TVCMALL

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul TVCMALL.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul TVCMALL.

Despre magazinul TVCMALL

TVC-Mall.com este o platformă transfrontalieră cu o serie de categorii vaste care acoperă o gamă largă de accesorii și piese de schimb pentru telefoane, tablete și alte dispozitive.

Pe site-ul chinezesc puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru diferite mărci și modele de dispozitive: Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi sau Oppo.

Imagine

Oferta magazinului TVCMALL include accesorii pentru telefoane mobile, accesorii pentru tablete, electronice de larg consum, accesorii pentru PC, accesorii pentru laptop, gadgeturi electronice, accesorii auto, accesorii sport, printre altele.

Povestea TVCMALL

TVC-MALL, fondată pe 20 iulie 2008, este o companie de comerț electronic transfrontalier din China, specializată în principal în produse en-gros, cum ar fi accesoriile pentru telefoane mobile, extinzându-și activitatea la produse electronice și accesoriile aferente.

Compania este susținută de unele dintre cele mai mari corporații, OEM și ODM, are o bază de clienți la nivel mondial și vine întotdeauna cu produse inovatoare și accesorii hi-tech la un preț redus.

În afară de articolele pentru Apple precum iPad Air, Mini, AirPods, iPhone și multe altele, TVCMALL vinde accesorii pentru alte câteva mărci. 

La fel ca Samsung, Huawei, Xiaomi sau Oppo, piesele LG sunt, de asemenea, preferate de majoritatea cumpărătorilor. Puteți cumpăra piese majore, cum ar fi încărcătoare, huse și carcase și alte astfel de produse care rar ar fi găsite în altă parte.

De-a lungul anilor, TVCMALL a optimizat sistemul de producție și comandă, a îmbunătățit mecanismul logistic și a extins oferta, astfel că în prezent vinde și livrează produse pe tot globul.

Oferta magazinului TVCMALL

Pagina de pornire nu este aglomerată cu informații inutile. Totul este clar și accesibil. Pentru confortul cumpărătorilor, există o bară de căutare în centrul de sus. Acest lucru vă permite să găsiți rapid produsul dorit.

Imagine

Marea varietate de bunuri vă dă posibilitatea să găsiți ceea ce este necesar pentru îmbunătățirea calității sau repararea echipamentului dvs. electronic ori să achiziționați produse pentru casă și grădină, activități în aer liber și sport.

Principalele categorii pe care le puteți accesa sunt:

 • telefoane mobile și accesorii (Apple, Sony, Xiaomi, Huawei, Samsung).

 • accesorii pentru dispozitive inteligente

 • tablete și smartphone-uri

 • aparate de uz casnic și piese de schimb

 • rețele de calculatoare și periferice

 • electrice și unelte

 • produse pentru casă și grădină

 • accesorii sport și outdoor

 • accesorii auto

Toate produsele sunt ilustrate colorat și decorate în moduri diferite. În partea de jos a fiecărui banner există un mic text cu descrierea și caracteristicile produsului.

Prețul este afișat în două variante: pentru angrosiști și cumpărători cu amănuntul. De asemenea, puteți selecta moneda în care doriți să plătiți pentru articol.

De la gadgeturi avansate de ultimă generație până la elementele esențiale de zi cu zi, cum ar fi carcasele Oppo, puteți găsi întotdeauna ceva util la TVCMALL.

Totodată, beneficiați de reducerile de sfârșit de sezon sau la colecțiile festive. Acestea includ carcase și huse de telefon unice de la Google, Apple, Oppo și alte mărci apreciate.

De asemenea, vă puteți bucura și de alt tip de beneficii:

 • distribuiți videoclipuri și obțineți recompense

 • programul de vânzare cu ridicata

 • servicii OEM/ODM

 • drop shipping

 • program de afiliere

TVCMALL este partener Tipli atât în România, cât și în Cehia, Slovacia, Ungaria și Polonia, iar dvs. puteți beneficia de cashback la cumpărături ori de câte ori vizitați magazinul prin intermediul portalului nostru.

Modalități de plată și livrare

TVCMALL vă pune la dispoziție următoarele instrumente de plată:

 • paypal

 • carduri de credit și de debit (American Express, Visa și MasterCard)

 • portofele Webmoney, Astro Payment și Poly's Payments

TVCMALL expediază coletele cu UPS, DHL, EMS, Swiss Post și Hong Kong Post. Puteți alege metoda de livrare care vă place. Cu toate acestea, dacă ați comandat prea multe produse de la furnizori diverși, este posibil ca livrarea să se facă prin diferiți curieri pentru a evita problema vamală. În acest caz veți primi informații despre situație înainte de a vă expedia bunurile.

Livrarea se plătește în toate cazurile. Costul și timpul de livrare depind de alegerea transportatorului. Cu cât termenul este mai scurt, cu atât prețul este mai mare. Perioada variază de la 3 la 30 de zile lucrătoare. Comisionul de transfer depinde de valoarea comenzii.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în TVCMALL

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul TVCMALL și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online TVCMALL accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre TVCMALL

La TVCMALL găsiți tot ce aveți nevoie pentru smartphone sau tabletă. Acest supermarket online vinde atât en-gros, cât și individual, oferind o gamă largă de accesorii și piese de schimb pentru dispozitivul dvs. Apple, Samsung, Sony sau alt dispozitiv. De asemenea, oferă produse GoPro, lumini LED și multe altele la prețuri convenabile.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură până la 5 %
Nový zákazník 5 %
Stávající zákazník 2 %
Afișează toate ofertele ↓

TVCMALL în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul TVCMALL?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă