Nichiduta

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Voucher Nichiduta

Bani înapoi 2,5 % la tot în magazinul Nichiduta

Valabil până la 06.03.2024

 
   

Nichiduță.ro este destinația perfectă pentru oricine caută să achiziționeze haine și produse pentru copii și bebeluși alături de cele mai bune...

Reduceri de până la 35 % la jucării pentru copii

Valabil până la 31.03.2024

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură

Descoperă oferta Nichiduta de jucării pentru copii acum cu reduceri de până la 35 %.

Despre magazinul Nichiduta

Când vine vorba despre copii și bebeluși, Nichiduță.ro este magazinul online perfect de unde clienții pot achiziționa produse de calitate atât pentru copii și bebeluși, cât și pentru mămici. Magazinul comercializează produse de la diferite branduri cunoscute, cât și produse din brandul propriu. Fie că sunteți în căutare de un pătuț, o mașină electrică sau chiar alimente, la Nichiduță le veți putea găsi pe toate la prețuri competitive.

Nichiduță.ro oferă pentru cei mici accesorii, jucării, îmbrăcăminte și multe alte produse de peste 10 ani, devenind un magazin foarte popular datorită calității produselor, a ofertelor și promoțiilor oferite, cât și datorită seriozității și profesionalismului oferit clienților la fiecare achiziție. Echipa Nichiduță.ro este la dispoziția oricărui client prin rubrica contact de pe site-ul magazinului, unde vă pot răspunde la orice întrebare, nelămurire sau în cazul în care aveți nevoie de sfaturi la achiziție.

Imagine

Cum să economisiți cu magazinul Nichiduță.ro

În magazinul electronic Nichiduță.ro, clienții pot economisi la mii de produse datorită categoriei de oferte speciale, care poate fi găsită pe site tot timpul. Oferte noi sunt adăugate regulat la alte mii de produse, așa că aruncați câte o privire, cine știe, poate chiar produsele dorite se află acum la reducere.

Clienții mai pot economisi pe Nichiduță.ro și prin achiziția produselor din promoțiile adăugate regulat, aceste promoții, altele decât categoria de oferte speciale, oferă clienților reduceri foarte tentante, cât și posibilitatea de a obține coduri de reducere, livrare gratuită și multe altele.

Cei care stau la curent cu cele mai noi oferte și afla printre primii de cele mai noi promoții, au posibilitatea de a economisi foarte mult la produsele cu stoc limitat adăugate la reducere, fie că sunteți în căutare de un pătuț, un cărucior, un scaun auto sau diferite produse pentru mămici și bebeluși, prin abonarea la newsletter-ul magazinului Nichiduță, puteți fi printre primii care află de cele mai noi promoții adăugate.

O altă modalitate garantată de a economisi în magazinul Nichiduță.ro este prin accesarea magazinului folosind portalul Tipli. Tipli oferă bani înapoi la fiecare achiziție din magazinul Nichiduță.ro, cât și la achiziții din multe alte magazine.

Clienții pot folosi și un cod de reducere Nichiduță pentru a economisi la cumpărăturile din magazin. Descoperiți oferte la cele mai populare produse și economisiți mai mult la fiecare achiziție.

Pe lângă toate astea, clienții mai pot economisi și la livrare, Nichiduță.ro oferind livrare gratuită la produse selectate. Descoperiți filtrul de livrare gratuită din categoriile de pe site-ul magazinului și uitați de plata livrării.

Cum să obțineți un cod de reducere Nichiduță

Clienții pot obține un cod de reducere Nichiduță chiar de pe site-ul magazinului. Aceste coduri sunt oferite în timpul campaniilor promoționale, în preajma sărbătorilor, cât și la anumite achiziții din magazin.

Și clienții abonați la newsletterul magazinului au posibilitatea de a obține coduri de reducere, magazinul oferind din când în când coduri de reducere clienților abonați.

O alta modalitate de a obține un voucher Nichiduță, este prin portalul Tipli, aici clienții vor găsi cele mai noi coduri de reducere din magazinul Nichiduță.ro, cât și din multe alte magazine din categoria mămici și copii.

Clienții înregistrați pe site-ul magazinului, pot adăuga zilele de naștere ale copiilor, iar cu 10 zile înainte, magazinul va trimite clientului vouchere cadou pentru a putea achiziționa celor mici un cadou deosebit, la un preț mai mic.

Oferte și promoții Nichiduță.ro

În magazinul electronic Nichiduță.ro ofertele și promoțiile pot fi găsite la fiecare pas, mai ales în categoria specifică de oferte speciale. Aici clienții pot descoperi oferte și promoții la diferite categorii de produse, la anumite branduri, sau la o gamă de produse atent selectată.

Pe lângă categoria de oferte speciale, magazinul mai oferă și reduceri de sărbători precum Crăciun, Paște, Ziua Copilului, cât și în preajma altor sărbători. Nichiduță.ro mai pune la dispoziție și oferte de sezon la diferite categorii de produse, astfel clienții pot economisi în fiecare zi la mii de produse.

Clienții pot descoperi și o oferta de Black Friday la Nichiduță.ro, cu reduceri de până la 50%, chiar și mai mult. Aruncați o privire peste cele mai noi oferte, și folosiți un cod de reducere Nichiduță pentru a economisi și mai mult.

Pe lângă ofertele și promoțiile care includ o scădere de preț, clienții mai pot descoperi și promoții la produse alături de care se oferă un anumit cadou la achiziție, cât și promoții de tip 1+1 gratis, sau de tip 50% reducere la achiziția unui anumit număr de produse. Descoperiți cele mai noi reduceri și oferte pe Nichiduță.ro.

Cele mai dese promoții de pe site-ul magazinului sunt Hot Deals, Crazy Days și Happy Days, aceste campanii aduc la Nichiduță reduceri între 5 și 50%, iar durata promoțiilor poate fi de la o oră, la câteva zile, sau până la epuizarea stocului disponibil în campanie.

Nichiduță pătuțuri, mașinuțe electrice, cărucioare și multe altele

Magazinul electronic Nichiduță.ro pune clienților la dispoziție peste 100.000 de produse pentru mămici și copii, fie că este vorba de hăinuțe, încălțăminte, jucării, recuzite, cărucioare sau mobilă pentru camera copilului, în acest magazin clienții pot descoperi toate produsele de care au nevoie pentru cei mici.

Site-ul magazinului oferă o modalitate foarte ușoară de a descoperi produsele dorite, cu multiple categorii și sub categorii atent definite pentru a face achiziția online cât mai ușoară pentru toată lumea, pe lângă asta, un specialist Nichiduță.ro este disponibil tot timpul prin rubrica de contact a magazinului în cazul în care aveți nevoie de sfaturi sau asistență la cumpărături.

Magazinul pune la dispoziție clienților peste 10 categorii de produse, câteva dintre acestea sunt:

 • Jucării
 • Cărucioare
 • Scaune auto
 • Camera copilului
 • La plimbare
 • Jucării de exterior
 • Alimentație
 • Igienă și îngrijire
 • Articole pentru gravide
 • Grădiniță și scoală
 • Hrana bebeluși și copii
 • Îmbrăcăminte și încălțăminte

Clienții pot descoperi în magazinul Nichiduță mii de jucării pentru copii de orice vârstă, fie că sunt în căutare de seturi Lego, jocuri de societate, figurine, păpuși, jucării interactive sau seturi cu diferite teme pentru cei mici, la Nichiduță pot alege toate astea și multe altele la prețuri competitive.

Alegeți de la Nichiduță pătuț pentru bebeluși. Clienții pot alege de la Nichiduță pătuțuri cu diferite caracteristici, după vârsta copilului, după mărimea patului, cât și pachete complete precum pătuț cu saltea, pătuț + comodă, sau chiar și pătuț cu saltea și comodă, iar pe lângă toate astea, aceștia pot alege să vadă și produsele la care pot beneficia de livrare gratuită.

Descoperiți la Nichiduță mașinuțe electrice la prețuri avantajoase. Mașinuțele electrice sunt foarte la modă în ultimii ani, majoritatea oferind un design creat după caracteristicile unui automobil real. Clienții pot descoperi mașinuțe electrice cu design de la BMW, Mercedes, Volvo, Jeep, Audi cât și multe alte modele precum tractorașe, atv-uri sau motociclete.

Pentru plimbare, clienții pot alege de la Nichiduță tricicletă, biciclete, role, skateboard pentru copii, premergătoare, hamuri și altele. Tot aici clienții pot descoperi produse și accesorii pentru o plimbare în parc, sau o ieșire la locul de joacă.

Clienții mai pot arunca o privire și peste articole și produse pentru igienă și îngrijire, aici pot descoperi produse precum cădițe și accesorii, olițe și reductoare, prosoape și halate de baie, scutece și chiloței, termometre, uleiuri pentru corp, șampon și balsam pentru copii, aspiratoare nazale și foarte multe alte produse pentru îngrijirea celor mici.

În magazinul Nichiduță.ro cărucioarele sunt pe primul loc, aici clienții pot descoperi diferite modele precum cărucioare 3 în 1, 2 în 1, reversibile, standard, sport, cărucioare pentru gemeni și tripleți, cât și accesorii precum roți, huse țânțari sau ploaie, umbrele, cât și jucării pentru cărucior. Beneficiați de livrare gratuită la unele modele de cărucioare.

Imagine

De ce să achiziționați din magazinul Nichiduță.ro

Marele avantaj oferit de magazinul electronic Nichiduță.ro, este faptul că într-un singur loc, clienții pot descoperi peste 100.000 de produse, alături de oferte și promoții avantajoase, pe lângă asta, toate produsele dispun de o descriere amănunțită pentru a oferi clienților toate informațiile de care au nevoie înainte de alegerea unui anumit produs.

Cu peste 10 ani experiență pe piața din Romania, magazinul oferă clienților o experiență de cumpărături aparte, cât și livrare rapidă de 1-3 zile la produsele aflate în stoc, sau asistență online la orice achiziție.

Cu Nichiduță Birthday, clienții înregistrați vor primi vouchere cadou Nichiduță la fiecare aniversare a zilelor de naștere a copiilor, tot ce trebuie făcut este sa se înregistreze pe site și să adauge datele de naștere ale copiilor, iar cu 10 zile înainte, clienții vor primi vouchere cadou pentru a achiziționa cadouri pentru cei mici.

Pe site-ul magazinului, clienții mai pot descoperi și un blog în care pot găsi informații și sfaturi pentru îngrijirea copilului, sfaturi utile, articole despre familie și creșterea copilului, cât și multe alte informații foarte folositoare în viața de zi cu zi.

Nichiduță.ro retur și reclamații

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Produsul poate fi returnat dacă nu prezintă urme de asamblare, zgârieturi, lovituri- ambalajul etichetele și accesoriile intacte - să nu prezinte semne de utilizare. Produse de igienă precum sterilizatoare, suzete, aparate aerosol, tampoane sân, pompe sân sau orice alt produs de igienă, nu pot fi returnate.

Pentru a returna un anumit produs clienții trebuie să completeze formularul de retur, iar în maxim 14 zile produsul trebuie să ajungă la adresa specificată în e-mailul de confirmare pe care îl vor primi după acceptarea cererii de retur de către magazin. Costul livrării este suportat de client.

Pentru mai multe informații, clienții pot arunca o privire peste rubrica Nichiduță Contact de pe site-ul magazinului.

Nichiduta coduri de reducere pe care le-ați ratat

Reduceri de până la 45 % la produse pentru camera copilului

31.10.2023

Reduceri de până la 40 % la cărucioare copii

06.01.2024

Reduceri de până la 50 % la jucării pentru exterior

23.07.2023

Reduceri de până la 34 % la produsele selectate pentru camera copilului

23.07.2023

Reduceri de până la 50 % la cărucioarele selectate

23.07.2023

Reduceri de până la 45 % la produse pentru camera copilului.

31.12.2022

Descoperiți scaune auto pentru copii cu reduceri de până la 30%

31.12.2022

Reduceri la cărucioare pentru copii de până la 40%

31.12.2022

Oferte la jucării cu reduceri de până la 35 %

31.12.2022

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Nichiduta

După adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături, deschideți coșul, iar sub produse veți descoperi un câmp pentru adăugarea unui voucher cadou Nichiduță, adaugați codul iar reducerea va fi aplicata automat la produsele care fac parte din promoția respectivă.

Imagine

În anumite condiții, există posibilitatea ca anumite coduri de reducere Nichiduță să nu funcționeze. Motivele pot fi multiple, spre exemplu, verificați data de valabilitate a codului respectiv, cât și campania promoțională din care face parte. Anumite coduri se aplică la cumpărături începând de la o anumită suma, altele se aplică doar pentru anumite produse sau brand.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Nichiduta

Nichiduță.ro este destinația perfectă pentru oricine caută să achiziționeze haine și produse pentru copii și bebeluși alături de cele mai bune oferte și promoții. Cu o vechime de peste 10 ani pe piața din România, Nichiduță.ro a ajuns unul dintre magazinele preferate, aici clienții putând descoperi și alege produse de la cele mai recunoscute branduri, cât și din brandul propriu. Descoperiți în magazinul Nichiduță.ro jucării, cărucioare, pătuțuri, scaune auto, alimente copii, produse igienă și îngrijirea corpului pentru copii și mămici, produse pentru grădiniță, chiar și produse și accesorii pentru mămici.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Nichiduta?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă