Vegis

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre magazinul Vegis

Magazinul Vegis a fost conceput pe principiul de a crea o relație sănătoasă între dumneavoastră și corpul dvs. Acesta aduce natura la dvs. acasă în diverse forme: produse cosmetice, alimente, suplimente detergenți, produse BIO, remedii și altele. Aici veți găsi peste 8500 de produse ecologice, suplimente, remedii din plante medicinale, cosmetice și raw food. Prin produsele comercializate și noutățile distribuite, Vegis susține o alimentație din surse sustenabile, etice atât față de oameni, cât și față de mediu și animale.


Vegis - produse naturale și organice

Pentru a avea grijă de sănătatea dvs. și pentru a vă ajuta să adoptați un mod de viață sustenabil, Vegis colaborează doar cu cei mai recunoscuți producători din domeniu. În oferta magazinului găsiți probiotice și prebiotice de la Jarrow Formular, care ajută la reechilibrarea florei intestinale. Tot aici vă puteți face cumpărăturile de produse alimentare organice și naturale de la branduri precum: Alb Gold, Algamar, Amylon, Bio Europa, Bio Planet, Solaris, Sanovita și altele.

Imagine


Vegis Contact

Aveți vreo problemă cu comanda dvs. de pe Vegis sau doriți să clarificați unele lucruri, nu ezitați să contactați echipa Vegis? Pentru fiecare întrebare pe care o aveți, magazinul Vegis deține o adresă de email specifică pe care o puteți folosi pentru contact. De asemenea, puteți folosi și aceste date de contact pentru a comunica cu magazinul:

 • E-mail: contact@vegis.ro
 • Număr de telefon sau Whatsapp: 0752.441.442

Sediul magazinului Vegis se află în Brașov, prin urmare îi puteți contacta și la adresa: Vegis Brașov, str. Mureșenilor nr. 14, , Subsol., Cod Poștal 500026, Brașov, Jud. Brașov.

Magazinul poate fi găsit și pe social media precum: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter. Aici puteți contacta magazinul, dar și urmări cele mai noi oferte și promoții de la Vegis.

Programul magazinului este de luni până vineri, între orele 08.30 - 16.30.


Cumpărați pe Vegis.ro mai convenabil cu Tipli

Pentru a beneficia de toate produsele magazinului Vegis.ro la un preț și mai bun, Tipli.ro vă vine în ajutor cu o mulțime de coduri de reducere și oferte speciale aplicabile în magazin. În plus, dacă cumpărați pe Vegis.ro fiind redirecționați prin portalul Tipli.ro, veți câștiga înapoi o recompensă de 4 % din valoarea comenzii. Făceți-vă cumpărăturile cât mai confortabil, iar noi vă vom ajuta să economisiți considerabil.

Vegis coduri de reducere pe care le-ați ratat

Voucher Vegis - 15% la produse nereduse

16.08.2023

Voucher Vegis de 50 de lei la comenzi de minim 500 de lei

30.06.2023

Voucher Vegis de 20 % la categoria slăbire

07.06.2023

Voucher Vegis de 50 de lei la comenzi de minim 500 de lei

31.05.2023

Cod reducere de 50 de lei la comenzi de minim 500 de lei

30.09.2023

Cod reducere Vegis de 15 % la uleiuri esențiale

16.05.2023

Voucher Vegis de 15 % reducere la produsele din categoria Slăbire

16.05.2023

Cod reducere de 50 de lei la comenzi de minim 500 de lei

16.05.2023

Cod reducere de 50 de lei la cumpărături

16.05.2023

Voucher de 50 de lei la cumpăraturi

16.05.2023

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Vegis

Sunteți adeptul unui stil de viață sănătos? Atunci Vegis.ro este aici pentru dvs. Oferă produse bio, naturale, substanțe nutritive și suplimente alimentare. Pe lângă alimentație sănătoasă, magazinul optează pentru surse sustenabile și etice față de mediul înconjurător și animale. Vegis.ro comercializează cu respect și iubire față de natură, oameni și stare de bine. Alegeți sănătos și conștiincios produse alimentare de calitate!

Condițiile de cumpărare

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 4 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Vegis?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă