Omio

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Omio.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Omio.

Voucher Omio

Bani înapoi 2 % la tot în magazinul Omio

Valabil până la 22.07.2024

 
 

Aplicați la Omio discount code pentru a obține biletele către destinația dumneavoastră favorită la un preț mult mai mic. Site...

Beneficiază de prețuri mai mici la bilete de călătorii la Omio

+ 2 % înapoi de la cumpărătură
 

Beneficiază de prețuri mai mici la bilete de călătorii. Descoperă oferte și tarife avantajoase pentru destinațiile tale preferate!

Despre magazinul Omio

Cu Omio discount code puteți obține biletul către destinația visurilor dumneavoastră la un preț imbatabil. Indiferent de scopul călătoriei, platforma este pregătită să vă ofere cele mai bune variante de transport la cele mai bune prețuri.

Omio (anterior cunoscut sub numele de GoEuro) este o platformă online integrată de călătorii care oferă modalități de a călătorii în orice regiune a lumii. Misiunea sa este de a simplifica și îmbunătăți experiența de călătorie pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Viziunea brandului este de a deveni cea mai completă, eficientă și inovatoare platformă de călătorii din lume, oferind utilizatorilor posibilitatea de a găsi și rezerva cele mai convenabile și adaptate opțiuni de transport pentru călătoriile lor.

Imagine

Cum să economisiți cu Omio

Este foarte simplu să economisiți bani atunci când doriți să vă achiziționați biletele prin intermediul acestei platforme, deoarece aceasta vă oferă opțiuni multiple de călătorie, inclusiv trenuri, autobuze și avioane, într-un singur loc.

De obicei, biletele de călătorie sunt mai ieftine atunci când sunt rezervate cu câteva săptămâni sau chiar luni înainte de data călătoriei. Folosiți calendarul flexibil de pe site pentru a verifica perioadele cu cele mai bune prețuri.

Încercați să călătoriți în orele cu trafic redus sau în zilele din săptămână, evitând weekend-ul deoarece biletele pot fi mai ieftine decât în zilele libere sau în orele de vârf.

Brandul vă permite să filtrați căutările în funcție de preț, durata călătoriei, orele de plecare și multe alte aspecte. Utilizați aceste filtre pentru a găsi cele mai bune oferte care se potrivesc cu preferințele dumneavoastră.

De asemenea, vă oferă posibilitatea de a compara prețurile pentru diferite mijloace de transport, cum ar fi trenuri, autobuze și avioane. În funcție de distanța și destinația călătoriei, un mijloc de transport poate fi mai convenabil decât altul.

Trebuie să știți că puteți să vă înregistrați pentru alerte de preț pentru călătoriile dumneavoastră preferate. Veți primi notificări atunci când prețurile scad sau există oferte speciale pentru traseul dumneavoastră.

O altă modalitate de a economisi este să urmăriți paginile de social media ale brandului și să vă abonați la newsletter pentru a fi la curent cu orice Omio discount code sau reduceri speciale disponibile.

Puteți economisi bani alegând opțiuni combinate, dacă aveți un traseu mai complex, cum ar fi călătorii cu legături între diferite mijloace de transport. Drumul devine mai interesant iar costul devine mai mic.

Dacă sunteți student sau pensionar, puteți economisi prin intermediul reducerilor speciale, dedicate pentru categoria dumneavoastră de vârstă. Anii reprezintă doar un număr, dar vă pot aduce extra-reduceri.

În anumite țări, există abonamente sau carduri de călătorie care pot fi mai avantajoase decât achiziționarea unor bilete individuale. Verificați mereu site-ul pentru astfel de abonamente și sigur veți economisi vizibil.

Asigurați-vă că citiți cu atenție termenii și condițiile privind politica de rambursare, modificare sau anulare a biletelor pentru a evita taxele suplimentare în cazul în care trebuie să faceți schimbări la călătorie.

Mai mult de atât, puteți economisi și prin portalul de cashback Tipli. La fiecare achiziție Omio realizată prin accesarea site-ului oficial de pe platforma Tipli, primiți bani înapoi sub formă de recompensă.

Cu aceste sfaturi, atunci când călătoriți prin intermediul acestei firme puteți economisi sume considerabile și vă puteți bucura de călătorii mai convenabile și mai plăcute în Europa și dincolo de acest continent.

Cum să obțineți Omio voucher code

Un voucher Omio este un cod format din numere și litere aleatorii care vă poate asigura o reducere proceantuală sau un discount de o anumită sumă la achiziționarea biletelor de călătorie, prin adăugarea sa în coșul de cumpărături.

Acestea se pot obține simplu și rapid de pe pagina companiei de transport de pe platforma Tipli, cât și în categoria de Vouchere de pe Tipli.

Există și alte site-uri specializate în vouchere și reduceri care pot avea coduri de reducere  disponibile. Căutați astfel de site-uri și verificați periodic dacă există coduri de voucher valabile pentru acest brand.

Un mod eficient de a primi coduri promoționale și reduceri este să vă abonați la newsletter-ul brandului. Prin intermediul acestui newsletter, veți primi actualizări periodice cu privire la ofertele speciale și promoțiile în desfășurare, dar și Omio voucher code.

Firma este activă pe diverse platforme de social media, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram etc. Prin urmărirea conturilor sale, puteți fi la curent cu ultimele promoții și coduri promoționale.

Uneori, compania derulează campanii promoționale în colaborare cu diferiți parteneri, cum ar fi companii aeriene, hoteluri sau agenții de închirieri auto. În cazul în care acestea oferă coduri promoționale, puteți găsi aceste oferte pe site-ul sau platforma partenerilor lor.

Mai mult de atât, Omio organizează ocazional concursuri și campanii speciale pe paginile sale de social media sau pe site-ul său. Participând la aceste concursuri, puteți avea șansa de a câștiga Omio discount code sau premii interesante.

Anumite perioade sau sărbători pot aduce oferte speciale și reduceri semnificative pentru călătorii. Căutați în aceste perioade, cum ar fi Black Friday sau Crăciunul pentru a beneficia de cele mai bune prețuri.

Asigurați-vă că citiți cu atenție termenii și condițiile asociate cu fiecare cod de voucher Omio și că verificați perioada de valabilitate a acestuia. Uneori, codurile promoționale pot fi valabile numai pentru anumite tipuri de călătorii sau în anumite destinații.

 

Omio reduceri și oferte

Ca platformă de călătorii, compania oferă în mod regulat reduceri și oferte speciale pentru a răsplăti utilizatorii săi și pentru a-i încuraja să aleagă platforma pentru rezervările de călătorii.

Brandul oferă reduceri semnificative pentru călătorii care fac rezervări cu câteva săptămâni sau luni înainte de data de plecare. Prin rezervarea cu anticipație, puteți economisi bani și asigura locurile la tarife mai avantajoase.

Compania distribuie ocazional coduri promoționale care pot oferi reduceri suplimentare la prețul biletelor de călătorie. Puteți găsi Omio discount code pe site, pe paginile lor de social media prin newsletter-ul lor sau pe Tipli.

Pentru studenți și pensionari, compania de transport oferă reduceri speciale sau tarife preferențiale. Verificați dacă sunteți eligibil pentru astfel de reduceri în funcție de vârstă și statutul dumneavoastră de student.

De-a lungul anului, firma poate lansa oferte speciale pentru perioade și evenimente cheie, cum ar fi Crăciunul, Revelionul, Paștele, concediile de vară și multe altele. Aceste oferte pot include reduceri, bilete de grup sau alte beneficii suplimentare.

Compania poate organiza oferte flash sau vânzări speciale, unde biletele pot fi disponibile la prețuri cu adevărat reduse pentru o perioadă scurtă de timp. Asigurați-vă că verificați site-ul lor sau abonați-vă la newsletter pentru a nu pierde astfel de oportunități.

Firma de transport are un program de loialitate pentru utilizatorii fideli, oferindu-le puncte sau reduceri pentru fiecare rezervare efectuată prin platformă. Cu cât călătoriți mai mult cu Omio, cu atât puteți beneficia de mai multe avantaje.

Omio - servicii și variante de transport

Una dintre principalele caracteristici ale companiei de transport este capacitatea sa de a integra o gamă largă de opțiuni de transport. Utilizatorii pot găsi și compara disponibilitatea și prețurile pentru trenuri, autobuze și zboruri, toate într-un singur loc. 

Această abordare unică facilitează planificarea călătoriilor complexe, cum ar fi călătoriile cu legături sau combinații de mijloace de transport.

Brandul acoperă o gamă largă de destinații, atât în Europa, cât și în alte continente. Astfel, utilizatorii pot găsi și rezerva călătorii intercontinentale, făcându-l un instrument indispensabil pentru călătorii globale.

Omio oferă o gamă variată de servicii și opțiuni de transport pentru a satisface nevoile diverse ale călătorilor, cum ar fi:

 • Trenuri
 • Autobuze
 • Avioane
 • Combinarea mijloacelor de transport
 • Servicii suplimentare
 • Destinații globale

Trenurile de mare viteză sunt moderne și rapide și conectează orașe importante din Europa și din alte regiuni. Acestea oferă confort și viteze crescute, fiind opțiunea preferată pentru călătoriile interurbane în distanțe mai mari.

Trenurile regionale asigură legături între orașe mai mici și mai apropiate. De obicei, trenurile regionale sunt mai lente decât cele de mare viteză, dar sunt o variantă economică și oferă oportunitatea de a explora regiuni mai puțin cunoscute.

Autobuzele de linie asigură transportul între orașe și localități, fiind o opțiune convenabilă și accesibilă pentru călătorii mai lungi sau în zone mai puțin accesibile cu trenurile sau avioanele.

Autocarele de lux sunt create pentru călătorii mai lungi. De asemenea, există și opțiuni de autobuze de lux care oferă servicii mai confortabile și facilități suplimentare pentru pasageri.

Brandul facilitează rezervarea zborurilor către o gamă largă de destinații naționale și internaționale. Utilizatorii pot compara prețurile și opțiunile de zboruri pentru a găsi cele mai convenabile variante.

Compania oferă posibilitatea de a combina diferite mijloace de transport pentru a ajunge la destinații mai greu accesibile. Puteți alege să călătoriți cu trenul până la o anumită destinație și apoi să continuați călătoria cu un avion pentru a ajunge la locul dorit.

Pe lângă rezervarea biletelor de călătorie, Omio poate oferi și servicii suplimentare, cum ar fi închirierea de mașini sau rezervarea hotelurilor, pentru a facilita călătoria completă și a oferi o experiență de călătorie mai integrată.

Compania acoperă o gamă largă de destinații, inclusiv cele din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, Africa și Australia, facilitând astfel călătoriile globale și explorarea diverselor culturi și locuri.

Indiferent de destinație sau preferințe, Omio oferă utilizatorilor săi o varietate de opțiuni de transport pentru a se potrivi cu nevoile și bugetul fiecăruia.

Puteți arunca o privire și peste alte magazine online de bilete de transport de pe platforma Tipli, cum ar fi Eurowings sau Austrian Airlines.

Imagine

Avantajele rezervării biletelor la Omio

Platforma Omio și aplicația se remarcă printr-o interfață intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce permite utilizatorilor să navigheze rapid și să găsească cele mai bune opțiuni de călătorie pentru nevoile lor specifice. 

Cu câteva click-uri, puteți accesa informații despre itinerarii și prețuri, procesul de rezervare fiind unul simplu și plăcut. Platforma oferă suport pentru clienți în mai multe limbi, ceea ce facilitează interacțiunea cu utilizatorii din diverse țări.

Compania oferă avantajul de a compara prețurile în timp real pentru diferitele opțiuni de transport disponibile. Astfel, le permite utilizatorilor să obțină cele mai bune oferte și să economisească bani, evitând căutarea pe mai multe site-uri ale operatorilor de transport.

Platforma oferă utilizatorilor flexibilitatea de a alege opțiuni de călătorie adaptate nevoilor lor individuale. Cu funcții avansate de filtrare, utilizatorii pot seta preferințe specifice, cum ar fi orele de plecare și sosire, clasele de servicii sau alte cerințe speciale.

Un alt avantaj este faptul că Omio furnizează informații în timp real cu privire la starea călătoriilor, cum ar fi eventualele întârzieri sau modificări de traseu. Aceasta oferă utilizatorilor un grad înalt de siguranță și transparență pe parcursul călătoriei lor.

Compania încână clienții cu reduceri pe tot parcursul anului dar și cu oferte personalizate, campanii promoționale exclusive și Omio voucher code. Bucurați-vă cu Tipli de cashback și călătoriți convenabil.

Cu posibilitatea de a compara prețurile și serviciile oferite de diferite companii de transport, Omio ajută călătorii să găsească cel mai convenabil și potrivit mod de a ajunge la destinația dorită.

Imagine

Omio contact

Serviciul de asistență clienți dedicat răspunde prompt întrebărilor și problemelor utilizatorilor, asigurându-se că fiecare călătorie este cât mai plăcută și fără griji. Puteți trimite un e-mail la adresa info@omio.com.

De asemenea, puteți apela numărul de telefon +49 30 25555 3900 sau completa formularul de contact online disponibil pe site. Indiferent de metoda de contact aleasă, un angajat vă va răspunde în cel mai scurt timp.

Omio coduri de reducere pe care le-ați ratat

15% cod de reducere pentru călătorii cu feribotul

31.05.2024

Oferte speciale la biletele de feribot

31.12.2023

Oferte speciale la zboruri

31.12.2023

Oferte speciale la biletele de autobuz

31.12.2023

Oferte speciale la biletele de tren

31.12.2023

Reducere de 10% la bilete de feribot pentru studenți

01.11.2023

Reducere de 5% pentru studenți la toate biletele de călătorie

01.11.2023

Voucher 10 Euro pentru fiecare prieten recomandat

31.10.2023

Voucher 10% reducere la bilete de călătorii

31.08.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Omio

Alegeți destinația de vis spre care doriți să călătoriți, dar și data și ora la care doriți să plecați. Selectați biletul corespunzător și înainte de a finaliza comanda, adăugați Omio discount code în chenarul special amenajat, iar discountul se va aplica instant.

Imagine

Trebuie să știți că există posibilitatea ca Omio voucher code să nu funcționeze. Cauzele pot fi multiple, așa că vă sfătuim să verificați data de valabilitate a codului selectat, dar și campania promoțională din care face parte. Unele cupoane pot fi valabile numai pentru anumite destinații, în timp ce altele pot solicita un cost minim al biletului. Citiți cu atenție descrierea cuponului selectat pentru a evita orice neplăcere.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Omio discount code

Aplicați la Omio discount code pentru a obține biletele către destinația dumneavoastră favorită la un preț mult mai mic. Site-ul oferă călătorii interurbane și internaționale în Europa și în alte regiuni ale lumii la costuri foarte bune, pretabile oricărui buzunar. Omio reunește într-un singur loc diferite opțiuni de transport, cum ar fi trenuri, autobuze și avioane, permițând utilizatorilor să găsească rapid și ușor cele mai potrivite variante pentru călătoriile lor. Înainte de a finaliza achiziția biletelor, adăugați la Omio voucher code în coșul de cumpărături și profitați de reduceri. Bucurați-vă de cashback cu Tipli.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Omio în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Omio?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă