Carrefour - Catalog reduceri și oferte pentru săptămâna viitoare

Cataloage vechi

Catalogul Carrefour - promoții excelente

Carrefour este un exemplu excelent de corporație cu o abordare bună a clientului. Catalogul cu super oferta săptămânii ușurează cumpărăturile și reunește toate promoțiile și ofertele într-un singur loc. Oferta inclusă în cataloagele Carrefour este de obicei valabilă o săptămână și este emisă în fiecare zi de marți a săptămânii.

Vreți să gătiți o cină delicioasă pentru întreaga familie? Căutați jucării pentru copilul dumneavoastră sau vreți să înlocuiți mobilierul din dormitor? Nicio problemă! Cu supermarketurile Carrefour, și datorită cataloagelor Carrefour, cumpărăturile vor fi nu numai de succes, ci și foarte ieftine.

Carrefour - un magazin aproape de dumneavoastră

Carrefour este un lanț internațional de retail cu sediul în Boulogne Billancourt, Franța, lângă Paris. Este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din lume!

Primul magazin Carrefour a fost deschis în 1960 la Annecy. Cu toate acestea, compania în sine a fost fondată în 1958 de Marcel Fournier, Denis Defforey și Jacques Defforey, care în SUA au dobândit cunoștințe despre funcționarea supermarketurilor și au decis să o folosească în practică.

La sfârșitul anului 2016, lanțul Carrefour era format din aproape 1.500 de hypermarketuri situate în peste 30 de țări. În România, compania are peste 340 de magazine în cinci formate:

37 de hypermarketuri,

262 de supermarketuri ( 221 tip "Market" și 41 tip "Express Orange")

42 magazine de proximitate 'Express',

8 magazine de proximitate 'Contact',

Un magazin online pe www.carrefour.ro

În magazinele companiei, puteți cumpăra o gamă largă de produse, începând cu produse alimentare și terminând cu echipament sportiv. Având grijă de portofelele clienților săi, Carrefour publică în mod regulat cataloage promoționale, cu ajutorul cărora poți reduce cu ușurință costul achizițiilor cu cel puțin jumătate.

Carrefour - o ofertă neobișnuită

Magazinele Carrefour se deosebesc de concurență prin oferta bogată și variată. Pe lângă alimente de la producători români și străini, puteți cumpăra electronice, mobilier și decorațiuni pentru casă, haine la modă, jucării pentru copii, cărți, filme, echipamente sportive, produse cosmetice și multe altele. Într-un cuvânt, fiecare dintre noi vă găsi ceva pentru fiecare. Oferta este extinsă constant pentru a satisface cerințele chiar și ale celor mai pretențioși clienți.

Magazinele Carrefour oferă și o serie de servicii suplimentare care vor satisface nevoile de bază ale clienților. Acestea includ: benzinării, servicii financiare și nefinanciare, precum: împrumuturi în numerar, achiziții în rate, card de credit Carrefour Visa, plata facturilor la casierie sau asigurarea Super Protection oferită pentru echipamente electronice.

Produse marca Carrefour

În magazinele acestei companii franceze, puteți cumpăra multe produse Carrefour, care se caracterizează printr-un raport excelent calitate/preț. Sunt mai ieftine decât celelalte mărci, menținând în același timp calitatea cel puțin aceeași cu produsele comparabile de la mărci binecunoscute și respectate. Prețurile produselor Carrefour sunt adesea chiar cu 40% mai mici decât cele de marcă. Oferta de marcă proprie include peste 3.000 de tipuri diferite de produse, precum: produse alimentare, textile, jucării, produse de uz casnic și cosmetice. În plus, Carrefour vinde mărci disponibile doar în magazinele sale, care se caracterizează prin calitate înaltă, gust neobișnuit și prețuri competitive.

Catalog Carrefour - Toate promoțiile într-un singur loc

Cataloagele sunt valabile 5 zile sau o săptămână și apar în fiecare marți a săptămânii. Sunt dominate de produsele alimentare, iar promoțiile cuprinse în ele vă permit să reduceți costurile de cumpărături cu cel puțin la jumătate. În plus, Carrefour publică cataloage tematice adaptate sărbătorilor și anotimpurilor actuale. Foarte des există și cataloage dedicate unei singure categorii de cumpărături, cum ar fi: echipamente electronice, produse cosmetice sau haine. Toate cataloagele Carrefour pot fi vizualizate online prin Tipli unde le veți avea pe toate într-un singur loc astfel încât veți putea planifica toate cumpărăturile direct de acasă și veți putea cheltui cu aproape 50% mai puțini bani.

Nu uitați să fiți atenți la ce tip de magazin se aplică catalogul și dacă oferta conținută în acesta este valabilă în orașul dvs.

Carrefour - Programul de Fidelitate

Carrefour oferă numeroase programe de fidelitate, precum: cardul Family pentru familii numeroase, cardul Senior pentru persoanele peste 60 de ani și Cardul Client valabil în magazinele Carrefour Express. Cu programele de fidelitate Carrefour, obținem acces la o ofertă unică, economisind timp și bani.

În plus, Carrefour organizează în mod regulat concursuri și loterie atractive, permițând clienților să câștige premii uimitoare și cadouri utile.

Clienții Carrefour pot fi, de asemenea, interesați de cataloagele magazinelor Kaufland, Lidl, sau Penny iar toate acestea le puteți găsi pe site-ul nostru tipli.ro.

Tot la noi pe site veți putea descoperi și beneficia de cumpărături online prin care veți primi CashBack cât și o mulțime de cupoane pentru magazinele dumneavoastră preferate.

Locațiile Carrefour și programul de lucru

V-am pregătit o listă cu magazine din diferite orașe și programul acestora. Este bine de știut că în zilele de Sărbători Legale programul poate fi modificat.

Carrefour București - Bulevardul Corneliu Coposu Nr. 2 - Program: L-D 07:00 - 22:00

Carrefour Iași - Strada Bucium nr. 36 - Program: L-D 07:00 - 22:00

Carrefour Timișoara - Calea Șagului nr. 100 - Program: L-D 07:00 - 22:00

Carrefour Bacău - Calea Mărășești nr.96 - Program: L-D 07:00 - 22:00

Carrefour Constanta - Bulevardul Tomis 235 - Program: L-D 07:00 - 22:00

Carrefour Oradea - Strada Nufărului nr 30 - Program: L-D 07:00 - 22:00

Carrefour Cluj - Strada Avram Iancu 492-500 - Program: L-D 07:00 - 22:00

Magazine similare Carrefour cu cataloage actuale.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Carrefour.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă