Suportbicicleta

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Cod Reducere Suportbicicleta: Transportă în siguranță biciclete, schiuri, snowboard-uri sau canoe

Aplicați un Cod Reducere Suportbicicleta la o gamă variată de produse, de la suporturi pentru biciclete și echipament sportiv de iarnă la accesorii auto exterioare și interioare, cum ar fi suporturi pentru caiac și canoe, corturi auto, bare transversale, cutii portbagaj, extensii pentru oglinda retrovizoare, accesorii pentru transportul copiilor, rucsacuri, și multe altele. Suportbicicleta este un magazin online specializat în import, distribuție și închiriere de suporturi și bare transversale auto destinate transportului echipamentului sportiv, precum biciclete, schiuri sau snowboard-uri. Cu soluții de transport adaptate oricărei caroserii auto, ușor de utilizat, cu instalare rapidă, aceste suporturi sunt ușor de montat și sunt dotate cu caracteristici care asigură transportul în condiții de siguranță, chiar și la viteze mari. Livrarea se realizează în întreaga țară prin curierat rapid.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Suportbicicleta.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Suportbicicleta.

Voucher Suportbicicleta

Reduceri de până la 15% la accesorii auto exterior la Suportbicicleta

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

Descoperă reduceri impresionante de până la 15% la accesorii auto pentru exterior! Completează-ți vehiculul cu stil și funcționalitate la… mai mult

Economisește aplicând ori de câte ori găsești disponibil un Cod Reducere Suportbicicleta pentru produse variate, inclusiv suporturi pentru biciclete, echipament sportiv de iarnă, accesorii auto și multe altele. Suportbicicleta este magazinul online specializat în import, distribuție și închiriere de suporturi și bare transversale auto, adaptabile la orice tip de caroserie, ușor de montat și cu livrare rapidă în toată țara.

Suportbicicleta coduri de reducere pe care le-ați ratat

Reducere 14% la Cutii Portbagaj

29.02.2024

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Suportbicicleta?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă