Lufthansa

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Lufthansa.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Lufthansa.

Despre magazinul Lufthansa

Fondată în 1953, Lufthansa este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa și o figură emblematică în industria aviatică. Aceasta operează zboruri către peste 220 de destinații din peste 80 de țări din întreaga lume.

Aceste destinații includ orașe majore, destinații turistice populare și hub-uri de tranzit importante. Compania acoperă Europa, America de Nord și de Sud, Asia, Africa și Orientul Mijlociu. Cu frecvențe regulate de zbor și conexiuni bine planificate, pasagerii pot găsi cu ușurință zboruri potrivite pentru nevoile lor.

Pe lângă zboruri, Lufthansa România oferă și servicii de transport de mărfuri prin divizia sa de cargo. Această divizie gestionează o rețea globală de transport de mărfuri și joacă un rol important în comerțul internațional.

Lufthansa este membră a Star Alliance, una dintre cele mai mari alianțe de companii aeriene din lume. Compania aeriană a încheiat, de asemenea, parteneriate și acorduri de code-share cu alte transportatoare pentru a-și extinde și mai mult acoperirea și a oferi clienților săi o gamă mai largă de destinații.

Imagine

Cum să economisiți cu Lufthansa România

Există câteva strategii și sfaturi pe care le puteți urma pentru a economisi bani atunci când călătoriți cu Lufthansa. Aruncați o privire în categoria Cazări și călătorii pentru a vizualiza cele mai bune oferte de zbor cu Lufthansa România.

Puteți economisi considerabil dacă rezervați biletele de avion în avans. De regulă, biletele de avion sunt mai ieftine atunci când le cumpărați cu ceva timp înainte de data călătoriei. Încercați să vă planificați călătoria cu din timp și să profitați de ofertele și tarifele reduse.

Pe site-ul Lufthansa, puteți utiliza funcția de căutare flexibilă, care vă afișează cele mai ieftine opțiuni de zbor într-o perioadă mai mare de timp. Astfel, veți putea alege cele mai avantajoase tarife. 

De asemenea, încercați să fiți flexibil în legătură cu ziua sau ora călătoriei. Uneori, alegerea unor zile sau ore mai puțin aglomerate poate duce la prețuri mai mici la bilete.

În unele cazuri, zborurile către sau de la aeroporturi alternative pot fi mai ieftine decât cele de pe aeroporturile principale. Verificați și comparați prețurile pentru mai multe aeroporturi din zonă.

Zborurile cu escală pot fi mai ieftine decât cele directe. Dacă nu vă deranjează o oprire intermediară, puteți economisi bani alegând astfel de zboruri.

Lufthansa oferă și pachete de vacanță care includ atât biletele de avion, cât și cazarea la destinație. În unele cazuri, achiziționarea unui pachet poate fi mai avantajoasă decât cumpărarea separată a biletelor și a cazării.

Economisiți prin programul de fidelitate Miles & More. Dacă ați acumulat mile sau puncte de fidelitate, puteți utiliza aceste beneficii pentru a obține reduceri sau bilete gratuite la Lufthansa.

Abonați-vă la buletinul informativ pentru a fi la curent cu toate ofertele și campaniile promoționale aflate în desfășurare la Lufthansa România. De asemenea, urmăriți paginile de socializare și site-ul companiei aeriene pentru a profita de zboruri last minute, considerabil mai ieftine.

Puteți economisi și prin portalul Tipli. La fiecare achiziție Lufthansa realizată prin accesarea site-ului companiei aeriene de pe platforma Tipli, primiți bani înapoi pe cardul dumneavoastră.

 

Flight Value Voucher Lufthansa

Flight Value Voucher Lufthansa este un tip de cupon oferit de Lufthansa care poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete de avion sau servicii conexe. Un voucher Lufthansa este emis în situații specifice, cum ar fi anulări de zboruri sau modificări neprevăzute în călătoriile planificate.

Dacă aveți un voucher Lufthansa, acesta poate fi utilizat pentru a achiziționa bilete de avion, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru alte persoane. Poate fi folosit pentru zboruri cu Lufthansa sau cu oricare dintre companiile partenere ale Lufthansa.

Un voucher Lufthansa are o perioadă de valabilitate specifică, care este menționată pe acesta, de obicei de maxim 3 ani de la anularea zborului dumneavoastră. Este important să respectați această perioadă și să utilizați cuponul înainte de expirare.

Lufthansa Voucher Flight Value poate fi folosit pentru a face rezervări online, prin intermediul site-ului Lufthansa, sau prin intermediul agențiilor de turism partenere. În momentul efectuării rezervării, va trebui să introduceți codul de voucher Lufthansa pentru a beneficia de reducerea sau compensația oferită.

Compania aeriană vă oferă flexibilitate în ceea ce privește datele și destinațiile de călătorie. Puteți alege să utilizați la Lufthansa voucherul pentru a rezerva bilete de avion către orice destinație disponibilă în rețeaua sa.

În cazul în care nu utilizați întreaga valoare a cuponului pentru o rezervare, compania vă va emite un voucher Lufthansa nou pentru suma neutilizată. Acest cupon va avea, de asemenea, o perioadă de valabilitate specifică și poate fi utilizat în rezervări ulterioare.

Lufthansa check in și zboruri

Lufthansa este o companie aeriană germană de renume mondial, cunoscută pentru:

 • Serviciile excelente - Lufthansa România oferă o gamă largă de servicii și facilități la sol și în timpul zborului. Aeroporturile Lufthansa sunt dotate cu facilități moderne, cum ar fi săli de așteptare confortabile, servicii Lufthansa check in rapid și opțiuni de îmbarcare flexibile.
 • Flota modernă - flota Lufthansa este compusă dintr-o gamă largă de aeronave moderne, inclusiv avioane pentru zboruri pe distanțe scurte, avioane pentru zboruri pe distanțe lungi și avioane de marfă.
 • Angajamentul față de calitate și sustenabilitate - cu o rețea globală extinsă și opțiuni de călătorie variate, Lufthansa este o alegere populară pentru pasagerii care doresc să călătorească confortabil și în siguranță la destinațiile din întreaga lume.

Pe parcursul călătoriei, pasagerii se pot bucura de mâncăruri și băuturi de înaltă calitate, pregătite cu atenție și servite cu profesionalism. Lufthansa România pune accent pe aspectul gastronomic, colaborând cu bucătari renumiți pentru a crea meniuri variate și delicioase.

Serviciul Lufthansa check in pune la dispoziția pasagerilor mai multe opțiuni pentru a realiza acest proces, cu scopul de a asigura o experiență de călătorie fără probleme și convenabilă. Pasagerii pot alege între serviciul Lufthansa check in online, Lufthansa check in la automatele self-service și Lufthansa check in la ghișeele special amenajate pentru acest proces. 

Serviciul Lufthansa check in online este disponibil pentru pasageri începând cu 23 de ore înainte de zborul programat și până la o oră înainte de decolare, în funcție de aeroport. Pasagerii pot accesa site-ul companiei aeriene sau aplicația mobilă pentru a efectua la Lufthansa check in online. Acest serviciu permite pasagerilor să selecteze locurile, să obțină biletele de îmbarcare electronice și să le descarce sau să le primească pe telefonul mobil. Check-in-ul online este o modalitate rapidă și convenabilă de a evita cozile de la ghișeele de check-in și de a economisi timp înainte de zbor.

Imagine

Avantajele rezervării zborurilor la Lufthansa România

Unul dintre aspectele remarcabile ale Lufthansa este programul său de loialitate, Miles & More. Acest program permite pasagerilor să acumuleze mile în funcție de distanța zburată și clasa de călătorie, precum și prin utilizarea serviciilor partenerilor Lufthansa. 

Aceste mile pot fi apoi folosite pentru a obține upgrade-uri de clasă, bilete gratuite sau beneficii suplimentare la călătoriile viitoare. Programul Miles & More oferă, de asemenea, membriilor săi acces exclusiv la săli de așteptare ale aeroportului și alte avantaje speciale. 

Lufthansa este renumită pentru serviciul său excelent și atenția acordată detaliilor. Indiferent dacă doriți să călătoriți în clasa Economy, Business sau First Class, veți fi întâmpinat de o echipă profesionistă și prietenoasă, dedicată satisfacerii nevoilor dumneavoastră. Lufthansa România oferă un mediu confortabil, cu locuri spațioase și sistem de divertisment la bord, pentru a asigura o călătorie plăcută și relaxantă.

Compania aeriană se angajează să ofere o experiență de călătorie sigură și responsabilă din punct de vedere ecologic. Lufthansa a implementat măsuri pentru a reduce emisiile de carbon și a îmbunătăți eficiența energetică a operațiunilor sale. De asemenea, Lufthansa sprijină dezvoltarea și utilizarea combustibililor durabili pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător.

Puteți arunca o privire și asupra altor magazine online de bilete de avion de pe platforma Tipli, cum ar fi Swiss sau Austrian Airlines.

Lufthansa România contact

Pentru a contacta Lufthansa România, puteți folosi următoarele modalități de contact:

 • Numărul de telefon pentru serviciul clienți - 021 203 4444
 • Adresă de e-mail pentru serviciul clienți - info@lufthansa.ro

Serviciul clienți Lufthansa România este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Lufthansa coduri de reducere pe care le-ați ratat

Zbor la Palma de Mallorca de la 135 Euro

30.08.2023

Zbor la Strasbourg de la 121 Euro

30.06.2023

Zbor la Munich de la 103 Euro

30.08.2023

Zbor la Viena de la 88 Euro

30.08.2023

Voucher 300 lei pentru zboruri în SUA și Europa

30.06.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Lufthansa

Dacă aveți un voucher Lufthansa și doriți să îl valorificați, introduceți codul acestuia pe pagina cu detaliile de plată ale zborului dorit, în căsuța ”Enter your Flightgift”, atunci când rezervați un zbor cu Lufthansa România.

Imagine

Este important să verificați termenii și condițiile asociate cu Lufthansa Flight Value Voucher, deoarece acestea pot varia în funcție de circumstanțe și oferte specifice. Pentru informații mai detaliate sau pentru utilizarea unui voucher Lufthansa, puteți consulta site-ul oficial al Lufthansa sau contacta serviciul lor de relații cu clienții pentru asistență personalizată.

Recenziile Lufthansa

Cristina C.

03.04.2023 5.0

Foarte multumit

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Lufthansa voucher

Lufthansa este o companie aeriană germană de renume mondial care oferă rute și conexiuni optimizate în cadrul rețelei sale globale. Lufthansa România se străduiește să ofere o experiență de călătorie de calitate pasagerilor săi, având cabine special concepute pentru a oferi confort și comoditate, indiferent dacă este vorba de clasa economică, clasa business sau clasa întâi. Pasagerii beneficiază de un serviciu atent, scaune spațioase, un sistem de divertisment la bord și o selecție de mâncăruri și băuturi de calitate. Dacă aveți Lufthansa voucher îl puteți folosi pentru a obține un zbor către orice destinație.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Lufthansa în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 0,525 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Lufthansa?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă