Facturis-online

Facturis-online

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Facturis-online.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Facturis-online.

Despre magazinul Facturis-online

Evoluția continuă atât a pieței românești, cât și a tehnologiei informației, a condus la crearea unui program complet de facturare și gestiune online care să satisfacă nevoile clienților în continuă schimbare. Facturis-Online este un program de facturare accesibil, oferind servicii clienților din România.

Programul răspunde cu promptitudine, oferind soluția completă de facturare și gestiune online pentru administrarea afacerilor, oferă clienților suportul tehnic necesar, începând de la simpla întocmire a unei facturi, chitanțe până la întocmirea rapoartelor complexe.

Imagine

Programul de facturare are dezvoltate toate opțiunile într-un mod intuitiv și foarte ușor de înțeles de către orice utilizator.

Nu este necesar să instalați nimic, iar numărul de utilizatori și facturi este nelimitat.Puteți emite și lista o factură sau o chitanță folosind orice computer cu conexiune la internet. Aveți nevoie doar de un utilizator și o parolă de acces în aplicația de facturare și gestiune.

Baza de date se afla pe un server performant, securizat, unde se fac copii de siguranță zilnice pentru protecția datelor dvs.

Avantajele folosirii Facturis-online

Programul de facturare online este accesibil de pe desktop, smartphone sau tabletă, dar prezintă și alte avantaje.

Facturi personalizate

Prin intermediul programului de facturare online, vă puteți personaliza factura în funcție de marcă, identitate, format și informații listate pentru clienții dvs.

Facturați de oriunde

Cu Facturis-online aveți acces rapid si usor de pe laptop, telefon sau tabletă pentru facturi online, gestiune online și stocuri online.

Evidenţă strictă

Software-ul este sigur, accesibil de oriunde și permite o înregistrare strictă a încasărilor, dar și a soldurilor restante.

Aplicație POS (punct de vânzare în magazine)

Urmăriți vânzările în timp real, oriunde vă aflați, cu sistemul de vânzări integrat pentru unul sau mai multe puncte de lucru. Sistemul este complet echipat cu ecran tactil, casă de marcat, cititor de coduri de bare și POS card bancar

Program de facturare cu actualizări incluse

Software-ul este actualizat constant, astfel încât să fiți la curent cu legislația în vigoare

Date sigure în cloud cu programul de facturare

Acuratețea și siguranța datelor stocate, accesul de oriunde la informații în siguranță deplină constituie prioritatea Facturis-online.

Prețuri și pachete de abonament program de facturare online

Facturis-online vă pune la dispoziție două aplicații și peste 20 de tipizate.
Pe site puteți găsi manuale pentru utilizarea aplicațiilor, metodele de interogare, termenii și condițiile pentru încheierea contractului pentru prestarea de servicii și alte informații utile.
Prețul abonamentelor pentru programele de facturare este afișat pe site și depinde de pachetul pe care îl alegeți.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.
Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.
Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Facturis-online

După conectarea pe Tipli.ro, căutați Facturis-online și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus a profilului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit. Accesați Facturis-online.ro facând clic butonul portocaliu și vizitați site-ul ca de obicei. Alegeți unul dintre pachetele potrivite pentru dvs. și beneficiați de bani înapoi la încheierea contractului.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Facturis-online

Aveți nevoie de servicii de facturare pentru afacerea dvs? Programul Facturis Online oferă soluția completă online de facturare și gestiune pentru administrarea afacerilor. De asemenea, acesta oferă clienților suportul tehnic necesar, cuprinzând servicii de la simpla întocmire a unei facturi, chitanțe până la întocmirea de rapoarte complexe. Datorită managementului profesional al informațiilor și tehnicii de calcul oferite de Facturis Online, afacerile clienților cunosc o creștere a profitabilității considerabile.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 Lei înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Facturis-online?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă