Chicco

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Chicco.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Chicco.

Voucher Chicco

Bani înapoi 5 % la tot în magazinul Chicco

Valabil până la 22.04.2024

 
 

Chicco.ro este un magazin de accesorii pentru copii. Produsele lor sunt practice și cu un design deosebit, iar cel mai important e că sunt...

Reduceri de până la 54% la selecția de produse pentru bebeluși la Chicco

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

Descoperă acum reduceri incredibile de până la 54% la o selecție de produse pentru bebeluși! Asigură-te că micuțul tău primește tot ce are… mai mult

Despre magazinul Chicco

Brandul Chicco s-a născut din dorința de a oferi părinților cea mai frumoasă experiență de parenting. Acesta este prezent în peste 120 tari și, de peste 60 ani, a descoperit și ascultat poveștile a generații întregi de părinți. În 2021, Chicco împlinește 25 de ani de când există în România. Cu aceeași pasiune, acesta continuă conceperea de produse inovatoare care sa satisfacă nevoile părinților.


Chicco - totul pentru părinți

A fi părinte presupune mult efort și dedicare. În acest sens, Chicco își propune să vină în ajutor părinților cu o mulțime de produse, care să le ușureze experiența de parenting. În oferta Chicco puteți găsi scaune, cărucioare, marsupii, haine și încălțăminte, dar și produse de îngrijire personală pentru copii. Suntem siguri că toți părinții își doresc cele mai confortabile și ușor de manipulat cărucioare. De aceea, vă recomandăm să încercați din oferta Chicco căruciorul Ohlala. Chicco Ohlala se caracterizează printr-un design modern si atragator, oferind atat părinților cat și copiilor confortul optim pentru transport. Un alt produs absolut necesar în viața proaspeților părinți este scaunul auto. În acest sens, o soluție excelentă este produsul Chicco scaun auto - un accesoriu cu un design inovator, confortabil și ușor de manevrat.

Imagine

În cazul în care sunteți în căutarea unui pătuț pentru micul dvs., vă recomandăm să încercați Chicco Next to Me. Acesta oferă siguranță copilului dvs. în timp ce dvs. vă odihniți, iar nopțile sunt mai liniștite. Pe lângă toate acestea, cel mai bun aliat al părinților aflați în căutarea unei soluții moderne și inteligente este căruciorul Chicco 3 in 1. Acesta este un sistem alcătuit din 3 piese stilizate și compacte - landou, scaun auto și cărucior sport. Indiferent de ce vârstă are copilul dvs., nu ezitați să trăiți cea mai frumoasă experiență de parenting cu produsele Chicco.


Magazine fizice Chicco

Pentru cei care preferă cumpărăturile în magazinele fizice, Chicco vă oferă posibilitatea să explorați întreaga sa ofertă în mai multe locații. Acestea sunt doar câteva din adresele magazinului Chicco din România:

 • Chicco Cluj: Str. Iuliu Maniu Nr. 43, Cluj-Napoca,

 • Chicco Iasi: Palas Mall C3 - Str. Palat Nr. 7A, Parter Iasi,

 • Chicco Brașov: Coresi Shopping Resort Brasov, Str. Zaharia Stancu nr. 1,

 • Chicco Constanța: Str. Mircea cel Batran Nr. 99C Constanta,

 • Chicco București: Str. Ceaikovski Nr.7, Sector 2, Bucuresti,


Chicco contact

În cazul în care aveți vreo întrebare în legătură cu comanda dvs., nu ezitați să contactați echipa de suport Chicco. Pentru aceasta aveți la dispoziție mai multe opțiuni:

 • Telefon suport clienți: 021.231.14.56;

 • Email suport clienți: suportclienti@chicco.ro;

 • Informații comenzi online: 0742.230.709; comanda@chicco.ro;

Program lor este de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00.

De asemenea, magazinul poate fi urmărit pe rețelele de socializare, precum - Facebook, Instagram, YouTube. Aici veți fi la curent cu toate noutățile și ofertele actuale ale magazinului Chicco.


Cumpărați prin Tipli.ro și economisiți la orice comandă

Cumpărăturile online aduc o mulțime de beneficii - reduceri, promoții, oferte speciale, iar acum și cashback. Datorită serviciului de cashback oferit de Tipli, dvs. primiți înapoi un procentaj din valoarea totală a comenzii. Mai mult, pe Tipli găsiți o mulțime de cupoane de reducere aplicabile în magazinele partenere. Este suficient să copiați codul, să accesați magazinul prin Tipli și să aplicați cuponul de reducere la comandă. Ulterior, valoarea comenzii se va reduce automat. Datorită faptului că ați cumpărat prin Tipli, dvs. veți obține înapoi și comisionul stabilit de magazin. Astfel economisiți dublu doar cu un click în plus.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Chicco

Chicco.ro este un magazin de accesorii pentru copii. Produsele lor sunt practice și cu un design deosebit, iar cel mai important e că sunt realizate în funcție de nevoile copiilor, conform studiilor făcute de medici, pediatri, educatori și părinți. Găsiți aici marsupii, scaune auto și de masă, haine, triciclete și trotinete, dar și diverse jucării pentru copii. Profitați de ofertele lor speciale și de cupoanele cadou.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură 5 %
Bani înapoi de la cumpărătură 3 %
Afișează toate ofertele ↓

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Chicco?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă