Pepco catalog actual pentru săptămâna asta

Cataloage vechi

Informații catalog Pepco

Toate cataloagele actuale Pepco într-un singur loc! Catalog Pepco pentru săptămâna asta și săptămâna viitoare. Pepco trimite regulat cataloage în cutiile poștale unde are magazine. Cataloagele Pepco sunt de obicei valabile de vineri până joi în săptămâna următoare. În catalog veți găsi întotdeauna prețuri speciale la haine, accesorii de uz casnic, decorațiuni și produse pentru mămici și copii. Puteți uita de catalogul de hârtie, deoarece veți găsi catalog Pepco online la noi. Vizitează magazinul dvs. preferat Pepco.

Pepco - Istoria și dezvoltarea afacerii

Pepco este o rețea populară de reduceri care oferă produse pentru întreaga familie și gospodărie la prețuri avantajoase. Primele magazine au fost deschise în 2004 în Polonia. Din 2013, magazinele Pepco au început să apară în Cehia și Slovacia, iar din 2015 în România și Ungaria. În 2016 a fost deschis un magazin cu numărul de serie 1.000. În 2017, magazinele s-au extins și în Croația și Slovenia. În anul următor, Letonia și Estonia s-au alăturat, iar în 2019, Bulgaria s-a alăturat. Acum găsim peste 1.700 de magazine Pepco în Europa.

Oferim produse la prețuri mici

Scopul companiei este de a oferi clienților produse de uz zilnic la cele mai mici prețuri posibile, precum îmbrăcăminte pentru întreaga familie, accesorii de uz casnic, jucării și necesitate pentru copii sau accesorii și decorațiuni pentru casă. În plus, Pepco oferă rechizite școlare, produse cosmetice sau produse de sezon interesante. Cele mai bune pentru Crăciun, Paste, Halloween sau unelte de grădina cât și alte produse interesante pentru grădină pot fi găsite întotdeauna în pliantul actual Pepco.

Haine pentru copii Pepco

Pepco a devenit cel mai popular retailer de îmbrăcăminte pentru copii din România. Oferta este cu adevărat largă. Produsele Pepco și-au câștigat clienții în principal din punct de vedere preț/calitate. Aici veți găși haine și pantofi stilați și la prețuri accesibile cu motive populare pentru copiii de toate vârstele. Pe lângă haine, puteți alege și dintr-o selecție de jucării, jocuri de societate sau articole de papetărie pentru copii.

De asemenea, puteți cumpăra lenjerie de pat Pepco pentru întreaga familie sau pături, pe care le alegeți din multe modele și motive. Vrei să-ți faci casa confortabilă cu piese frumoase care să nu-ți strice portofelul? Pepco are un număr mare de decorațiuni pentru casă - de la ustensile de bucătărie, până la perdele, cutii de depozitare, felinare, umerașe, rame, coșuri, taburete și multe altele.

Blogul Pepco și lista de magazine

Pepco a pregătit, de asemenea, multă inspirație pentru clienți pe blogul său. Veți afla, de exemplu, ce tendințe sunt la modă în prezent, cum să vă faceți camera confortabilă, să distrați copiii și alte sfaturi, trucuri, instrucțiuni și rețete. Te poți inspira și în magazine, în România găsim în prezent peste 200 de magazine Pepco. Magazinele sunt deschise în orașe mai mari precum Pepco București, Iași, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, dar și în orașe mai mici precum Pepco Buzău, Covasna, Sfântu Gheorghe, Craiova și multe altele. Magazinul electronic Pepco nu este încă disponibil, dar clienții îl așteaptă cu nerăbdare.

Programul Pepco

Pepco a primit, de asemenea, multe premii și onoruri pentru calitate, popularitate, încredere și reputație. Nu e de mirare că mai mult de 15 milioane de clienți cumpără în magazine în fiecare lună. Majoritatea magazinelor au program de la 8:00 la 19:00, unele de la 9:00 la 20:00 sau până la 21:00. În noul fluturaș al magazinului Pepco, veți găsi mereu ceea ce puteți descoperi cu nerăbdare în magazine. Pregătim actualul catalog Pepco pentru săptămâna asta și săptămâna viitoare pentru dvs. direct pe această pagină, precum și cataloage cu oferte speciale pentru alte magazine. Magazinele sunt disponibile pentru dvs. în toată România. Mai jos veți găsi câteva selecționate, inclusiv programul lor de deschidere.

PEPCO București, Str Vasile Lascar nr 216-218 - Program: 10:00 - 19:00

PEPCO București, B-dul Constructorilor nr. 16A, sector 6, Auchan Crângași - Program 09:00 - 21:00

PEPCO București, B-dul Timișoara nr 56, sector 6 - Program 09:00 - 21:00

PEPCO Iași, Str Theodor Rășcanu nr. 6A, Județul Iași - Program 09:00 - 21:00

PEPCO Brașov, Str. Gării nr 3A, parter, Județul Brașov, Unirea Shopping Center - Program 10:00 - 21:00

PEPCO Timișoara, Calea Aradului nr 56, Județul Timiș, Auchan Timișoara - Program 09:00 - 21:00

Magazine similare Pepco cu cataloage actuale.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Pepco.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă