Despre magazinul Kaufland

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanțuri de hipermarketuri din România, aici clienții pot descoperi o gamă vastă de produse precum alimente, produse pentru uz casnic, hrană, jucării și accesorii pentru animale, produse de curățat, produse și accesorii auto și foarte multe altele. Cu atât de multe produse puse la dispoziția clienților, și cu foarte multe oferte și promoții avantajoase, Kaufland a devenit unul dintre cele mai populare magazine din țară. Descoperiți oferta Kaufland și achiziționați la cele mai avantajoase prețuri.

Imagine

Cum sa economisiți cu oferta Kaufland

Oferta Kaufland este plină de produse la reducere, fie că este vorba de alimente, băuturi, produse de uz casnic sau produse din categoria sezoniere, Kaufland oferă cele mai avantajoase prețuri, astfel încât clienții să fie mulțumiți atât de produse, cât și de faptul că pot cheltui ceva mai puțin față de alte magazine.

Clienții pot economisi la cumpărături în magazinele Kaufland și prin urmărirea prețurilor, a ofertelor și a promoțiilor valabile în săptămână respectiva. Oferta Kaufland este împărțită în 3 categorii, oferta săptămânală, valabilă de Miercuri până Marți, oferta de Luni, și oferta de weekend. Aceste oferte pot fi găsite într-un catalog Kaufland, pe care clienții îl primesc săptămânal prin poștă, sau poate fi vizionat online.

O altă modalitate prin care clienții pot economisi la cumpărături, este prin achiziția produselor care se apropie de data de expirare. Fie că este vorba despre carne, mezeluri sau lactate, Kaufland pune la dispoziție clienților anumite locații în care aceștia pot descoperi aceste produse în prag de expirare, care sunt oferite cu reduceri semnificative.

Un lucru foarte puțin știut, este faptul că în magazinele Kaufland, în ultimele ore înainte de închidere, produsele de panificație și brutărie sunt puse la reducere. Clienții care preferă mersul la cumpărături seara, pot cumpără pâine, gogoși, prăjituri și multe altele la prețuri foarte mici.

În magazinele Kaufland, clienții mai pot economisi și folosind un card Kaufland de fidelitate, magazinele oferind regulat reduceri foarte mari la diferite produse pentru clienții fideli. Este îndeajuns instalarea aplicației pe telefonul mobil iar clienții pot economisi la fiecare achiziție.

Oferte Kaufland și catalog

La Kaufland, clienții pot descoperi de toate. Indiferent de ocazie sau preferințe, răsfoind revista Kaufland, clienții își vor bucura ochii și papilele gustative. Fie că este vorba de ciocolată belgiană, rissoto, sosuri speciale sau preparate fine, precum cremă de muștar și unt cu sare de mare sau produse de zi cu zi, clienții pot urmări oferta Kaufland. Magazinul pune la dispoziție oferte la cele mai multe dintre produsele de care clienții au nevoie zi de zi. Deoarece selecția de produse este extrem de largă și variată, cea mai buna modalitate de a fi în pas cu ofertele și promoțiile este prin aruncarea o privire peste pliantul Kaufland.

Clienții magazinelor Kaufland se pot aștepta regulat la reduceri la mii de produse și promoții, indiferent de categoria produselor. Fie că este vorba de legume și fructe, produse de brutărie și patiserie, produse congelate, produse de uz casnic, dulciuri sau mâncare și accesorii pentru animale, la Kaufland în fiecare zi clienții au posibilitatea de a descoperi cele mai avantajoase oferte la produse de calitate.

În fiecare săptămână, clienții pot arunca o privire peste noul catalog Kaufland în care pot găsi oferte speciale la toată gama de produse, de la alimente, la produse sezoniere. Clienții se pot așteptă la reduceri foarte mari, atât la produse specifice, cât și reduceri la toate produsele oferite de un anumit brand.

Oferte Kaufland pot fi găsite la fiecare pas, fie că este vorba despre revista Kaufland, sau ofertele speciale exclusive pentru clienții care fac parte din vestitul program Kaufland de fidelitate, mersul la cumpărături se va transforma într-o plăcere, mai ales dacă sunteți obișnuiți cu oferte Kaufland de Luni și Marți, oferte Kaufland de weekend, sau ofertele săptămânale oferite clienților pentru a putea economisi la produsele acestora preferate.

Kaufland organizează evenimente speciale pentru Black Friday și publică în fiecare an lista de oferte speciale care vor fi disponibile pentru toți clienții. De obicei, veți găsi produse care au prețuri speciale, cu reduceri disponibile în săptămâna Black Friday într-un catalog special, dedicat acestei perioade. Aflați când este Black Friday anul acesta și la ce vă puteți aștepta de la diferite magazine, iar pentru ofertele Kaufland de această sărbătoare, aruncați o privire peste cel mai nou catalog Kaufland.

Kaufland alimente, produse de uz casnic și multe altele

Oferta Kaufland este bine-cunoscută în rândul tuturor consumatorilor, deoarece gama de produse este într-adevăr deosebită. Conceptul din spatele hipermarketului este de a găsi ceva de cumpărat, indiferent de arie. De aceea, la Kaufland clienții se pot aștepta la o gamă completă de produse, iar categoriile de produse care pot fi găsite în oricare din magazine Kaufland sunt:

 • alimente,
 • fructe și legume,
 • băuturi,
 • produse de uz casnic,
 • hrană și accesorii pentru animale,
 • cosmetice și îngrijirea corpului,
 • papetărie,
 • jucării,
 • produse și accesorii casă și grădină,
 • electronice și electrocasnice mici,
 • îmbrăcăminte și încălțăminte,
 • produse sezoniere,
 • și multe altele.

Fiecare client știe că magazinele Kaufland este locul în care nevoile în materie de cumpărături pot fi făcute într-un singur loc. Iar pe lângă faptul că magazinul oferă toate produsele de care clienții au nevoie zi de zi, aceste produse pot fi descoperite la cele mai avantajoase oferte.

Standardul german al calității se regăsește în brandurile proprii. În catalogul Kaufland clienții vor găsi secțiuni destinate acestora, iar câteva dintre brandurile private ale magazinului sunt:

 • Exquisit este gama de lux a brandului.
 • K-Bio se concentrează pe alimentație sănătoasă și pe produse 100% naturale.
 • K-Classic este gama de produse ce pot fi cumpărate zilnic, la prețuri avantajoase. Aceasta cuprinde totul de la produse alimentare, la consumabile și detergenți.
 • K-Baby se ocupă de bebelușii clienților cu toate produsele necesare.
 • Take it veggie! A fi vegetarian nu mai este o corvoadă, datorită selecției de produse destinate acestui tip de alimentație. În oferta Kaufland clienții vor găsi o selecție de bunătăți adresate vegetarienilor și raw-veganilor.
 • Cultura Vini se adresează consumatorilor de vin. Alegeți o băutură potrivită pentru masa pe care o pregătești.
 • Gama Vreau din România! Se adresează clienților care doresc gusturi autentice românești, produse în țară special pentru Kaufland.

Imagine


De ce să achiziționați din magazinele Kaufland

Comparativ cu alte magazine similare, avantajele oferite de Kaufland se afla în produsele de marcă proprie, aceste produse fiind mult mai ieftine, dar totodată calitative, astfel ajutând clienții să economisească la cumpărături. Magazinul mai oferă foarte des și diferite oferte, promoții și reduceri substanțiale la produsele de marcă proprie pentru clienții care fac parte din programul de fidelitate oferit de magazin.

Avantajele oferite de magazinele Kaufland stau și în faptul că sunt plasate într-o zona comercială relativ modestă, unde clienții pot vizita și alte magazine în cazul în care au nevoie de anumite produse care nu pot fi găsite în Kaufland. În general, în aceste zone pot fi descoperite magazine precum Deichmann, Jysk, Takko și multe altele. Așadar, printr-un simplu drum la Kaufland, clienții pot vizita și alte magazine, fără a fi nevoie de a se deplasa și în altă parte.

În magazinele Kaufland și rapiditatea este importantă, de aceea niciodată clienții niciodată nu vor sta prea mult așteptând la casele de marcat, iar pentru cei ce se grăbesc și au mai puține produse, Kaufland pune la dispoziție casele de marcat de tip "self-checkout", unde clienții își pot scana și plăti produsele singuri.

După o zi obositoare de muncă, multora le piere cheful de gătit, dar Kaufland le vine în ajutor acestora cu Kaufland Grill, de unde clienții pot achiziționa diferite mâncăruri calde și proaspete la prețuri avantajoase. Kaufland Grill pune clienților la dispoziție mici, pui la rotisor, cartofi prăjiți sau copți, cârnați, brânză pane, hot dog și foarte multe altele. Atunci când clienții nu au timp să gătească, un drum până la Kaufland este o alternativă foarte rapidă și gustoasă.

Clienții mai pot descoperi și un program Kaufland de fidelitate în forma unui card Kaufland, sau a unei aplicații. Prin acest program Kaufland de fidelitate, clienții pot obține puncte la fiecare achiziție și le pot schimba pentru cupoane de reducere. Tot prin programul de fidelitate clienții mai pot obține și reduceri, oferte și promoții exclusive pentru membrii.

Cu aplicația Kaufland, clienții au tot ce au nevoie la îndemână. Prin această aplicație, disponibilă pe telefoanele Android, cât și pe cele cu sistem iOS, clienții pot arunca o privire peste un pliant Kaufland, pot activa cupoane folosind punctele obținute, pot căuta anumite produse și pot descoperi diferite articole, rețete și foarte multe altele, iar toate astea din confortul de acasă.

Kaufland este unul dintre cele mai mari și mai populare lanțuri de hipermarketuri din Europa, deși activează în doar 8 țări, locuitorii acestor țări au descoperit avantajele oferite de aceste magazine, fie că este vorba de prețuri, produse, oferte sau altele, oamenii se bucură de cumpărăturile din magazinele Kaufland, mai ales pentru faptul că aceștia pot descoperi o gamă completă de produse alimentare și non alimentare într-un singur loc.

Program Kaufland și magazine

Cumpărăturile sunt mult mai ușoare alături de Kaufland, iar asta mulțumită faptului că magazinele Kaufland sunt pretutindeni, aproape la fiecare pas. Descoperiți câteva locații ale hipermarketurilor Kaufland cât și programul acestora.

Magazin

Adresă

Program

Kaufland TimișoaraStrada Gheorghe Lazăr 26L-S: 07:00 - 22:00, Duminica: 08:00 - 21:00
Kaufland IașiȘoseaua Păcurari 86ML-S: 07:00 - 22:00, Duminica: 08:00 - 20:00
Kaufland BrașovStrada Avram Iancu 62L-S: 07:00 - 22:00, Duminica: 08:00 - 20:00
Kaufland ConstantaBulevardul 1 Decembrie 1918 21L-S: 07:30 - 22:00, Duminica: 08:00 - 20:00
Kaufland Cluj-NapocaStrada Fabricii 12L-S: 07:00 - 22:00, Duminica: 08:00 - 20:00
Kaufland SibiuȘoseaua Alba Iulia 42L-S: 07:00 - 22:00, Duminica: 08:00 - 20:00
Kaufland OradeaStrada Ștefan Octavian Iosif 3AL-S: 07:00 - 22:00, Duminica: 08:00 - 20:00

Kaufland Arad

Strada Banu Mărăcine 6AL-S: 07:00 - 21:30, Duminica: 08:00 - 19:30

Kaufland reclamații

La Kaufland, clienții pot descoperi o multitudine de produse electronice, produse și articole de grădină, unelte electrice și multe altele. În situația în care un anumit produs nu este conform așteptărilor de funcționare, sunt defecte, lipsesc accesorii sau este nevoie de a reclama produsul respectiv din orice alt motiv, la Kaufland este foarte ușor de a rezolva aceste situații neplăcute.

Produsele achiziționate din magazinele Kaufland pot fi returnate pe baza bonului fiscal în termen de 3 luni de la achiziție. La produsele electronice și electrocasnice comercializate de Kaufland, clienților le este oferit automat o garanție de 3 ani, indiferent de garanția oferita de producător, iar dacă clientul s-a răzgândit în legătură cu produsul respectiv, acesta poate fi returnat în decursul a 3 luni.

Produsele nedorite ce pot fi returnate în decursul a 3 luni trebuie să se afle în aceeași stare în care au fost achiziționate, fără urme de uzură, cu toate accesoriile, cutiile, manualele și cu ambalajul original. Produsele pot fi returnate direct în magazinul din care au fost achiziționate pe baza bonului fiscal.

Clienții pot apela numărul de telefon pentru relații cu clienți Kaufland 0800 080 8888, de luni până vineri între orele 08:00 - 20:00 sau sâmbăta intre orele 08:00 - 17:00. Totodată, pentru orice nelămuriri, clienții pot contacta serviciul pentru clienți Kaufland și prin formularul de contact de pe site-ul magazinului.

Catalog reduceri Kaufland

Aruncați o privire Kaufland catalog reduceri și alegeți dintr-o gamă largă. Aruncați o privire peste catalogul Kaufland de reduceri și alegeți dintr-o gamă vastă de produse. Pe site-ul nostru veți găsi catalogul Kaufland actual, alături de care nu veți rata nicio ofertă interesantă. Kaufland publică regulat un catalog cu oferte, promoții și reduceri la diferite mărci și categorii de produse.

Magazine unde vă vom răsplăti

Kaufland - oferte noi săptămânal

Kaufland este cunoscut pentru prețurile adesea surprinzător de mici, astfel clienții se pot bucura din plin de ofertele săptămânale care pot fi văzute și într-un catalog Kaufland. Clienții pot descoperi reduceri la tot ce au nevoie într-un singur loc: legume, fructe, carne, mezeluri, brânzeturi, alimente de bază, băuturi, produse de curățenie, cosmetice, produse pentru casă și grădină, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și adulți, cât și o gamă vastă de produse sezoniere.

Kaufland în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Kaufland.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă