Fara-daunatori

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Fara-daunatori.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Fara-daunatori.

Voucher Fara-daunatori

Bani înapoi 5 % la tot în magazinul Fara-daunatori

Valabil până la 22.04.2024

 
 

Fara Daunatori este un magazin online, care oferă o gamă variată de aparate cu ultrasunete împotriva dăunătorilor precum: păsări,...

Transport gratuit la comenzi de minimum 250 lei la Fara-daunatori

Valabil până la 18.05.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

Beneficiați acum de transport gratuit la comenzi de minimum 250 lei! Bucurați-vă de cumpărături fără griji și economisiți bani suplimentari pe… mai mult

Despre magazinul Fara-daunatori

Magazinul online Fara-daunatori, deținut de SC PEST REPELLER SRL, vă pune la dispoziție aparate moderne, ecologice care nu sunt dăunătoare omului și mediului înconjurător.

Aceste dispozitive sunt fiabile, moderne, fără pericol pentru om, fiind optime în sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici) unde nu sunt indicate produsele chimice folosite pentru deratizare sau dezinsecție, dar și în gospodărie.

Gama de produse include pe lângă dispozitive de alungat șoarecii și șobolanii, aparate împotriva cârtițelor, împotriva câinilor și pisicilor și împotriva păsărilor,dar și dispozitive cu ultrasunete și ultraviolete împotriva insectelor (țânțari, muște, molii, gândaci de bucătărie, pureci, furnici, păianjeni etc).

Dispozitivele sunt omologate conform normelor și standardelor Uniunii Europene și pot fi utilizate acasă, la birou, în depozite, hoteluri, restaurante, fabrici, spitale etc.

Oferta magazinului Fara-daunatori

Pe site-ul Fara-daunatori.ro veți găsi o serie de insecticide, momeli sau capcane ce pot fi utilizate contra daunatorilor, dar și aparate anti dăunători.

Produse anti dăunători

Magazinul Fara-daunatori vă oferă soluții anti acarieni, anti câini, anti căpușe, anti cârtițe, anti furnici, anti gândaci, anti melci, anti molii, anti muște, anti păduchi de găină, anti păsări, anti pisici, anti ploșnite de pat, anti purici, anti reptile, anti rozatoare, anti țânțari, anti viespi.

Produsele de care aveți nevoie pot fi sub formă de lichid concentrat, gel, spray, pudră, granule, pasta momeală, lipici, plăci adezive etc., de la producători precum Bayer, Dergall, FarmaP, Homevo, Isotronic, Mylva, Pest Repeller.

Imagine

Aparate anti dăunători

Magazinul Fara-daunatori vă oferă soluții moderne împotriva dăunătorilor prin gama de produse nepoluante, fără mirosuri neplăcute, silențioase. Puteți evita folosirea unor produse chimice cu ajutorul unor dispozitive deosebit de eficiente.

Astfel puteți cumpăra aparate anti acarieni, aparate anti animale sălbatice, aparate anti câini, aparate anti cârtiță, aparate anti dihori, aparate anti furnici, aparate anti gândaci, aparate anti insecte zburătoare, aparate anti lilieci, aparate anti muște, aparate anti păianjeni, aparate anti păsări, aparate anti pisici, aparate anti purici, aparate anti reptile, aparate anti rozatoare, aparate anti țânțari și alte aparate pentru casă și grădină, dar și pentru mașină.

Imagine

Avantajele folosirii acestor aparate:

- sunt ecologice

- nu necesită personal calificat pentru montare sau întreținere

- nu necesită alte materiale consumabile

- au o fiabilitate ridicată, o durată de utilizare de peste 5 ani

- consum neglijabil de energie electrică

- pot fi utilizate atât pentru alungarea, dar și pentru prevenirea pătrunderii rozătoarelor, câinilor și pisicilor sau insectelor în anumite spații

- au un design modern și compact

Detalii contact

0785222226

contact@fara-daunatori.ro

Modalităţi de plată şi livrare

Pentru a realiza plata unei comenzi pe site-ul www.fara-daunatori.ro, în pagina "Trimite comanda" aveți următoarele opțiuni:

 • ramburs - produsele se plătesc direct curierului care livrează comanda, la momentul livrării

 • plata online prin Card(LibraPay ) - cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA, MASTERCARD

 • plata prin virament bancar (OP)

Produsele prezentate în magazinul online fara-daunatori.ro pot fi livrate doar pe teritoriul României.

Produsele sunt livrate în 24-48h, oriunde în țară, în funcție de ziua și ora plasării comenzii.

Costul transportului se calculează în funcție de destinația de livrare și va fi afișat în comandă, după completarea datelor.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Fara-daunatori

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Fara-daunatori și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Fara-daunatori.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei:

 • alegeți produsul – navigați prin Categorii produse, dați click pe categoria dorită și alegeti produsul.
 • click pe "Adauga in cos" (fiecare produs are acest buton). În acest moment "Cosul dvs." (aflat în dreapta sus)
 • click pe "vezi detalii cos" (dreapta sus ). Aveți posibilitatea :
  - să revedeți lista cu produse alese pentru cumpărare
  - să actualizați cantitatea produselor (prin click cantitate în pătrățel puteți trece cantitatea dorită în cifre)
  - să renuntați la un tip de produse
 • click pe "vezi detalii cos", introduceți codul de reducere în câmpul "Adauga voucher" și faceți click pe butonul "Aplica"
Imagine


Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Fara-daunatori

Fara Daunatori este un magazin online, care oferă o gamă variată de aparate cu ultrasunete împotriva dăunătorilor precum: păsări, rozătoare (șoareci, șobolani), insecte și animale din casa și grădina dvs. Aparatele comercializate au o tehnologie foarte avansată, ce se bazează pe emisia intermitentă de ultrasunete. Astfel veți putea ține departe de casa dvs. toți dăunătorii fără a utiliza substanțe chimice și în același timp respectând ambientul.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Fara-daunatori?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă