Despre magazinul Kaufland

Compania germană Schwarz-Gruppe deține lanțul de magazine Kaufland, prezent în tot mai multe țări europene, precum Polonia, România, Cehia, Croația și Bulgaria. Pe piața locală retailerul a intrat în 2005. Începând cu acel moment, Kaufland a crescut exponențial, devenind unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 15.000 de angajați. Kaufland și-a pus amprenta și asupra modului în care românii consumă produsele comercializate, asupra educației, culturii și a altor aspecte ale vieții.

Catalog Kaufland

La Kaufland, chiar găsești de toate „Și săptămâna-i bună”! Indiferent de ocazie sau preferințe, răsfoind un catalog Kaufland, îți vei bucura ochii și papilele gustative! Fie că este vorba de ciocolată belgiană, rissoto, sosuri speciale sau preparate fine, precum cremă de muștar și unt cu sare de mare sau produse de zi cu zi, urmărește oferta Kaufland. De ce? Pentru că face oferte la cele mai multe dintre produsele de care ai nevoie. Deoarece selecția de produse este extrem de largă și variată, abonează-te la catalogul Kaufland sau consultă-l online, pentru a nu rata vreo ofertă!

Sortiment Kaufland

Așa cum spuneam mai devreme, oferta Kaufland este bine-cunoscută în rândul tuturor consumatorilor, deoarece plaja de produse este într-adevăr deosebită. Conceptul din spatele hipermarketului este de a găsi ceva de cumpărat, indiferent de arie. Așa că, în locații vei găsi totul de la produse alimentare, la produse de grădinărit, librărie, electronice, condimente, băuturi fine, legume proaspete, cărți, produse pentru casă, detergenți și altele. Să nu ignorăm produsele deja preparate sau cele de băcănie. Raionul de congelate este unul dintre cele mai extinse dintre toate hipermarketurile și cuprinde o mulțime de opțiuni în materie de produse de patiserie, pește, carne și legume congelate, de care te poți bucura pe tot parcursul anului.

Vrei să economisești timp, dar și să cumperi produsele favorite la prețuri speciale? Te poți baza liniștit pe Kaufland catalog. Aici afli și tot despre promoții exclusive sau vei fi anunțat de introducerea unor game noi de produse. După ce ai consultat oferta, fă o listă de cumpărături, verifică magazinul cel mai apropiat și mergi la cumpărături liniștit și organizat.

Produse marcă proprie Kaufland

Standardul german al calității se regăsește în brandurile proprii. În catalogul Kaufland vei găsi secțiuni destinate acestora. Iată câteva dintre numele tale preferate, la prețuri accesibile:

 • Exquisit este gama de lux a brandului.
 • K-Bio se concentrează pe alimentație sănătoasă și pe produse 100% naturale.
 • K-Classic este gama de produse ce pot fi cumpărate zilnic, la prețuri acceptabile. Aceasta cuprinde totul de la produse alimentare, la consumabile și detergenți.
 • K-Baby se ocupă de bebelușul tău! Încearcă astazi, cu încredere, produsele destinate îngrijirii bebelușului. Găsești totul în catalogul Kaufland.
 • Take it veggie! A fi vegetarian nu mai este o corvoadă, datorită selecției de produse destinate acestui tip de alimentație. În oferta Kaufland vei găsi o selecție de bunătățuri adresate vegetarienilor și raw-veganilor.
 • Cultura Vini se adresează consumatorilor de vin. Alege o băutură potrivită pentru masa pe care o pregătești.
 • SWITCH ON sunt electrocasnicile de care ai nevoie pentru casa ta. De încredere, ușor de folosit și de depozitat, aparatele se găsesc exclusiv în magazinele Kaufland. În fiecare catalog Kaufland vei găsi ceva potrivit penrtru tine.
 • Gama Vreau din România! Se adresează clienților care doresc gusturi autentice românești, produse în țară special pentru Kaufland.

Profită de oferta Kaufland, selectează ce dorești și cumpără cele mai bune produse! Pentru mai multe detalii, intră direct pe site-ul: https://www.kaufland.ro/catalo...

Dacă vreți să aflați programul magazinelor Kaufland puteți alege din lista afișată pe site-ul Kaufland orașul în care vreți să faceți cumpărături.
În mai toate orașele programul de lucru este de luni până sâmbătă de la ora 7:00 sau 7:30 până la ora 22:00 și duminica 08:00 - 20:00.

Card cadou Kaufland

Kaufland oferă persoanelor juridice posibilitatea de a achiziționa carduri cadou ce pot fi utilizate în orice magazin Kaufland din România. Pentru comenzi, puteți trimite un e-mail la cardcadou@kaufland.ro sau puteți telefona la numărul +40 372 090 819.

Persoanele fizice pot achiziționa un card cadou pentru a-l dărui în orice magazin Kaufland, lângă casele de marcat.

Avantajele unui card cadou Kaufland

Cu un card cadou Kaufland puteți beneficia de o grilă de discount, în funcție de volum. De asemenea, puteți activa cardul și sub formă de voucher electronic, pe loc.

Imagine

Alte motive pentru a achiziționa un card cadou Kaufland: 

 • poate fi utilizat în orice magazin Kaufland din România
 • poate fi utilizat pentru achiziţionarea oricărui produs din magazinele Kaufland
 • nu este purtător de dobandă şi poate fi utilizat numai prin prezentarea sa
 • este reîncărcabil
 • poate fi utilizat pentru a efectua plăţi integrale sau parţiale, urmând ca soldul cardului cadou să fie afişat pe bonul fiscal.

În plus, ca persoană juridică:

 • puteți beneficia de o grilă de discount, în funcție de volum
 • poți activa cardul și sub formă de voucher electronic, pe loc
 • potrivit Codului Fiscal, cardurile acordate angajaților drept cadou și care nu depășesc valoarea de 300 lei/angajat/ocazie reprezintă o cheltuială deductibilă (cu limita maximă 5% din cheltuielile salariale totale) și nu sunt impozabile.

Cardul cadou Kaufland poate fi încărcat cu o valoare cuprinsă între 10 lei și 5000 lei și este valabil 3 ani de la data activării. Deținătorul nu poate primi contravaloarea în bani a sumei încărcate pe cardul cadou.

După expirarea acestui termen, eventualul sold rămas pe acesta nu poate fi transferat pe alt card cadou, iar deținătorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani.

Cardul cadou Kaufland este transmisibil, nefiind nominal. În cazul pierderii, furtului sau a deteriorării, cardul cadou Kaufland nu poate fi înlocuit, eventualul sold rămas pe acesta nu poate fi transferat pe alt card cadou, iar deținătorul nu are posibilitatea de a primi în bani contravaloarea soldului rămas.

Pentru informații suplimentare despre cardul cadou Kaufland, vă puteți adresa Biroului de Informații din magazin.

Reduceri Kaufland care fac coșul de cumpărături mai ieftin

La Kaufland, coșul dvs. de cumpărături este mereu ieftin. Săptămânal găsiți oferte și prețuri promoționale la peste 400 de articole.

Mărcile proprii au întotdeauna prețuri mici, iar ofertele de weekend și de luni sunt un alt motiv pentru care coșul de cumpărături este atât de ieftin.

Găsiți reduceri Kaufland la tot ce aveți nevoie: legume, fructe, carne, mezeluri, brânzeturi, alimente de bază, băuturi, produse de curățenie, cosmetice, produse pentru casă și grădină, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și adulți.

Imagine

La Kaufland găsiți și un sortiment foarte variat de electrocasnice, produse pentru casă, grădină sau auto, articole vestimentare atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Răsfoiți Catalogul Săptămânii Kaufland și nu ratați săptămâna cu reduceri Kaufland la produse utile în orice casă. Explorați Oferta Kaufland în Aplicația Mobilă și bucurați-vă, printre altele, de reduceri cum ar fi:  

 • Reducere De Până La 20% La Unele Produse - Meca-express
 • Reducere De Sezon RugVista - 20% Reducere
 • 15% Off La Băuturile De La Kaufland
 • Berceaumagique SALE - Până La 50% Reducere
 • Reduceri De Până La - 25% La Legume Și Fructe Pe Kaufland.Ro
 • Abonare La Newsletter Kaufland: Reduceri Până La - 55%

Descoperiți cu Tipli reducerile actuale la produsele dvs. preferate.

Oferte Kaufland pentru cumpărături ieftine

Descoperiți reducerile săptămânale Kaufland, precum și avantajele acordate prin Kaufland Card: reduceri speciale, promoții personalizate și stele pentru oferte inedite.

Oferta Kaufland se schimbă săptămânal pentru principalele categorii de bunuri și la fiecare sfârșit de săptămână vă așteaptă reduceri la produsele dvs. preferate.

Oferte săptămânale la Kaufland

Cumpărăturile sunt întotdeauna ieftine la Kaufland, dar devin și mai ieftine cu ofertele de reduceri Kaufland, precum și cu promoțiile Kaufland Card.

La Kaufland găsiți în fiecare săptămână oferte noi și puteți economisi cu reducerile săptămânale, dar și profitând de beneficiile programului de loialitate Kaufland Card.

Imagine

Începând de miercuri, economisiți pentru o săptămână întreagă cu ajutorul ofertelor la produse alimentare precum legume, fructe, carne, pește, brânzeturi, ouă, delicatese, băuturi, dulciuri, produse congelate și multe alte articole. Începând de vineri puteți profita de oferta de weekend, iar de luni începeți o nouă săptămână cu oferte la produse nealimentare.

 • Oferta săptămânală

În fiecare săptămână, de miercuri până marți, aveți oferte speciale la Kaufland. Puteți economisi profitând de reduceri la alimente și o mulțime de alte lucruri noi, utile și frumoase pentru gospodărie și casă.

 • Oferta de luni

Săptămâna începe bine cu reducerile de luni. Pe lângă ofertele săptămânale, la Kaufland găsiți de luni până duminică oferte la produse nealimentare.

 • Oferta de weekend

La fiecare sfârșit de săptămână, vă puteți bucura de reduceri pentru fiecare zi din weekend. Descoperiți în fiecare joi seara următoarea ofertă de la Kaufland valabilă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Până va fi disponibilă oferta de weekend, găsiți promoțiile actuale în catalogul cu oferte pentru săptămâna în curs.

Oferte Program de loialitate Kaufland Card

Programul de loialitate Kaufland Card este felul în care supermarketul mulțumește clienților fideli și îî răsplătește cu diverse beneficii.

Folosind cardul de loialitate de la Kaufland, în fiecare săptămână aveți promoții la o gamă diversificată de produse, adunați stele Kaufland Card în aplicație pentru campaniile speciale și aveți promoții personalizate, gândite pentru nevoile dvs.

Este suficient să scanați Kaufland Card la casele de marcat de fiecare dată când faceți cumpărături și vă puteți bucura de toate avantajele acordate prin Kaufland Card.

Aveți acces la Kaufland Card direct de pe telefon. Pentru a vă face Kaufland Card digital, parcurgeți câțiva pași simpli.

1. Dacă nu aveți deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descărcați-o din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery.

2. Apăsați butonul Kaufland Card din aplicație.

3. Completați formularul de înregistrare și confirmați crearea contului.

Astfel, veți beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, veți colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor veți putea obține reduceri importante în secțiunea "Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center".

Dacă nu aveți acces la aplicația mobilă Kaufland, puteți opta pentru Kaufland Card fizic.

Imagine

Puteți obține Kaufland Card în format fizic în oricare dintre magazinele Kaufland. Întreabați la biroul de informații și completați formularul de înregistrare.

Pentru a beneficia în viitor de promoții personalizate, parcurgeți următorii pași:

 • accesați de pe calculatorul dvs. personal site-ul pentrumine.kaufland.ro
 • introduceți numărul cardului fizic Kaufland
 • dați-vă acordul să primiți promoții personalizate

În câteva zile vă puteți bucura de promoții personalizate și reduceri Kaufland.

Utilizatorii cardului fizic nu au beneficiul colectării stelelor Kaufland Card, acesta fiind destinat doar utilizatorilor Kaufland Card Digital în aplicația mobilă.

Oferte Kaufland - Eticheta galbenă 

Chiar și când prețurile cresc, eforturile Kaufland sunt de a oferi cele mai bune produse la cele mai bune prețuri. Eticheta galbenă este simbolul promisiunii Kaufland.

Imagine

Există o selecție de peste 3000 de articole pe care le regăsiți la raft cu "Eticheta galbenă", pentru care Kaufland garantează cel mai bun preț din piață.

În cazul în care cumpărați un produs din Kaufland marcat cu eticheta galbenă și în maximum 5 zile, de la un alt competitor, cumpărați un produs identic (brand, sortiment, gramaj), dar cu un preț mai mic, vă este oferit un voucher prin Kaufland Card Digital cu o reducere de preț de 50% la produsul cumpărat de la Kaufland (în limita a 10 bucăți).

Descoperiți cupoane de reducere și oferte de la Tipli

Folosind cupoane de reducere, puteți economisi foarte mulți bani, pe lângă faptul că la Tipli puteți găsi coduri promo pentru magazinele dvs. preferate, vă așteaptă și o mulțime de promoții și oferte, precum reduceri Carrefour sau cupoane Epantofi si multe altele.

Aruncați o privire peste Glovo, un serviciu de livrări rapide care vă poate aduce cumpărăturile din magazinele Kaufland, direct la dvs. acasă. Uitați de statul la coada prin magazine și folosiți-vă de serviciile oferite de Glovo sau platforma de livrări Tazz.

Alegeți un cod promo Glovo sau un voucher Tazz și comandați-vă produsele preferate mai ieftin.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Pliant reduceri Kaufland

Aruncați o privire Kaufland pliant reduceri și alegeți dintr-o gamă largă.

Oferte Kaufland - Black Friday

Kaufland organizează evenimente speciale pentru Black Friday și publică în fiecare an lista de oferte speciale care vor fi disponibile pentru toți clienții. De obicei, veți găsi produse care au prețuri speciale, cu reduceri disponibile în săptămâna Black Friday într-un catalog special, dedicat acestei perioade.

Pentru Black Friday la Kaufland sunt disponibile la reducere o varietate de produse, în principal cele alimentare, dar și o serie de produse nealimentare pe care oricine le poate cumpăra.

Aflați când este Black Friday anul acesta și cumpărați orice vă interesează înainte ca aceste oferte să dispară în totalitate.

Separat de ofertele pentru Black Friday, Kaufland mai are și alte promoții extrem de bune, în special cele cu Eticheta Galbenă, așa că nu le ignorați nici pe acelea.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Kaufland

Nu știți cum să valorificați un voucher sau un cod de reducere la Kaufland? Alegeți un cupon de reducere și economisiți, parcurgând câțiva pași simpli.

1. Alegere cupon de reducere Kaufland

Alegeți unul dintre codurile promoționale pentru a beneficia de reducere. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus a paginii când vizitați profilul magazinului Kaufland pe Tipli.

2. Afișare cod de reducere sau voucher Kaufland

Copiați codul de reducere accesând simbolul foarfecii. Apăsați butonul "Folosește cupon" pentru redirecționarea către site-ul Kaufland.

3. Introducere cod de reducere Kaufland

În coșul de cumpărături sau finalizare comandă, există un câmp special de voucher, cupon sau cod de reducere unde trebuie să lipiți (paste) codul copiat anterior.

Magazine unde vă vom răsplăti

Kaufland - oferte noi săptămânal

Kaufland este cunoscut pentru prețurile adesea surprinzător de mici, astfel încât să vă puteți bucura din plin de ofertele săptămânale cu adevărat minunate. Găsiți reduceri la tot ce aveți nevoie într-un singur loc: legume, fructe, carne, mezeluri, brânzeturi, alimente de bază, băuturi, produse de curățenie, cosmetice, produse pentru casă și grădină, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și adulți.
La Kaufland aveți oferte noi săptămânal și prețuri promoționale la peste 400 de articole. Mărcile proprii Kaufland au întotdeauna prețuri mici, iar ofertele Kaufland de weekend și de luni vin cu reduceri atrăgătoare. În plus, la Kaufland, aveți săptămânal 1000 de articole diferite cu 10% reducere din categoriile selectate, exclusiv prin Kaufland Card digital.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Kaufland.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă