest caz Decathlon este magazinul conceput special pentru dvs. Scopul acestuia este de a produce și a oferi cel mai bun echipament la cele mai bune prețuri pentru peste 80 de sporturi. Decathlon pune mare accent pe calitatea produselor comercializate, dar în același timp încearcă să le facă accesibile tuturor. În oferta magazinului găsiți de la îmbrăcăminte și încălțăminte de sport, accesorii și echipamente sportive, până la produse second hand. Un mod de a găsi cât mai ușor produsul necesar este de a căuta conform sportului de care sunteți interesat, iar ulterior veți obține o listă cu echipamente și accesorii necesare pentru practicarea sportul respectiv.

decathlon


Mărcile Decathlon

Magazinul Decathlon se remarcă prin comercializarea produselor de la mărci proprii. În oferta acestuia se regăsesc 20 de mărci proprii precum Aptonia, Atorka, Copaya, Geologic, Imviso, Kalenji, Opfeel, Perfly, Riverside, Wedze și altele. Fiecare marcă proprie își are sediul în epicentrul sportului respectiv. Astfel produsele pot fi testate în condiții reale, iar echipele de dezvoltare a produselor pot mult mai ușor să obțină feedback din partea clienților ca ulterior să-l integreze în design-ul și dezvoltarea produselor. Astfel, anual sunt create peste 2800 de produse, a căror calitate este testată și garantată regulat.

decathlon


Decathlon România

Magazinul Decathlon este răspândit în toată lumea. Acesta poate fi găsit atât fizic, cât și online. În mediul online, magazinul este accesibil la adresa Decathlon.ro. În România, Decathlon poate fi vizitat și fizic în mai multe orașe din țară precum:

 • Bacău: Calea Republicii, nr. 181, Complex Comercial Hello Shopping Park, 600303 Bacau;

 • București: ŞOS. BUCUREŞTI-PLOIEŞTI NR.83-85-87 SECTOR 1, 013685 BUCUREŞTI;

 • Brașov: Calea Bucureşti nr. 152, 500299 Braşov;

 • Cluj: CENTRUL COMERCIAL VIVO, COMUNA FLORESTI, STR. AVRAM IANCU NR. 492-500 407280 CLUJ, 407280 Cluj-Napoca;

 • Iași: Era Shopping Park, Sos. Pacurari nr.121, 700545 Iasi.


Modalități de plată

Pe Decathlon.ro aveți posibilitatea de a alege din mai multe opțiuni de plată:

 • Plata ramburs la livrare,

 • Card bancar,

 • Virament bancar,

 • Card cadou,

 • E-Cec de fidelitate,

 • Plata la termen.

În cazul în care deţineţi vreun card cadou DECATHLON sau e-cec de fidelitate, le puteți utiliza pentru a achita parţial sau integral comanda dumneavoastră pe decathlon.ro.

Opțiunea plata la termen este disponibilă pentru companii în cazul facturilor mai mari de 5000 RON.


Modalități de livrare

Pentru a beneficia cât mai rapid de produsele comandate de pe Decathlon.ro, magazinul vă pune la dispoziție mai multe opțiuni de livrare. Alegeți varianta care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs:

 • Livrare standard prin curier - prin Fan Courier sau DPD;

 • Click & Collect - serviciul presupune ridicarea coletului în unul din magazinele Decathlon;

 • Livrare biciclete prin curier - serviciul presupune expedierea și livrarea comenzilor ce conțin minim un produs din următoarele categorii: biciclete copii, biciclete șosea, biciclete oraș, biciclete polivalente, biciclete BMX, biciclete trekking, biciclete MTB, biciclete pliabile și biciclete de apartament;

 • Livrare produs voluminos prin curier - serviciul presupune expedierea și livrarea comenzilor ce conțin minim un produs din următoarele categorii: benzi de alergare, biciclete eliptice, aparate de vâslit (fitness), aparate fitness multifuncționale, saci de box și dispozitive fixare saci, trambuline, aparate fitness de tipul suport bară/greutăți sau kit-uri de greutăți, mese de biliard,coșuri de baschet, mese de tenis, caiace rigide, plăci surfing rigide, stand-up paddles rigide, seif arme vânătoare;

 • Comandă cu ridicare din punct de livrare - comanda va fi livrată în incinta unui magazin partener Pay Point Fan Courier.


Retur Decathlon

În cazul în care nu sunteți mulțumit de unul din produsele comandate, conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile pentru a returna sau schimba produsul respectiv. Termenul de 14 zile este aplicabil doar produselor achiziționate online.

Pe lângă dreptul menționat mai sus, Decathlon România vă oferă posibilitatea să returnați produsele achiziționate din magazinele Decathlon România sau de pe decathlon.ro pentru o perioadă de doi ani de la momentul achiziționării. Pentru mai multe detalii în acest sens, vă recomandăm să consultați pagina magazinului.

Pentru a returna produsul există două posbilități:

 • Retur online/ prin curier - în acest caz costul expedierii este suportat de către client;

 • Retur gratuit în magazin.


Contact Decathlon

Dacă aveți vreo întrebare, problemă sau obiecție în legătură cu comanda dvs., vă recomandăm să vă adresați serviciului pentru clienți al magazinului. Magazinul Decathlon poate fi contactat prin mai multe căi:

 • telefonic la numărul: 021 408 5005,

 • la adresa de email: magazinonline@decathlon.ro,

 • pe Facebook, prin messenger.

Serviciul pentru clienți este disponibil de luni până vineri între orele 09:00 - 20:00, sâmbătă și duminică între orele 10:00 - 19:00.


Cumpără eficient cu Tipli.ro

Pe lângă faptul că magazinul Decathlon se remarcă printr-un raport preț-calitate foarte bun, acum puteți economisi și mai mult din cumpărăturile dvs. realizate în magazinul lor online. Este suficient să urmăriți magazinul pe portalul Tipli.ro și să profitați de toate ofertele și reducerile disponibile la moment. În plus, cu Tipli puteți câștiga și bani înapoi din cumpărăturile dvs. În cazul magazinului Decathlon aveți posibilitatea de a obține 2,5 % înapoi din valoarea comenzii. Cumpărați cât mai confortabil cele mai calitative echipamente sportive, iar Tipli vă va ajuta să economisiți din cumpărăturile dvs.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Recenziile Decathlon

5.0

Alexandru A.

29.03.2021 5.0

Sunt foarte multumit, am primit foarte rapid bonusul si produsul.

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Decathlon

Decathlon este o rețea de magazine, care concepe, produce și oferă cel mai bun echipament pentru peste 80 de sporturi. Misiunea lor este de a face sportul accesibil tuturor. Produsele lor se adresează tuturor, indiferent dacă ești începător sau sportiv profesionist. Decathlon depune toate eforturile pentru a oferi cel mai bun raport calitate - preț la echipament sportiv. 

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Decathlon?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.