Magazine unde vă vom răsplăti

Despre magazinul Kaufland

Compania germană Schwarz-Gruppe deține lanțul de magazine Kaufland, prezent în tot mai multe țări europene, precum Polonia, România, Cehia, Croația și Bulgaria. Pe piața locală retailerul a intrat în 2005. Începând cu acel moment, Kaufland a crescut exponențial, devenind unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 15.000 de angajați. Kaufland și-a pus amprenta și asupra modului în care românii consumă produsele comercializate, asupra educației, culturii și a altor aspecte ale vieții.

Catalog Kaufland

La Kaufland, chiar găsești de toate „Și săptămâna-i bună”! Indiferent de ocazie sau preferințe, răsfoind un catalog Kaufland, îți vei bucura ochii și papilele gustative! Fie că este vorba de ciocolată belgiană, rissoto, sosuri speciale sau preparate fine, precum cremă de muștar și unt cu sare de mare sau produse de zi cu zi, urmărește oferta Kaufland. De ce? Pentru că face oferte la cele mai multe dintre produsele de care ai nevoie. Deoarece selecția de produse este extrem de largă și variată, abonează-te la catalogul Kaufland sau consultă-l online, pentru a nu rata vreo ofertă!

Oferta Kaufland

Așa cum spuneam mai devreme, oferta Kaufland este bine-cunoscută în rândul tuturor consumatorilor, deoarece plaja de produse este într-adevăr deosebită. Conceptul din spatele hipermarketului este de a găsi ceva de cumpărat, indiferent de arie. Așa că, în locații vei găsi totul de la produse alimentare, la produse de grădinărit, librărie, electronice, condimente, băuturi fine, legume proaspete, cărți, produse pentru casă, detergenți și altele. Să nu ignorăm produsele deja preparate sau cele de băcănie. Raionul de congelate este unul dintre cele mai extinse dintre toate hipermarketurile și cuprinde o mulțime de opțiuni în materie de produse de patiserie, pește, carne și legume congelate, de care te poți bucura pe tot parcursul anului.

Vrei să economisești timp, dar și să cumperi produsele favorite la prețuri speciale? Te poți baza liniștit pe Kaufland catalog. Aici afli și tot despre promoții exclusive sau vei fi anunțat de introducerea unor game noi de produse. După ce ai consultat oferta, fă o listă de cumpărături, verifică magazinul cel mai apropiat și mergi la cumpărături liniștit și organizat.

Produse marcă proprie Kaufland.

Standardul german al calității se regăsește în brandurile proprii. În catalogul Kaufland vei găsi secțiuni destinate acestora. Iată câteva dintre numele tale preferate, la prețuri accesibile:

 • Exquisit este gama de lux a brandului.
 • K-Bio se concentrează pe alimentație sănătoasă și pe produse 100% naturale.
 • K-Classic este gama de produse ce pot fi cumpărate zilnic, la prețuri acceptabile. Aceasta cuprinde totul de la produse alimentare, la consumabile și detergenți.
 • K-Baby se ocupă de bebelușul tău! Încearcă astazi, cu încredere, produsele destinate îngrijirii bebelușului. Găsești totul în catalogul Kaufland.
 • Take it veggie! A fi vegetarian nu mai este o corvoadă, datorită selecției de produse destinate acestui tip de alimentație. În oferta Kaufland vei găsi o selecție de bunătățuri adresate vegetarienilor și raw-veganilor.
 • Cultura Vini se adresează consumatorilor de vin. Alege o băutură potrivită pentru masa pe care o pregătești.
 • SWITCH ON sunt electrocasnicile de care ai nevoie pentru casa ta. De încredere, ușor de folosit și de depozitat, aparatele se găsesc exclusiv în magazinele Kaufland. În fiecare catalog Kaufland vei găsi ceva potrivit penrtru tine.
 • Gama Vreau din România! Se adresează clienților care doresc gusturi autentice românești, produse în țară special pentru Kaufland.

Profită de oferta Kaufland, selectează ce dorești și cumpără cele mai bune produse! Pentru mai multe detalii, intră direct pe site-ul: https://www.kaufland.ro/catalo...

Despre Kaufland

Brandul Kaufland este cunoscut pentru prețurile adesea surprinzător de mici, astfel încât să te poți bucura din plin de ofertele lor cu adevărat minunate. Dacă dorești să cumperi chiar și mai ieftin, alege dintre produsele mărcii proprii din gama K-Classic sau K-Favorites, care, pe lângă prețurile avantajoase, au o calitate excepțională. Hipermarketurile Kaufland pot fi găsite în majoritatea orașelor, inclusiv în cele mici și mijlocii.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Kaufland.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă