Catalogul actual Kaufland pentru săptămâna viitoare

Cataloage vechi

Informații despre cataloagele Kaufland

Nu aveți pliante Kaufland în cutia poștală sau respingeți publicitatea pe hârtie? La Tipli veți găsi cele mai noi pliante Kaufland în siguranță și întotdeauna la timp! Pliantele Kaufland sunt publicate o dată pe săptămână. De obicei este valabil de joi până miercuri. Atenție însă la sărbătorile legale - reducerile din Kaufland pot fi ajustate deasemenea in timpul sarbatorilor legale si programul de lucru poate fi ajustat.

Pe lângă cataloagele săptămânale, Kaufland publică regulat și cataloage tematice speciale, de exemplu despre produse de Crăciun, Pasti, sau pentru începutul anului școlar. Cataloagele au de obicei o valabilitate mai lungă. Puteți uita de catalogul de hârtie, veți găsi pliantul online Kaufland la noi.

Kaufland - Istoria și dezvoltarea afacerii

Kaufland este un lanț popular de supermarketuri și hypermarketuri, în principal datorită produselor ieftine și a unei game largi. În prezent, există peste 140 de magazine Kaufland în România.

Lanțul de magazine Kaufland aparține Lidl & Schwarz-Gruppe, care operează și lanțul de retail Lidl. Începuturile companiei datează din 1930, când a fost fondată de omul de afaceri german Josef Schwarz, ulterior compania a fost preluată de fiul său Dieter Schwarz, care astăzi este considerat cel mai bogat german.

Împreună cu Lidl, Kaufland este unul dintre cele mai profitabile lanțuri din România. Pe lângă România și Germania, Kaufland operează și în Cehia, Slovacia, Polonia, Croația și Bulgaria. În România, primul magazin Kaufland a fost deschis în 2005.

Kaufland - produse accesibile

În magazinele Kaufland găsim, de obicei, propriile noastre brutării, o selecție de mezeluri din propria fabrică de carne și în unele orașe și ghișee cu pește proaspăt sau grill. Pe lângă alimente, Kaufland vinde și rechizite pentru școală, îmbrăcăminte, electronice, jucării și produse de sezon. Kaufland atrage atenția asupra prețurilor speciale ale mărfurilor, care, la fel ca și catalogul rival Lidl sau catalogul Penny, nu și le pot permite multe persoane pentru avantajul actual de preț. Dar nu vă fie teamă să explorați alte cataloage, s-ar putea să aveți noroc să aveți o ofertă și mai bună! Clienții apreciază reducerile frecvente pe care Kaufland le oferă la mezeluri, brânzeturi și delicatese la ghișeu. Sunt căutate și oferte pentru ouă și lactate în secțiunea de autoservire, precum iaurturi, brânzeturi sau lapte. În fiecare săptămână puteți aștepta cu nerăbdare o ofertă bună de vin sau bere. Dacă vreți să faceți cumpărături cu adevărat ieftine, aruncați o privire la oferta specială Kaufland. Orele de funcționare ale Kaufland sunt, de asemenea, importante pentru clienții noștri, iar aceștia le-au adaptat pentru a se potrivi tuturor.

Kaufland Card - Obțineți reduceri personalizate și alte beneficii

Cardul de fidelitate Kaufland poate face mai mult decât să colecteze stele de fidelitate. În primul rând, obțineți reduceri exclusive: deținătorii de carduri Kaufland au dreptul la reduceri suplimentare pe care alți cumpărători nu le pot obține. Produsele care fac obiectul acestor reduceri sunt întotdeauna marcate clar. Cataloagele Kaufland actuale, pe care le veți găsi întotdeauna la Tipli, vă informează întotdeauna despre acele oferte regulate.

Un alt truc sunt cupoanele de reducere personalizate! Când utilizați cardul Kaufland, vânzătorul știe ce produse vă place să cumpărați. Acest lucru facilitează crearea de cupoane personalizate pentru a face achiziția și mai convenabilă. Veți primi cupoane de reducere digital în contul dvs. în aplicația mobilă Kaufland. Desigur, cu Cardul Kaufland câștigați și puncte de fidelitate. Veți primi o stea Kaufland în aplicație pentru fiecare cumpărătură de minim 50 de lei. Veți schimba apoi stelele câștigate cu cupoane sau recompense în programul de fidelitate. În plus, cu fiecare achiziție cu un card Kaufland, vă apropiați mai mult de posibilitatea de a câștiga! Kaufland oferă concursuri pentru o sumă corespunzătoare cheltuielilor dumneavoastră lunare în Kaufland și, uneori, chiar și pentru o mașină.

Kaufland - Mărci proprii la preț redus

Magazinul are o serie de mărci proprii, cum ar fi K-Classic, K-Purland, K-Bio, K-take it veggie, Exquisit și altele. Clienții vor găsi produse precum paste, conserve, produse lactate sau hrană pentru animale de companie la reduceri sub marca K-Classic. Căutați brânzeturi, deserturi și alte produse premium sub marca Exquisit. Nu uitați să urmăriți promoțiile Kaufland pentru a nu rata nicio reducere specială.

În fiecare săptămână pe site-ul nostru puteți descoperi cele mai noi cataloage Kaufland cât și pentru alte magazine populare precum Penny, Lidl, Billa, Pepco și multe altele.

Beneficiați de CashBack prin Tipli la o mulțime de magazine online de moda, electronice și electrocasnice, produse auto-moto, produse pentru mămici și copii, casă și grădină cât și multe alte magazine. Intrați acum pe Tipli unde veți putea arunca o privire și peste cataloagele altor magazine.

Locații și program de lucru Kaufland

V-am pregătit o listă cu locațiile Kaufland cât și programul lor de lucru.

Kaufland București - Bulevardul Bucureștii Noi 50B - Program: L-D 07:00 - 22:00

Kaufland Iași - Șoseaua Păcurari 86M - Program: L-D 06:30 - 22:00

Kaufland Timișoara - Strada Gheorghe Lazăr 26 - Program: L-D 06:00 - 22:00

Kaufland Brașov - Strada Avram Iancu 62 - Program: L-D 07:30 - 22:00

Kaufland Buzău - Strada Frăsinet 15 - Program: L-D 07:00 - 22:00

Kaufland Oradea - Strada Ștefan Octavian Iosif 3A - Program: L-D 06:00 - 22:00

Magazine similare Kaufland cu cataloage actuale.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Kaufland.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă