LightInTheBox

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Voucher LightInTheBox

Bani înapoi 1,5 % la tot în magazinul LightInTheBox

Valabil până la 26.09.2022

 
   

Magazinul online Lightinthebox.com este un alt eshop internațional, care are o ofertă largă de produse...

Cod reducere la produse pentru halloween de 10€

Valabil până la 30.09.2022

+ 1,5 % înapoi de la cumpărătură

Cuponul de reducere îl puteți folosi în coșul magazinului.

Despre magazinul LightInTheBox

LightInTheBox este o companie din Asia cu o acoperire internațională, care a fost fondată în 2007. De atunci s-a extins considerabil prin vânzările de produse pe internet și a răspândit recunoașterea sa în rândul clienților la nivel internațional. Cumpărăturile de pe LightInTheBox sunt similare cu cele de pe AliExpress, pe care cu siguranță le cunoașteți.


LightInTheBox România

LightInTheBox livrează și în România, venind pe piață cu o diversitate de produse la cele mai mici prețuri. Site-ul original este în limba engleză, însă pentru a facilita căutarea, magazinul permite modificarea limbei. Astfel puteți naviga printre categoriile de produse și secțiunile site-ului direct în limba română. Mai mult, aveți opțiunea de a alege din start în ce țară doriți să vi se livreze produsul și valuta țării respective.

ImagineCe puteți cumpăra la LightInTheBox?

În magazinul online LightInTheBox veți descoperi produse din toate categoriile, precum: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, articole pentru copii, produse pentru casă și grădină, accesorii pentru sport și multe altele. Fie că sunteți în căutare de accesorii pentru salonul dvs., căutați pe LightInTheBox peruci, extensii de păr, produse de makeup, accesorii pentru unghii și veți fi uimiți de mulțimea de variante, care vi se va afișa.


LightInTheBox - modă pentru toți

Categoria de produse, ce se află pe primul loc în portofoliul magazinului, reprezintă hainele și accesoriile de modă. LightInTheBox vă îmbracă din cap până-n picioare cu haine pe placul tuturor - conform celor mai noi tendințe, haine cu mărime plus, haine la oferte săptămânale, îmbrăcăminte sportivă, casual sau clasică și altele. Mai mult, în colecțiile e-shopului veți găsi haine pentru orice sezon. În perioadele mai reci încercați gecile sau paltoanele LightInTheBox. Combinați-le cu hanoracele LightInTheBox și nu doar că vă veți simți protejați împotriva frigului, dar veți crea și o ținută superbă. Pentru doamnele ce își doresc o ținută elegantă pentru un eveniment mai special, vă recomandăm să căutați în oferta LightInTheBox rochii sau să accesați categoria de produse ”Nunți și evenimente” de pe pagina principală a e-shopului, unde veți găsi chiar și rochii de mireasă.

ImagineLightInTheBox livrare și plată

LightInTheBox.com livrează la nivel mondial în aproape toate țările de pe glob, acoperind America de Nord și de Sud, Europa, Asia, Africa și multe altele. Magazinul folosește serviciile marilor transportatori internaționali de încredere pentru a se asigura că pachetul dvs. ajunge la destinație în siguranță. În tabelul de mai jos vedeți metodele de transport oferite conform țărilor și timpul estimat pentru livrare. Deci, timpul maxim de livrare în România poate fi de 30 de zile lucrătoare.

Imagine


LightInTheBox acceptă o varietate de metode de plată:

 • Plata prin PayPal - modalitatea cea mai sigură și ușoară de a plăti;

 • Plata prin carduri de credit / debit: Visa, Mastercard, Visa electron, American Express, JCB, Dinersclub, Discover și altele.

Pentru a afla mai multe detalii despre modalitățile de plată disponibile în România, vă recomandăm să vizitați site-ul magazinului.


LightInTheBox păreri

Pentru că știm că cumpărăturile online din magazinele internaționale pot părea riscante, vă recomandăm să urmăriți părerile celorlalți clienți ai e-shopului LightInTheBox disponibile pentru fiecare produs în parte. Accesând ”Recenzii” în cadrul descrierii produsului selectat, veți descoperi comentarii, păreri, poze și note date de alți clienți care deja au cumpărat produsul respectiv. În cazul în care vă doriți un feedback general despre serviciile magazinului, căutați ”LightInTheBox reviews” și drept rezultat veți obține diverse forumuri unde consumatori din toate țările s-au dat cu părerea. Astfel, vă veți asigura că cumpărăturile pe LightInTheBox merită atenția și banii dvs.


LightInTheBox contact

În cazul în care totuși apare vreo problemă la plasarea comenzii sau după ce ați primit-o, vă recomandăm să contactați magazinul chiar pe pagina de contact a acestuia. Aici veți găsi o listă cu cele mai frecvente întrebări adresate magazinului. Dacă nici aici nu ați aflat soluția la problema dvs., nu ezitați să contactați magazinul accesând varianta corespunzătoare din secțiunea ”Centru de ajutor”.


Cumpărați pe LightInTheBox mai ieftin cu Tipli.ro

Suntem siguri că și dvs. ați rămas vrăjiți de sortimentul bogat al magazinului online LightInTheBox. Acesta vă oferă posibilitatea să cumpărați tot ce doriți din confortul casei. Acum, cumpărăturile online au devenit și mai avantajoase datorită serviciului de cashback Tipli, care vă returnează bani din valoarea totală a comenzii. În magazinul LightInTheBox beneficiați până la 5% înapoi din fiecare comandă. Mai mult, pe Tipli veți găsi și cupoane de reducere aplicabile în orice magazin online de pe Tipli. Deci, cumpărați prin Tipli, aplicați vreun cupon de reducere la achiziție și economisiți dublu la fiecare cumpărătura.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre LightInTheBox

Magazinul online Lightinthebox.com este un alt eshop internațional, care are o ofertă largă de produse din diverse categorii. Găsiți aici produse electronice, telefoane mobile, dar și rochii de mireasă, haine, accesorii pentru casă și multe altele.

Condițiile de cumpărare

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 1,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul LightInTheBox?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă