Catalog actual pentru săptămâna viitoare

Cataloage vechi

Informații pe Catalogul Penny

Toate cataloagele Penny Market actuale și valide într-un singur loc! Penny Market distribuie cataloagele în mod regulat, de două ori pe săptămână în cutiile poștale oriunde are magazine. Primul catalog numit luni este valabil de luni până miercuri, iar al doilea așa-zis joi este de joi până duminică. Catalogul de joi include și o ofertă specială de Super Weekend, unde clienții vor găsi produse cu prețuri speciale, care, însă, sunt valabile doar sâmbăta și duminica.

Pe lângă cataloage săptămânale, Penny publică în mod regulat cataloage tematice specializate, de exemplu, în produse de Crăciun sau în produse pentru diferite sărbători. Catalogul este publicat întotdeauna joi și este valabil până miercuri. Puteți uita de catalogul de hârtie, deoarece veți găsi catalogul Penny online la noi. Vizitați magazinul dvs. preferat Penny.

Istoria și dezvoltarea magazinului

Penny Market este un lanț de supermarketuri popular. În afară de România, operează și în Germania, Austria, Italia, Cehia, Ungaria și Bulgaria. România fiind singura țară în care o rețea de hipermarketuri numită Penny Market XXL este răspândită. Penny are peste 270 de magazine în România. Orele de deschidere Penny pot varia la unele magazine. Consultați fiecare fluturaș Penny pentru mai multe informații.

Penny Market este o filială a lanțului de retail REWE, care are o prezență internațională și, printre altele, operează și lanțul de supermarketuri Billa. Compania a fost fondată în 1926 și operează în prezent în 14 țări ale Uniunii Europene.

Mâncare de calitate de la furnizori Romania. Penny Market oferă o gamă largă de produse alimentare proaspete și bunuri de larg consum de la furnizorii interni. Urmăriți cataloagele Lidl sau cataloagele Kaufland? Nu uitați să urmăriți și cataloagele Penny Market care insistă asupra cooperării în principal cu furnizorii regionali. Fiecare Penny Market oferă produse locale, cum ar fi produse de patiserie, din regiunea în care se află magazinul. În prezent, în supermarket este posibil să descoperiți șapte din zece produse de la furnizori români.

Clienții fideli care dețin un card Penny primesc bunuri din prospectul actual și mai ieftin. Oferta de produse cu reducere se modifică în fiecare săptămână.

Nu rata reducerile speciale

La Penny Market, veți găsi produse la prețuri avantajoase în fiecare săptămână. Penny oferă la reducere în mod regulat produsele dvs. preferate, care includ cel mai adesea carne și produse din carne, produse de patiserie proaspete, fructe și legume, băuturi alcoolice și răcoritoare, zahăr sau lapte și produse lactate. Inspirați-vă din catalogul actual Penny și descoperiți singuri ofertele de preț reduse pentru produse autohtone și străine de calitate pe care vi le oferă Penny Market.

Prețuri avantajoase pentru toată lumea

Penny Market a decis să lupte împotriva risipei alimentare. Se vor putea cumpăra fructe și legume de diverse forme la preț redus, adică cu cel puțin zece la sută mai ieftine decât alimente comparabile, ce doar arată mai bine. În plus, compania intenționează să le arate copiilor în noua campanie că nici măcar fructele sau legumele care sunt sub standardele dvs. nu au locul la gunoi. Pregătim un fluturaș special Penny pentru săptămâna asta și săptămâna viitoare pe această pagină. Consultați oferta magazinelor Tipli și aflați de unde puteți obține CashBack prin fiecare achiziție.

Programul și locațiile magazinului Penny

Programul magazinelor Penny depinde foarte mult de oraș și locație. În general, programul este de la ora 07:00 până la ora 22:00 de luni până Sâmbăta, iar Duminica de la 08:00 până la 20:00. Mai jos veți putea vedea câteva locații cât și programul de lucru al acestora.

Penny Grant Center - Șoseaua Virtuții 148, București - Program: L-S:7: 30 - 22:00 Duminica 08:00 - 20:00

Penny București - Bulevardul Basarabia 170 - Program: L-S: 7:30 - 21:30 Duminica: 08:00 - 20:00

Penny Buzău - Bulevardul Unirii 303 - Program: L-S: 7:30 - 21:00 Duminica: 08:00 - 20:00

Penny Timișoara - Str. Mareșal Constantin Prezan 108-110 - Program: L-S: 7:30 - 22:00 Duminica: 08:00 - 20:00

Penny Brașov - Strada Spicului - Program: L-S: 7:30 - 21:00 Duminica: 08:00 - 20:00

Penny Iași - Strada Pantelimon Halipă nr. 12A - Program: L-S: 7:30 - 21:00 Duminica: 08:00 - 20:00

Magazine similare Penny cu cataloage actuale.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Penny.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă