Daedalusonline

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Daedalusonline.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Daedalusonline.

Voucher Daedalusonline

Bani înapoi până la 2,5 Lei la tot în magazinul Daedalusonline

Valabil până la 14.06.2024

 
 

Daedalus Online este un portal, care realizează sondaje online pentru diverse companii din Romania, Europa sau Statele Unite ale Americii..…

Beneficiază de premii cu Tombola Lunară

+ până la 2,5 Lei înapoi de la cumpărătură
 

Participă la Tombola Lunară și ai șansa să câștigi premii fabuloase! Nu rata oportunitatea de a te bucura de surprize lunare și premii incitante… mai mult

Despre magazinul Daedalusonline

Daedalusonline realizează sondaje online pentru diverse firme din România, Europa sau Statele Unite ale Americii în domenii precum: pre-testare de reclame TV, lansări de noi produse, măsurarea satisfacției clienților etc.

Imagine

Daedalusonline realizează doar sondaje online, nu se implică în niciun fel în activități de promovare, advertising sau marketing direct. Compania se concentrează pe obținerea de informații statistice asupra subiectelor investigate.

Daedalus New Media Research este membru ESOMAR din 2012.

Influențați viitorul și câștigați cu Daedalusonline

Daedalusonline se ocupă cu cercetarea de piață în mediul online realizând sondaje de opinie pentru companii precum producători de alimente, băuturi, dulciuri sau servicii financiare și altele.

Cum puteți influența viitorul

Și dumneavoastră vă puteți implica în procesul de a crea un mediu transparent și eficient de comunicare între consumatori și producători, prin intermediul comunității Daedalus Online.

Cu Daedalusonline dvs. puteți participa la sondaje online recompensate, de asemenea sunteți recompensați să testați produse noi.

Aveți ocazia să vă faceți cunoscută părerea despre diverse produse sau reclame și puteți influența viitorul produselor sau serviciilor pe care le folosiți zi de zi.

Părerea și răspunsurile dumneavoastră contează și pot influența, într-un mod pozitiv, viitorul unor produse, servicii, reclame care de cele mai multe ori sunt esențiale, de prim rang, de prima mână. Și asta pentru că doar celor care le pasă într-adevăr de oameni sunt cei care solicită astfel de sondaje, care întreabă cum e mai bine, care solicită părerea, care cer feedback. Prin urmare, sunteți o piesă importantă din comunitate, care poate influența viitorul. Și în afară de aceasta, sunteți și răsplătiți.

Cum puteți câștiga

Pentru fiecare sondaj completat, fiecare persoană va primi un număr de puncte, în funcție de lungimea și dificultatea chestionarului.

Înscrierea este gratuită și primiți un bonus de bun venit de 50 de puncte la înscriere.

În momentul în care un respondent acumulează minim 1000 de puncte (10 euro), acesta poate să le transforme în bani. 100 de puncte sunt echivalentul unui euro.

Răspundeți la toate invitațiile de a participa la sondajele de opinie de la Daedalusonline care sunt trimise pe email. Cu cât răspundeți la mai multe sondaje, cu atât câștigați mai mult.

În cazul în care, să spunem că nu vă calificați la vreun sondaj, pentru că unele sondaje sunt pentru anumite grupuri sociale, nu e nicio problemă, încearcați următorul.

Chiar dacă nu vă calificați, tot veți primi 20 de puncte pentru faptul că ați încercat.

Dacă sunteți cât mai activ pe Daedalusonline și răspundeți la toate invitațiile de a completa sondaje de opinie sau la cât mai multe, efortul vă va fi răsplătit prin puncte pe care le puteți transforma în bani, prin alimentări de cont sau alte recompense materiale.

Aplicația de pe Google Play

Aplicația Daedalusonline vă ajută să fiți mai aproape de lumea digitală. Prin intermediul acesteia veți putea accesa și completa studiile direct de pe telefonul mobil sau este posibil să primiți chestionare în funcție de locația dvs. și veți fi răsplătit pentru efortul depus.

Răspunsurile dvs. sunt păstrate anonime pentru evaluare, astfel încât este asigurată tot timpul confidențialitatea datelor furnizate de dvs.

Datele personale servesc exclusiv pentru a fi selectat ca participant la sondaje, iar acestea nu vor fi transmise mai departe.

Banii câștigati prin intermediul sondajelor sunt creditați în contul dvs. de participant și îi puteți primi foarte comod făcând cerere de plată, la cumularea a cel puțin 1000 de puncte, direct prin transfer bancar.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Recenziile Daedalusonline

Florian S.

11.10.2023 5.0

totul ok

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Daedalusonline

Daedalus Online este un portal, care realizează sondaje online pentru diverse companii din Romania, Europa sau Statele Unite ale Americii. Nu este vorba de niciun fel de marketing direct, advertising sau alte activități de promovare. Daedalusonline.eu doar colectează informații statistice din diverse domenii precum: pre-testare de reclame TV, lansări de noi produse, măsurarea satisfacției clienților. Participând la sondajele Daedalus Online câștigați puncte, pe care mai apoi le puteți transforma în bani. Nu ratați această șansă!

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Daedalusonline în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 2,5 Lei înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Daedalusonline?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă