Banggood

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Banggood.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Banggood.

Voucher Banggood

Reduceri de până la 40% la selecția de produse

+ până la 6,5 % înapoi de la cumpărătură

Descoperiți reduceri impresionante de până la 40% la selecția noastră de produse! O ocazie unică de a economisi în timp ce vă răsfățați cu… mai mult

Despre magazinul Banggood

Banggood este unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață în domeniul produselor electronice. O ofertă bogată de la cele mai comune produse electronice până la roboți și realitate virtuală. Toate acestea pentru mici și mari. Pe lângă electronică, veți găsi și sute de produse din categoria modă și cosmetică.


Banggoods - produse electronice pentru toți

Vă doriți să cumpărați electronică la prețuri reduse? Acum nu mai trebuie să așteptați să apară pe piața o nouă dronă sau ultimul model de smartphone. Toate acestea le găsiți pe Banggood. Comandați noutăți sau produse obișnuite la prețuri mici, pe care nu le veți găsi în magazinele fizice din România. Spre, exemplu, în acest e-shop puteți achiziționa tastatura mecanică Banggood Anne pro 2, dar și multe alte bunuri care vă vor ușura considerabil viața. Cumpărați cele mai noi produse electronice și profitați de cele mai bune prețuri de pe piață.

Imagine


Banggood păreri

Nu sunteți siguri de calitatea și funcționalitatea produsului ales de pe Banggood? În acest caz, vă recomandăm să urmăriți părerile altor cumpărători direct pe pagina produsului pe Banggood.com, în secțiunea Customer reviews. Aici veți găsi atât comentarii despre produs, cât și poze reale de la alți cumpărători.

Imagine

Metode de plată și livrare

Magazinul online Banggood oferă mai multe opțiuni de livrare și plată. Puteți avea bunurile acasă în cel mult 5 zile dacă optați pentru livrarea express. De asemenea, puteți alege transport cu plată sau transport gratuit. Desigur, varianta gratuită durează puțin mai mult. În unele cazuri puteți beneficia și de Banggood tracking, ceea ce vă permite să urmăriți coletul comandat de pe Banggood. În plus, pentru a oferi servicii de livrare mai rapide și mai sigure, Banggood și-a deschis depozite și în Europa. Prin urmare, dacă vă doriți să obțineți produsul cât mai repede, vă recomandăm să analizați oferta Banggood Europe.

Oferta opțiunilor de plată este mult mai largă. Pe lângă opțiunile clasice, cum ar fi plata cu cardul online și transferul bancar, pe Banggood puteți plăti și prin PayPal. Pentru o listă completă, vizitați site-ul Banggood.


Banggood contact

Nu sunteți sigur ce să cumpărați? Coletul livrat nu corespunde așteptărilor dvs? Asistența pentru clienți Banggood este pregătită să vă ajute cu aceste probleme și să vă răspundă la toate întrebările pe care le aveți. O puteți contacta prin intermediul rețelelor sociale, precum Banggood Facebook, Banggood Instagram, Banggood Twitter și multe altele.

O altă opțiune este aplicația Banggood, care este disponibilă pentru iOS și Android. O puteți descărca gratuit și, în plus, veți primi o reducere extra la prima comandă prin intermediul acestuia.


Cum să economisiți și mai mult?

O modalitate unică de a economisi pe Banggood.com este cashback-ul. Cumpărați în magazin prin portalul Tipli și primiți bani înapoi din cumpărătură. Mai exact, în magazinul online Banggood, Tipli vă oferă până la 6,5 % înapoi din valoarea fiecărei comenzi.

 • Dacă sunteți în Republica Cehă, atunci verificați pagina magazinului Banggood.

 • În acest magazin electronic puteți cumpăra și în Slovacia, uitați-vă la Banggood.

 • Puteți cumpăra în același magazin și din Polonia, aruncați o privire la Banggood.


Folosiți cupoanele de reducere de la Tipli

Pe lângă cashback, pe Tipli veți găsi oferte speciale și reduceri pe care le puteți aplica la achiziție. Acum nu mai trebuie să căutați Banggood coupons pe diverse site-uri cu cupoane. Este suficient să intrați pe Tipli și să urmăriți ultimele oferte aplicabile în magazinul Banggood. Noi căutăm în fiecare zi zeci de cupoane de reducere, inclusiv cupoane pentru transport gratuit. Toate beneficiile, cupoanele și reducerile actuale pot fi găsite întotdeauna în partea de sus a profilului magazinului Banggood.

Banggood coduri de reducere pe care le-ați ratat

Banggood cod de reducere la -9% pentru clienții noi atunci când cumpără peste $25

30.11.2023

Recenziile Banggood

Constantin D.

16.05.2023 5.0

Magazin care mi-a trimis un produs folosit si stricat (DRONA) dar la sesizarea mea, am primit o rambursare totala..

Florin G.

03.05.2023 5.0

Foarte Ok

Adrian L.

20.03.2023 5.0

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Banggood


Vă plac magazinele internaționale, unde găsiți totul de la electronică, modă până la accesorii pentru casă? Ați auzit însă de Banggood.com? Acest e-shop chinez are oferte speciale și vă asigură, că nicăieri nu veți găsi prețuri mai bune. Iar în cazul în care găsiți, puteți să-i contactați și astfel veți beneficia de un preț și mai avantajos. Banggood.com se mândrește cu cele mai bune oferte de prețuri.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile
Bani înapoi de la cumpărătură până la 6,5 %
Category 3: Bags & Shoes;Clothing and Apparel 6,5 %
Category 1: Automobiles&Motorcycle;Computer&Networking;Electronics;Home&Garden;Home Appliances;Jewelry&Watch;Lights&Lighting;Mobile Phones&Accessories; Sports&Outdoor;Tools, Industrial & Scientific;Toys Hobbies and Robot; Health&Beauty 3,5 %
Category 2: Smartphones;Tablet PC;Cleaning Appliances 3,5 %
Afișează toate ofertele ↓

Banggood în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți până la 6,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Banggood?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă