Produse premium la prețuri de neegalat cu un voucher Yalco

Aplicați un cod reducere Yalco într-un magazin online care vă întâmpină cu mii de produse și idei ce pot inspira proiecte de succes pentru casă și grădină sau afacerea dvs. Portofoliul de produse, de la cele pentru bricolaj și DIY la produse dedicate industriei Horeca, calitatea serviciilor, capacitatea de reprezentare la nivel national, fluidizarea procesării comenzilor, dar și promoțiile periodice sunt doar câteva dintre motivele pentru care să alegeți Yalco. Bucurați-vă de toate promoțiile disponibile indiferent de sezon, dar și de bani înapoi cu Tipli.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Yalco.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Yalco.

Voucher Yalco

Reduceri de până la 10% la Mobilier pentru grădină la Yalco

 

Reduceri de până la 10% la mobilier pentru grădină - transformă-ți spațiul exterior cu stil și confort, beneficiind de prețuri reduse! mai mult

Transport gratuit la comenzi de minimum 500 lei la Yalco

 

Beneficiază de transport gratuit la comenzi de minim 500 lei! Simplu și convenabil, fără costuri suplimentare de livrare.

Cele mai bune sfaturi pentru a economisi la cumpărăturile de pe Yalco

 • Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în acest magazin. Folosind un cod reducere Yalco veți economisi considerabil la cumpărăturile online.
 • Accesați categoria de Promoții și bucurați-vă de cele mai noi oferte speciale, precum și de reducerile de Black Friday sau sărbători.
 • Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Magazine unde vă vom răsplăti

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Yalco.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă