Austrian Airlines

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Austrian Airlines.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Austrian Airlines.

Voucher Austrian Airlines

Bani înapoi 0,525 % la tot în magazinul Austrian Airlines

Valabil până la 26.06.2024

 
 

Austrian Airlines face parte din Grupul Lufthansa și are o rețea densă de rute, în special în Europa Centrală și de Est. Austrian Airlines...

Devino membru și beneficiază de beneficii suplimentare

+ 0,525 % înapoi de la cumpărătură
 

Alătură-te acum ca membru și bucură-te de beneficii suplimentare! Primești acces la oferte exclusive, reduceri speciale și servicii… mai mult

Despre magazinul Austrian Airlines

Descoperiți pe site-ul nostru, în categoria Cazări și călătorii, cele mai convenabile oferte de zbor cu Austrian Airlines. Deși este o companie aeriană din Austria, puteți face rezervări online accesând Austrian Airlines România. Aeroportul din Viena se află în inima Europei și, prin urmare, este punctul de plecare ideal pentru călătorii în Europa de Est și de Vest.

Imagine

Austrian Airlines are aeroportul de origine la Viena, dar face parte din grupul german Lufthansa, cea mai mare rețea de companii aeriene din Europa. Austrian este, de asemenea, membru al Star Alliance, prima rețea globală de companii aeriene internaționale.

Economisiți cu Austrian Airlines România

Pentru a plăti cât mai puțin pentru bilete de avion, merită să începeți căutările cu câteva luni înaintea călătoriei. Deși sunt disponibile oferte ieftine de zbor last-minute, de cele mai multe ori veți plăti cele mai mici prețuri când rezervați în avans biletul de avion.

Poate fi o idee bună să verificați pe site pagina Oferte și destinații, unde veți găsi cele mai convenabile prețuri. Folosiți filtrele pentru a sorta ofertele după preț sau alegeți secțiuneaTop Deals.

De asemenea, vizitați Austrian Airlines România prin Tipli și profitați de cashback sau alte recompense. Nu ratați șansa de a câștiga un voucher la unul dintre concursurile Austrian Airlines.

Dacă aveți un eVoucher Austrian Airlines, îl puteți valorifica în întreaga rețea, prin urmare și când faceți achiziții pe Austrian Airlines România.

Austrian Flight Value Vouchers

Dacă v-ați transformat deja biletul într-un voucher pentru valoarea zborului, atunci rezervați noile călătorii prin austrian.com și introduceți codul voucherului pentru valoarea zborului pe pagina cu detalii de plată.

În cazul unui zbor anulat:

 • Voucherul pentru valoarea zborului trebuie valorificat în termen de trei ani, calculat de la sfârșitul anului în care zborul dumneavoastră a fost anulat. Valabilitatea voucherelor de reducere anterioare nu este prelungită.
 • Pentru a face o nouă rezervare cu voucherul pentru valoarea zborului, locația de plecare trebuie să fie în aceeași țară cu locația de plecare a biletului inițial.
 • Rezervările cu un voucher pentru valoarea zborului trebuie valorificate online.
 • Aveți nevoie de un profil austrian.com.

Dacă nu aveți încă un cont de utilizator, puteți să creați un profil de utilizator făcând clic pe "Log in" în dreapta sus și apoi pe linkul "Înregistrați-vă acum".

Puteți folosi voucherul pentru a plăti biletul de avion. În prezent, nu este posibil să îl utilizați pentru a plăti pentru serviciile suplimentare adăugate ulterior, cum ar fi rezervările de locuri sau bagaje.

Booking process sau Procesul de rezervare

În funcție de țara de plecare, zborurile pot fi rezervate cel mai târziu, între 72 de ore și trei ore înainte de plecare, dacă tariful ales permite acest lucru.

 

Cardul dumneavoastră va fi debitat imediat după finalizarea rezervării online. Puteți vedea confirmarea rezervării inclusiv codul de rezervare direct pe ecran și o puteți primi prin e-mail.

Dacă biletul poate fi re-rezervat sau rambursat, depinde de tariful rezervării și de prevederile specifice. Pentru informații despre rerezervare și anulare, consultați selecția de tarif în timpul rezervării online și pe confirmarea rezervării.

Termenul limită pentru schimbarea datei zborului: 

 • pentru un bilet complet flexibil cu până la 3 ore înainte de plecarea zborului
 • toate celelalte bilete cu până la 24 de ore înainte de plecare

Dacă vi se refuză îmbarcarea sau dacă zborul dumneavoastră este anulat sau întârziat de cel puțin două ore, solicitați la ghișeul de check-in sau la poarta de îmbarcare textul în care sunt stipulate drepturile dvs., în special în ceea ce privește compensarea și asistența.

Austrian Airlines check in

Dacă doriți să faceți check-in online, puteți vedea dintr-o privire dacă pe Web Austrian Check-in este posibil pentru zborul dumneavoastră, dacă vă puteți imprima cartea de îmbarcare și care este ultima oră de check-in. 

De regulă, puteți face check-in online cu 47 de ore înainte de plecare. Pentru a utiliza serviciul, Austrian Airlines Check in selectați aeroporturile de plecare și de sosire. Dacă călătoria dvs. constă din mai multe etape, introduceți solicitarea pentru fiecare etapă.

Dacă check-in-ul online nu funcționează, verificați datele introduse pentru erori de tastare și încercați din nou. Pentru întrebări referitoare la  Austrian Airlines check in online, puteți contacta Austrian Airlines la Tel. + 43 (0) 5 1766 3100, Luni - Duminica 07:00 - 19:00. Pentru zborurile de sărbători austriece: Luni - Vineri 08.00 - 19.00 și Sâmbătă - Duminica 08.00 - 16.30 la Tel. +43 5 1766 76700.

Austrian Airlines baggage

Cel puțin un bagaj de mână este inclus în fiecare dintre tarifele Austrian Airlines. Limita de bagaj gratuit nu se modifică, în sensul că puteți înregistra mai multe bagaje dacă nu luați niciun bagaj de mână.

Veți găsi mai multe informații despre acest lucru pe pagina Austrian Airlines baggage privind permisiunea de bagaje.

Pentru zborurile la care aeroporturile de destinație și/sau de plecare nu sunt aceleași în ambele sensuri, sau dacă aveți o escală mai mare de 24 de ore, se va percepe taxa de bagaj pentru cea mai îndepărtată distanță pe întreaga rută.

Dacă ați rezervat o călătorie cu mai multe companii aeriene, regulile privind bagajele care se aplică sunt cele ale companiei aeriene care efectuează cea mai mare parte a călătoriei (de obicei cea mai lungă din punct de vedere geografic) și sub al cărei număr de zbor a fost rezervat acest zbor. Este irelevant care companie aeriană operează efectiv zborul.

Austrian Airlines contact

Dacă aveți nevoie să contactați Austrian Airlines România o puteți face la numărul de telefon +40 21655 0730, de luni până vineri. 9:00-17:30.

Imagine

În afara programului de lucru, vă puteţi adresa serviciului Austrian Airlines contact la numărul +43 1 70148 1000 pentru rezervări şi informaţii în germană şi engleză.

Dacă aveți probleme sau aveți nevoie de ajutor cu rezervarea online, Austrian Airlines check in online, reprogramare online, TravelID sau AustrianApp, aveți la dispoziție Internet Helpdesk:

Serviciul de asistență pe internet în germanăServiciul de asistență pe internet în englezăServiciul de asistență pe internet în italianăServiciul de asistență pe internet în franceză
+43 5 1766 3000​+43 5 1766 3100​+39 010 974 83 30​+33 185 149 840
De luni până vineri: 07:30 a.m. până la 22:00 p.m.
Sâmbătă și duminică: 10:30 a.m. - 07:00 p.m.
De luni până duminică: 24 de ore/ziDe luni până duminică: 09:00 - 20:30 Ora locală italianăDe luni până duminică: 09:00 - 20:30 Ora locală franceză

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Austrian Airlines

Pentru a valorifica un voucher Austrian Airlines introduceți codul voucherului pentru valoarea zborului pe pagina cu detalii de plată.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Austrian Airlines

Austrian Airlines face parte din Grupul Lufthansa și are o rețea densă de rute, în special în Europa Centrală și de Est. Austrian Airlines este cea mai mare companie aeriană din Austria, cu peste 60 de ani de experiență în aviație și cu o rețea globală de rute de aproximativ 130 de destinații și 360 de zboruri pe zi. Profitați de ofertele Austrian Airlines România și zburați către aproximativ 40 de destinații situate în apropiere, în Europa Centrală și de Est, dar și multe altele în lumea întreagă.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Austrian Airlines în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 0,525 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Austrian Airlines?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă